Boşuna korkutuyorlar insanı. Bak burda %90 acımadı diyor. iyi bir yerde çektirirsen ağrı falan çekmezsin canım, korkma. Geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..o kadar çok şey duydum ki bende korkuyorum açıkçası çektirmeye bende gelecek ayın başında çektireceğim çift rahim var bende ve 2 düşük yaptım çocukta istiyorum
inşaallah canım çok saol duan için özel bir hastanede çektireceğim inş. hastane konusunda şanslı çıkarımBoşuna korkutuyorlar insanı. Bak burda %90 acımadı diyor. iyi bir yerde çektirirsen ağrı falan çekmezsin canım, korkma. Geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..
İnşallah canım. İstanbul'da değilsin di mi?inşaallah canım çok saol duan için özel bir hastanede çektireceğim inş. hastane konusunda şanslı çıkarım
hayır sakaryadayımİnşallah canım. İstanbul'da değilsin di mi?
Burda olsan tavsiye verirdim. İnşallah kolay geçer canım. Kasma kendini rahat bırak, 2 dakikada bitiyor.hayır sakaryadayım
Tamam canim cok sagol yardimin icin hayirlisiyla atlatirim bende insallahcnm bende otobüsle gittim. akıntı olursa diye ped bile veriyorlar çıkışta. bende kanama falan hiç olmadı akıntı falanda.
Burda olsan tavsiye verirdim. İnşallah kolay geçer canım. Kasma kendini rahat bırak, 2 dakikada bitiyor.
zorda olsa mecbur yaptıracam artık bebek istiyorum
Tamam canim cok sagol yardimin icin hayirlisiyla atlatirim bende insallah
inşaallah bende iyi sonuç alırıminşallah cnm bende korkuyordum herkes iyi sonuç almış ama bende kötü olursa diyordum ama boşuna stres yapmışım
inşaallah bende iyi sonuç alırım
filmden sonra ameliyat olacağım büyük ihtimalle ve ameliyat sürecimde zorlanacağım sanırım çünkü çalışan bir bayanım ama sonunda emelimize ulaşacaksak hayırlısıyla bebeğimizi kucaklayacaksak her acıyı çekmeye razıyım yeterki bir kez daha kaybetmeyeyim bebeğimi 3.kez kaybedersem toparlayamam sanırıminşallah cnm bnm. ben yaşadım korkulacak gibi de değilmiş
filmden sonra ameliyat olacağım büyük ihtimalle ve ameliyat sürecimde zorlanacağım sanırım çünkü çalışan bir bayanım ama sonunda emelimize ulaşacaksak hayırlısıyla bebeğimizi kucaklayacaksak her acıyı çekmeye razıyım yeterki bir kez daha kaybetmeyeyim bebeğimi 3.kez kaybedersem toparlayamam sanırım
canım her duamda bende sağlıklı hayırlı gebelik diye dua ediyorum. benimde 2 kaybım oldu. herşey rabbimden inşallah bize de nasip olur evlat sahibi olmak
inşaallah canım hayırlısıyla hayırlı çocuklarımız olur inş.
geçmiş olsun bende c.tes anestezili yaptırdım 6. da açılmıs benimde kapalıydı madem 4 gün geçikmen var test yap umutlanmadan stresten de gecikebilirmGünaydın arkadaşlar.ben de geçen ay çektirdim rahim filmi.Radyotom radyomarda.400 tl ye.kesinlikle tavsiye ediyorum.Bildiğiniz adet sancısı gibiyd.5 dkikalık bişe.Benim tüpler tıkalıymış 3 defa uıyguladılar açıldı.3. biraz midemi bulandırdı daha şiddetli bi ağrı oldu ama katlanılmicak gibi değil.
Benim size bi sorum olcak.Bu ay 4 gün gecikti adetim.heyecanla korku arasında gidip geliyo duygularım.rahim filmi sonrası adet gecikmesi yaşayan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?