Rahim filminden korkan arkadaşlar ben de üniversite hastanesinde anestezi olmadan çektirdim ve sonraki ay hamile kaldım.Bebiş için biraz acıya katlanmaya değmez mi
senn sonuç nasıl çıkmıştı çektirdiğinde. açık kapalı. az tıkalı nasıl ???
hayırlı ramazanlar,
ben 1 bucuk senelık evlıyım ve hıc korunmamamıza ragmen hamıle kalamıyorum. doktora gittim herhangi bir sorun yok dedı ve rahim filmi istedi 2 ay once. ancak özeldde 300 tl ve durumdan dolayı ertelıyorum. bıran once hamıle kalmak ıstıyorum. devlet hastanesınde yokmu hsg yardımcı olurmusunuz lutfennn
ben yukarda yazdım. devlette ücretsiz. hangi ildesin
mrb arkdaşalar bende bugün hsg çektrdm ve çok korkuyrdum kortğm gibi olmadı konuşa konuşa yaptık ewt acı histtediyrsn ama basınç gibi adet ağrısıgibi kötü felan değil bilginz olsun die söylyrm hiç ertelemeyn eğerki bebek istyrsanz korkulacak bişey yokmuş benmde tülerim açık herşey normal çıktı çok şkr darısı çektreceklerin başına ama korkmayın ben özelde çektridm 200 tlye benm yurrtlama problemim varona bakıcaz artık :)
Arkadaşlar rahim filmi öyle çok korkulacak bişey değil, benim canım o kadar tatlı olmasına rağmen çektirebildim ve anestezi de almadım. doktorum karşı zaten böyle anesteziye filan, daha sonrasında ağrı olabilir demişti benim hiç olmadı ve 2 kere çekilmesine rağmen dayanılabilecek bişey. hele de sonuçta bebişimiz olsun diye yapıp, bunları düşününce ağrı, acı hiç kalmıyor.
arkadaşlar bende hsg çektireceğim.fakat birkaç sorum olacak sizlere.ben tüp bebek için ege ünv.19 eylüle randevu aldım.randevudan önce benden istenen testlerin hepsini tamamlayıp oraya gittiğimde direkt dosyam açılsın istiyorum.işlerin hızlanması açısından.şimdi benim randevum 19 eylül adet tarihim se 13 eylül gibi olmam gerek.kan tiroid vs testlerini adetliyken yaptıracağım.randevudan önceye denk geliyor.peki hsg filmini ne zaman yaptırmam gerekiyor benim adetim 2 gün sürer ve biter randevudan önce bitmiş olacak ve randevu günü eger adetim 13 eylüle denk gel,rse 6 günü olacak.
adetim biter bitmez hsg yi çektirebilirmiyim?
nerde çektirebilirim (izmir) ne kadar maliyeti kısa ve cabuk olsun istiyorum.o nedenle devlet hastanesini tercih etmiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Naber canım geçmiş olsun film çektirmişsin iyi çıktı inşallah, ben bu ay çektiremedim kültür vermiştim enfeksiyon vardı ilaç verdi doktor. Sen şimdi hangi aşamasdasın birde filmi nerde çektirdin.
arkadaşlar bende hsg çektireceğim.fakat birkaç sorum olacak sizlere.ben tüp bebek için ege ünv.19 eylüle randevu aldım.randevudan önce benden istenen testlerin hepsini tamamlayıp oraya gittiğimde direkt dosyam açılsın istiyorum.işlerin hızlanması açısından.şimdi benim randevum 19 eylül adet tarihim se 13 eylül gibi olmam gerek.kan tiroid vs testlerini adetliyken yaptıracağım.randevudan önceye denk geliyor.peki hsg filmini ne zaman yaptırmam gerekiyor benim adetim 2 gün sürer ve biter randevudan önce bitmiş olacak ve randevu günü eger adetim 13 eylüle denk gel,rse 6 günü olacak.
adetim biter bitmez hsg yi çektirebilirmiyim?
nerde çektirebilirim (izmir) ne kadar maliyeti kısa ve cabuk olsun istiyorum.o nedenle devlet hastanesini tercih etmiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?