YARDIMMMM!
Tecrübeli arkadaşlar bende salı günü hsg çektiricem inşallah.Dış gebelikten sonra hamiş kalamadım tüpler tıkalımı bakılacak.Çok korkuyorum.Normal vajinal muayeneden bile çekinen biriyim napıcam bilmiyorum.Özeldemi üniversite hastanesindemi çektirsem bilmiyorum.Özelde anestezi imkanımda var.İnşallah bir kişi cevap yazar.Allah'a emanet olunnn.
cnm korkmana gerek yok ...gerçi bebiş için herşeye değer ama ben de baya korkak biriyimdir ...hatta altan muayenede bile aşırı çekinirim ...ama bende geçen ay çektirdim bitti gitti ...ben özel hastanede çekildim ama dr.m anestezi yapmadı gerek yok die ....senin tercihine kalmış .....şimdiden geçmiş olsun ...
YARDIMMMM!
Tecrübeli arkadaşlar bende salı günü hsg çektiricem inşallah.Dış gebelikten sonra hamiş kalamadım tüpler tıkalımı bakılacak.Çok korkuyorum.Normal vajinal muayeneden bile çekinen biriyim napıcam bilmiyorum.Özeldemi üniversite hastanesindemi çektirsem bilmiyorum.Özelde anestezi imkanımda var.İnşallah bir kişi cevap yazar.Allah'a emanet olunnn.
YARDIMMMM!
çok geçmiş olsun bende dış gebelikten dolayı rahim filmi çektirmem gerekiyormuş ,inşallah güzel sonuçlar alırsın ,başka birşey yaptırcan mı tekrar dış gebelik yaşamamak için bildiğin bişeyler var mı alınabılecek bir önlem gibi.nerde oturuyorsun eğer istanbuuldaysan hangi dr.gidiyorsun önerebileceğin bir dr.var mı acaba
Canım dış gebelikten önce kolay hamile kalan biriydim şuan 7 aydır korunmuyorum olmadı.Buna göre benim büyük ihtimal tüplerde sıkıntı oldu.Benimki iğneyle sonlandırıldı.İğne az hasar bırakır diyolar ama ben dış gebeliği çok geç farkettim.Bizim diğer kişilere göre dış gebelik olasılığımız arttı tabi.Bi de benimki sol tüpteydi.Doktor sağdan hamile kalırsam dış gebelik olmaz dedi.Belki yumurta takibiyle sağdan yumurta oluştuğunda denemek en iyisi.Ama Allah bilir nasipten öteye bişey yok.Rabbim aynı acıları bidaha yaşatmaz inşallah.
Ayrıca cevap yazan herkese yürekten teşekkürler.
tekrar geçmiş olsun benimde iğne ile sonlandı ama benım ultrasonda nerde oldugu gözükmedi hiç.yanı tupte mi başka bir yerde mı bilinmedi hiç.hasar verdiğini bilmiyordum senden duydum dr.hiç dememişti öyle bişey belkide benim nerde oldugu belli olmadı için zannedersem.
inşallah sonuçlarında temiz çıkar ve en kısa zamanda sağlıkla bebişini alırsın tabi bende :))
allah bir daha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.
Dün çektirdim rahim filmini ama soldan ilaç daha zor geçti sanırım çünkü dr hangi taraftan dış gebelik geçirdiğimi sordu.Ama rapora tüplerin ikisi de açık yazmış.Üniversite hastanesinde anestezisiz çektirdim.İlaç verirken 30 sn şiddetli bir ağrı oldu.Ama dr bu kadar kısa süren bişey için narkoz almana gerek yok dedi.Bayan doktordu.Hangi işlemleri yaptığını sırayla anlattı.Sürekli soru sorarak beni oyaladı.Üstelik hiç para vermedim sadece eczaneden ilaçlarımı aldım 11 tl tuttu.
kızlar salı günü çektirdim echomar şişlide 300 e anestezili olmadı cekim esnasında cok hafif adet sancısı gibi agrım oldu ama yaklaşık 1 saat sonra eve geldğimde dünyam karardı ölüyorum sandı agrıdan kalkamadım yataktan tuvalete bile giderken duvara tutuna tutuna yarı büklüm halde gittim o geceyi hstanede eçirdim ertesi sabah agrım biraz dindi derken dün yine butün gün agrı cektim yine hastaneye gittim serum yedim bugün biraz iyiyim ama cok ama cok fazla agrım oldu tüplerim acık dedi doktor saddece 22mm mıyon göründü buda gebeliğe engelmiş bakalım ne olucak birşey daha var ki çektirmek isteyen arkadaşlar sakın korkmasınlar sonucta bu olması gereken bişey evet agrı oluyor ama kimisin de hiç agrı olmuyor .. bunuda göz ardı etmemek gerekir bunun için birazn önce çektirin ve bu yükten kurtarın kendinizi.
çokkk geçmiş olsun sana da.acaba miyom olduğu için mi ağrın oldu??HSG mi miyom göründü.
Ben sordum doktora hayır korunmana gerek yok dedi.Ama ben enfeksiyon olmasın diye antibiyotik kullanıyorum doktorda bunu bilerek korunma diyor.Ben yine de korunucam çünkü sonra bi sıkıntı olur antibiyotiğe bağlarım kafam rahat etsin.Bu kadar ay bekledik bir ay daha bekleriz inşallah.Ne güzel hiç para vermeden çektirmişsiniz. Biz 250 liraya özelde çektirdik, narkoz almadan. Ama tek fayda sağlasında para pul önemli değil. Doktorunuz bu ay için korunmanız gerektiğini söyledi mi peki? Bir kaç arkadaş "rahim filmi çekildiği ay doktorlarının korunmalarını istediğini" yazmış. Benim de kafam karıştı...
Ne güzel hiç para vermeden çektirmişsiniz. Biz 250 liraya özelde çektirdik, narkoz almadan. Ama tek fayda sağlasında para pul önemli değil. Doktorunuz bu ay için korunmanız gerektiğini söyledi mi peki? Bir kaç arkadaş "rahim filmi çekildiği ay doktorlarının korunmalarını istediğini" yazmış. Benim de kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?