kızlar radyotom nedemek.doktorum önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyor.geçen ay klomen denedik yumurtam gayet ii büyüdü.iğne vuruldum ama gebelik olmadı.acaba tüplerindemi bişey var dedi.bu ayda klomen kullanıp hsg çekecek.çok fazla korkuyorum.millet bayılmış hep.gözüm çook korktu.kızlar özel hastaneye gidiyorum.nekadar ücret alırlar sizce.
Benim de rahim filmi çektirmem lazım.Tüp bebek için Bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ama gitmeden mi çektirmeliyim yoksa doktor isterse mi karar veremedim!
çooooook korkuyorumm yorumları okuduktan sonra.
ya doktor isterse nasıl çektirecem yaa
bu arada tam anlamış değilim neye yarıyo bu film ve herkesin çekmesimi lazım[/QUOT
Ben yaklaşık 2 ay önce çektirdim,ağrısız oluyor diyemem ama regl ağrısının 2-3 katı kadar ve sadece 3-5 saniye sürüyor..Benim kanamam olmadı,filmden 5dk sonra kalktım yürüdüm ve alışverişe gittim..
Bende çikolataa kisti vardı ve doktorum istedi filmi..Çocuk istediğimiz için tüplerin açık olup olmadığına bakmak için doktorum istedi..
Ayrıca bu film teşhis olmasının yanısıra tedavide içeriyor...Çünkü,film sırasında tüplere verilen sıvı sayesinde tüplerde yapışıklık varsa açılıyor ve bu filmden sonra 4-5 ay içerisinde hamilelik şansı %25 artıyor..Bu bilgileri bana doktorum verdi...
Doktorunuz eğer istiyorsa korkmadan çektirin filminizi,hiç bahsedildiği gibi çok ağrılı ve kanamalı bir şey değil,söylediğim gibi regl ağrısından biraz fazla ve sadece 3 dk sürüyor...
merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim istanbul radyomarda çooook memnun kaldım önce çok korkuyordum ama inanınki değmezmiş ağrısız sızısız geçti çok şükür sonuçlarda iyi size tavsiyem radyomara gidin çok da ilgilendiler bende düne kadar çok araştırdım okudum yorumları korktum ama hiç strese girmeye gerek yokmuş her yer için aynı şey geçerli olmayabilir ama imkanınız varsa kesinlikle radyomar derim Allah hepinizin yardımcısı olsun.
bu arada tam anlamış değilim neye yarıyo bu film ve herkesin çekmesimi lazım[/QUOT
Ben yaklaşık 2 ay önce çektirdim,ağrısız oluyor diyemem ama regl ağrısının 2-3 katı kadar ve sadece 3-5 saniye sürüyor..Benim kanamam olmadı,filmden 5dk sonra kalktım yürüdüm ve alışverişe gittim..
Bende çikolataa kisti vardı ve doktorum istedi filmi..Çocuk istediğimiz için tüplerin açık olup olmadığına bakmak için doktorum istedi..
Ayrıca bu film teşhis olmasının yanısıra tedavide içeriyor...Çünkü,film sırasında tüplere verilen sıvı sayesinde tüplerde yapışıklık varsa açılıyor ve bu filmden sonra 4-5 ay içerisinde hamilelik şansı %25 artıyor..Bu bilgileri bana doktorum verdi...
Doktorunuz eğer istiyorsa korkmadan çektirin filminizi,hiç bahsedildiği gibi çok ağrılı ve kanamalı bir şey değil,söylediğim gibi regl ağrısından biraz fazla ve sadece 3 dk sürüyor...
çok teşekkür ederim içime su serptiniz doktoro sordum şu an lazım değil dedi bakalım olunca çektiririz peki ücreti ne kadar bilen varmı
çok teşekkür ederim içime su serptiniz doktoro sordum şu an lazım değil dedi bakalım olunca çektiririz peki ücreti ne kadar bilen varmı
slm,
radyotom&radyomar hastanenein adı, özel bir hastane. google dan yaz hemen çıkıyor, rahim filmi çin orası çok iyi deniyor,acı çekmiyormuşsun.. bende zeynep kamile gittim doktor istedi bende çok korkuyorum, araştırıyorum nerde yaptırmalıyım diye, radyotom da ücret tam bilmiyorum ama 350-400 civarında, bir de ilaç verirlerse o da artı para..
kafam karışık yani
ücret her yerde değişiyor canım.eğer özelde çektireceksen 200-300 tl kesin giderde üstünü bilmem.hele bide istanbuldaysan daha fazladır.
ben fındıkzadedeki yerinde çektirdim diğer şubelerinde de aynı yöntem kullanılıyor mu bilmiyorum ama inanın ki çoook memnun kaldım korkulacak hiçbirşey yok lütfen dert etmeyin değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?