kızlar bende rahim filmi çektircem ve cok korkuyorum inşallahh hayırlısı olur aslında cok korkulcak bişey yok diyolar ama insan yinede cok korkuyorrr
kızlar size bişey sormak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ..biz 1 yıl önce korunmayı bıraktık ama ben 6 ay yara tedavisi gördüm ..
3 ay önce geçti ama hala hamile olamadım ..sizce hsg çektireyimmi..
heray kendimi hamileymiş gibi hissedip sonra olmadığımı öğrenince sabahlara kadar ağlıyorum sürekli bi rahatsızlığım varmış gibi geliyo
sizce ne yapayım bana yarşdım edin
canım ben izmirde özel bi hastanede çalışıyorum burdaki kadın doğum polikliniği çok yoğun ..açıkcası doktorumla hiçbişeyi konuşamadığım için belkide bukadar kuruyorum kendi kendime..pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar
canım işte sorun o ya burda çalışıyo olmam..hastanede çalışmak hiç iyi bişey değilmiş.
çalışanla ilgilenmiyolar..hatta ben başka doktora gitmeyi düşünüyorum..
sen öyle yazdıktan sonra internette araştırdım hormon testi yapılıyomuş inip kart çıkarttım yarın hormonlarıma baktırcam canım..
umarım bişey çıkmaz..yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :)
merhaba, tüpünüzden kaynaklı bir sorun varsa zaten direkt hamile kalamazdınız. bir kere hamile kaldıktan sonra tüpteki sorunlar düşüğe etki etmez. fakat 3 defa düşük yaptığınıza göre eşinize sperm dna hasar testi yapıldı mı? ya da sizde genetik ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili tetkiler yapıldı mı?
eşimin sperm testi,ikimizin genetik testleri ve benim pıhtılaşma testim,ümminolojik testlerim aklına ne geliyosa yapıldı.bizim de anyalamadığımız be zaten sebep ne sadece kaderimiz mi??sperm dna hasar testi sperm sayısına hareketli sayısına bakılan teslr değil mi??
canım sen yaptırdın mı özelde ne kadar acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?