Canım geçmiş olsun öncelikle... Bende yarın sabah orda hsg çekinicem.. işlem nasıl acı ağrı oluyor mu anlatırmısın?

Bende dış gebelik geçirdim çıkacak sonuçtanda korkuyorum

Canım geçmiş olsun öncelikle... Bende yarın sabah orda hsg çekinicem.. işlem nasıl acı ağrı oluyor mu anlatırmısın?
dış gebelik geçirmiştim hasg temiz çıktı kendini korkutma stres yok emin ol acısı adet sancısından daha az:)

yok canım olmuyor, diğer rahim filmleri gibi değil, bir kateter yardımıyla ilaç veriliyor. ilaç çok çok az yakıyor sadece. normal muayeneden çok bir farkı yok. ben aşırı stres ve korkuyla gittim ama korktuğuma değmedi. ayrıca oldukça temiz bir yer. hastane gibi değil hiç.

benim sorunsuz oldu sizinki de sorunsuzca geçer inş. geçmiş olsun

dış gebelik geçirmiştim hasg temiz çıktı kendini korkutma stres yok emin ol acısı adet sancısından daha az:)

Gerçekten de öyleymiş çok çok az regl sancısı gibi oldu 2 dk içinde de işlem bitti.. Çekilen yerede bağlıdır mutlaka ama kimse korkmasın ben giderken çok korkmuştum hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür...

evet cnm ben gördüğüm topiklerde yazıyorum hep ah bu kadınların çilesi:)

Teşekkürler canım kesinlikle tavsiye ediyorum bende çalışanlar güleryüzlü gayet nazikler... çok korktum kadın gelip elimi bile tuttu işlem esnasında destek verdi bana ama çok az bir ağrı oldu regl sancısının hafifi diyebilirim...

Sonuçta temiz çıktı çok şükür....

çekilen aletle alakalı canım, normalde oldukça acılı bir işlemmiş. ben de çok korkmuştum yüzün bembeyaz diyordu eşim

geçmiş olsun canım. ilaç çok az bi yanma yapıyor bir de sonrasında karın ağrısı hafif ama diğer yerlerle ilgili okuduklarıma göre devede kulak diyebiliriz :)

400 Tl ye değdi yani aynen bende çok korktum hafif ağladım bile ama kesinlikle hiçbirşey anlamadım bile diye bilirim çok çok az sızı gibi ağrı oldu o da hemen geçti zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…