Canim kesinlikle haklisin ama devlette o kadar kalabalikki doktor ne yapsin demedfim değil..kapiyi bir aciyolar yiginla insan ..sistem kesinlikle yanlis valla ben o çatala ne zorlukla cikiyorum bir perde gerili beni muayene ederken içeri hasta aldılar ne yapacagimi sasirdim dedim ya rmlekette olduğum için içeri giren tanidik olsa idi ne yapacaktim benn. Bu arada devlette dr yaninda 1 tane hemsire var o da bilgisayatr basinda duruyor..Belki kacis ama dahada kadim doğum a tedeviicin gitmem devlete..
Özel için dediklerine de katiliyorum sonuna kadar..ama beni için orda tanidiga rastlamak devlete gore daha düşük olasilik..gene tanidiga rastlamiyorum değil ya insanlar ne metalli ben geçmiş olsun der gecerim ustelemem hiic neyin var diye benim karsima cikanlar niye geldin neyin var ne bilen ne bir suru soru..valla geçirdiğim gecirecegim işlemlerden cook beni bu konu sikiyorr..perşembe öğrenecek artik bakalim bizim burada ne kadar isteyecekler..allah im vepimizin yar ve yartdimcisi olsun..
Cook sağol canim benim sayede korkmuyorum hic Allah razi olsun özel pahali ama devlet benim icinsikinti..hem tanidik kişilere rastliyorum soruyorlar bebek için mi geliyorsun diye bende kimselere söylemiyorum kendi memleketinde olnanin sikintilari yani.devlet e oyuzden gitmiyorum birde kadim doğumda beni muayene ederken iceri hasta akdi zaten bir oda perde ile çevrilmiş neye ugradigimi sasirmistim o günden beri gitmiyorum devlete..cook sağol onerin içinde persembe randevu aldim kadim doğumdan o gün ivindebiter inşallah..
Sago canim benim tesekkur ediyorum...
Merhaba cnm sonuç inşallah iyi çıkmıştır
dün çektirdim bende rahim filmimi tüplerim açıkmış çok şükür bi sorun yok. çok kısa süren bi ağrı oluyo 1 dk bile değil benim gibi her ay ağrılı adet olanlar bu ağrılara alışıktıkrlar ama ağrı bi anda çoğaldığı için bağırdım biraz. ağrıdan sonra kendimi tutamadım hep ağladım ama kimse korkmasın ağrı ağlatcak bi ağrı değil benimki ayların içimdeki birikiminin patlaması oldu millet kolaylalıkla hamile kalırken bunları yaşamak zorunda olduğum için ağladım ağrı bahanesi oldu işte
Bende önümüzdeki salı günü çekinicem ama çok korkuyorum strese girdim şimdiden :2::2::2: Bağırıp ağlıcağımdan da eminim:2::2:
benim hiç stresim yoktuda o ortama girince gerildim işte
Offf ben şimdiden stresliyim oraya gidince heralde kendiliğimden bayılırımmm
ben de bu sabah radyomar fındıkzade'de çekildim. sağ tarafta polip varmış 10-6 mm. filme bakınca zaten belli oluyor sol tarafa hemen dolarken ilaç sağ tarafa geç dolmuş ama dolmuş bilemiyorum gebeliğe engel midir. salı günü göstericem kendi doktoruma. dostinex kullanıyordum bir aydır onun tahlilini de yaptırdım bu adetimde o da düşmüş şükür.
kızlar rabbim yardımcımız olsun o kadar zor ki. bizde ne ararsan var... bu arada benim düşüğüm de oldu onun da sebebi bulunamadı.
polip vardı polip aldırdım. eşimde varikosel çıktı spermiyogramı temiz çıktı üremeye engel değil dendi. sonra prolaktinim yüksek çıktı şimdi de bu. ha bu arada yumurta kontrollerimde bir doktor tek yumurta görürken diğer hiç görmedi anlayacağınız yumurtalarda da sıkıntı var. allah beterinden esirgesin ne diyim ama bu kadar şey üstüste olunca moralim çok bozuldu artık.
dış gebelik geçirmiştim hasg temiz çıktı kendini korkutma stres yok emin ol acısı adet sancısından daha az:)Canım geçmiş olsun öncelikle... Bende yarın sabah orda hsg çekinicem.. işlem nasıl acı ağrı oluyor mu anlatırmısın?
Bende dış gebelik geçirdim çıkacak sonuçtanda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?