- 12 Şubat 2007
- 2
- 0
- 86
Bu sabah hsg çektirdim. radyotom-radyomar fındıkzade şubesinde. Hiç birşey hissetmedim. Bitti dediler inanamadım. Bu sayfada birsürü yazı okumuştum. Çok korkuyordum.Hiç umduğum gibi olmadı.400.00 tl ödedim. İstanbul içinde çektirecek olan var ise kesinlikle reklam verdikleri kadar varlar.
Bende oraya gidicem sonuçları ne zaman aldınız acaba.birde ilgili kişi bayan mı?
ahh canıııımm çekilmediimm dün gittim hastaneyee..saat 13.50 de randevum vardıı ..beim gittiğimde de saat 14.00 dı ..sistemm randevumu iptal etmiş bana en son sırayı verdiler.. maşALLAHH HERKES KADIN DOĞUMA GİTMİŞTİİ SANKİİ İĞNE atsan yere düşmez hesabı.. hemşirelerle irtibata gecemedim kalabalıktan dolayıı bende sinirlendim çıktım geldimm ..her defasında ben bekliyorduum buu kez 10 dk geç kaldım en sona kaldıım..diğer aya çekiliim artııkk artık bunaldım dokttora gidip gelmektenn kafa dinlerim biraz da dediimm kendimcee.
NE KUSURU CANIIMMM...BENim yazımı okumusundur gecen ay çektiremedim bu perşembe randevum var gidip gçekilecem işALLAH...OYY YAVRUUMM İNŞallahh güzel haberler vereceksiinn umutla bekliyorum dualarımda yer verecem sana da...Merhaba cnm kusura bakma bayagidir girmiyorum yeni gördüm sen ne yaptın çektim nasıl çıktı sonuçlar bende aşılama donemindeydim ve aşılama yaptırdım bugün 4 üncü günüm 11 gün daha bekliyem inşallah güzel haberler alırım
NE KUSURU CANIIMMM...BENim yazımı okumusundur gecen ay çektiremedim bu perşembe randevum var gidip gçekilecem işALLAH...OYY YAVRUUMM İNŞallahh güzel haberler vereceksiinn umutla bekliyorum dualarımda yer verecem sana da...
kendi doktorunuzamı götürdünüz yoksa orda bi doktormu var,anlamadımda?
inşallah sonuç iyi çıkar canım. Allah razı olsun bende hepinize Dua ediyorum inşallah güzel haberler aliriz
kızlar rahim filmi sonrası günümde adet oldum 4 gün sürer bugün 6. günüm ve hala devam ediyo rahim filminden sonra böyle bişey yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?