canım sen hamilesindir kesin bende olmadı ama ablamın ve bi cok tanıdıgımda olmustu silik cizgi

bence hamilesin.bende deikinci silik çıkmıştı.akıntı oluyorsa dikkatli ol

içimi rahatlattınız birazcıkda olsa :) bende 1 bucuk yıllık evliyim 3 ay korunduk simdi bekliyoruz.hsgye gelince randevu icin gittim 2 sayfalık yan etkilerle alakalı bi kagıt verdi orada calısan gorevli. once oku sonra karar ver dedi.bu oyle kolay bişey degil dedi bende simdi bakıyorumda herkes masallah cektirmiş sonrasında hamile kalanlar bile var :) ben bu ay bi kontrol amaclı gttim tam tahmiini yumurtlama gunumde ama hic yumurtan yok dedi daha oncesinde tahlillerim ve ultrasonlarımda yumurta gozuyordu.bakalım yarın gidicem tekrar yumurta takibi yapılacak eger hala yumurta yoksa bi dahaki ay yumurta catlatma yontemlerini gerek hap gerekire iğne Rabbim yardımcımız olsun hepimizin İNSALLAH en yakın zamanda bizimde bi bebegimiz olur :)

korkma bence çok tehlikeli bişey olsa bu kadar insan çektirmezdi bence filmi üstelik dediğin gibi hamile kalanlar varmış sonrasında inşallah bizdede olumlu etki yaparda çocuk sahibi oluruz... benim yumurtalıklarım çok zayıfmış ilaç etki etmiyomuş iğneye başlamam gerekiyordu bu ay ama doktorum önce filme giricen dedi sonrasında da iğne galiba hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba arkadaşlar,

Bende rahim filmi medipol bağcılarda çektirmeyi düşünüyorum. Orada çektiren varmı acaba. Çok korkuyorum.

Merhabalar Ben Cumartesi çektirdim ve hiçte anlattıkları kadar korkunc değil. Çok az ağrım oldu ve hiç kanamam olmadı. Sana tavsiyem Fındıkzadede Radyotom diye bir yer var orada çektirmen çok memnun kalırsın

Rahim filmi çektirenlerle ilgili bilgi ararken gördüm mesajını yazmak istedim.. Hamilesindir. Benimde ilk gebeliğimde silik çizgi çıkmıştı adetten iki gün öncesinde adet günü yaptım net çizgiydi. Hormon miktarına göre çizginin koyuluğu belli oluyor. Geç yumurtlamaya girmiş olabilirsin. İki gün sonra adet olmazsan kan testi yaptır deim ben.. İnşallah iyi haberlerdir..

Merhaba..

Ben bu ay dış gebelik geçirmekteyim değerlerim sıfırlanmak üzere, İğneyle sonlandırıldı gebelik ama baya büyümüştü kese zor oldu değerleri düşürmek ameliyat olmadan sonlandı. Fakat doktorum rahim filmi çektirelim tüplere bakmak için bir daha sorun yaşamamak adına dedi.. çektiren arkadaşlardan yardım istiyorum. Nasıl çekiliyor bu film gerçekten çok mu acı veriyor? Birde doktorum anesteziyle yapıyormuş bunu ve hastane 750 tl alıyormuş.. Buna gerek varmı? anestezi almadan çektirsem çok mu acı çekerim.. Yardım lütfen.

benim bildiğim hamile kalabilen birinin rahim filmi çektirmesine gerek yok tüpler açıkki sperm ve yumurta buluşmuş hamilelik oluşmuş zaten.

benim bildiğim hamile kalabilen birinin rahim filmi çektirmesine gerek yok tüpler açıkki sperm ve yumurta buluşmuş hamilelik oluşmuş zaten.

Şöyle aslında ikinci hamileliğim ilki gayet normal rahimde yerleşmişti. Ama kan pıhtılaşmam varmış bilmediğim için bebek gelişmedi ve düşük yaptım. İkinciside dış gebelik oldu sağ tüpte olduğu belirlendi. Bu yüzden tüplere bir bakalım daralma, tıkanma gibi bişi varmı dedi doktor..

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

hayırlısı inşallah bendede yumurta takibine başladık bu ay ama yok yumurta goremedi dr.adetimin 3.gunu tekrar gitcm İnşallah en yakın zamanda mutlu sona ulasırız hayırlısıyla

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

Tebrik edrm çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah... darısı bize ve tüm isteyenlere

Tebrik edrm çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah... darısı bize ve tüm isteyenlere

çok sevindim :) Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah :)

Sağolun kızlar... Rahim filminden 3 ay sonra hamileyim ama incir kürü de uyguladım tavsiye ederim :)))

Sağolun kızlar... Rahim filminden 3 ay sonra hamileyim ama incir kürü de uyguladım tavsiye ederim :)))

Bu incir kürü olayını bende öğrenmek istiyorum. nasıl yaptın.,... Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin.. Hayırla sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.. Testlerden belliydi zaten.. :)

Bu incir kürü olayını bende öğrenmek istiyorum. nasıl yaptın.,... Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin.. Hayırla sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.. Testlerden belliydi zaten.. :)

Canım sağolasın darısı hepinize inşallah...1 lt kaynayan klorsuz damacana suyuna 15 adet inciri ortadan ikiye kesip atın. 20 dk. kaynatın. ılıyınca süzüp 3 e bölüp öğünlerden 15 dk. önce için canlarım şifa Allah'tan...

hayırlı olsun canım..ne kadar süreden sonra hamile kaldın..hsg sonucun neydi..birde kasıklarında batma oluyor muydu..bendebu ay hsg çektirdim yarın bat ım ama bu ay kasıklarımda sızı şeklinde batmalarım var..inşallah bende sevinirim bu ay..

yok canım keşke öyle olsa ben 2 çocuk annesiyim 2. evliliğimi yaptım yeniden anne olmak istiyorum fakat olmuyo hsg çektirdim tüpüm tam olarak açık değil yaniii hamile kalabilen biri de rahim filmi çektirmek zorunda kalabiliyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…