çok teşekkür ederim

kızlar ben bugün çektirdim ve yeni yöntemle yani rahimi hiç bir şekilde tutup çengeli takıp çekmiyorlar ama yine de ilaç verirken çok ağrım oldu aslında ağrıda değil yanma oluyor o kadar şimdide var belim falan ağrıyor o kadar kısa sürüyo zaten 3 4 dk falan ama tekrar yaptırırmısın deseler hayır derim

arkadaşlar merhaba bende yarın hsg filmi çektiricem ama o kadar kafam karıştıki anestezi almalımıyım almamalımıyım çok acıyor diyende var hiç acımıyor diyende ne yapmalıyım o kadar kararsız ve endişeliyim ki ne yapmalıyım?

kızlar ben gecen hafta cektırdım. anezteziyle hıc bır sey duymadım ne agrı ne sızı. Hiç korkmayın .İlacı basınclı verınce fılmde tuplerım kapalı gıbı gorunmus.. o hızle kendını spazmlamıs.büzmüş.. Ama fılmı ıyıkı cektırmısım bu sayede rahmımde perde varmıs onu ogrendik..ve kucuk bı operasyon daha gecırdım aynı hafta. eger o perde alınmasaydı allah korusun bebegım olunca erken dogum ve olum rıskı cok fazlaymıs..sonuc olarak baska doktara gıttım anatolıa has. tup bebek uzmanı hakan yaralı ya. o dırek tuplerde kapalılık yok dedı.. ve de olede cıktı..SIZLERDE KORKMAYIN HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR. BENDE BUNLARI OGRENMEME SEBEP OLDU

bence al canım hıc korkma hıc bısey olmuyor.. Sadece hafıf bı kanama.. Kendını kasmazsın hıc olmazzsa baygınken daha ıyı

Kızlar bende 10 dk önce çekilmiş biri olarak hemen size yazayım dedim.burdaki butun yazıları okuyup,stres yapmıştım ama inanın hiç değmezmiş. Benim canım çok kıymetlidir,buna rağmen anestesi almadan çektirdim,hafif bı kasık ağrısı oldu o kadar.inanin yaptıgım streslerin yanında hiç kalır. Çekimden 1 saat öncesi novalgin ictim belki onunda faydası olmuştur.kizlar stres yapmayın kendinize:))

Canım seni endişhelendirmiş olmayım ama kesinlikle öncesinden bi ağrı kesiciveya anestezi al derim . Bana da hiç acımaz dendi ama o masaya uzanınca çok pişman oldum çok acıdı burdan ayrıca acımıyo diyenlere şaşırıyorum gerçekten hayret ediyorum benim her saniyem ızdırapla geçti tabi hiç susmadım sürekli ağlayıp durdur sonra doktor bitti diyince şükür ettim hala inanamıyordum çok şükür geride kaldı hepsi ...
Daha önce bir düşük yapmıştım o yüzden kendim istedim sebebini öğrenmek için iyiki de istemişim ben de dış gebelik olmuştu aynı tarafımdaki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim ayrıca rahmim de küçük müş artık çarelerine bakacak ALLAH ınizniyle ...

arkadaslar yeni aranıza katıldım. hsg ıcın yorum yapmak ıstıyorum. 10 dk. suruyor.ancaaaakkkk oncesınde agrı kesıcı ıcırmıs olmama ragmen benım canım cok acıdı.aletı soktukca sokuyor yerlestırıyor ve sıvıyı bastıkca nefesını tutmanı ıstıyor ıste o sıra bole bır kasık agrısıı oluyor ki...cok kastım ben kendımı.sonrasında kanamam oldu 1 gun ve gectı. fılm cekımınden sonra bıraz dınlenınce hersey gecıyor. evet acı var ama dayanılmayack bısey degılmıs sımdı dusundugumde...kasmayın kendınızı ki cabuk bıtsın!! ve kasınca tuplerınızın spazmla kapalı cıkma ıhtımalı yukselıyor ve laparoskopıye yol acılıyor.ben ayın 26sında laparoskopı olacagım.korkmuyorum,saglıgım ıcın neyse onu yapmalıyım dıye dusunuyorum!!!!

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Pazartesi günü çektirdim hsg. bir aydır korkudan öldüm neler duydum neler okudum.. en son birkaç hastaneyi aradım doktoruma sordum acı olabilir de olmayabilir de dedi. Biryer önerdi bana fındıkzadede oraya gittim. Ağlayacaktım korkudan masaya yattığımda ama boşunaymış herşey. Hiç birşey hissetmedim kanama falan olmadı hiç. aynı gün işime geri döndüm. sadece ilk aleti soktuğunda yanma oldu biraz. Belki şaşıracaksınız ama vajinal muayeneden kolaydı benim için. umarım çektirecek herkes için aynı olur...

