o kadar çok şey duydum ki bende korkuyorum açıkçası çektirmeye bende gelecek ayın başında çektireceğim çift rahim var bende ve 2 düşük yaptım çocukta istiyorum
Boşuna korkutuyorlar insanı. Bak burda %90 acımadı diyor. iyi bir yerde çektirirsen ağrı falan çekmezsin canım, korkma. Geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

Boşuna korkutuyorlar insanı. Bak burda %90 acımadı diyor. iyi bir yerde çektirirsen ağrı falan çekmezsin canım, korkma. Geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..
inşaallah canım çok saol duan için özel bir hastanede çektireceğim inş. hastane konusunda şanslı çıkarım

inşallah cnm bnm. ben yaşadım korkulacak gibi de değilmiş
filmden sonra ameliyat olacağım büyük ihtimalle ve ameliyat sürecimde zorlanacağım sanırım çünkü çalışan bir bayanım ama sonunda emelimize ulaşacaksak hayırlısıyla bebeğimizi kucaklayacaksak her acıyı çekmeye razıyım yeterki bir kez daha kaybetmeyeyim bebeğimi 3.kez kaybedersem toparlayamam sanırım

canım her duamda bende sağlıklı hayırlı gebelik diye dua ediyorum. benimde 2 kaybım oldu. herşey rabbimden inşallah bize de nasip olur evlat sahibi olmak

Hsg filmi öncesinde test veya tahlil istiyorlar mı istiyorlarsa ne gibi testler istiyorlar pazartesi günü filmi çekecek olan doktor çağırdı görüşmek için test isteyebilirmis

Kızlar mrb bişey sormak istiyorum echomar da rahim filmi kaça çekiliyor bilen varsa cvp verebilir mi birde bunun için doktor mu sevk etmeli yoksa ben arayıp rahim filmi çektirmek istiyorum deyip randevu alabilir miyim

merhaba arkadaşlar cumartesi günü anestezili çektirdim iki tüpte kapalıymıs dr um 5 6 kere denemiş 5. de açılmaya başlamıs çok sükür ikiside acılduı 2 senedir boşuna üzüntü yaşamısım bilmeden rabbim herşeyin hayırlısını versin rsmini yüklicem testin birazdan bakarsınız tavsiyem drunuz cekelim derse hemen cektirin arkadaşlar

Günaydın arkadaşlar.ben de geçen ay çektirdim rahim filmi.Radyotom radyomarda.400 tl ye.kesinlikle tavsiye ediyorum.Bildiğiniz adet sancısı gibiyd.5 dkikalık bişe.Benim tüpler tıkalıymış 3 defa uıyguladılar açıldı.3. biraz midemi bulandırdı daha şiddetli bi ağrı oldu ama katlanılmicak gibi değil.
Benim size bi sorum olcak.Bu ay 4 gün gecikti adetim.heyecanla korku arasında gidip geliyo duygularım.rahim filmi sonrası adet gecikmesi yaşayan var mı arkadaşlar?

geçmiş olsun bende c.tes anestezili yaptırdım 6. da açılmıs benimde kapalıydı madem 4 gün geçikmen var test yap umutlanmadan stresten de gecikebilirm

Bu kizlar filmim

Eklentiler

• IMG_20150314_142235.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…