canım ben de çektireceğim bu ay ayın 12 si gibi adet olmayı bekliyorum inşallah olmam tabi ki ama olursam hemen çekmeye gideceğim haberini bekliyorum dilerim iyi geçmiştir. Geçmiş olsunKızlar hepinize merhaba bende yarın Fındıkzade de rahim filmi çektireceğim . Yorumların çoğunu okudum açıkçası biraz gerginim . Benim sol tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alınmıştı. Yarın eve gelince tecrubemi sizlerle paylaşırım. Kimi çok acıdı diyor,Kimi hiç acımadı diyor. Bakalım ne olacak.Fiyatını 400 dediler.Güncel yani dün sordum. Hepinize sevgiler ...:18::26:
Kızlar hepinize merhaba bende yarın Fındıkzade de rahim filmi çektireceğim . Yorumların çoğunu okudum açıkçası biraz gerginim . Benim sol tüpüm dış gebelik geçirdiğim için alınmıştı. Yarın eve gelince tecrubemi sizlerle paylaşırım. Kimi çok acıdı diyor,Kimi hiç acımadı diyor. Bakalım ne olacak.Fiyatını 400 dediler.Güncel yani dün sordum. Hepinize sevgiler ...:18::26:
canım ben de çektireceğim bu ay ayın 12 si gibi adet olmayı bekliyorum inşallah olmam tabi ki ama olursam hemen çekmeye gideceğim haberini bekliyorum dilerim iyi geçmiştir. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Sonucum sağ tüpüm açık çıktı.Zaten sol tüpüm benim dış gebelikten alınmıştı.Korktuğuma değmedi.Beş dakikada bitti.Hiç ağrım olmadı. Normal bir muayene gibiydi.Sağolun .Birde doktor çıkarken Allah hayırlı evlat nasip etsin dedi. Çok duygulandım.Ben çevremde herkese radyomarı tavsiye edeceğim.Fındıkzade şubesinde Çektirdim.geçmiş olsun. sonuç ne çıktı. nasıl geçti?
Teşekkür ederim. Sonucum sağ tüpüm açık çıktı.Zaten sol tüpüm benim dış gebelikten alınmıştı.Fındıkzadedeki ekip çok profesyonel ve nazikti. Kendimi hiç kötü hissetmedim.Hiç canım yanmadı.Kanama ya da lekelenme olmadı.Çok gerginim dedim.Biraz beni konuşturdular. Mesleğimi sordular vs.Ekrandan işlemi hem anlattılar. Hem izlettirdiler. Bu alet yeni teknoloji dediler.Birde işlemden önce mavi vir önlük ve bir terlik verdiler giyindim .Çok temiz ve ütülüydü.İçerde 3 tane görevli bayan da vardı.Sadece çeken doktor erkekti.Ben çok korkarak gittim mutlu olarak çıktım.İşlem toplam 5 dakika sürdü.
Teşekkür ederim. Sonucum sağ tüpüm açık çıktı.Zaten sol tüpüm benim dış gebelikten alınmıştı.Korktuğuma değmedi.Beş dakikada bitti.Hiç ağrım olmadı. Normal bir muayene gibiydi.Sağolun .Birde doktor çıkarken Allah hayırlı evlat nasip etsin dedi. Çok duygulandım.Ben çevremde herkese radyomarı tavsiye edeceğim.Fındıkzade şubesinde Çektirdim.
benim bir arkadaşıma çift rahimli olduğu söylenmiş, bir bebeği öldü ikincide de sabretti ve çok şükür Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.nasıl yani rahminde perde olanlar hamile kalamıyorlar mı?
Geçmiş olsun canim. Bende ayin 8 sali günü findikzade radyotom da cektiricem. Yorumun beni gerçekten cesaretlendirdi. Biraz tedirgindim.
geçmiş olsun sen de sonucunu yaz canım iyi geçerse başka kadınlarda bizden cesaretlenir. Ben çok şükür rahat atlattım.İnşallah seninkide rahat geçer...
slm arkadaşlar..3 düşük yaşayan biri olarak yazıyorum,tüm sonuçlarım temiz cıktı..en son dr um rahim filmi de çekelim içimiz rahat olsun dedi..3 hafta önce çektirdik..çok tedirgin oldum,ama özel hastanede gayet temiz bir işlemle 5 dk bile sürmedi çok hafif adet sancısı dışında hiç bişey hissetmedim..dr bitti dedi inanamadım...kendimi boşu boşuna kasmışım günlerdir...sonuç 15 dk sonra cıktı..herşey tertemiz,kanallar acık..içim rahatladı tüm testlerim temiz çıktı...şuan ne yapacağımı inanın bilmiyorum...adeta düşük canavarı oldum...düşük ile ilgili o kadar siteye girdim ve öyle cok yazılar okudum ki inanın uzmanlaştımm...şuna karar verdim tekrarlayan düşükler konusunda tıp çaresiz arkadaşlar...tekrar tekrar deneyecez başka çaremiz yok ..
kanda pıhtılaşma olunca da düşük yaşanıyor peki buna baktırdınmı canım
kızlar 3 düşükten sonra bu ay adet olunca bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum Ankara da. alttan muanede anlaşılabiilr mi yoksa illaki film mi çekmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?