Hayırlısı olsun artık gelsin bebeişler

bugün çektirdim filmi iyiki anestezi yaptırmışım. Ameliyathaneden çıkarken bile karnımda batmalar oluyordu, uyanınca regl sancısı x 10 katı ağrı çektim ama kısa sürdü. Anestezisiz yaptırsaydım düşünemiyorum bile . ameliyata hazırlık+işlem+çıkış+uyanış total 30 dk sürmedi bile.

O zaman bir daha radyotoma teşekkür ederim çünkü narkozsuz çekindim ve 2 dk sürmedi ağrı çok az regl sancısıydı 10 dk içinde sonucumu alıp yürüyerek tranvaya gittim ordanda iş başı yaptım sanki çektirmemiş gibiydim..

Merhabalar,
Ben HSG filmimi bugün çekildim. Ankara Denge Laboratuvarı'nda. Doktorum orası ile anlaşmalı. Kendisi de oraya geldi. Anestezili istemedim. Çünkü bazen kurumlarda daha fazla para kazanmak için insanları korkutuyorlar. Bu sebeple ne ile karşılaşırsam karşılaşayım deneyeceğim dedim, adet dönemini sancılı geçirenlerdenim. Bu yüzden daha ne kadar canım acıyabilir ki dedim. Gayet iyi geçti. Normal muayene de ördek denilen bir alet var rahim ağzı kontrolünde kullanılan, onun acısı kadardı. İlacı verirken de biraz sancı oldu o kadar. Sonrasında ise, ilacın etkisi ile biraz ağrım oldu ama günlük hayatımı etkilemedi. Lütfen rahat ve sakin olun. Eğer muayeneleriniz de sıkıntı yaşıyorsanız, anestezi yaptırın derim çünkü herkesin dayanabilirliği farklı. Ama onun dışında buralarda okuduğunuz yorumlardan etkilenmeden, kendinizi bilip ona göre karar verin.
Herşey gönlünüzce olsun...

arkadŞLAR bnde hsg çektirdim bir hafta oldu .kimseyi korkutmak gibi bi niyetim yok çektirmeden önce bnde korkuyordum ve bayağı bi ağrı acı çektim. tek tüpüm tıkalı çıktı ve başka bi dr. görndüm bugün dr. tüpleirn yüzde yüz durumunn ne olduğunun belli olmadığını hsg de söledi ihtimaller oluyor..açık çıkarsa açık ta ,tıkalı çıkınca acaba rahşm kendini kasmış olabliyor gerçekten kapalıda olabiliyor bn keşke anestezili çektirseydim hem acı ağrı çekmezdim hemde kesin sonuç belli olur laparoskopiye fln gerek kalmadan izleyceğimiz yola bakardık ..yine de karar sizin bn başımdan geçenleri paylaşmak kararsız olanlara bilgi verip yardımcı olmak istedim iii geceler

haklısınız bugün ben de orada rahim filmi çektirdim ve cok memnun kaldım 5 dk içince cektiler ve hiç bir sey hissetmedim .

Arkadaslar bende gecen hafta hsg cektirdim. Cektirmeden once bir suru seyler okudum ve cok korktum okuduklarimdan sonra. Gecen hafta cektirmeye gittigimde ellerim ayaklarim titreyerek girdim odaya. Doktorumun tavsiyesiyle de anestezisiz cektirdim filmi. İnanin hic korkulacak birsey yok. Eger muayenede sorun yasamiyorsaniz hic korkmayin derim ben. Cektirdigim yer de cok iyiydi her asamasini anlattilar ve cok rahatladim film cekilirken. Lutfen benim gibi siz de korkuya kapilmayin.

kızlar inanın bana rahim filmi çektirmenın korkusu rahım filminden daha zor. başımıza ne gelecek ne kadar bır acı bılmediğimiz için korkuyoruz bu yüzden kendımızı cok sıkıyoruz benım reglı ağrıma benzıyo ben devlet hastanesınde çektirdim çeken doktor sıvı geldi mi dedi ağrın var mı dıye sordu evet dedım bağırmayınca sıvının gitmediğini düşünmüş

arkadaşlar smear kültür testi nasıl ağrılı bir işlemmidir?sonrasında ağrım veya kanamam olurmu?çektiricem ama regl son günü çekerlermi birde onu sormak istiyorum

arkadaşlar smear kültür testi nasıl ağrılı bir işlemmidir?sonrasında ağrım veya kanamam olurmu?çektiricem ama regl son günü çekerlermi birde onu sormak istiyorum

Smerr kesinlikle ağrılı birişlem değil ben hiçbirşey anlamamıştım. Korkma adetin tamamen bitmesini beklemen gerek benim çok az kanamam olmuştu o anda dr yapmadı

renkli dobbler sonucumda birşey çıkmadı .kist görünmedi şimdi sanırım yok oldu kist :)sırada smear var arkadaşlar

kızlar rahim filmi mi profil resi yaptım bakar mısınız üst kubbesi çokuk sizinkine göre fazlamı çökük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…