bende istanbul da capada oturuyodm cnm bursaya evlendim iste ailem orada radyotomun iyi oldugunu duydum biliyorum orayi ama istanbula gelmedim iste bursada rentipa gidicem yrn korkuyorum ama paylasirim cekilince

Tabiki paylasirim cnm ins zorlanmadan onuda cektirsem bundan zoru artik bi dogum yapmak kaliyor heralde onj da dort gozle bekliyorum her agrisina raziyim

Cektirdim cnm bgn filmi ağrısı oldu azcik ama dayanilmicak gibi degil doktor cok cok iyiydi verdigim para helal olsun dedim cikarken Allah razi olsun diyerek ciktim cok agladim ben cekilirkken hep konuştu benle sakinlestirdi aci agri olmadi diyebilirim ama uzuntuden agladim işte .bursa rentipda cekildim

açık çıktı dimi canım çok şükür.olsun o kadar sorun olmasında dayanırsın dinlenirsin.moralini hiç bozma sakinleş açıksa ortadan bi sorun daha kalktı demektir.uzun sürdümü peki işlem.

açık çıktı dimi canım çok şükür.olsun o kadar sorun olmasında dayanırsın dinlenirsin.moralini hiç bozma sakinleş açıksa ortadan bi sorun daha kalktı demektir.uzun sürdümü peki işlem.

Cok sukur acik cikti cnm. Toplamda onn dk diuebilirim ama anestesi olmadigi icin yarim saat once kalcadan kas gevsetici bi igne yaptilar o kdr

Cok sukur acik cikti cnm. Toplamda onn dk diuebilirim ama anestesi olmadigi icin yarim saat once kalcadan kas gevsetici bi igne yaptilar o kdr

canım bende bu ay fılmcektırmem gerekıyor bende ıstanbulda radyotoma gıtmek ıstıyorum cogu ınsan orayı onermıs senın gıttıgın yerın ucretını ogrenebılırmıyım ve gercekten acımadımı sımdıden tesekkurler fıyatı sadece nedır ne deıldır bır bılgım yok hıc arastırmadım ondan sordum

Cnm fiyatini forumlarda 250 diye okumuştum ama 350 mis. Eskisiymis galiba o rentipta cekildim ben radyotomuda biliyorum istanbulluyum zaten ailem orda bursaya evlendim iyidir radyotom. Bu arada internetten okudugun kotu yorumlarla kendini sikma bende iceri girdim o onlugu giydim hemsire uzan dedi basladim aglamaya doktor geldi niye burdayim diyemi yoksa korktugun icinmi agliyosun dedi.ikiside dedim sonra int. Okudunmu dedi evt dedim keske okumasaydin dedi bizimki agrisiz bi yontem dedi. Kendimi siktigim icin ilk basta acidi cok az ama agrimadi ilac gelirken kasiklarimda hissettim hepsi bu ama biz dgum sancisi cekmek istiyoruz yaninda hicbisi degil inan.sonrasindada agri aci fln yoktu

Cnm fiyatini forumlarda 250 diye okumuştum ama 350 mis. Eskisiymis galiba o rentipta cekildim ben radyotomuda biliyorum istanbulluyum zaten ailem orda bursaya evlendim iyidir radyotom. Bu arada internetten okudugun kotu yorumlarla kendini sikma bende iceri girdim o onlugu giydim hemsire uzan dedi basladim aglamaya doktor geldi niye burdayim diyemi yoksa korktugun icinmi agliyosun dedi.ikiside dedim sonra int. Okudunmu dedi evt dedim keske okumasaydin dedi bizimki agrisiz bi yontem dedi. Kendimi siktigim icin ilk basta acidi cok az ama agrimadi ilac gelirken kasiklarimda hissettim hepsi bu ama biz dgum sancisi cekmek istiyoruz yaninda hicbisi degil inan.sonrasindada agri aci fln yoktu

bnde hsg fılmı cektırmek ıstıyorum cektırenler cevp verebılırmı lutfen tarıh onmlımı bazıları adet bıtımı dıyor .herhangı bı tarıhte gıtsem cekerlermı? ayrca ucret nekadar odedınız ozel hastneye?

merhaba kızlar 3 kez gebelik yaşadım kalp atışları olmadı ve kürtaj üçüncüde iğne kullanmama ragmen (bende kan pıhtılaşması var) acaba diyorum başka bişey mi var ve eşimin içine boşldıgını hissetmiyorum bu normal midir sizce benim gibi hissetmeyeniniz varmı

merhaba neden doktorunuz bunu önerdi

arkadaşlar bu rahim filmi neden cekiliyo yani şikayetiniz nedir ki buna gerek duyuluyor

Daha önce kurtaj oldugum için kişisel endişem vardi tıbben doğruluğunu bilmiyorum ama belki onun etkisiyle bir tıkanma yapısma olmuştur diye istiyordum.Doktorumda asilama denemeyi düşündüğüm için önermişti.Rahim filmini çekildim benimki sorunsuz geçti anestezi almadım tüplerinde acikmis.
Rahim filmi doktorun düşüncesine göre çekiliyor canim.Çocuk sahibi olmak istiyor ve eşinizde ve sizde bir sorun bulunmadığı halde belli bir suredir gebelik olmadıysa tuplerin durumuna bakmak için çekiliyor.

Selamlar ben de rahim filmi cektirdim findikzadede radyotom diye bir yerde. Ne igne vurdular ne anestezi verdiler ustelik agri sizi hicbir sey olmadi. Doktor tavsiyesi ile gittim oraya yeni bir makineleri varmis agrisiz hsg cekiyorlar toplamda bes in dakika surdu hic hissetmiyorsun bile tabsiye ederim yanlis hatirlamiyorsam 350 vermistim ama yine de sorman icin telefonu :4443627 yeri de cok kolay internetten sitesi de var bakabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederım canım verdıgın bılgıler ıcın evet netten okuyup kendımızı dahada cok korkutuyoruz halbukı herkes ıcın farklı kımı acı ceker kımı az hısseder kımızde hıc duymaz ama bız en kotuyu dusunup ona adapte oluyoruz daha reglı olmadım reglı bıtımınde bende gıdıcem ınsallah radyatomdada o yenı yontem vardır canım

evet canım tarıh onemlı doktorum bana ustune basa basa reglın bıttı dusunu aldın sabahına gıt hemen cektır dedı gununu uzatma en kotu bır gun bekle hemengıt dedı oyuzden kısmet olursa bende oyle yapıcam daha reglı olmadım reglımın bıttıgının ertesı gunu gıdıcem bence sende yle yap canım

tşk ederim verdiğin bilgiler için, bende 3 kez bebeğimin kalp atışı durdugu için kürtaj oldum kan pıhtılaşması var bende de acaba bende mi çektirsem ki??

tşk ederim verdiğin bilgiler için, bende 3 kez bebeğimin kalp atışı durdugu için kürtaj oldum kan pıhtılaşması var bende de acaba bende mi çektirsem ki??

Canim 3 kere hamilede kalmissin doktora danis sonuçta özelde cekilirsen birde masraf iyi düşün.Rabbim tez zamanda saglikla sihhatle nasip etsin insallah canim sana ve tüm isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…