Kızlar hepinize merhaba bende yarın Fındıkzade de rahim filmi çektireceğim . Yorumların çoğunu okudum açıkçası biraz gerginim . Benim sol tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alınmıştı. Yarın eve gelince tecrubemi sizlerle paylaşırım. Kimi çok acıdı diyor,Kimi hiç acımadı diyor. Bakalım ne olacak.Fiyatını 400 dediler.Güncel yani dün sordum. Hepinize sevgiler ...:18::26:

canım ben de çektireceğim bu ay ayın 12 si gibi adet olmayı bekliyorum inşallah olmam tabi ki ama olursam hemen çekmeye gideceğim haberini bekliyorum dilerim iyi geçmiştir. Geçmiş olsun

geçmiş olsun. sonuç ne çıktı. nasıl geçti?

merhaba okuduğum topiklerde rahim filmiyle alakalı çok korkulacak yazılar vardı bundan dolayı rahim filmi mi çektirmeye giderken ağlaya ağlaya gittim çok korkmuştum ama hiç alakası yokmuş 5 dk adet sancısı çekiyoruz ve bitti rahim filmine girecek arkadaşlara yardımcı olmak için yazdım çünkü benim böyle yazıları görmeye çok ihtiyacım vardı

canım ben de çektireceğim bu ay ayın 12 si gibi adet olmayı bekliyorum inşallah olmam tabi ki ama olursam hemen çekmeye gideceğim haberini bekliyorum dilerim iyi geçmiştir. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Sonucum sağ tüpüm açık çıktı.Zaten sol tüpüm benim dış gebelikten alınmıştı.Fındıkzadedeki ekip çok profesyonel ve nazikti. Kendimi hiç kötü hissetmedim.Hiç canım yanmadı.Kanama ya da lekelenme olmadı.Çok gerginim dedim.Biraz beni konuşturdular. Mesleğimi sordular vs.Ekrandan işlemi hem anlattılar. Hem izlettirdiler. Bu alet yeni teknoloji dediler.Birde işlemden önce mavi vir önlük ve bir terlik verdiler giyindim .Çok temiz ve ütülüydü.İçerde 3 tane görevli bayan da vardı.Sadece çeken doktor erkekti.Ben çok korkarak gittim mutlu olarak çıktım.İşlem toplam 5 dakika sürdü.

geçmiş olsun. sonuç ne çıktı. nasıl geçti?
Teşekkür ederim. Sonucum sağ tüpüm açık çıktı.Zaten sol tüpüm benim dış gebelikten alınmıştı.Korktuğuma değmedi.Beş dakikada bitti.Hiç ağrım olmadı. Normal bir muayene gibiydi.Sağolun .Birde doktor çıkarken Allah hayırlı evlat nasip etsin dedi. Çok duygulandım.Ben çevremde herkese radyomarı tavsiye edeceğim.Fındıkzade şubesinde Çektirdim.

inşallah sende rahat çektirirsin canım. Sana da geçmiş olsun.Haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canim. Bende ayin 8 sali günü findikzade radyotom da cektiricem. Yorumun beni gerçekten cesaretlendirdi. Biraz tedirgindim.

nasıl yani rahminde perde olanlar hamile kalamıyorlar mı?
benim bir arkadaşıma çift rahimli olduğu söylenmiş, bir bebeği öldü ikincide de sabretti ve çok şükür Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.
güvenilir bir dr a gitmek lazım,çocuğu olmuyor diye birşey yok arkadaşım, bebeğin olduktan sonra pıhtılaşma yada başka şeyler hepsinin bir çözümü vardır hamdolsuni tıp çok ilerledi.dr a gitmeden sonuç almadan hemen paniğe kapılmayın.

slm arkadaşlar..3 düşük yaşayan biri olarak yazıyorum,tüm sonuçlarım temiz cıktı..en son dr um rahim filmi de çekelim içimiz rahat olsun dedi..3 hafta önce çektirdik..çok tedirgin oldum,ama özel hastanede gayet temiz bir işlemle 5 dk bile sürmedi çok hafif adet sancısı dışında hiç bişey hissetmedim..dr bitti dedi inanamadım...kendimi boşu boşuna kasmışım günlerdir...sonuç 15 dk sonra cıktı..herşey tertemiz,kanallar acık..içim rahatladı tüm testlerim temiz çıktı...şuan ne yapacağımı inanın bilmiyorum...adeta düşük canavarı oldum...düşük ile ilgili o kadar siteye girdim ve öyle cok yazılar okudum ki inanın uzmanlaştımm...şuna karar verdim tekrarlayan düşükler konusunda tıp çaresiz arkadaşlar...tekrar tekrar deneyecez başka çaremiz yok ..

