tesekkur ederim canim rabbim kimseye yasatmasin. Zor bir surec yeni bebegi beklemek daha zor. Doktora da guvenemedikten sonra insan umitsizlige dusuyor. Rabbim insallah isteyen herkese k beklemeden nasip eder

tesekkur ederim canim rabbim kimseye yasatmasin. Zor bir surec yeni bebegi beklemek daha zor. Doktora da guvenemedikten sonra insan umitsizlige dusuyor. Rabbim insallah isteyen herkese k beklemeden nasip eder

amin inşallah cnm. anlayabiliyorum sen. sakın ameliyat deme hemen. teyzem de kürtaj oldu rahim filmi çektirdi çektirdiği ay hamile kaldı...

Canım öncelikle gecmiş olsun ve de basın sağolsun.Bana görede ameliyat olma önce film cektir derim.Rabbim yardımcın olsun, tez vakitte bebegine kavusman dileğiyle.....

Bende pco var maalesef zor bir durum bu ama napalım Allah'tan ümit kesilmez genetik oluyor zaten bu problemler. Sende zor bir süreçten geçmişsin insan burda kendi gibi bir çok insanın hikayesini okuyor ve yalnız olmadığını hissediyor Allah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.:
16:

Kizlar yorumlar icin tesekkur ederim ameliyat diyen doktorum tahlil sonuclarimda sut hormonun cok yuksek dedi ilk once onun tedavisine bakicaz sonra ameliyat dedi. Ama ben doktorumu degistirdim bulundugum sehirde cok tavsiye edilen bir doktor var o da profosor. Muayenehanesine gittim carsambaya randevu verdi. O gun belli olacak yani teshis, tedavi. Sabirsizlaniyorum. Rabbim insallah kotu sonuclar gosteermez. Dua ile

canım yengemde de pco vardı amadoğum yapcak az kaldı onun engel olmadığını biliyorum ne pkolu arkadaşlarım doğurdu kız hem de benden önce hayırlısı canım Rabbim bizlere de kısa zamanda nasip etsin inşallah

canım benimde bir ara yüksekti giydiğim çamaşır sıkıyormuş meğersem bir sonraki ay normalse dönmüştü.. ilaçla o düzeltiliyor ve engel değil için rahat olsun...hadi hayırlı haberlerle gel

mrb arkadaslar.ben aranıza yeni katıldım..kadın doğum uzmanına gitmiştik eşimle .8 aydır korunmuyorduk.bebeğimiz olmadı.bendende eşimdende tetkikler istendi.bende problem cıkmadı.eşimde problem cıktı.eşime azospermi teşisi kondu...benim korkum sudur:benden doktorum hsg istemişti.ama ben cektirmek istemedim.çünkü çok korkuyordum.şimdi istanbuldaki umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz.ama ordaki doktorlar mutlaka hsg istiyolarmış.içime korkusu şimdiden girdi..çoook korkuyorum .çektirenlerden yorum bekliyorum.sizce anesteziylemi çektireyim?bide anestezide ne kadar anestesi etksi sürüyor.yani 15 dakikalık mı uyutuyolar?tam olarak anlayamadım.bana yardımcı olur musunuz?çok mu acı hissediliyor ve nasıl bis his oluyor?lütfen cevap veririmisiniz?

canım benim öncelikle Rabbim yolunu açık eylesin.. ben de anestezili hsg çektirdim. o kadaaarrr rahattı ki, önce kolumahafif bir damar yolu açıldı ama acı yok korkma.. sonra yatağa yattım.. doktor bana aletleri bile göstermedi :)) anestezi uzmanı geldi 2 tane.. dedilerki rahat ol tatalı tatlı uyucaksın ama ben nasıl korkuyorum o anda anlatamam sonra 3 e kadar say dediler.. ben 1 dedim iki diyemedim :))))) ama öyle tatlı bir uyku ki sorma ... 2 dk. da çekmişler zaten açıkmış uğraşmamışlar.. sonra baktım annem başımı okşuyor :) kalktım 15 dk. sonra ama hala uyumak istiyodum hafif alkol çarparya kafan iyi olur geçici bir süre öyle oluyon yarım saat kadar sonra geçiyo hepsi.. ilk gün kanamam oldu adet sancısı gibi ağrı yaşadım hafif. sonra lekelenme oldu 3 güne bişicik kalmadı..kasım ayında çektirmiştim. 2. adetimi bekliyorum canım.. korkma anestezili yaptırman daha rahat zaten tüp bebek baya yorucu olucak.. imkanın varsa anestezili ol derim...çok rahattı tırnağım bile acımadı için rahat olsun...

