Canım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.. asla ameliyat olma.. rahim filmi yeterli.. eğerki filmle açılmıyorsa son çare ameliyat. aman diyim!!! git biryerde rahim filmini çektir.. inşallah açık çıkacaktır...
tesekkur ederim canim rabbim kimseye yasatmasin. Zor bir surec yeni bebegi beklemek daha zor. Doktora da guvenemedikten sonra insan umitsizlige dusuyor. Rabbim insallah isteyen herkese k beklemeden nasip eder
Merhaba hayirli sabahlar arkadaslar ben 10ay once kurtaj olmustum bebegim karnimda olmustu 7ay cocugum olmadi kurtaj sonrasi. Doktorum klomen ve ovitrelle kullan dedi onun da bir faydasi olmadi dun medicana hastanesine gittim prof du doktor. Klomenle bosuna kurek cekersin senin yumurtaliklarin normal dedi.kurtajdan sonra enfeksiyonla tuplerin tikanmis olabilir dedi Tupler tikalidir. Ameliyat edelim dedi fakat hic bi tetkik yapmadi tahmin yuruttu. acaba rahim filmi cekinmeden ameliyata girmem normal mi yoksa baska bir doktora da gitmem gerekiyor mu. Buradan okudugum kadariyla tupler tikaliysa bile filmle birlikte tupler aciliyormus
evet cnm Rabbime şükürler olsunki benim de sorunm yok eşimin de.. ben 3,5 yıllık evliyim 1 yıl vajinusmus ile uğraştım. her ikimizde bankacıydık ve geç saatlerde eve geliyorduk zaten 2 yıl düşünmedik.. sonra hadi çocuk diye tutturduk ama çok da aktif cinsel hayatımız olamadı işlerden güçlerden yorgunduk hep.. ayda 2 yada 3 anca yani.. birbuçuk yıl böyle geçti. sonra doktora gittim birbuçuk yıldır olmuyor deyince hormonlar vs. testler yapıldı normal denildi. sonra hsg çektirdim. hsg den sonraki ay aktif ilişkim oldu yani aslında yumurtlama zamanlarımı değerlendireli dana birkaç ay oldu diyelim. doktora bunu anlattığımda sen resmen korunmuşsun be kızım dedi.. rahim filminden sonra 2. adetimi oluyorum.. ama umutluyum Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Bende pco var maalesef zor bir durum bu ama napalım Allah'tan ümit kesilmez genetik oluyor zaten bu problemler. Sende zor bir süreçten geçmişsin insan burda kendi gibi bir çok insanın hikayesini okuyor ve yalnız olmadığını hissediyor Allah sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.:16:
Kizlar yorumlar icin tesekkur ederim ameliyat diyen doktorum tahlil sonuclarimda sut hormonun cok yuksek dedi ilk once onun tedavisine bakicaz sonra ameliyat dedi. Ama ben doktorumu degistirdim bulundugum sehirde cok tavsiye edilen bir doktor var o da profosor. Muayenehanesine gittim carsambaya randevu verdi. O gun belli olacak yani teshis, tedavi. Sabirsizlaniyorum. Rabbim insallah kotu sonuclar gosteermez. Dua ile
mrb arkadaslar.ben aranıza yeni katıldım..kadın doğum uzmanına gitmiştik eşimle .8 aydır korunmuyorduk.bebeğimiz olmadı.bendende eşimdende tetkikler istendi.bende problem cıkmadı.eşimde problem cıktı.eşime azospermi teşisi kondu...benim korkum sudur:benden doktorum hsg istemişti.ama ben cektirmek istemedim.çünkü çok korkuyordum.şimdi istanbuldaki umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz.ama ordaki doktorlar mutlaka hsg istiyolarmış.içime korkusu şimdiden girdi..çoook korkuyorum .çektirenlerden yorum bekliyorum.sizce anesteziylemi çektireyim?bide anestezide ne kadar anestesi etksi sürüyor.yani 15 dakikalık mı uyutuyolar?tam olarak anlayamadım.bana yardımcı olur musunuz?çok mu acı hissediliyor ve nasıl bis his oluyor?lütfen cevap veririmisiniz?
