benden de hiç istemediler. Fakat iltihap enfeksiyon ya da mantar varsa rahim filmini etkilemez antibiyotikle geçirirler canım kuşkulanmaCanim smear testi yaptirdim o ayri kultur farkliymis mantar enfeksiyon iltihap bakliyomus ben cektirdigim yere sordum biz oyle birsey istemiyoruz dediler ama aklimda yine kusku kaldi mantar varsa birsey olurmu diye
Sagol canim yardimin icin icimi rahatlattinbenden de hiç istemediler. Fakat iltihap enfeksiyon ya da mantar varsa rahim filmini etkilemez antibiyotikle geçirirler canım kuşkulanma
Rica ederim tatlım. Bir sorun olursa sorabilirsinSagol canim yardimin icin icimi rahatlattin
Sağsalim Bebeğini kucağına açılırsın tatlım inşallah :) aminn güzel dileklerin içinherkese merhabalar, bi süredir bebek istiyorduk ve şubat ayında ankara tıp.da hsg çekildim. o ay gebe kaldım :) paylaşmak istedim kimse uutsuzluğa kapılmasın, ben tamda bunu yaşamak üzereyken öğrendim hamileliğimi :) inşallah evlatlarımızı hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim...
korkma canım bende oldum ayın 14 de 15 dk sürümüş ayılıp bayılmam toplamda hazırlık vs herşey 6 kere su verilmiş basınclı 6. da açılmıs kanallarım çok sükür korkmaKızlar cuma günü h sg çekilecek korkuyorum genel anestezi mi yapiyorlar kaç dk uyuyorum bi anlativerin bana
Ben anestezisiz çekildim. 5 dakikada bitti canım. Ağrısız çeken yerler var. Anlamıyorsun hiç bir şey. Adet ağrısı gibi bir ağrı oldu, geçti gitti. Ağrı 1 dakika falan sürdü sürmedi. Sadece ilacı verirken oldu. Sorun yokmuş bende. Tüpler tıkalı olunca arkadaşın dediği gibi bir kaç kere ilaç veriyorlarmış. O zaman da biraz daha uzun sürebilir ve biraz daha ağrıyabilir. Ama bence anestezisiz de çok rahat. O senin tercihin. Bazen de doktorlar söylüyor anestezili yapalım, ya da yapmayalım diye. Korkmana gerek yok sonuçta canım.Kızlar cuma günü h sg çekilecek korkuyorum genel anestezi mi yapiyorlar kaç dk uyuyorum bi anlativerin bana
ben de perşembe ankara tıp ta çekilcem nasıldı anlatır mısın acı çektin mi korkuyorum da ben..herkese merhabalar, bi süredir bebek istiyorduk ve şubat ayında ankara tıp.da hsg çekildim. o ay gebe kaldım :) paylaşmak istedim kimse uutsuzluğa kapılmasın, ben tamda bunu yaşamak üzereyken öğrendim hamileliğimi :) inşallah evlatlarımızı hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim...
içimi rahatlattı yazdıkların nerde çekilmiştin ? hamile kalmışsın hemen arkasından mı kaldınBen anestezisiz çekildim. 5 dakikada bitti canım. Ağrısız çeken yerler var. Anlamıyorsun hiç bir şey. Adet ağrısı gibi bir ağrı oldu, geçti gitti. Ağrı 1 dakika falan sürdü sürmedi. Sadece ilacı verirken oldu. Sorun yokmuş bende. Tüpler tıkalı olunca arkadaşın dediği gibi bir kaç kere ilaç veriyorlarmış. O zaman da biraz daha uzun sürebilir ve biraz daha ağrıyabilir. Ama bence anestezisiz de çok rahat. O senin tercihin. Bazen de doktorlar söylüyor anestezili yapalım, ya da yapmayalım diye. Korkmana gerek yok sonuçta canım.
