merhaba bende 21 eylülde hsg çektirdim
ve üzerimden bir yük aklımdan bir soru işareti kalktı
yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik
10 ekimde bir lekelenme oldu pembe akıntım geldi devamı gelmedi
batım 15 ekimdi adet olmadım
dünde adet günümde test yaptım ama negatif cıktı cokta ümitlenmiştim
bugün bu saat oldu hala adet olmadım
yarın testi yenilicem
kafam cok karısık
hsgden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu acaba?

bende bugün çektirdim kızlar,çok korktum anestezi alıp bılinçsiz kalmaktan,ama hangi ara uyudum hangi ara çektiler hiç bsey hatırlamıyorum..şuana kadar hç agrım olmadı,sadece bıraz kanamam var..hsg snucuma gelince tùplerimin ikisi de kapalıymış doktor bıraz ugraşmış ama sonunda ikisi de açılmş çok şükùr..geçen ay klomendn dolayı kist olusmus doktor bu ay kendilğndn yok olmasnı beklicez dedi..pekı ben bu ay korunym mı korunmym mı ? Bu konuda bilgisı olan var mı ??

Canlarım hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim:çiçek: Sevarcım regl bitiminden hemen sonra cekiliyormus yaklasık 15 günüm var,merakla bekliyorum:1rolleyes:

çok rahatladım hadi hayırlısı darısı bana güzel haberlerin bebek isteyen herkesin allah hayırlısıyla versin ne diycemi bile bulamıyorum yaşayarak öğrendik herşeyi

kızlar kafama takılan bır soru var belkı mantıksız ama takıldı işte bu rahım fılmınde kist var ise kist kaybolurmu?

kızlar kafama takılan bır soru var belkı mantıksız ama takıldı işte bu rahım fılmınde kist var ise kist kaybolurmu?

hayır canım rahim filmiyle kistin bi alakası yok..bu ay benimde klomenden dolayı oldu,doktor ilaç vermicem küçük olduğu için, kendisinin yok olmasını beklicem demişti..eğer rahim filmiyle kaybolsaydı salı günü bende çektirdim doktorum söylerdi

bende fındıkzade de radyotomradyomar da çekildim. int de okudğum yorum larda çok gerildim ve orayada çok gergin gittim ama çok yardımcı oldular ve çok güleryüzlü davrandılar. memnun kaldım eğer çektirmeyi düşünüyorsan tavsiye ederim.fiyatı 370 tl olması lazım. istanbulda ağrısız olarak çeken yeri araştırdım birtek burası var . rahime katater le giriliyor sadece çok hafif adet ağrısı gibi oluyor. 2 senedir kendi gittiğim doktor vardı ve rahim filmi hiç istememişti.irastlantı eseri bir başka doktor buldum ilk istedii şey rahim filmi oldu. bunca yumurta takibi boşunaymış polip varmış ama. doktor kendi muayenesindede rahim filmine bezer bişi yaptı gözle görülcek kadar deil ama polip ama yinede sadece yumurta takibi olması boşuna dedi. çünkü polip olduğu için tutmasmış aşılama gerekirmiş ve ben rahim filmini önceki doktor söylemediği için bilmiyordum sürekli doktora gidiyordum neden olmuyor diye. kasımın 2. haftası aşılama yapıcaz aşılamada polip in olduğu yere denk gelicek. lafın kısası rahim filminin çokk yararlı ve gerekli bir şey olduğunu anladım:)) hiç ağrı kesici bile içmeye gerek yok.ilacı verirlerken hemen karşında lcd ekrandan izliyorsun ilacın dağılımını.

yarın sabah ben de çektircem anestesisiz..
görüştüğüm yer anesteziye gerek olmadğını söyledi ama ben yine de korkuyorum
çektirdikten sonra yorumlarımı yazarım..
umarım kolay geçer..

tsk ederım cevap için:) bendede kist var rahım fılmı cektırdım 1 ay oldu ama beklemedeyız daha kıst ıcın bır tedavıye gıdılmedı neeee olacak bende bılmıyorum.2-3 ay bekeleyelım dedı dr.um

bu arada hsg den sonra adetımde azalma oldu sebebını bılen varmı((

Merhaba arkadaslar, ben gecen yil eylul ayinda rahim filmi cektirdim ve bir sonraki ay hamile kaldim. Malesef 6 haftalikken dusuk yaptim. Bu yil yine rahim filmi cekildim gecen ay ve bu ay yine hamile olmayi umuyorum. Film cekilirken adet agrisi gibi bir agri hissettim. Biraz dayanirsaniz kolayca filminiz cekilecektir. Bir de internette okunanlara cok kulak asmayin. Her kadin farklidir ve tepkileri de farkli olur. Umarim Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar verir. Iyi geceler hepinize!

Arkadaslar merhaba,
bu haftasonu rahım fılmı cektırmem gerekıyor. Doktorum adet sonrası 1-2 gun sonra cektır dedı .calıstıgım ıcın mecburen haftasonuna kaldı.zamanlama konusunda bılgısı olan varmı? Calısan bayanlar bu tur ıgneydı,yumurtaydı,fılm dı nasıl ızın alacaklarda cocuk yapacaklar bılmıyorum(

herkes bısey yazmıs kımı dogum sancısıyla esdeger kımı adet agrısıyla ,mutlaka agrı esıklerımız farklı ama bunun bır ortası yokmu,haftasonuna kadr ıcım ıcımı yıyecek.