mrb arkadaslar.ben aranıza yeni katıldım..kadın doğum uzmanına gitmiştik eşimle .8 aydır korunmuyorduk.bebeğimiz olmadı.bendende eşimdende tetkikler istendi.bende problem cıkmadı.eşimde problem cıktı.eşime azospermi teşisi kondu...benim korkum sudur:benden doktorum hsg istemişti.ama ben cektirmek istemedim.çünkü çok korkuyordum.şimdi istanbuldaki umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz.ama ordaki doktorlar mutlaka hsg istiyolarmış.içime korkusu şimdiden girdi..çoook korkuyorum .çektirenlerden yorum bekliyorum.sizce anesteziylemi çektireyim?bide anestezide ne kadar anestesi etksi sürüyor.yani 15 dakikalık mı uyutuyolar?tam olarak anlayamadım.bana yardımcı olur musunuz?çok mu acı hissediliyor ve nasıl bis his oluyor?lütfen cevap veririmisiniz?
canım yengemde de pco vardı amadoğum yapcak az kaldı onun engel olmadığını biliyorum ne pkolu arkadaşlarım doğurdu kız hem de benden öncehayırlısı canım Rabbim bizlere de kısa zamanda nasip etsin inşallah
canım benim öncelikle Rabbim yolunu açık eylesin.. ben de anestezili hsg çektirdim. o kadaaarrr rahattı ki, önce kolumahafif bir damar yolu açıldı ama acı yok korkma.. sonra yatağa yattım.. doktor bana aletleri bile göstermedi :)) anestezi uzmanı geldi 2 tane.. dedilerki rahat ol tatalı tatlı uyucaksın ama ben nasıl korkuyorum o anda anlatamamsonra 3 e kadar say dediler.. ben 1 dedim iki diyemedim :))))) ama öyle tatlı bir uyku ki sorma ... 2 dk. da çekmişler zaten açıkmış uğraşmamışlar.. sonra baktım annem başımı okşuyor :) kalktım 15 dk. sonra ama hala uyumak istiyodum hafif alkol çarparya kafan iyi olur geçici bir süre öyle oluyon yarım saat kadar sonra geçiyo hepsi.. ilk gün kanamam oldu adet sancısı gibi ağrı yaşadım hafif. sonra lekelenme oldu 3 güne bişicik kalmadı..kasım ayında çektirmiştim. 2. adetimi bekliyorum canım.. korkma anestezili yaptırman daha rahat zaten tüp bebek baya yorucu olucak.. imkanın varsa anestezili ol derim...çok rahattı tırnağım bile acımadı için rahat olsun...
ayy çok sağol.çok güzel anlatmıssın.biraz korkak bir yapım var.en iyisi bende anestezili yaptırayım..evet haklısın.daha bide tüp bebek everelerimiz olacak.ilk bastan korkmayayaım.güzel düşüncelerrin için cok sağol..ALLAH herkesin dilediğini hayırlısıyla versin..ALLAH yardımcımız olsun hepimizin..
Canim sana eski yontemle yapmislar simdi yeni bir cihaz var rahimi tutup cekmeye gerek kalmiyormus cihaz rahim ne tarafa donukse o taraftan cekiyormus rontgeni ama cok az yerde var bu cihaz birazda pahali bende onumuzdeki hafta cekiricem insallah bisey cikmaz
Canim sana eski yontemle yapmislar simdi yeni bir cihaz var rahimi tutup cekmeye gerek kalmiyormus cihaz rahim ne tarafa donukse o taraftan cekiyormus rontgeni ama cok az yerde var bu cihaz birazda pahali bende onumuzdeki hafta cekiricem insallah bisey cikmaz
Evet canim bende orda cektiricem doktor orayi soyledi burasi agrisiz cekiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?