rahim filmi çekilenlere sormak istediğim bir konu var.
rahim filmi çekilmeden once ki gece ilişki yasak mı yada ne kadar yasak.
birde film çekildikten sonra ilişki yasağı var mı

beni bildiğim adet bitiminden sonra hiç ilişkiye girmemen gerekiyor. bei doktorum temizlenince gel dedi.sonrası hakında bilgiyi çektirdiğin yer söyler herhalde...kolay gelsin.

arkadaşlar korkulacak, abartılacak hiçbirşey yok..Buradaki yorumları okuyunca o kadar korkmuştum ki ağlayarak girmiştim..Alttan muayeneden bile daha kolaydı..

cevap için hepinize teşekkur ederim önümüzdeki ay yaptırıcaktım ama ertelemenın anlamı yok sayenızde artık daha cesaretliyim yuksek ıhtımal bu ay yaptırıcam fındıkzade radyomarda haftaya regli olucm .yaptırdıktan sonra yorumları çok korkan biri olarak yazıcam umarım sorunsuz geçer benden sonrakılerı bende cesaretlendirebilirim.

bana çekimden önce de (en az 2 gün) ve sonrasında da 4 gün yasak dediler. bu yasağın amacı enfeksiyon kapmamk için. bu açıdan yapmamak da fayda var

ewet sanırım korunmakta fayda var .enfeksiyon olurssa daha zor olur uğrasmak .riske atmaya gerek yok .teşekkurler hepinize

ben de çok korktuğum hsg yi bugün çektirdim. Kesinlikle anesteziye gerek yok. Eğer adet sancısına alışkınsanız 5 dakika süren bu sancıya da dayanabilirsiniz. Sadece kendinizi kasmamanız gerekiyor.
benim tüpler temiz ancak endometrial dolma defekti görülmüş, çeken doktor polip olabilir dedi, bakalım kendi dr.um ne diyecek

canım yok ben daha öce çektirmedim, zeynep kamile gidiyorum,kültürde enfeksiyon çıkıyor iki aydır dr. izin vermiyor filme,birde kanda hemoglabin çok düşük çıktı kan ilaçlarına başladım, gerçi onun direk ilgisi yokmuş, inş. enfeksiyon biterde bir daha ki ay çektiririm....senden iyi haberler bekliyorum inşalla canımmm...

mrb arkadaslar.hsg den 3-4 gün önce dr.ilaç verdımı sızlerde.arkadaslar cvp yazarsanız sevınırım bu ılaclar ne ıcın bılgınız varmı????ilaç ısımlerını yazamıyoruz sanırım...

Son düzenleme:
arkadaslar bırde bırsey daha sormak ıstıyorum tuplerdekı tıkanıklık ve yapısıklık hgs rahım fılmı ıle acılmaz ıse daha sonrakı yontem ne oluyor.tabı bu dr baglı ama sızlerın dr bu durumda nasıl bır yontem uyguladı.cevaplarsanız cok memnun olurum.(((((((

slm kızlar, ben 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmadığm halde bebişim olmuyor. doktor birde tüplerine bakalım dedi ve benim rahim filminİ çektirmeye karar vermem 6 ay sürdü. eşim anestezi uzmanı doktor o bile ikna edemedi korkudan yaptırmadım 6 ay. arkadaşlarımdan çektirenler vs beni çok korkuttu ve de internetteki yazıları da çok da araştırdım. Eşimin çalıştıgı hastanede bile yaptırmadım çünkü orda standart her yerdeki gibi çekiliyormu, anestezide isteyene veriliyormuş ama gerek yok dedi eşim. İstanbulda fındıkzade de radyotom diye bir yer var yeni makineler var ileri teknoloji orasını bazı arkadaşlarımında tavsiyesiyle buldum. sonunda korka korka gittim ve gerçekten ağrısız çok az bi sızlama oldu 1 dk. normal kadın doğum muayenesi gibi ve filim çekinir gibi oldu. makineler nasıl ki bir bel filmi vs çektirirsin aynen öyle sıkıntılı değildi. . Fiyatı dışarıya göre biraz pahalı 370 tl alıyorlar. ama bence acı çekmektense maddi durumunda elveriyorsa burası süper. ben rahim filmi yüzünden tedavimi 6 ay erteledim. ben çok korktum siz korkmayın. gerek yokmuş çünkü. tüplerim açık çıktı şükür, sadece rahim tersmiş. herkese tavsiye ediyorum RADYOTOM u gerçekten cok korkmuştum ben kaç kere ağlamıştım ama gerek yokmuş.

