Birşey söyleyeceğim...devlete gitmiyorum demekle olmaz bu işler...Ya doktoru fırçalayacaksınız, ya hasta haklarına telefonla veya hastane biriminden şikayet edeceksiniz...Benim gittiğim devlet hastanesinde hiç böyle birşeyler olmamıştı örneğin sizinki bir olaymış doğrusu...Bu doktorun hemşiresi,sekreteri olmalı...Ama hata doktorda değil...sistem yanlış...

Bu arada her özel hastane de iyi olacak diye birşey de yok...Bir de sen muayene oldum diyorsun, bu kadar operasyonlu bir işlemde herhalde ki içeri kimse giremiyor, radyoloji bölümünde zaten...Ama şu söylediğin asıl kötü olan, tanıdıklık ve sürekli soru sormaları...Geçmiş olsun, yani başka bir yer olsaydı devlette yaptırmanı ısrarla önerirdim..

Sorun değil deme sonuçta benim de halim vaktim yerinde,ama değmeyecek bir uygulamaya bu kadar çok para verilmesinden yana değilim, herşey ederi kadar olmalı... Özel her tür hastane seni sadece para kapısı olarak görür,biz bir yakınımızın bebeğini yanlış teşhis yüzünden menenjitten ve babannemi yine yanlış teşhisten bağırsak sorunundan özel hastanede kaybettik bunları düşünmek lazım,araştırma ve eğitim hastaneleri eskiden çok iyiydi örneğin yeni yasalarla onlarında içi boşaltıldı...Yani özeller bunu bir rant kapısı yapmış durumda aklının bir köşesinde olsun ve fişini almadan da gitme....Beni o sersemlikle gönderiveriyorlardı,az değil bir kerede 400 Tl'lik işlem, herkesi böyle mehter marşıyla gönderseler ooooh iyi kazanıyorlar ben Çapada yaptırmıştım yani Radyomar ama, öyle aman aman bir ilgi alaka ya da hastayı bilgilendirme de yoktu, idrar olayını bile orada son dakka söylediler,oysa telefonda kaç kere sormuştum ben uzaktan geliyorum diye diye...Operasyonun niteliği 400 TL etmiyor aslında benim söylediğim bu canım...Elbet çok tanıdıklı ortamlar sıkıntılı..Geçmiş olsun...

Canim kesinlikle haklisin ama devlette o kadar kalabalikki doktor ne yapsin demedfim değil..kapiyi bir aciyolar yiginla insan ..sistem kesinlikle yanlis valla ben o çatala ne zorlukla cikiyorum bir perde gerili beni muayene ederken içeri hasta aldılar ne yapacagimi sasirdim dedim ya rmlekette olduğum için içeri giren tanidik olsa idi ne yapacaktim benn. Bu arada devlette dr yaninda 1 tane hemsire var o da bilgisayatr basinda duruyor..Belki kacis ama dahada kadim doğum a tedeviicin gitmem devlete..
Özel için dediklerine de katiliyorum sonuna kadar..ama beni için orda tanidiga rastlamak devlete gore daha düşük olasilik..gene tanidiga rastlamiyorum değil ya insanlar ne metalli ben geçmiş olsun der gecerim ustelemem hiic neyin var diye benim karsima cikanlar niye geldin neyin var ne bilen ne bir suru soru..valla geçirdiğim gecirecegim işlemlerden cook beni bu konu sikiyorr..perşembe öğrenecek artik bakalim bizim burada ne kadar isteyecekler..allah im vepimizin yar ve yartdimcisi olsun..

Son düzenleme:

Amin canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğinize kavuştursun...

Merhaba cnm sonuç inşallah iyi çıkmıştır

Merhaba cnm sonuç inşallah iyi çıkmıştır

ahh canıııımm çekilmediimm dün gittim hastaneyee..saat 13.50 de randevum vardıı ..beim gittiğimde de saat 14.00 dı ..sistemm randevumu iptal etmiş bana en son sırayı verdiler.. maşALLAHH HERKES KADIN DOĞUMA GİTMİŞTİİ SANKİİ İĞNE atsan yere düşmez hesabı.. hemşirelerle irtibata gecemedim kalabalıktan dolayıı bende sinirlendim çıktım geldimm ..her defasında ben bekliyorduum buu kez 10 dk geç kaldım en sona kaldıım..diğer aya çekiliim artııkk artık bunaldım dokttora gidip gelmektenn kafa dinlerim biraz da dediimm kendimcee.

Arkadaşlar bende rahim filminden cook korkuyorum panik atagim olduğu için doktordan rica ettim anestezili çekti hiçbirşey hissetmedim mutlaka anestezisi yaptirin

ben geçen ay 18 temmuzda çektirdim hsg. radyomarda yaptırdım ve anesteziye falan gerçekten gerek yok hiç bir ağrı hissetmedim 2 dk sürdü jinekolojik muayenede bile daha çok hırpalıyorlardı burası cidden iyiydi kesinlikle anesteziye gerek yok iyi bir merkezde çekecekseniz. Tanıdığım biri devlette yaptırmıştı saatlerce ağladı işlem sırasında da işlem sonrasında da. Onu bildiğim için ödüm patlıyordu utanmasam operasyona girerken narkozsuz kendiliğimden bayılacaktım o derece yani. Ama dr bitti haberler güzel iki tüpün de açık deyince dondum kaldım iyi araştırın maddi külfeti karşılayabilecekseniz kendinize eziyet etmeyin.

