bende bugün rahim filmi çektirdim..merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum ben iğne olurken bile bayılan bi insanım normalde çok korkarak gittim ama doktorum ve yardımcılar çok rahatlattılar beni acıbadem hastanesinde çektirdim..gitmeden adet döneminde içtiğim bi agrı kesiciyi içtim ve hiç acı hissetmedim adet dönemim çok agrılı gecer normalde dayanılmaz olur ama film çekilirken btti dediler ve kalaktım emin olun epilasyonlar bile cok daha acılı hiç korkmayın ama çekilen yere görede değişiyo sanırm uzman bi yerde yaptırmak gerekli...umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..korkmayın benim gibi ve ertelemeyin doktorum %20 ncivarı ihtimal filmden sonra artar dedi bilginize...

Merhaba arkadaşlar, dün Fındıkzade'deki Radyotom&Radyomar'a rahim filmi (dijital hsg) çektirdim. Gitmeden önce internette farklı farklı yerlerde rahim filmi çektirenlerin mesajlarını okumuş ve o kadar çok korkmuştum ki anlatamam. Kapıdan içeri girdiğimde çok ama çok gergindim, güleryüzlü çalışanların ve Rad. Dr. Cevat Bayrak'ın nazik karşılaması sayesinde üzerimdeki gerginlikten eser kalmadı. Cevat Bey gerçekten müthiş bir hekim, yapılacak işlemi öyle güzel, tane tane ve güleryüzle anlatıyor ki rahatlamamanız imkansız. Şunu itiraf etmeliyim, endişelerim ve korkum nedeniyle döktüğüm gözyaşımlarından çok ama çok utandım. Hiç mi hiç acımadı ve sonrasında hiç ağrım sancım olmadı. İşlemin normal süresi 5 dk. ama ben kendi kendime süreyi uzattım. Nasıl derseniz, rahatlamam için Cevat Bey'i biraz fazla konuşturdum da ondan... Sizlere tavsiyem sağda solda yazılan tüm olumsuz ve korkutucu mesajları boşverin, sakın ciddiye almayın ve rahim filmi için mutlaka Radyotom&Radyomar'ı tercih edin. Bu arada diğer çalışanların da hakkını vermeliyim, onlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Tüm ekibe nazımı çektikleri için, gösterdikleri sabır ve anlayış için çok ama çok teşekkür ederim.

Hanımlar HSG yi çektirip geldim.
2 arkadaştık. İlk önce diğer arkadaşınki çekildi içeride odada bekledim ben. Yalnız içerde beklerken kadının inlemelerini yakınmalarını duyuyordum. Bi korku geldi ama çokta umursamadım. ( Bu arada bayan ağlamış artık, baya ağrı hissetmiş olmalı)
Neyse yattım, film masası gibi olan masaya, doktor bey hani mantar olursunuz bir aletle kontrol eder ya ona benzer bir alet ve sızı. Sonra ilacı enjekte ederken zaten adım adım söylüyor. Ki o söylemese de hissediyorsunuz bi sancı geliyor artarak.
Amaaa sakın korkmayın. Abartılacak kadar değil, dişinizi sıkabilirsiniz. Elbette bu sizin ağrı eşiğinize de bağlı. Ama dediğim gibi korkmayın.

Yalnız o odaya girerken muhakkak yanınızda ped olsun. Masadan kalkarken kanama az ya da çok başlıyor.
Sonradan ben her iki tarafımda da hafif sızılar hissettim. Şimdilik yok şükür.
Yalnız doktor bir kağıt verdi sonuç olarak, doktorun yazıyı okuyamıyorum
Bir de yarın (24 saat geçtikten sonra) karın grafisi istedi doktor. Çektirin dedi, ne için istediği hakkında bir fikrim yok. Sizden de istendi mi karın grafisi?

kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?

