- 21 Nisan 2013
- 117
- 123
- 53
kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?
Ben çektirdim bu ay. Pcoluyum. Önceki ay benimde klomen ve çatlatma iğnesi ile olmadı. Doktorum rahim filminden sonra tedaviye bir ay ara verdi. Deneme yapmayın dedi. Zaten antibiyotik yazdı, filmden sonra herhangi bir enfeksiyon olmasın die. Bazı doktorlar da korunun falan demiyor. Duruma göre değişiyor sanırım bu. En iyisini doktorun bilir, ona sorarsın ne yapman gerektiğini.
Merhaba arkadaslar.bende bugün çektirdim hsg.bende burada okuduklarimdan çok korkmustum.ama hic korkulacak bisey yokmus.bursa rentip hastanesi nigar hanim kesinlikle bursali arkadaslarima tavsiye ederim.cok hos ve mükemmel bir doktor.insani çok rahatlatiyor.cekim sonrasi da ne agri ne kanama, hic birsey olmadi cok sukur.
cnm merhaba bursada yaşıyorum bende yumurtalık tembelliği olduğu için ilaç iğne vs denedik ama olmadı doktorum bu ay aşılamaya geçelim dedi ama bunun öncesinde rahim filmi çekilir diye duydum ben. Daha önce gittiğim başka bir doktor vardı onada sordum film çektirmemin daha doğru olduğunu söyledi rentip nasıldı bende bahar hastahanesini duydum. fiyatları ne kadar cnm bide bursada hangi doktora tedavi oluyorsun bana önerebilirmisin
Rentipta 250 tl Hayat hastaneside 250 tl canm bugun hayat hastanesinde cektirdim cok az bir agri oluyor ama dayanmayacak kadar degil Hayat hastanesi nigar hanim cok iyi bir dr. abartilacak bisey de yok yanliz benim az az pembemsi kanamam geliyor normalmis ama
anladım cnm bende çektireceğim inş ama bildiğim kadarıyla adetten sonra çekiliyor dimi?? bi kaç gn önceden arasam randevu almak sıkıntı oluyormu
Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?