bende istanbul da capada oturuyodm cnm bursaya evlendim iste ailem orada radyotomun iyi oldugunu duydum biliyorum orayi ama istanbula gelmedim iste bursada rentipa gidicem yrn korkuyorum ama paylasirim cekilinceSize katılıyorum, aşılamadan önce film çektirmek daha mantıklı. Tüpler tıkalı olmasa bile rahim filmi sonrası gebelik oranında artış oluyormuş. Sebebi rahim ve tüplerin içerisine basınçla verilen sıvının tüplerdeki küçük tıkaçları açması, tüpleri gererek ufak yapışıklıkları açması, tüplerde antibakteriyel etki oluştırması olabilir diyor doktorlar. Şimdiden iyi şanslar diliyorum. Ben Fındıkzade Radyotom dan çok memnun kaldım. Ağrısız olup birde tüplerim açık çıkınca üstümden büyük bir yük kalktı. Darısı her kadının başına...
Tabiki paylasirim cnm ins zorlanmadan onuda cektirsem bundan zoru artik bi dogum yapmak kaliyor heralde onj da dort gozle bekliyorum her agrisina raziyim
Cektirdim cnm bgn filmi ağrısı oldu azcik ama dayanilmicak gibi degil doktor cok cok iyiydi verdigim para helal olsun dedim cikarken Allah razi olsun diyerek ciktim cok agladim ben cekilirkken hep konuştu benle sakinlestirdi aci agri olmadi diyebilirim ama uzuntuden agladim işte .bursa rentipda cekildim
açık çıktı dimi canım çok şükür.olsun o kadar sorun olmasında dayanırsın dinlenirsin.moralini hiç bozma sakinleş açıksa ortadan bi sorun daha kalktı demektir.uzun sürdümü peki işlem.
Cok sukur acik cikti cnm. Toplamda onn dk diuebilirim ama anestesi olmadigi icin yarim saat once kalcadan kas gevsetici bi igne yaptilar o kdr
Cok sukur acik cikti cnm. Toplamda onn dk diuebilirim ama anestesi olmadigi icin yarim saat once kalcadan kas gevsetici bi igne yaptilar o kdr
canım bende bu ay fılmcektırmem gerekıyor bende ıstanbulda radyotoma gıtmek ıstıyorum cogu ınsan orayı onermıs senın gıttıgın yerın ucretını ogrenebılırmıyım ve gercekten acımadımı sımdıden tesekkurler fıyatı sadece nedır ne deıldır bır bılgım yok hıc arastırmadım ondan sordum
canım bende bu ay fılmcektırmem gerekıyor bende ıstanbulda radyotoma gıtmek ıstıyorum cogu ınsan orayı onermıs senın gıttıgın yerın ucretını ogrenebılırmıyım ve gercekten acımadımı sımdıden tesekkurler fıyatı sadece nedır ne deıldır bır bılgım yok hıc arastırmadım ondan sordum
Kızlar bana dua edin yarın sabah rahim filmi çekilecek ben çalışıyorum rapor almama gerek var mı hala kararsızın anestezimi yaptırsam diye karar veremedim
Kizlar merhaba;
Bende rahim filmi cektirmeliyim ama korkuyorum.Kendimce endiselerim var ama doktor cekilmesini onerdi.Isteyen doktor universitede randevu alcaktim ama karar veremedim.Ozeldemi yaptirsam yoksa oradami?rahim filmini jinekologmu cekmeli universitede diyorum acaba hani ogrenciler falanda var onlarami cektirirler yoksa uzmanmi ceker siz nerelerde cektirdiniz yardimci olabilecek varmi?
arkadaşlar bu rahim filmi neden cekiliyo yani şikayetiniz nedir ki buna gerek duyuluyor
bnde hsg fılmı cektırmek ıstıyorum cektırenler cevp verebılırmı lutfen tarıh onmlımı bazıları adet bıtımı dıyor .herhangı bı tarıhte gıtsem cekerlermı? ayrca ucret nekadar odedınız ozel hastneye?
Cnm fiyatini forumlarda 250 diye okumuştum ama 350 mis. Eskisiymis galiba o rentipta cekildim ben radyotomuda biliyorum istanbulluyum zaten ailem orda bursaya evlendim iyidir radyotom. Bu arada internetten okudugun kotu yorumlarla kendini sikma bende iceri girdim o onlugu giydim hemsire uzan dedi basladim aglamaya doktor geldi niye burdayim diyemi yoksa korktugun icinmi agliyosun dedi.ikiside dedimsonra int. Okudunmu dedi evt dedim keske okumasaydin dedi bizimki agrisiz bi yontem dedi. Kendimi siktigim icin ilk basta acidi cok az ama agrimadi ilac gelirken kasiklarimda hissettim hepsi bu ama biz dgum sancisi cekmek istiyoruz yaninda hicbisi degil inan.sonrasindada agri aci fln yoktu
bnde hsg fılmı cektırmek ıstıyorum cektırenler cevp verebılırmı lutfen tarıh onmlımı bazıları adet bıtımı dıyor .herhangı bı tarıhte gıtsem cekerlermı? ayrca ucret nekadar odedınız ozel hastneye?
Daha önce kurtaj oldugum için kişisel endişem vardi tıbben doğruluğunu bilmiyorum ama belki onun etkisiyle bir tıkanma yapısma olmuştur diye istiyordum.Doktorumda asilama denemeyi düşündüğüm için önermişti.Rahim filmini çekildim benimki sorunsuz geçti anestezi almadım tüplerinde acikmis.
Rahim filmi doktorun düşüncesine göre çekiliyor canim.Çocuk sahibi olmak istiyor ve eşinizde ve sizde bir sorun bulunmadığı halde belli bir suredir gebelik olmadıysa tuplerin durumuna bakmak için çekiliyor.
tşk ederim verdiğin bilgiler için, bende 3 kez bebeğimin kalp atışı durdugu için kürtaj oldum kan pıhtılaşması var bende de acaba bende mi çektirsem ki??
Canim 3 kere hamilede kalmissin doktora danis sonuçta özelde cekilirsen birde masraf iyi düşün.Rabbim tez zamanda saglikla sihhatle nasip etsin insallah canim sana ve tüm isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?