kızlar banada verdi doktor regli olmayı bekliyorum bitince gidicem ama çok korkuyorum genel anestezi araştırması yapıyorum bide yer tabi???(( bu arada nası geçtiğiyle ilgili yazışalım
banada doktor iğne falan vermedi acaba bizmi çektireceğimiz yere tekrar sorsak???
canım ben de bi aksilik oldu da.. günümü yanlış yazmışlar bana verdikleri kağıda.. bi karışıklık olmuş ve tekrar pazartesi günü için randevu verdiler..şimdi benim adetim biteli 6 gün oluyor,bu tam olarak ne zaman yapılmalı biliyormusunuz?pazartesi günüyse biteli 9 gün olmuş oluyor.. ayyy iyice kafamı karıştırdılar.o kadar da kendimi toplayıp gitmiştim dün hastaneye moralim bozuldu sonra....
canım ben de bi aksilik oldu da.. günümü yanlış yazmışlar bana verdikleri kağıda.. bi karışıklık olmuş ve tekrar pazartesi günü için randevu verdiler..şimdi benim adetim biteli 6 gün oluyor,bu tam olarak ne zaman yapılmalı biliyormusunuz?pazartesi günüyse biteli 9 gün olmuş oluyor.. ayyy iyice kafamı karıştırdılar.o kadar da kendimi toplayıp gitmiştim dün hastaneye moralim bozuldu sonra....
canım öncelikle sana da çok geçmiş olsun.hadi inşallah temiz çıkar sonucunda ve yürekten söylüyorum ki en kısa sürede hayırlısıyla dileğine kavuşursun umarım... ben birazdan gideceğim film için..dua edin bana da ama hala bayılmaktan korkuyorum inan...ALLAHIM YARDIM ET NOLUR... aslında doğru anestezi almak çokta iyi bişey değil yada kendiimi avutuyorum bilmiyorumALLAHIM KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE...
şimdi okudum yazdığını hay allah ya aksiliğe bak neyse senin için hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınn..
canımmmm bitti çok şükürrrr dün:) tarih benim durumumda çok önemli değilmiş..biraz canım yandı falan filan neyse geçelim o kısımları ... Sonuç temiz tüpler açık çıktı. Eşimde de bi sorun çıkmadı.eylül ayında adet olunca gel dedi dr tekrar,büyük ihtimal gebe kalırsın dedi,ama olmazsa vakit kaybetmeyelim dersen aşılama yapalım dedi.. :) ben de tamam dedim.. şimdi eylülü bekliyrz bakalım ...allahhepimizin gönlüne göre versin :)
Haydi inşallah..o zaman hemen çin takvimine bakalım :)) Allah gönlüne göre versin canım beniiimmm
aminn aminn inşallah Allah hepimizn gönlüne göre versiniçime bi huzur doldu :) bakalım çin takvimine peki
canım benim sonucum temiz çıktı seninki ne durumda ne yaptın. Umarım temiz çıkmıştır dualarım bütün anne olmak isteyenlerle ben sadece ilaç kullanıcam. Allah nasip ederse olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?