Mrb arkadaşlar bugün katıldım aranıza 3 yıllık evliyim çocuk istiyoruz yaklaşık 11 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama henüz bi sonuç alamadık son kontrolüme dün gittim doktorum rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi haftaya perşembe gününe randevu verdi hastane çıkışı hemen nete girdim ne oluyo bu hsg diye bu siteyi gördüm ve yazdıklarınızı okudum hem korktum hemde sevindim inşh. bir sorun çıkmaz acı çekmekten değil sonucun kötü çıkmasından korkuyorum yorumlarınızı paylaştığınız için tşk edrm bu tür konularda birbirimizi bilinçlendirdiğimizi düşünüyorum tecrübelerimizle.... içim rahatladı okuduktan sonra, bu arada hsg ücretlimi oluyo ben özel bi hastaneye gidiyorum ücretlimidir acaba ssk mız var umarım çok değildir ücreti Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ücretli canım skk karşılıyor ama öyle fazla değil sanırım ben 380 tl'ye çektirdim.Birkaç hastaneye de sormuştum 250 - 350 arası değişiyor sanırım fiyatlar.

Ücretli canım skk karşılıyor ama öyle fazla değil sanırım ben 380 tl'ye çektirdim.Birkaç hastaneye de sormuştum 250 - 350 arası değişiyor sanırım fiyatlar.

ben ücretsiz sanıyodum neyse sonucu güzel olsunda değer bebeğimiz için ama baya zormuş çocuk sahibi olmak evliliğimizin ilk aylarında aman hayatımızı yaşayalım biraz gezip tozalım, yada evliliğimiz rayına otursunda felan nasılsa sonra çocuk düşünürüz deriz hep kendi adıma konuşmam gerekirse öyle düşünmüştük ama evdeki hesap çarşıya uymadı işte.. şimdi ne kadar istesekte bi yerde sorun çıkıyo ertelememek lazım Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşh.. teşekkür edrm prenses bilgilendirdiğin için

keske bu filmin ilacsızı olsaymıs yada baska turlusu.ben semiha sakir hastanesine gittim randevu icin bi kagıt verdi ordaki adam oku oyle gel dedi beni biraz korkuttu o kagıtta yazanlar ve 5 aydan beride hala cekilmedim o filmi sizlerede boyle korkutucu yan etkilerin yazıldıgı bi yazı verdiler mi acaba ?

rica ederim canım. Bizde sizin gibi düşündük, aman şu geçsin yaparız aman bu geçsin yaparız şimdide uğraşıyoruz işte rabbim hayırlısını versin herkese...

bende yaptırdım ama bana hiç bişey imzalatmadılar gerçi hiçbir sorun yaşamadım çok şükür ağrım kanamam olmadı. Aynı gün işe bile geldim. Yaptırdığınız yerin iyi olması çok önemli.

banada doktorum RADYOLOJİ BÖLÜMÜ TETKİK İSTEM FORMU başlıklı bi kağıt verdi ama ordada okunması gereken bi yer yok okusamda anlamam zaten tıp dilinde yazılmış klasik tetkik okuda gel falanda demediler...doktorum bana verirken imzaladı zaten..bu arada kağıtta ne yazıyo korktum dediniz ya acaba bu iğne tedavisi için olabilirmi bi arkadaşımdan duymuştum çatlatma iğnesi riskliymiş eşine ve ona kağıt imzalatmışlar mesuliyet almamak için sanırım ama rahim filmi için öyle bişey duymadım

Merhaba arkadaşlar,

Bende rahim filmi medipol bağcılarda çektirmeyi düşünüyorum. Orada çektiren varmı acaba. Çok korkuyorum.

Kızlar testinde silik çizgi çıkanlar ne olur bana yardımcı olun...adetime 2 gün kala testte bişi çıkmamıştı.. bugün adet günüm ve olmadım sarı gibi akıntım oldu sabah hafifte kasık ağrılarım var...sabah test yaptım ilk dakika bişi çıkmayınca üzüldüm ve testi çekmeceye koydum yaklaşık 15-20 dk. sonra baktım silik çizgi belirmiş.. ama bu silik çizgimi bilmiyorum..keşke foto çekip ekleyebilsem..silik çizgi çıkan arkadaşlar böyle hayalet gibi bir çizgi var.. daha önceki yaptığım testte bu yok ama...şimdikinde var... bu kadar umutlanmışken ne olur hamile olayım..28. gün adetim gelirdi ama şuan kasık ağrım var ama adetim gelmedi.... işte testim... bu arada ben de 27 kasında hsg çektirmiştimEki Görüntüle 629357 Eki Görüntüle 629358

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…