canım ben yaklaşık bir ay önce çektirdim fındıkzade radyotom-radyomar da fiyatı 370 milyondu..kesinlikle ağrı sızı duymadım zaten çok kısa sürüyor ve ne zaman oldu bitti anlamadım tabiki can sıkıcı bir durum o şekilde durmak bir şekilde kasıyoruz kendimizi ama hiç canım yanmadı sadece eve geldikten sonra adet ağrısı gibi hafif bir ağrım oldu kısa süreli hani adet olacakmışsınız gibi bir sancı onun dışında kanama bile olmadı korkacak birşey yok arkadaşlar herşey sağlık için sonuçta bebeklerimize ulaşmak için yaptırıyoruz bu filmi..
çok teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba bende yarın hsg filmi çektiricem ama o kadar kafam karıştıki anestezi almalımıyım almamalımıyım çok acıyor diyende var hiç acımıyor diyende ne yapmalıyım o kadar kararsız ve endişeliyim ki ne yapmalıyım?
arkadaşlar merhaba bende yarın hsg filmi çektiricem ama o kadar kafam karıştıki anestezi almalımıyım almamalımıyım çok acıyor diyende var hiç acımıyor diyende ne yapmalıyım o kadar kararsız ve endişeliyim ki ne yapmalıyım?
Mrb arkadaşlar bugün katıldım aranıza 3 yıllık evliyim çocuk istiyoruz yaklaşık 11 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama henüz bi sonuç alamadık son kontrolüme dün gittim doktorum rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi haftaya perşembe gününe randevu verdi hastane çıkışı hemen nete girdim ne oluyo bu hsg diye bu siteyi gördüm ve yazdıklarınızı okudum hem korktum hemde sevindim inşh. bir sorun çıkmaz acı çekmekten değil sonucun kötü çıkmasından korkuyorum yorumlarınızı paylaştığınız için tşk edrm bu tür konularda birbirimizi bilinçlendirdiğimizi düşünüyorum tecrübelerimizle.... içim rahatladı okuduktan sonra, bu arada hsg ücretlimi oluyo ben özel bi hastaneye gidiyorum ücretlimidir acaba ssk mız var umarım çok değildir ücreti Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ücretli canım skk karşılıyor ama öyle fazla değil sanırım ben 380 tl'ye çektirdim.Birkaç hastaneye de sormuştum 250 - 350 arası değişiyor sanırım fiyatlar.
ben ücretsiz sanıyodum neyse sonucu güzel olsunda değer bebeğimiz için ama baya zormuş çocuk sahibi olmak evliliğimizin ilk aylarında aman hayatımızı yaşayalım biraz gezip tozalım, yada evliliğimiz rayına otursunda felan nasılsa sonra çocuk düşünürüz deriz hep kendi adıma konuşmam gerekirse öyle düşünmüştük ama evdeki hesap çarşıya uymadı işte.. şimdi ne kadar istesekte bi yerde sorun çıkıyo ertelememek lazım Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşh.. teşekkür edrm prenses bilgilendirdiğin için
keske bu filmin ilacsızı olsaymıs yada baska turlusu.ben semiha sakir hastanesine gittim randevu icin bi kagıt verdi ordaki adam oku oyle gel dedi beni biraz korkuttu o kagıtta yazanlar ve 5 aydan beride hala cekilmedim o filmi sizlerede boyle korkutucu yan etkilerin yazıldıgı bi yazı verdiler mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?