Kizlar mrb bisey sormak istiyorum..adetmn 9. Gunu hsg cekildi.bi hafta iliski yasakti ..ilki 17.gun oldu ve daha sonra iki uc kere daha..dun adet gunumdu olmadim hala olmadim..benm adetm duzenldr 28 gunde bir olir hic sasmaz..acaba gec dollenme filan olmus olablrmi? Hamile olma ihtimalim olablrmi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam temmuz ayında ayında aşılama yaptık olmadı malesef çarşamba günüde rahim filmi çektircem özele gidiyorum ama devlette yaptırmak istiyorum dedim devlette yapmıyolar yinede bi sor dedi doktor arıyorum ilgili bölüme yönlendiriyolar telefonu açan yok

kızlar merhaba hsg sonucum aşağıdaki gibi, yorumlarınızı bekliyorum;

BUGÜN ADETİMİN 16. GÜNÜNDE HSG ÇEKTİRDİM. DR YILLIK İZİNDE OLDUĞU İÇİN BİRAZ GEÇ BİR ÇEKİM OLDU AMA İLİŞKİLER KORUNARAK OLDUĞU İÇİN GEBELİK OLMADIĞI KANAATİYLE HSG ÇEKTİRDİM. OLDUKÇA AĞRILI VE ZOR BİR ÇEKİM OLDU.

UTERUS KAVİTESİNİN ŞEKLİ VE BOYUTLARI NORMALDİR.
UTERUSUN KONTURLARI DÜZGÜNDÜR.
DOLMA DEFEKTİ VEYA FAZLALIĞI İZLENMEDİ.
SAĞ TUBA UTERİNA İÇERİSİNE KONTRAST MADDE GEÇİŞİ OLMUŞTUR FAKAT KONTRAST MADDENİN PERİTON İÇERİSİNE BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DAĞILMADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.
GÖRÜNÜM SAĞ TUBA UTERİNA DİSTALİNDE OBSTRUKSİYONU DÜŞÜNDÜRMÜŞTÜR.
SOL TUBA UTERİNA NORMAL KALİBRASYONDA GÖRÜLMEKTEDİR.
SOL TARAFTAN PERİTONEAL KAVİTEYE KONTRAST MADDE GEÇİŞİ OLMUŞTUR.
İNCELEMEDE 50ML ULTRAVİST KONTRAST MADDE KULLANILMIŞTIR.

BİDE Bİ SORUM DAHA OLACAK SİZE, BU İLAÇLI FİLMİ ÇEKTİRMEM ADET TARİHİMDE Bİ DEĞİŞİKLİĞE SEBEP OLUR MU?

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.

dün çektirdim bende rahim filmimi tüplerim açıkmış çok şükür bi sorun yok. çok kısa süren bi ağrı oluyo 1 dk bile değil benim gibi her ay ağrılı adet olanlar bu ağrılara alışıktıkrlar ama ağrı bi anda çoğaldığı için bağırdım biraz. ağrıdan sonra kendimi tutamadım hep ağladım ama kimse korkmasın ağrı ağlatcak bi ağrı değil benimki ayların içimdeki birikiminin patlaması oldu millet kolaylalıkla hamile kalırken bunları yaşamak zorunda olduğum için ağladım ağrı bahanesi oldu işte

Bende önümüzdeki salı günü çekinicem ama çok korkuyorum strese girdim şimdiden :2::2::2: Bağırıp ağlıcağımdan da eminim:2::2:

Offf ben şimdiden stresliyim oraya gidince heralde kendiliğimden bayılırımmm

caydin cnm merhaba şimdi okudum yazdıklarını hiç strese girmene gerek yok
ben çektirmiştim ki ben kan verirken bile o ufacık iğneye dayanamayan bir insanım
hem de devlet hastanesinde anestezi olmadan çektirmiştim

2012 de rahim filmi çekildim 2 tane Dr a gösterdim normal dediler artik aşılamaya karar verip başka Dr a gidince öğrendim septum varmış haftaya ameliyat olucam ama tedirginim...

ben de bu sabah radyomar fındıkzade'de çekildim. sağ tarafta polip varmış 10-6 mm. filme bakınca zaten belli oluyor sol tarafa hemen dolarken ilaç sağ tarafa geç dolmuş ama dolmuş bilemiyorum gebeliğe engel midir. salı günü göstericem kendi doktoruma. dostinex kullanıyordum bir aydır onun tahlilini de yaptırdım bu adetimde o da düşmüş şükür.

kızlar rabbim yardımcımız olsun o kadar zor ki. bizde ne ararsan var... bu arada benim düşüğüm de oldu onun da sebebi bulunamadı.

polip vardı polip aldırdım. eşimde varikosel çıktı spermiyogramı temiz çıktı üremeye engel değil dendi. sonra prolaktinim yüksek çıktı şimdi de bu. ha bu arada yumurta kontrollerimde bir doktor tek yumurta görürken diğer hiç görmedi anlayacağınız yumurtalarda da sıkıntı var. allah beterinden esirgesin ne diyim ama bu kadar şey üstüste olunca moralim çok bozuldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…