Bırde eskı doktorum bırsuru tahlıl yaptırdı,yumurta takıbı yaptırdı ,hıcbırsey cıkmadı.Sadece esımın sperm sayısı dusuktu .onun ıcın urologa gıtmemızı soyledı. sımdı baska bır doktora gıttım.oda tahlıllerı ınceleyıp rahım fılmı ıstedı. Bu fılmı hangı vakalarda ıstıyorlar acaba.Tamam tupler acıkmı,yapısıklık varmı vs bunun adı ne kısırlık veya ureme konusundakı karsılıgı ne acaba?

bazı arkdaslar fılm sonrası hamılelıkten bahsetmıs ınsallh hepımızın basına gelır bu tıp olayalr,rabbım bebeklerımıze kavusturur bızı.sorularıma tecrubelı arkadaslardan cevap beklıyorum,herkese teskkurler

merhaba arkadaşımm.

bende 2 yıldır korunmuyordum ve gebelik elde edemedik doktora gittim hormon tahlili istedi.onlar güzel çıktı eşimden sperm testi istedi oda güzel çıktı ve en son bende rahim filmi istedi..burdaki amaçç ilaçla tedaviye başlamadan önce problemleri belirlemekk..düşün bunları yaptırmadan ilaçları kullanmaya başladın ama gebelik yokkk..acaba nedenn aa bir baktınız ki rahim kanalları tıkalıymışş okadar ilacı boşuna içmiş oldunn işte bunları önlemek için canımm ben nisanda yaptırdım ve kanallar açık çıktı..yaşadıgım şeyide anlatayım sana ben narkozsuz yaptırdım.yattım masaya içine uzunca bir çubuk sokuyor tabi buraya kadar birşey yok sıvı basınçlı bir şekilde gittiği için vajinanda ve karnında bir gerilme baskı hissediyorsun ve birazda agrı dayanılmıcak gibi değil 10 saniyelik bişi nekadar rahat olursan okadar kolay geçer canımm..

talıha canım cok tesekkurler ıcıme su serptın ınsallh benımkıde az acı ıle gecer ve ınsallh sonucum ıyı cıkar.Benım anlam veremedıgım su aslında: eskı doktorum yumurta takıbı vs yapmıstı 2 ay boyunca 3 .ay esımın tahlıllerını ıstemıstı ve sperm sayısı dusuk gelınce hemen topu bıze atıp urologa gıdın demıstı. Sımdı tasındıgım ıcın o doktora gıdemıyorum ve baska bırıne gorunmek ıstedım muayene oldum oda hıcbırsey gozukmuyor dedı hormon vs eskı tahlıllerıme baktı ve rahım fılmımı ıstedı. Yanı soyledıklerın mantıklı tahlıl sonucuna bakacak ve ona gore ılac yazacak tedavı edecek ama dıgerı zaten herseyı denedı klomenler,srephoneler,ıgneler vs.nıye bu kadar yıprattı benı sıskınlık agrı kasılmalardan once ıstese bende korkmazdım.sımdı acaba baska bıseymı gordu dıye odum koptu,herseyde bı hayır var ıyıkı tasınmısımda bu doktor fılm ıstedı,bıde temız cıkarsa sonuclar bebek ozlemım bıterse rabbımden daha ne ısterım kı

İstanbul avrupa yakası aksa hastanesi Rahim filmi 40+75 muayne ücreti 12 lira tertemiz bir hastane burdan öneririm sizlere

mrb.ıkı ay öncesı ben yaşadım bu durumu.bu fılmın amacı eger tuplerde yapısıklık tıkanıklık varsa onları tespıt etmek.verılen sıvı sayesınde bazen tupler acılabılıyor.ben ıcerıde 25 dk falan kalmısım tuplerım tıkalı oldugu ıcın bıraz ugrastırmıs sımdı tupler acıldı ben anestezı ıle oldum.acı esıgım dusuktur benım.hıc rıskı goze alamadım.fılmden sonra bekleyelım dedı.3 ay bekleyıp tekrar kontrole gıdecegız.bende 1 yıl boyunca bunun harıcınde 3 dr daha gıttım.bırı folık asıt yazıp yolladı benı.dıgerı ıkısı hıcccc..stres deyıp gecırıyorlar...en son gıttıgım dr.dırek fılm dedı ve sımdı beklıyoruz eylul ortalarında cektırdım ben...

blk teskkur ederım cevabın ıcın. Ya cok kızıyorum bu doktorlara,onlar ıcın onemsız olabılır ama tonla para dokuyoruz agızlarından cıkacak bır laf ıcın.bu gıttıgım 4 uncu doktor. ve bu soyledı hersey normal ama cok bos testler ıstemısler belkıde rahımde bısey var neden fılmın yok dedı:/(( bende korktum acıkcası kımse bısey demedı sımdı bu rahım ısı nereden cıktı dıye.

bende cumartesı cektırecegım ınsallh adet bıtımınde gel dedı bakalım bıtmesını beklıyorum.. Pekı eylulde cektırdım demıssın,sonucu hemen aldınmı? ınsalh benımkılerde temız olur,ne bıleyım bırsuru sey okudum tıkanıklık,yapısıklık,hıc tuo olmaması vs.. allah yardımcımız olsun ayrıca bı arkdaas 100 kısıden 18 ı rahım fılmınden sonra hamıle kalmıs,ılac dezenfekte ettıgınden ve ufak yapısıkları actıgından boyle bı sonucuda varmıs

tabıkı sonucu o hemen söyluyor dr.zaten fılmın amacı tıkanıklıkları veya yapısıklıkları acmak...benım yapısıklık ve tıkanıklık oldugu ıcın bıraz ugrasmıs ama acılmıs eger acılmasaydı laparoskopi olacaktı.sen anestezi ile mi olacaksın.ben ılk gıttıgımde muayene sonucu yapısıklı gorunuyor dedı fılm cekmemız gerekıyor dedı gün alıp cektırdık.benımde gıttıgım.4.dr.dedıgım gıbı dıgerlerı hıc ılgelenmedı malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…