Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve daha dün rahim filmi çektirdim toplasanız 5 dakika ancak sürüyor evet biraz baskı hissediyorsunuz yumurtalıklarınızda ama o kadar çabuk bitiyor ki işlem hiç korkmaya gerek yok.Ben kendimi o kadar çok kasmışım ki omuzlarım daha çok ağrıdı :) Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

Rotti, sana antibiyotik verdiler mi? şimdi benim de kafam karıştı..benim doktorm da korun bu ay gibi bir şey söylemedi, ilaç prospektüsünde tam kesin sonuçlar yazmıyor gebelikte tehlikeli olabilir yani..ne yapsak bilemedim..

mrhb arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye.bende çocuk istiyorum ama olmuyor 18 aydır.doktora gittim 10 gün önce bana gün verdi şuan bişi yapamam adetli iken gelmen gerekiyor dedi..kafam karıştı hsg testi temiz iken yapılmıyor mu..hem hsg yaparız hem hormon testi dedi ikisi aynı şey değil mi zaten.bilinçsiz bi doktorun elinde miyim yoksa bilenler yardım etsin..aynı zamanda rahim filmide dedi acaba ben mi karıştırıyorum yoksa...tşkler.

cnm hormon testi dediği sanırım kan alınarak oluyor ve adetinin 3.günü gitmen gerekiyor. bir de ultrasonla yumurtalıklara rahme fln bakmştı bnm o gün.Sonra adetin bitince (genelde 7.günü randevu veriyor) hsg yani rahim filmi çekiyorlar. Tüpler kapalı mı die bakıyorlar.

bana ne antibiyotik verdi ne de korunun dedi.ama ben korunuyorum yeni düşük yaptığım için zaten rahim filmini bi doktor görmeden rahat edemem.bana sol taraftan daha yavaş geçtiğini ama açık olduğunu söyledi.temiz dedi.ama kafamda dönüp duruyo??böyle söylenen oldu mu aranızda merak ediyorum.

bende çektırdım baygındım hıç anlamadım.

Bi Allahın kulu da bu rahim filmlerinin işe yarayıp yaramadığını yazsın yaw...Hiç rahim filminden hemen sonra hamile kalan var mı aranızda? Yani sorunu tespit edilip çözüme kavuşan var mı?

Bi Allahın kulu da bu rahim filmlerinin işe yarayıp yaramadığını yazsın yaw...Hiç rahim filminden hemen sonra hamile kalan var mı aranızda? Yani sorunu tespit edilip çözüme kavuşan var mı?

ewet bencede arkdaşlar rahım filminden snra hamile kaldınız mı yada ne kdr sure sonra hamile kaldınız

selam ben de çektirdim hsg yeni ve güzel geçti allaha şükür. doktorumun dediğine göre , hsg yapıldıktan üç ay içinde spontan gebelik elde edilme ihtimali oldukça yüksekmiş ve bu şekilde hamile olan bir sürü hastası olduğunu söyledi. Üstelik bu işlemden sonra hiçbir şekilde korunmaya gerek olmadığını , kendi kontrolünde oluşan gebeliklerin hepsinin de son derece sağlıklı olduğunu söyledi. Benim içimi çok rahatlattı açıkçası. Merak edenler için yazayım dedim

Teşekkürler nergis,benim merak ettiğim konulardan biri de rahim filminden sonra korunmak gerekip gerekmediğiydi.keşke bu şekilde hamile kalan birileri olsa da onlarla konuşsak.Peki bu rahim filmi sayesinde tüplerin tıkalı olduğu tespit edilirse bide tüplerin açılması için ayrı bi işlem mi yapılıyo?Bu arada Allah tez zamanda gönlüne göre bi bebek nasip etsin.

rahim filminizde tek tüpten ilacın daha geç geçtiği oldu mu?bana açık ama diğerine göre daha geç geçti dedi.şimdi merak ediyorum başkasına da oldu mu diye.yazan olursa çokkkk sevinicimm.

Son düzenleme:

canım benim de bildiğim kadarıyla,eğer tüpler da bir tıkanıklık olursa laparoskopik bir ameliyatla göbekten ve kasıklardan küçük kameralarla karnın içine bakıp yapışıklıkları açıyorlar. Olası sorunlarada müdahale ediyorlar. Aminn canım ,hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..

rahim filminizde tek tüpten ilacın daha geç geçtiği oldu mu?bana açık ama diğerine göre daha geç geçti dedi.şimdi merak ediyorum başkasına da oldu mu diye.yazan olursa çokkkk sevinicimm.

önemli olan geçmesi değilmi canım, ben bi kaç yerde daha okumuştum bu şekilde olanı.

merhaba hanımlar bende 31 mayısta hsg çekildim. tek tüpüm tıklalı çıktı. bgn ilk defa hsg sonrası adetimi oldum ve miktar olarak bi artış söz konusu acaba hsg den dolayı mı bilemiyorum bnmle aynı durumu yaşayan var mı acaba ??? 2 saate bir ped değişiyorum ilk defa normalde miktar bu kadr çok olmazdı. eger 2 3 ay içinde hamile kalamazsam bende laparoskopi olup tek tüpüm açılmasını istiyorum. umarım açılacak bi durumdadır iki tüpünde açık oldugunda yine gebelik oluşmaşsa bu sefer aşılama yöntemine başvurucam... allah hepimzin gönlüne göre versin

evet canım geçmesi.insan 3 kere düşük yapıp sebep bulamayınca acaba diyo işte...yine de herhangi bi operasyon geçirdi bi birileri diye merak ettim.

merhaba, tüpünüzden kaynaklı bir sorun varsa zaten direkt hamile kalamazdınız. bir kere hamile kaldıktan sonra tüpteki sorunlar düşüğe etki etmez. fakat 3 defa düşük yaptığınıza göre eşinize sperm dna hasar testi yapıldı mı? ya da sizde genetik ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili tetkiler yapıldı mı?

Benim eşimdede dna hasarı var , ben hiç hamile kalamadım. rahim filminde tüplerim açık çıktı. of ya ne kadar zor bir sınav bu..

Herkese meraba arkadaslar..deminden beri gecmisi okuyorum, ne cok insan hsg cekdirmis, kimi bebeyine kavusmus kimi beklemede..bende bu ay hsg ye niyyetliyim, fakat her kesdeki gibi bende de stress var,fakat anestezili yapdiracam kesin..icimi yeyib bitiren sey cekilmek deyil, cikacak olan sonuclardir..ya kapali cikarsa diye kendimi yedim bitirdim gunlerdir..bugun adet gunum, evlendiyimden bu yana ilk defa adetimin gelmesini istiyorum, gelsinde gideyim gun alayim hsg icin, ve bir anca kafamdaki soru isaretlerini bitireyim...bana dua edin kizlar lutfen...

kızlar bende rahim filmi çektircem ve cok korkuyorum inşallahh hayırlısı olur aslında cok korkulcak bişey yok diyolar ama insan yinede cok korkuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…