- 15 Eylül 2012
- 8.421
- 6.893
- 398
Kızlar testinde silik çizgi çıkanlar ne olur bana yardımcı olun...adetime 2 gün kala testte bişi çıkmamıştı.. bugün adet günüm ve olmadım sarı gibi akıntım oldu sabah hafifte kasık ağrılarım var...sabah test yaptım ilk dakika bişi çıkmayınca üzüldüm ve testi çekmeceye koydum yaklaşık 15-20 dk. sonra baktım silik çizgi belirmiş.. ama bu silik çizgimi bilmiyorum..keşke foto çekip ekleyebilsem..silik çizgi çıkan arkadaşlar böyle hayalet gibi bir çizgi var.. daha önceki yaptığım testte bu yok ama...şimdikinde var... bu kadar umutlanmışken ne olur hamile olayım..28. gün adetim gelirdi ama şuan kasık ağrım var ama adetim gelmedi....işte testim... bu arada ben de 27 kasında hsg çektirmiştimEki Görüntüle 629357 Eki Görüntüle 629358
canım sen hamilesindir kesin bende olmadı ama ablamın ve bi cok tanıdıgımda olmustu silik cizgi
Kızlar testinde silik çizgi çıkanlar ne olur bana yardımcı olun...adetime 2 gün kala testte bişi çıkmamıştı.. bugün adet günüm ve olmadım sarı gibi akıntım oldu sabah hafifte kasık ağrılarım var...sabah test yaptım ilk dakika bişi çıkmayınca üzüldüm ve testi çekmeceye koydum yaklaşık 15-20 dk. sonra baktım silik çizgi belirmiş.. ama bu silik çizgimi bilmiyorum..keşke foto çekip ekleyebilsem..silik çizgi çıkan arkadaşlar böyle hayalet gibi bir çizgi var.. daha önceki yaptığım testte bu yok ama...şimdikinde var... bu kadar umutlanmışken ne olur hamile olayım..28. gün adetim gelirdi ama şuan kasık ağrım var ama adetim gelmedi....işte testim... bu arada ben de 27 kasında hsg çektirmiştimEki Görüntüle 629357 Eki Görüntüle 629358
banada doktorum RADYOLOJİ BÖLÜMÜ TETKİK İSTEM FORMU başlıklı bi kağıt verdi ama ordada okunması gereken bi yer yok okusamda anlamam zaten tıp dilinde yazılmış klasik tetkik okuda gel falanda demediler...doktorum bana verirken imzaladı zaten..bu arada kağıtta ne yazıyo korktum dediniz ya acaba bu iğne tedavisi için olabilirmi bi arkadaşımdan duymuştum çatlatma iğnesi riskliymiş eşine ve ona kağıt imzalatmışlar mesuliyet almamak için sanırım ama rahim filmi için öyle bişey duymadım
inşallah cnm ya yarın belli olcak umarım öyledir..
içimi rahatlattınız birazcıkda olsa :) bende 1 bucuk yıllık evliyim 3 ay korunduk simdi bekliyoruz.hsgye gelince randevu icin gittim 2 sayfalık yan etkilerle alakalı bi kagıt verdi orada calısan gorevli. once oku sonra karar ver dedi.bu oyle kolay bişey degil dedi bende simdi bakıyorumda herkes masallah cektirmiş sonrasında hamile kalanlar bile var :) ben bu ay bi kontrol amaclı gttim tam tahmiini yumurtlama gunumde ama hic yumurtan yok dedi daha oncesinde tahlillerim ve ultrasonlarımda yumurta gozuyordu.bakalım yarın gidicem tekrar yumurta takibi yapılacak eger hala yumurta yoksa bi dahaki ay yumurta catlatma yontemlerini gerek hap gerekire iğne Rabbim yardımcımız olsun hepimizin İNSALLAH en yakın zamanda bizimde bi bebegimiz olur :)
Merhaba arkadaşlar,
Bende rahim filmi medipol bağcılarda çektirmeyi düşünüyorum. Orada çektiren varmı acaba. Çok korkuyorum.
benim bildiğim hamile kalabilen birinin rahim filmi çektirmesine gerek yok tüpler açıkki sperm ve yumurta buluşmuş hamilelik oluşmuş zaten.
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
korkma bence çok tehlikeli bişey olsa bu kadar insan çektirmezdi bence filmi üstelik dediğin gibi hamile kalanlar varmış sonrasında inşallah bizdede olumlu etki yaparda çocuk sahibi oluruz... benim yumurtalıklarım çok zayıfmış ilaç etki etmiyomuş iğneye başlamam gerekiyordu bu ay ama doktorum önce filme giricen dedi sonrasında da iğne galiba hayırlısı olsun hakkımızda
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
Tebrik edrm çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah... darısı bize ve tüm isteyenlere
çok sevindim :) Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah :)
Sağolun kızlar... Rahim filminden 3 ay sonra hamileyim ama incir kürü de uyguladım tavsiye ederim :)))
Bu incir kürü olayını bende öğrenmek istiyorum. nasıl yaptın.,... Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin.. Hayırla sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.. Testlerden belliydi zaten.. :)
benim bildiğim hamile kalabilen birinin rahim filmi çektirmesine gerek yok tüpler açıkki sperm ve yumurta buluşmuş hamilelik oluşmuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?