Ben çektirdim bu ay. Pcoluyum. Önceki ay benimde klomen ve çatlatma iğnesi ile olmadı. Doktorum rahim filminden sonra tedaviye bir ay ara verdi. Deneme yapmayın dedi. Zaten antibiyotik yazdı, filmden sonra herhangi bir enfeksiyon olmasın die. Bazı doktorlar da korunun falan demiyor. Duruma göre değişiyor sanırım bu. En iyisini doktorun bilir, ona sorarsın ne yapman gerektiğini.

Cevabin için tesekkur ederim canim

Sonucumu gösterebildim doktoruma

İyi dedi tüplerim açıkmış. Şükür en azından bir şeyimiz iyi çıktı.

Kızlar merhaba
Dun bende çektirdim, çok kısa sürüyor. Agrida hissetmedim çok iyiydi yani. Bende radyomarda cektirdim gerçekten cevat bey ve sorumlu hemşire kişiye kendini çok özel hissettiriyor ve rahatlatiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dün çektirdim.sadece ilaç verilirken biraz yanma oluyor ama dayanabiliyorsunuz.benim asıl sorunum birkaç saat sonra başladı.mide bulantısı kusma baş dönmesi bayılacak gibi oldum ve ağrım fazla oldu.hemen eşime hastaneyi arattım.normalmiş herşey 1 gün sürermiş.bu sabah Karnımda kasıklarımda hala ağrı var hissedilir şekilde ama dayanamayacak gibi değil.sanırım benim bünyem zayıf.ben çok zayıf değilim ama bünye meselesi sanırım.

Merhaba arkadaslar.bende bugün çektirdim hsg.bende burada okuduklarimdan çok korkmustum.ama hic korkulacak bisey yokmus.bursa rentip hastanesi nigar hanim kesinlikle bursali arkadaslarima tavsiye ederim.cok hos ve mükemmel bir doktor.insani çok rahatlatiyor.cekim sonrasi da ne agri ne kanama, hic birsey olmadi cok sukur.

Bende salı günü çektirdim çok korkmuştum söylenenlerden ama hiç acı agrı olmadı bende, hacettepe üniversitesi hastanesinde çektirdim çok iyi ilgileniyorlar ben çok memnun kaldım tavsiye ederim ...

cnm merhaba bursada yaşıyorum bende yumurtalık tembelliği olduğu için ilaç iğne vs denedik ama olmadı doktorum bu ay aşılamaya geçelim dedi ama bunun öncesinde rahim filmi çekilir diye duydum ben. Daha önce gittiğim başka bir doktor vardı onada sordum film çektirmemin daha doğru olduğunu söyledi rentip nasıldı bende bahar hastahanesini duydum. fiyatları ne kadar cnm bide bursada hangi doktora tedavi oluyorsun bana önerebilirmisin

Rentipta 250 tl Hayat hastaneside 250 tl canm bugun hayat hastanesinde cektirdim cok az bir agri oluyor ama dayanmayacak kadar degil Hayat hastanesi nigar hanim cok iyi bir dr. abartilacak bisey de yok yanliz benim az az pembemsi kanamam geliyor normalmis ama

anladım cnm bende çektireceğim inş ama bildiğim kadarıyla adetten sonra çekiliyor dimi?? bi kaç gn önceden arasam randevu almak sıkıntı oluyormu

anladım cnm bende çektireceğim inş ama bildiğim kadarıyla adetten sonra çekiliyor dimi?? bi kaç gn önceden arasam randevu almak sıkıntı oluyormu

Randevu almada sikinti olmaz veriyorlar canim adettn bitince 2 gun gecsin cektir ins.temiz cikar sonucun

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakon doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.

Cnm nerde bu radyotom ben bursadayim burda cektiricem

İstanbul'da Fındıkzade 'de çapa tıp fakültesinin yakınlarında. İsterseniz burayla irtibata geçip Bursa 'da bu teknikle cekilen film merkezi olup olmadigini ogrenin. Umarım vardır inanın c kollu rontgen aleti ile olay agrisi sizisiz hemen bitiverir.
Galiba adresi www.radyotom.com ya da www.radyomar.com olmali.. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…