- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ben de bu sabah radyomar fındıkzade'de çekildim. sağ tarafta polip varmış 10-6 mm. filme bakınca zaten belli oluyor sol tarafa hemen dolarken ilaç sağ tarafa geç dolmuş ama dolmuş bilemiyorum gebeliğe engel midir. salı günü göstericem kendi doktoruma. dostinex kullanıyordum bir aydır onun tahlilini de yaptırdım bu adetimde o da düşmüş şükür.
kızlar rabbim yardımcımız olsun o kadar zor ki. bizde ne ararsan var... bu arada benim düşüğüm de oldu onun da sebebi bulunamadı.
polip vardı polip aldırdım. eşimde varikosel çıktı spermiyogramı temiz çıktı üremeye engel değil dendi. sonra prolaktinim yüksek çıktı şimdi de bu. ha bu arada yumurta kontrollerimde bir doktor tek yumurta görürken diğer hiç görmedi anlayacağınız yumurtalarda da sıkıntı var. allah beterinden esirgesin ne diyim ama bu kadar şey üstüste olunca moralim çok bozuldu artık.
dış gebelik geçirmiştim hasg temiz çıktı kendini korkutma stres yok emin ol acısı adet sancısından daha az:)Canım geçmiş olsun öncelikle... Bende yarın sabah orda hsg çekinicem.. işlem nasıl acı ağrı oluyor mu anlatırmısın?
Bende dış gebelik geçirdim çıkacak sonuçtanda korkuyorum
Canım geçmiş olsun öncelikle... Bende yarın sabah orda hsg çekinicem.. işlem nasıl acı ağrı oluyor mu anlatırmısın?
Bende dış gebelik geçirdim çıkacak sonuçtanda korkuyorum
dış gebelik geçirmiştim hasg temiz çıktı kendini korkutma stres yok emin ol acısı adet sancısından daha az:)
evet cnm ben gördüğüm topiklerde yazıyorum hep ah bu kadınların çilesi:)Gerçekten de öyleymiş çok çok az regl sancısı gibi oldu 2 dk içinde de işlem bitti.. Çekilen yerede bağlıdır mutlaka ama kimse korkmasın ben giderken çok korkmuştum hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür...
yok canım olmuyor, diğer rahim filmleri gibi değil, bir kateter yardımıyla ilaç veriliyor. ilaç çok çok az yakıyor sadece. normal muayeneden çok bir farkı yok. ben aşırı stres ve korkuyla gittim ama korktuğuma değmedi. ayrıca oldukça temiz bir yer. hastane gibi değil hiç.
benim sorunsuz oldu sizinki de sorunsuzca geçer inş. geçmiş olsun
evet cnm ben gördüğüm topiklerde yazıyorum hep ah bu kadınların çilesi:)
dış gebelik geçirmiştim hasg temiz çıktı kendini korkutma stres yok emin ol acısı adet sancısından daha az:)
hiç bana göre değil ama rahatlık olduğu kesin erkek olunca:)))Gerçekten böyle zamanlarda erkek olmayı istiyorum
yok cnm bişey kullanmamıştım düşük yaparken ultrasonda anlaşıldı çok ağrılı oldu düşüğüm........Dış gebelik neden oluştu? ben artık iyicene klomenden oldu diyebiliyorum çünkü
yok cnm bişey kullanmamıştım düşük yaparken ultrasonda anlaşıldı çok ağrılı oldu düşüğüm........
2 yıl geçti cnm unuttum gitti o günler gelmesin birdaha:)Allah birdaha yaşatmasın.. artık unutma vakti tabii çalışmaya devamm
2 yıl geçti cnm unuttum gitti o günler gelmesin birdaha:)
yok cnm olmuyo bakalım hayırlısı:)Ammiinn benim daha 2 ay oldu ama düşünmicem artık bu da temiz çıktı çok şükür... Sende var mı bebiş
yok cnm olmuyo bakalım hayırlısı:)
evet cnm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.....Hayırlısı canım vardır bir vakti zamanı .. Herşeyin hayırlısı
Gerçekten de öyleymiş çok çok az regl sancısı gibi oldu 2 dk içinde de işlem bitti.. Çekilen yerede bağlıdır mutlaka ama kimse korkmasın ben giderken çok korkmuştum hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür...
Teşekkürler canım kesinlikle tavsiye ediyorum bende çalışanlar güleryüzlü gayet nazikler... çok korktum kadın gelip elimi bile tuttu işlem esnasında destek verdi bana ama çok az bir ağrı oldu regl sancısının hafifi diyebilirim...
Sonuçta temiz çıktı çok şükür....
çekilen aletle alakalı canım, normalde oldukça acılı bir işlemmiş. ben de çok korkmuştum yüzün bembeyaz diyordu eşim
geçmiş olsun canım. ilaç çok az bi yanma yapıyor bir de sonrasında karın ağrısı hafif ama diğer yerlerle ilgili okuduklarıma göre devede kulak diyebiliriz :)
Hahaha aynen 400e değdi400 Tl ye değdi yaniaynen bende çok korktum hafif ağladım bile ama kesinlikle hiçbirşey anlamadım bile diye bilirim çok çok az sızı gibi ağrı oldu o da hemen geçti zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?