mrb arkadaslar.hsg den 3-4 gün önce dr.ilaç verdımı sızlerde.arkadaslar cvp yazarsanız sevınırım bu ılaclar ne ıcın bılgınız varmı????ilaç ısımlerını yazamıyoruz sanırım...

bana daha önceden ilaç vermedi doktor. direk gittim ve filmimi çektirdim çokda kolay oldu fakat ileri teknoloji olan bir yerde çektirdim ağrısız.

merhaba arkadaşlar bende deneyimimi paylaşayım cektirecek olacan arkadaşlar belki biraz rahatlar bende dr um rahim filmi istetiğinden beri cok endişeliydim dr. beni radyotoma yonlerdirdi normalde 370 tl dr tavsiye ederse 300 tl. odedim ben ama gercekten deger bosuna uykularım kacmıs kesinlikle herkese tavsiye ediyorum turkiyede bu sekilde ileri teknolojisi olan 3 yer varmış 1de burası işlem 3 dk.surdu bunun 1 dakikası yogun adet sancısı gibi oldu farklı hiç bi ağrım kanamam olmadı sadece kalkınca iceriye verdikleri sıvı koyu renk olarak geliyo bunu kanamanız oldu sanıpta endişelenmeyin ayrıca servis imkanıda var anestezi kesinlikle istesenizde yok cunku gerek yok yani

merhaba arkadaşlar ben ankarada bi ozel hastanede salı sabahı hsg cektırcem.. doktorum kendı cekıcek filmi.. ama aklıma takılan bişe war.. genel anestezili olarak cekıcez dedı.. ağrılı bi işlemdir bosuna canını yakmayalım dedı.. aşaııya ındım fiyatogrenmek ıcın genel anestezili 750 lokal anestezılı 500 tl dedı.. ne onerırsınız?

Tüp bebek tedavisine başlıcaz ve bunun için doktor bana rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. bu konu hakkında öyle şeyler anlatıldı öyle bilgiler okudum ki internetten tam 1 aydır bu film olayını geciktiriyordum. Sonunda ne olursa olsun anestezili yaptırmaya karar verdim ama onu da her doktor kabul etmiyor bide anestezi işin içine girince fiyat iki kat artıyor resmen. Sonunda uzun araştırmalarım sonucu o muhteşem yeri buldum kızlar
İnternette biraz araştırınca bu film çeken makinenin en iyi teknolojisinin fındıkzadede bir bilgisayarlı görüntüleme merkezinde olduğunu öğrendim. İsim vermem reklama giriyor diye biliyorum o sebeple isim yazmıcam ama soranlara ipucu veririm
Toplamda 1,5 dk sürüyor
Normal muayenede hissedilenden daha az rahatsızlık hissi duyuluyor
KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE bir damla acı hissedilmiyor
ÖYle banyo yapmama ilişkiye girmeme yok öyle böyle gibi bi yasak yok doktor bana direk akşam istersen denize gir dedi ve ben eve gider gitmez banyo yaptım :)
sadece gün boyu adet sancısı gibi belde hafif bi ağrı oluyor ama benim adet sancılarım bile daha şiddetli oluyor emin olun
Fiyat : 375 tl
Ben bu filmi ayın 21/09/2012 de çektirdim

arkadaslar bende korkularmdan dolayı anestezı ıle cektırdım.tabıkı hıc bırsey hıssetmıyorsun.sadece eve geldıkten sonra gece asırı derecede bulantı ve kusma oldu(((

