Bu sabah hsg çektirdim. radyotom-radyomar fındıkzade şubesinde. Hiç birşey hissetmedim. Bitti dediler inanamadım. Bu sayfada birsürü yazı okumuştum. Çok korkuyordum.Hiç umduğum gibi olmadı.400.00 tl ödedim. İstanbul içinde çektirecek olan var ise kesinlikle reklam verdikleri kadar varlar.

Kesinlikle katılıyorum çalışanlarda gayet nazik ve ilgililer... Sonuç nasıl bari temiz mi?

Merhaba cnm kusura bakma bayagidir girmiyorum yeni gördüm sen ne yaptın çektim nasıl çıktı sonuçlar bende aşılama donemindeydim ve aşılama yaptırdım bugün 4 üncü günüm 11 gün daha bekliyem inşallah güzel haberler alırım

NE KUSURU CANIIMMM...BENim yazımı okumusundur gecen ay çektiremedim bu perşembe randevum var gidip gçekilecem işALLAH...OYY YAVRUUMM İNŞallahh güzel haberler vereceksiinn umutla bekliyorum dualarımda yer verecem sana da...

inşallah sonuç iyi çıkar canım. Allah razı olsun bende hepinize Dua ediyorum inşallah güzel haberler aliriz

merhaba arkadaşlar ben geçen hafta radyomar fındıkzade de çektirdim. o kadar çok kulaktan duyma laflarla korku içinde gitmiştim ki anlatamam size. Ama hiç de öyle olmadı. Her sorduğum soruyu sıkılmadan cevap verdiler. 2 dk lık olay benim çenem sayesinde 5 dk dan fazla sürdü :) ama şunu söylemek istiyorum gerçekten acımıyor..

Bende bugun radyomar da çektirdim hsg. Arkadaşlar yukarda defalarca anlatmış yapılan işlemleri,tekrar aynı şeyleri yazmayacağım o yüzden.ufak çok kısa bir sancı oluyor ama dayanılamayacak birşey değil.ben çok stresli yattım o masaya onunda etkisi olmuştur sanırım.işlemler bitti,doktor bey sorunun yok, hayırlı bir evladın olsun inş deyince gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı.içim dolmuş demekki,sinirlerim boşaldı galiba.neyse giyindim sonuçları beklemeye başladım.doktor bey kendisi getirdi,ayaküstü konuştuk yine sağolsun.ilgili,temiz bir yer.imkanınız varsa bwnde tavsiye ederim.

Bende bu ayin 16 sinda cekildim tikanikmis tüplerim ikiside acildilar sukur beklemedeyim insallah olmam artık Rabbim hepimizi sevindirsin

Arkadaşlar kesinlikle rahim filmi için Fındıkzade Radyotom Radyomar a gidin.! Bunca zaman korkuyla geciktirdim, boşu boşuna. Acının ağrının sebebi kullanılan ilaç sanıyodum, alakası yokmuş. Başka yerlerdeki röntgen aletleri tek şekilde durduğu için rahmi ona uygun hale getirmeye çalışıolarmış metal aletlerle, çekiştirmek gibi.. Ama burda röntgeni çeken alet zaten sağa sola dönüyo yani siz hiç oynamıosunuz. Hiçççbir şey hissetmedim, en ufak bi acı bi yanma bi sıkıntı.. Normal muayene olur gibiydi hatta daha bile rahattı, 2-3 dk yattım orda o kadar. Bunca korku bunca zaman beklemek boşunaymış. Aynı anda başka bi yerden randevu almıştım, bana dediler ki yanınızda biri olsun dönüşte acıdan tek başınıza yürüyemezsiniz, araba kullanamazsınız falan.. Ödüm koptu.. Sonra radyomar ı buldum. Çok şükür, iyi ki bulmuşum. Hiçç başka yere gitmeyin. Yeri de çok rahat bulunuo. Tramvayla gidersiniz rahatça. Acı olmadığı için dönüşte de sıkıntı yok. Hiç ama hiç korkmayın, rahat rahat gidin. 400 tl ücreti de.

inşallah sonuç iyi çıkar canım. Allah razı olsun bende hepinize Dua ediyorum inşallah güzel haberler aliriz

canım çakildim dünn çok şükürr temiz çıktııı..

kızlarr bende nevşehirde çekildim özel hastanede koay geçti aağrımsızım olmadıı doktorlrım çok iyiydiii güleryüz herşeyii yeniyorr bütün heyecanım gitmiştii doktorlar sayesinde ..ALLAH razı olsun hepsinden...

bende bu gün çekindim.bel altını çıkarttırıp ameliyat kıyafetinden giydiriyorlar.sonra düz bir masaya yatıyorsunuz önce öyle bi çekiyolar sonra vajinaya girerken hissettim o da sadece his yani. o arada bişeyler yapıyolar ama anlamıyosunuz ne yaptıklarını tepenizdede o röntgen cihazı olduğundan göremiyorsunuz karşıyı net tabi.öyle de bi çekiyolar. sonra ıkınmamı isteyip bi de öyle çektiler ve bitti. kalkmadan öncede yatar vaziyette kendiniz bi dönüyosunuz(yan,yüzüstü,yan,sırtüstü). karşınızdada kamera var seyredebiliyorsunuz röntgen görüntüsünü. bitti dediler hiçbişey hissetmedim ama dedim, başka yerde çekinseydiniz baya ağrınız olurdu bu yöntem sadece burda yapılıyor dediler.vardır başka yerlerde yapan tabi de, azdır belki. sonrada kayıt açıp sonucunuzu alıyorsunuz.bir film ve rapor.raporda açık mı tıkanık mı yazıyor zaten. a unutmadan çalışan erkek de var. bende burda yazan birinden öğrenmiştim.bayan olursa sevinirim dedim tamam dediler.sizin de aklınızda olsun. çünkü ilk geldiğinizde sormuyolar bayan mı erkek mi istiyosunuz diye.siz belirtin.

kızlar rahim filmi sonrası günümde adet oldum 4 gün sürer bugün 6. günüm ve hala devam ediyo rahim filminden sonra böyle bişey yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…