canım bu arada normal ameliyat anestezisi verilmiyor. 5 promil dedi.. yani hadi kalkabilirsin geçmiş olsun diye sesleninde doktor ben uyandım.. çok hafif.. için rahat olsun.. 5 dk. da bitti dedi annem kapıda bekliyormuş.. o da şaşırmış.. korkulucak bişi yok rahat ol canım..

ayy çok sağol.çok güzel anlatmıssın.biraz korkak bir yapım var.en iyisi bende anestezili yaptırayım..evet haklısın.daha bide tüp bebek everelerimiz olacak.ilk bastan korkmayayaım.güzel düşüncelerrin için cok sağol..ALLAH herkesin dilediğini hayırlısıyla versin..ALLAH yardımcımız olsun hepimizin..

canım benim Rabbim yolunu açık etsin inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş kalırsın

arkadaşlar 3 gün önce hsg çekildim ve tüplerim açık çıktı çok şükür..2 gün lekelenme şeklinde olan kırmızılık,bugün arttı ve günlük ped kullanıyordum yarısını dolduracak kadar..ve 3. gün olduğundan panikledim..bunu yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Kızlar merhaba,
İlkkez HSG çektirecekler için deneyimimi anlatıcam.
Lütfen benden etkilenmeyin çünkü bünyeye göre değişiyormuş gerçekten..
ben Salı günü rahim filmi yani HSG çektirdim..Özel hastane de anestesiz işlem 200 tl fiyat.. anesteli işlem 250 TL.
eşim ve annemle gittim..Çok korkuyordum..
Korkulacak kadar da var aslında.. 2 gün oldu hala ara ara sancılarım var.
Kanamam damla damla şeklinde 1 gün boyunca sürdü.
Önce işlemden 15 dk önce ağrı kesici iğne yapıldı kalçadan..DİKLOMED..
Daha sonra hemşireler beni hazırladıktan sonra doktorum geldi.Acımayacak demicem acıyacak ama kısa sürecek derin nefes al dedi.
Ellerimi başımın altına koydurdular.Yüzük kolye ne varsa çıkarıyorsunuz.
Film çok şükür temiz çıktı kanallarda tüplerde açık,ama sanırım ağrı eşiğim düşük..
O kadar çok bağırdım ki can acısıyla kapıda bekleyen annem ve eşim çok korkmuşlar.doktor çıkar çıkmaz odaya daldılar.
Bildiğiniz röntgen masasına yatırıp dizlerimi büktüm ve işlem öyle yapıldı.Rahmimi tutup çektiği an ölüyorum sandım ama kısa süren bir işlem.
Doktorum film kötü çıkmasın nolur nolmaz diye 2 kez çektirdi. 5 dk. bile sürmedi.Dayanırım diyorsanız Kısa bir işlem için anestezi almaya gerek yok.. ama o an neler hissettiğimin tarifi imkansız.
Birdaha çektireceğimi de hiç sanmıyorum.. Eğer mecbur kalırsam anestesiz asla yaptırmam..
Umarım sizlerin daha kolay geçer..

Slm.bende iki gun önce rahim filmi çektirdim.burda okuduğum yazılardan dolayı cok korkmustum önyargılı gittim.fakat korktuğum gibi olmadı.inanın on dakika bile sürmüyor.kendinizi sıkmayın.lutfen korkmayın.

Canim sana eski yontemle yapmislar simdi yeni bir cihaz var rahimi tutup cekmeye gerek kalmiyormus cihaz rahim ne tarafa donukse o taraftan cekiyormus rontgeni ama cok az yerde var bu cihaz birazda pahali bende onumuzdeki hafta cekiricem insallah bisey cikmaz

Hangi hastanede çektireceksiniz?

canım ben yaklaşık bir ay önce çektirdim fındıkzade radyotom-radyomar da fiyatı 370 milyondu..kesinlikle ağrı sızı duymadım zaten çok kısa sürüyor ve ne zaman oldu bitti anlamadım tabiki can sıkıcı bir durum o şekilde durmak bir şekilde kasıyoruz kendimizi ama hiç canım yanmadı sadece eve geldikten sonra adet ağrısı gibi hafif bir ağrım oldu kısa süreli hani adet olacakmışsınız gibi bir sancı onun dışında kanama bile olmadı korkacak birşey yok arkadaşlar herşey sağlık için sonuçta bebeklerimize ulaşmak için yaptırıyoruz bu filmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…