25 Eylül 2012 tarihinde çektirdiğim rahim filminde yaşadıklarımı diğer topiğe yazdığım şekilde iletiyorum sizlere;

"Kızlar, bugün sabah rahim filmimi çektireceğimi yazmıştım önceden hatırlarsanız... Karar verene kadar çok düşünmüş, zar zor karar almış ve en sonunda randevumu almıştım. Dün gece uykularım kaçtı, yazılıp çizilenler, izlediğim videolar inanılmaz korkuyla dolmuştu içim. Hatta öyle ki sabah uyandığımda, ben bugün korkudan o masadan kalkıp geri dönmezsem iyidir dedim eşime. Hatta birşey olursa diye annem de geldi bizimle. Neyse gittik sabah 08.45 te beni içeri aldılar. Kalbim küt küt atıyor, annem ardımdan dua okuyor. Neyse içeride kabinde alt bölümümü çıkarıp üzerime önlük, ayaklarıma temiz ve dezenfekte edilmiş terlikleri giyip odaya geçtim. Cevat Hoca geldi yanıma, işlemden bahsetti, merak ettiğim birşey olup olmadığını sordu... Biraz rahatlattı beni tabi ama, heyecanlıydım hala. Neyse sonra masaya uzandım ama öyle jinekoloji masası gibi ayakları havaya dikmeli değil, bildiğiniz uzandım oraya. Sonra hemşire hanım geldi, önce yukarıdan görüntüleme yöntemi ile karnımdan film çekti. Sonra doktor Cevat Bey geldi, aletleri yeni paketinden çıkarttılar. Bacaklarımı karnıma doğru çekip hafif yana açmam istendi. Sonra başlayabiliriz dedi ve başladı. Alttan bir alet yerleştirdi, vajinal ultrason muayenesi esnasında duyulan hissiyattan bile hafifti. Sonra ekrandan izlemeye başladık. Tüplerimi gördüm, aynı zamanda ilacı da vermeye başladı, ilacın tüplerden gidişini izliyorduk, izlerken aynı zamanda anlatıyor da doktor. Görüntülerin resmini kaydettiriyor hemşireye. İlacın geçişini izliyorduk hep beraber. Sonra doktor dedi ki işlem bitti, yukarı doğru kayabilirsiniz. Nasıl yani dedim bitti mi,bu kadar mı? Evet, bu kadar. 5 dk. bile sürmedi. Belki 3 dk... O an ağzım kulaklarıma vardı sevinçten.Evet hiç mi hiç acı, yanma vs. duymadım, inanılır gibi değildi bu benim için Ama dedim ki doktora hiç okuduklarım gibi olmadı, hiçbirşey hissetmedim. O da insan kendini ne kadar rahatlatmaya çalışsa da yine de tedirgin oluyor tabi, ben de dişçimin koltuğuna oturunca aynı korkuyu, heyecanı yaşıyorum dedi Bir de bizim cihazlarımız en yeni teknoloji ile, onun da etkisi var tabi dedi, bir tek burada var bu cihaz dedi... Ben de dedim ki doktora, eve gider gitmez kadınlar kulübü diye bir forum var internette oraya yazacağım Cevat Hocam dedim, gülümsedi Sonra teşekkürlerimle ve yüzümde bir tebessümle çıktım odadan. Üzerimi değiştirip eşimin ve annemin yanına gittim, iyi olduğumu görünce onlar da sevindi tabi Olanları anlatırken sonuç raporum da geldi bile... Herşey normal, tüplerim açık Sevincimiz daha da arttı böylece... Yani kızlar diyeceğim o ki, bütün korkularım, endişelerim ve ertlemelerim boşunaymış. Sakın korkmayın ve ertelemeyin sizler de. Hatta imkanınız varsa benim yaptırdığım görüntüleme merkezine gidin, ağrısız, acısız ve son teknoloji Bu arada sonra Cerrahpaşa'daki doktoruma gittim sonucu göstermeye, önerdiği merkez ve doktor için teşekkür ettim, bana dedi ki benim kardeşim, daha doğrusu kuzenim dedi vajinismus problemi olmasına rağmen gitti oraya ve hiçbir acı, rahatsızlık hissetmedi, düşünün artık dedi. Dedim o durumda bile hissetmemiş yani, bravo E artık kızlar siz de korkusuzca gidebilirsiniz yani "
Çekim Yeri: Fındıkzade Radyotom Fiyatı:370 Lira

Ben de doktorumun tavsiyesiyle Fındıkzade Radyotom da çektirdim HSG .370 tl odedim.ben çektirmeden önce minoset içtim.Çeken bayan çok rahatlattı beni.Biraz korktum oyuzden ekrana hic bakamadım.Sadece karnımda çok hafif agrı oldu onun dısında rahattı.Abartılacak birsey yok ama orası son teknoloji agrısız cekiyor.belki baska yerde çektirsem agrılı olabilirdi.Sonucta tüpler açık çıktı ama yapışıklık var.Filmi henüz kendi doktoruma gösteremedim.yapısıklık olupta hamile kalabilen var mı?Histereskop denen şeyden de biraz korktum tecrübesi olan varsa ltf paylaşsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…