Geçmiş olsun canim. Bende ayin 8 sali günü findikzade radyotom da cektiricem. Yorumun beni gerçekten cesaretlendirdi. Biraz tedirgindim.

geçmiş olsun sen de sonucunu yaz canım iyi geçerse başka kadınlarda bizden cesaretlenir. Ben çok şükür rahat atlattım.İnşallah seninkide rahat geçer...

arkadaşlar nereye soracağımı bilemedim ama siz tecrübelisiniz yardımcı olur musunuz:26: bugün dr'a gittim hormon bozukluğu için yarın kan vercem bir de ultrason çekilcek. dr'un verdiği kağıtta S.pelvik usg yazıyor bu ne demek? yani üstten kasıklardan mı bakacaklar yoksa alttan ultrason demek mi? çok tecrübesizim yardım edin lütfen:26::26:

geçmiş olsun sen de sonucunu yaz canım iyi geçerse başka kadınlarda bizden cesaretlenir. Ben çok şükür rahat atlattım.İnşallah seninkide rahat geçer...

Selam canım. dün çektirdim. çok şükür çok çok iyi geçti. neredeyse hiç bişey hissetmedim diyebilirim. hem ekip çok iyidi, hemde çekimi yapan Cevat Bey çok iyidir. ortam da çok temizdi. önlükler ütülü, terlikler dezenfekte edilmişti. zaten çekim toplamda 5 dk bile sürmüyor ve inanın hiç bişey hissetmiyorsunuz. inşaallah gerek kalmaz ama eğer bir gün rahim filmi çektirecekseniz mutlaka Fındıkzade de ki Radyotom-Radyomar'ı tercih edin. Kesinlikle çok memnun kalacaksınız

kanda pıhtılaşma olunca da düşük yaşanıyor peki buna baktırdınmı canım

kızlar 3 düşükten sonra bu ay adet olunca bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum Ankara da. alttan muanede anlaşılabiilr mi yoksa illaki film mi çekmek gerek

Bu cuma yani 18 temmuz da radyotomdan hsg için randevu aldım.Saatlerce netten yorum okudum dilerim anlattıkları gibi ağrısız olur. Bu nasıl bir stres anlatamam ağrıya başka stresleniyorum çıkabilecek kötü sonuca, başka... 16 ay oldu bizim gebe kalamayalı.2 kere kimyasal gebelik yaşadım o kadar. Çok kokuyorum dilerim tüplerim tıkalı çıkmaz. Allahım hepimize yardım etsin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah

kanda pıhtılaşma olunca da düşük yaşanıyor peki buna baktırdınmı canım

baktırdım tabiki protein s ve protein c dahil hepsi normal çıktı doktorum yine de tedbir olsun diye clexane kullanabiliriz dedi..doktorlarda tam bi cevap veremiyolar sıkıntı orada..yani onca doktor dolaştık çare bulamadık..hayatımın tüm evresi etkilendi canım,başa gelmeyince bilmiyo insan...en başta kendime ve başaracağıma olan inancımı kaybediyorum bazen..bilmiyorum ki şaştım kaldım valla..

kızlar 3 düşükten sonra bu ay adet olunca bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum Ankara da. alttan muanede anlaşılabiilr mi yoksa illaki film mi çekmek gerek

eğer rahim filmi denilmişse mutlaka çektir bence canım,çünkü alttan muayene gibi değil bu ilaçlı su veriyolar rahme ve film çekiliyo 5 dk bile sürmez hiç sıkıntı etme kendine.çok geçmiş olsun.

Arkadaslar merhaba 15 haziranda adet oldum 20 haziranda rahim filmi cektirdim. Sonuclarim temiz cikti. Fakat 28 gunde bir olan adetim normde hic sasmayan adetim bu gecikti gebelik testlerim negatif. Yaptiran arkadaslar rahim filmi adet gecikmesi yaparmi acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…