- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bende bu gün çekindim.bel altını çıkarttırıp ameliyat kıyafetinden giydiriyorlar.sonra düz bir masaya yatıyorsunuz önce öyle bi çekiyolar sonra vajinaya girerken hissettim o da sadece his yani. o arada bişeyler yapıyolar ama anlamıyosunuz ne yaptıklarını tepenizdede o röntgen cihazı olduğundan göremiyorsunuz karşıyı net tabi.öyle de bi çekiyolar. sonra ıkınmamı isteyip bi de öyle çektiler ve bitti. kalkmadan öncede yatar vaziyette kendiniz bi dönüyosunuz(yan,yüzüstü,yan,sırtüstü). karşınızdada kamera var seyredebiliyorsunuz röntgen görüntüsünü. bitti dediler hiçbişey hissetmedim ama dedim, başka yerde çekinseydiniz baya ağrınız olurdu bu yöntem sadece burda yapılıyor dediler.vardır başka yerlerde yapan tabi de, azdır belki. sonrada kayıt açıp sonucunuzu alıyorsunuz.bir film ve rapor.raporda açık mı tıkanık mı yazıyor zaten. a unutmadan çalışan erkek de var. bende burda yazan birinden öğrenmiştim.bayan olursa sevinirim dedim tamam dediler.sizin de aklınızda olsun. çünkü ilk geldiğinizde sormuyolar bayan mı erkek mi istiyosunuz diye.siz belirtin.
haklısınız bugün ben de orada rahim filmi çektirdim ve cok memnun kaldım 5 dk içince cektiler ve hiç bir sey hissetmedim .Bu sabah hsg çektirdim. radyotom-radyomar fındıkzade şubesinde. Hiç birşey hissetmedim. Bitti dediler inanamadım. Bu sayfada birsürü yazı okumuştum. Çok korkuyordum.Hiç umduğum gibi olmadı.400.00 tl ödedim. İstanbul içinde çektirecek olan var ise kesinlikle reklam verdikleri kadar varlar.
arkadaşlar smear kültür testi nasıl ağrılı bir işlemmidir?sonrasında ağrım veya kanamam olurmu?çektiricem ama regl son günü çekerlermi birde onu sormak istiyorum
benimkindede var biraz çöküklük ama bu kadar değilkızlar rahim filmi mi profil resi yaptım bakar mısınız üst kubbesi çokuk sizinkine göre fazlamı çökük
seninkine göre çok mu fazla çökükbenimkindede var biraz çöküklük ama bu kadar değil
evetseninkine göre çok mu fazla çökük
Senin tüplerin bile açık nasıl bellikızlar rahim filmi mi profil resi yaptım bakar mısınız üst kubbesi çokuk sizinkine göre fazlamı çökük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?