Cnm nerde bu radyotom ben bursadayim burda cektiricem
istanbuldabnde çektiricem aynı bu şekilde istiyorum çok korkuyorum bnde bursadanım bu şekilde tekolojiyle çeken yer varmı ki..
ben çarş günü çektiricem cnm allahın izniyle ren tıp tan randevu aldım. Artık ağrılı ağrısız katlanmayı göze aldım allahım tek dileğim anne olabilmek artık
inşallah canım.peki problem bellimi sizin çatlatma iğnesi aşamalaını fln geçtin mi sen
Catlatma ignesi hic yapilmadi cnm.yumurtalk tembelliği var klomen denedik olmadi. Sonra menogon igne verdi on tane arkasindan iliski gunleri soledi o ayda olmadi sonra asilama yapalim dedi doktorum.ama anada rahm filmi cekilmeden asilama yaptirmak sacma geldi once film cektircem dedim bilemedim(
yumurta çatlasada olmuyo ki canım çatlıyo ama boşuna bnde bilmiorum ne olucak.bnde tekrar başladım tedaviye iğne fln derken aşılmaya geçer heralde.bazı doktorlar hsg istemeden aşılama yapıyormuş onu duymuştum.
Catlayinca neden olmuuor cnm sen neler yaptirdin cektirdinmi film?
yok canım film çektirmedim ben.bilmiyorum çatlıyo döllenme olmuyo.sanırım tüplerim açıksa eğer o ara mesafesi uzun sperm hücresi yetişemiyo heralde oraya kadar.o yüzden aşılm yapıyolar. sperm hücresi o mesafeye ulaşamadığı için.
Anladim cnm bende asilamayi bos yere yaptirmamak icin film cektireyim dedim eger tupler tikaliysa bi ise yaramaz cnku korkuyorum ama yapicak bisi yok
evet çok kişi var rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalanda..iğne tedavisi bitsin olmazsa bnde çektricem.çektirdikten sonra tecrübeni yazarmısın canım.
Merhabalar,
Rahim filmi çektirmekten korkmayın. Eğer tüpler tıkalıysa veya başka bir engel varsa bu filmle tespit edilebiliyor. Tüpler tıkalıysa da tek çare tüp bebek. Ben jinekolojik muayeneden bile korkan, kasıldığı için ağrı çeken biriyim. Tabi ki duyduğumuz rahim filmine ilişkin kötü tecrübeler de korkumuzu artırıyor. Doktorum gönderdiği tüm hastalarının ağrısız netice aldığını söyleyince Radyotomda çektirdim. Gerçekten ağrısız ve kısa sürede çekiyorlar. Çekim sonrasında da ne kanama ne ağrı olmadı. Ayrıca güler yüzlü, ilgilenenle bilgisini paylaşan, kullandıkları modern techizatı ve yöntemi anlatan nazik bir ekip. İstanbul'daysanız orda çektirmenizi öneririm.
evet çok kişi var rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalanda..iğne tedavisi bitsin olmazsa bnde çektricem.çektirdikten sonra tecrübeni yazarmısın canım.
Merhabalar,
Rahim filmi çektirmekten korkmayın. Eğer tüpler tıkalıysa veya başka bir engel varsa bu filmle tespit edilebiliyor. Tüpler tıkalıysa da tek çare tüp bebek. Ben jinekolojik muayeneden bile korkan, kasıldığı için ağrı çeken biriyim. Tabi ki duyduğumuz rahim filmine ilişkin kötü tecrübeler de korkumuzu artırıyor. Doktorum gönderdiği tüm hastalarının ağrısız netice aldığını söyleyince Radyotomda çektirdim. Gerçekten ağrısız ve kısa sürede çekiyorlar. Çekim sonrasında da ne kanama ne ağrı olmadı. Ayrıca güler yüzlü, ilgilenenle bilgisini paylaşan, kullandıkları modern techizatı ve yöntemi anlatan nazik bir ekip. İstanbul'daysanız orda çektirmenizi öneririm.
Tabiki paylasirim cnm ins zorlanmadan onuda cektirsem bundan zoru artik bi dogum yapmak kaliyor heralde onj da dort gozle bekliyorum her agrisina raziyim
inşallah olur canım daha fazla bekletmez rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor yaşayan biliyo.
Bende bursada çektiren lerin memnun oldugunu duydugum biyerde cektirecegim aslinda aciya dayanikliyimdir bide bu surecte kendime kizdigim icin acisa da umrumda degil diyorum ama bilmiyorum tabi Rabbim kolaylik versin.bana doktorum asilama yapalim dedi ben once film cektircem dedim sacma geldi once asilama yaptirmak hayirlisi olsun bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?