geçmiş olsun ne güzel ağrısız atlatmışsın.. ne demekmiş perde ne olacakmış peki ?ben hsg yi anestezisiz çektirdim ağrılı oldu ama benim tüplerim tıkalıydı ve açmak için uğraştılar..şimdi olsa anestezisiz yine girerim çünkü dayanılmayacak bir sancı değil zaten her ay çoğumuz ondan daha kötüsünü çekiyoruz..korkunun faydası yok ben rahim filmi sayesinde rahmimde perde olduğunu da öğrendim ardından MR çektirerek..laparoskopi ve histeroskopi ile hepsi çözüldü..ama 1 yıl kaybettim..şimdiki aklım olsa evlendiğim ay gidip herşeyimi kontrol ettirirdim
Teşekkür ederim canım . Insaallah bi sorun olmaz cuma günü olcam bendekorkma canım bende oldum ayın 14 de 15 dk sürümüş ayılıp bayılmam toplamda hazırlık vs herşey 6 kere su verilmiş basınclı 6. da açılmıs kanallarım çok sükür korkma
Anestezi siz dayanamam gibi geliyor normal muayenede bile acı çekiyorum benBen anestezisiz çekildim. 5 dakikada bitti canım. Ağrısız çeken yerler var. Anlamıyorsun hiç bir şey. Adet ağrısı gibi bir ağrı oldu, geçti gitti. Ağrı 1 dakika falan sürdü sürmedi. Sadece ilacı verirken oldu. Sorun yokmuş bende. Tüpler tıkalı olunca arkadaşın dediği gibi bir kaç kere ilaç veriyorlarmış. O zaman da biraz daha uzun sürebilir ve biraz daha ağrıyabilir. Ama bence anestezisiz de çok rahat. O senin tercihin. Bazen de doktorlar söylüyor anestezili yapalım, ya da yapmayalım diye. Korkmana gerek yok sonuçta canım.
bikornuat uterus yani kalp şeklinde rahim..%50 ve üzeri düşük ve erken doğum riski vardı..Ayrıca hamile kalmaya da engel oluyormuş çoğu kadında..geçen ayın 25inde ameliyat oldum dr. zorlu bi ameliyat oldu tüpler açısından dedi ama açıldılar çok şükür ve perde de alındı..bu ay umarım hamilekalırım:)geçmiş olsun ne güzel ağrısız atlatmışsın.. ne demekmiş perde ne olacakmış peki ?
Ben İstanbul'da Radyomar'da çekindim. Hafif bir acı oldu ama dediğim gibi çok kısa sürdü. İstanbul'daysan Şişli'deki Echomar'ı tavsiye ederim. Radyomar'ın ekibi oraya geçmiş çünkü. Benim kadar bile ağrı çekmeyenler var.içimi rahatlattı yazdıkların nerde çekilmiştin ? hamile kalmışsın hemen arkasından mı kaldın
O zaman anestezili yaptırırsın. O da 15 dakika falan sürüyormuş. Doktoruna danış ama öncesinde.Anestezi siz dayanamam gibi geliyor normal muayenede bile acı çekiyorum ben
aslında galiba biraz da acı eşiği ile ilgili zaten benim de hsg çekilirken spekulum takıldığında canım çok yanmıştı..smear testinde old gibi..yani basınçlı sıvı tüplerin tıkalıysa canını yakıyor birazcık ama spekulumdan korkuyorsan git anestezili yaptır çünkü korkarak girince bazı kadınlarda kendini sıktıkları için spazm oluşuyormuş ve tüpler açık olmasına rağmen sıvı rahim içine geçmediği için kapalı gibi görünüyormuş..Anestezi siz dayanamam gibi geliyor normal muayenede bile acı çekiyorum ben
neyse önlem alınmış ya sağlıkla gelsin bebişin inşallah :)bikornuat uterus yani kalp şeklinde rahim..%50 ve üzeri düşük ve erken doğum riski vardı..Ayrıca hamile kalmaya da engel oluyormuş çoğu kadında..geçen ayın 25inde ameliyat oldum dr. zorlu bi ameliyat oldu tüpler açısından dedi ama açıldılar çok şükür ve perde de alındı..bu ay umarım hamilekalırım:)
ben ankaradayım teşekkür ederim neyle alakıysa harika olmuş bebişin hayırlı olsun :)Ben İstanbul'da Radyomar'da çekindim. Hafif bir acı oldu ama dediğim gibi çok kısa sürdü. İstanbul'daysan Şişli'deki Echomar'ı tavsiye ederim. Radyomar'ın ekibi oraya geçmiş çünkü. Benim kadar bile ağrı çekmeyenler var.
Film çektirdiğim ay değil, sonraki ay hamile kaldım şükürler olsunArtık filmle alakalı mı bilmiyorum, ama öyle olabilir.. Heyecanla bekliyoruz Allah sağlık verirse inşallah.. Darısı başınıza olsun..
O zaman anestezili yaptırırsın. O da 15 dakika falan sürüyormuş. Doktoruna danış ama öncesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?