kızlar banada verdi doktor regli olmayı bekliyorum bitince gidicem ama çok korkuyorum genel anestezi araştırması yapıyorum bide yer tabi??? (( bu arada nası geçtiğiyle ilgili yazışalım

canım Allah kolaylık versin gerçekten. hangi şehirdesin sen buarada? benimki de ertelendi zaten.. anesteziye de karar veremiyorum normalede ben de bi acayipleşitm

Canım benim ki adet bitiminden 3 gün sonra çekildi. Bildiğim kadarıyla birkaç gün içinde çekilmesi gerekiyor adet bitince. 9 gün çok uzun gibi geldi.Benim de zamanla ilgili pek bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur inşallah Keşke Dr.una danışsaydın bu durumu.

arkadaslar ben malatyada gözde sıtmapınarı hastanesinde Dr. ismail evren e hsg çektirdim. hem diğer hastanelere göre ucuz (210) lira, anestezili ve de hiç kanamam bile olmadı allaha sükür.hepinize tavsiye edıorum.gözde kışla hastanesinde 450 lıra idi,sıtmapınarı şubesi 210..bu ne tezatlık anlamadım ama sıtmapınarı gözde hastanesinden çok memnun kaldım.bilginize..

ben aranıza yeni katıldım henüz 20 yasındayım pko hastasıyım 2 yıldır çocuk istiyoruz bi kaç tedaviden sonra banada hsg çektimen gerekiyor dediler dün çektirdim ama öle acılı bişey oldugunu bilseydim özel hastanede çektirirdim çok fena bişeydi ama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür hsg den sonra 6 ay gebe lik şansı daha yüksek oluyormuş 6 ay deniycez bakalım allah herkeze nasip etsin o psikolojiye girmek çok kötü bişey herkezin gönlüne göre versin rabbim

adetin ilk gününden 10 gün içinde çekilmesi gerekiyor cnm benimki 6. günü çekildi

canım benim sonucum temiz çıktı seninki ne durumda ne yaptın. umarım temiz çıkmıştır dualarım bütün anne olmak isteyenlerle ben sadece ilaç kullanıcam. allah nasip ederse olacak.

şimdi okudum yazdığını hay allah ya aksiliğe bak neyse senin için hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınn..

şimdi okudum yazdığını hay allah ya aksiliğe bak neyse senin için hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınn..

canımmmm bitti çok şükürrrr dün:) tarih benim durumumda çok önemli değilmiş..biraz canım yandı falan filan neyse geçelim o kısımları ... Sonuç temiz tüpler açık çıktı. Eşimde de bi sorun çıkmadı.eylül ayında adet olunca gel dedi dr tekrar,büyük ihtimal gebe kalırsın dedi,ama olmazsa vakit kaybetmeyelim dersen aşılama yapalım dedi.. :) ben de tamam dedim.. şimdi eylülü bekliyrz bakalım ...allahhepimizin gönlüne göre versin :)

Haydi inşallah..o zaman hemen çin takvimine bakalım :)) Allah gönlüne göre versin canım beniiimmm

Ben de hsg çektirdim ve o ay hamile kaldım, ağrı oluyor ama dayanılmayck gibi değil burdaki öenmli nokta kendini sıkmamak kasları rahat bırakmak galiba bir de herkesin ağrıya duyarlılığı farklıdır tabi, bursa burtom da 250 tl. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

canım benim sonucum temiz çıktı seninki ne durumda ne yaptın. Umarım temiz çıkmıştır dualarım bütün anne olmak isteyenlerle ben sadece ilaç kullanıcam. Allah nasip ederse olacak.

canımmm benim sonucumda temiz çıktı :) yazışamamıştık seninle... 1 ay beklicez bakalım sonra aşılama olcak ..

arkadaşlar bende eylül yada ekimde film çektiricem size sormak ıstediğim bir konu var şimdi benim eşim yurtdışında ve ekim 15 gibi gelecek ve reglime göre 22 ekim gibi rahim filmi çekilicem ve eşim ekim ve kasım yumurtlama döneminde burda olacak ondan sonra gene gidecek..
rahım filmi sonrasında ilk 3 ay gebe kalma sansı yuksek dıyorlar ya ekimde çektirirsem ilk ve 2.aya denk gelecek.eylülde çektirirsem 2 ve 3. aya denk gelecek.
bir arkadaş bu forumda rahım filmini ilk çekilen ay hamile kalma olmadıgınıyazmış doktoru demiş.
sizce eylülde mi ekimde mi çektirsem daha iyi olur.birde rahım filmi sonrasında (anestezili değil) korunma verdi mi doktorunuz.
rahım filmi sonrasında gebe kalanlarda ne zaman kaldırlar belirtirlerse sevinirim.

: bende rahim filmi çektiricem ve çok korkuyrm benm canım çok yanar ve kendimi çok kasarım anestezide yapyrlarmış yaptramcam sanrım yaaa ne yapıcam yardımcı olun akıl verinn korkuyrmm hormon bozukluğum varmış benim

Rahim filminden korkan arkadaşlar ben de üniversite hastanesinde anestezi olmadan çektirdim ve sonraki ay hamile kaldım.Bebiş için biraz acıya katlanmaya değmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…