Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bi Allahın kulu da bu rahim filmlerinin işe yarayıp yaramadığını yazsın yaw...Hiç rahim filminden hemen sonra hamile kalan var mı aranızda? Yani sorunu tespit edilip çözüme kavuşan var mı?
Bi Allahın kulu da bu rahim filmlerinin işe yarayıp yaramadığını yazsın yaw...Hiç rahim filminden hemen sonra hamile kalan var mı aranızda? Yani sorunu tespit edilip çözüme kavuşan var mı?
selam ben de çektirdim hsg yeni ve güzel geçti allaha şükür. doktorumun dediğine göre , hsg yapıldıktan üç ay içinde spontan gebelik elde edilme ihtimali oldukça yüksekmiş ve bu şekilde hamile olan bir sürü hastası olduğunu söyledi. Üstelik bu işlemden sonra hiçbir şekilde korunmaya gerek olmadığını , kendi kontrolünde oluşan gebeliklerin hepsinin de son derece sağlıklı olduğunu söyledi. Benim içimi çok rahatlattı açıkçası. Merak edenler için yazayım dedim
Teşekkürler nergis,benim merak ettiğim konulardan biri de rahim filminden sonra korunmak gerekip gerekmediğiydi.keşke bu şekilde hamile kalan birileri olsa da onlarla konuşsak.Peki bu rahim filmi sayesinde tüplerin tıkalı olduğu tespit edilirse bide tüplerin açılması için ayrı bi işlem mi yapılıyo?Bu arada Allah tez zamanda gönlüne göre bi bebek nasip etsin.
rahim filminizde tek tüpten ilacın daha geç geçtiği oldu mu?bana açık ama diğerine göre daha geç geçti dedi.şimdi merak ediyorum başkasına da oldu mu diye.yazan olursa çokkkk sevinicimm.
önemli olan geçmesi değilmi canım, ben bi kaç yerde daha okumuştum bu şekilde olanı.
evet canım geçmesi.insan 3 kere düşük yapıp sebep bulamayınca acaba diyo işte...yine de herhangi bi operasyon geçirdi bi birileri diye merak ettim.
Benim eşimdede dna hasarı var , ben hiç hamile kalamadım. rahim filminde tüplerim açık çıktı. of ya ne kadar zor bir sınav bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?