Canım inşallah bebeğine kavuşursun.. Ne güzel açılmış damerhaba arkadaşlar cumartesi günü anestezili çektirdim iki tüpte kapalıymıs dr um 5 6 kere denemiş 5. de açılmaya başlamıs çok sükür ikiside acılduı 2 senedir boşuna üzüntü yaşamısım bilmeden rabbim herşeyin hayırlısını versin rsmini yüklicem testin birazdan bakarsınız tavsiyem drunuz cekelim derse hemen cektirin arkadaşlar
Ben Radyomar'da geçen aralık ayında 400 liraya çektirmiştim. İkisinin fiyatları aynı, ama bu sene 450 olmuş sanıyorum. Zaten arayıp fiyatı sorarsınız söylerler. Doktor belli bir süre bebek olmayınca ve sorun da görünmüyorsa hsg için yönlendiriyor. Sevk gibi olmuyor ama gittiğinizde doktorunuz kim diye sormuşlardı bana. Bazı doktorların bazı yerlerden indirimi olabiliyor. Daha önce hiç kontrole gitmediyseniz önce rutin kontrollerinizi yaptırıp sonra çektirseniz daha iyi bence. Belki de gerek bile kalmayacaktır filme. Yine de kendi isteğinizle de çektirebilirsiniz sanırım.Kızlar mrb bişey sormak istiyorum echomar da rahim filmi kaça çekiliyor bilen varsa cvp verebilir mi birde bunun için doktor mu sevk etmeli yoksa ben arayıp rahim filmi çektirmek istiyorum deyip randevu alabilir miyim
geçmiş olsun bende c.tes anestezili yaptırdım 6. da açılmıs benimde kapalıydı madem 4 gün geçikmen var test yap umutlanmadan stresten de gecikebilirm
Teşekkür ederim.Az önce regl oldum maalesef ;( artık umutlarım önümüzdeki aya kaldı
İnşallah istediğin gibidir ama normalde belirti için çok erken canım. Yine de kişiden kişiye değişir tabi. Böyle erken mide bulantısının sebebinin hamilelik olduğunu sanmam, ama erken adet ağrıları hamilelik belirtisi de olabilir. İnşallah hamilesindir..merhaba bişey sormak istiyorum. adetime 10günkala sanki adet olacakmışım gibi belim ağrımaya kasıklarım ağrımaya başladı şuan adetime 8gün kaldı bugünde midem bulanmaya başladı her sabah yataktan kalkar kalkmaz su için ben su içemedim çay içemedim bugün midem kalkıyor resmen ve iki gündür çok yorgunmuşum gibi hissediyorum kendimi evde iş yaparken bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken bacaklarıma ağrı giriyor sizce hamiş olabilir iyim çok istiyorum...
inşaallah 2aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz artık mide bulantım bugün başladı hergün yediğim vişne reçelini bile yiyemedim bugünİnşallah istediğin gibidir ama normalde belirti için çok erken canım. Yine de kişiden kişiye değişir tabi. Böyle erken mide bulantısının sebebinin hamilelik olduğunu sanmam, ama erken adet ağrıları hamilelik belirtisi de olabilir. İnşallah hamilesindir..
Canım daha da yeni başlamışsınız. İnşallah olur ama hemen olmazsa da üzülme lütfen. Elbetteki olacak, zamanı var sadece. İnşallah çok bekletmez sizi.inşaallah 2aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz artık mide bulantım bugün başladı hergün yediğim vişne reçelini bile yiyemedim bugün
inşaallah 2 düşük yaptım o yüzden bi süre korunduk kendimi toparlamam için hayırlısıyla kucağımıza bir bebiş almak istiyoruzCanım daha da yeni başlamışsınız. İnşallah olur ama hemen olmazsa da üzülme lütfen. Elbetteki olacak, zamanı var sadece. İnşallah çok bekletmez sizi.
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah alırsınız. Biz de 1 sene bekledik. Şimdi hamileyim ama hep dua ediyorum, Allah sağlık versin diye. Sonuçta ilerisini kimse bilmiyor. Allah'tan her şeyin hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıkla alalım kucağımıza yeter ki. İnşallah sizinki de en hayırlı zamanda olur..inşaallah 2 düşük yaptım o yüzden bi süre korunduk kendimi toparlamam için hayırlısıyla kucağımıza bir bebiş almak istiyoruz
amin inş. hayırlı olsun sizinkide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim düşüklerimin sebebi çift rahim var bende o yüzdenmişÇok geçmiş olsun canım.. İnşallah alırsınız. Biz de 1 sene bekledik. Şimdi hamileyim ama hep dua ediyorum, Allah sağlık versin diye. Sonuçta ilerisini kimse bilmiyor. Allah'tan her şeyin hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıkla alalım kucağımıza yeter ki. İnşallah sizinki de en hayırlı zamanda olur..
Düşüklerin belirli bir sebebi var mıymış?
Amin canım, inşallah..amin inş. hayırlı olsun sizinkide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim düşüklerimin sebebi çift rahim var bende o yüzdenmiş
amin canım inş. düşük yapmama sebep oluyor işte ameliyatla düzelir inş. rahim filmi çekilecek sonrada ameliyat olacağım gebelik yoksaAmin canım, inşallah..
Önlemi vardır ama di mi durumunun? İnşallah hamile kalırsın da tez zamanda hayırlısıyla, sonra da bebeğine sağlıkla kavuşursun
İnşallah kavuşursun sağlığına.. Allah sağlık versin, bebiş versinamin canım inş. düşük yapmama sebep oluyor işte ameliyatla düzelir inş. rahim filmi çekilecek sonrada ameliyat olacağım gebelik yoksa
amin inş. canım saolİnşallah kavuşursun sağlığına.. Allah sağlık versin, bebiş versin
Sağol canım çok teşekkür ederimBen Radyomar'da geçen aralık ayında 400 liraya çektirmiştim. İkisinin fiyatları aynı, ama bu sene 450 olmuş sanıyorum. Zaten arayıp fiyatı sorarsınız söylerler. Doktor belli bir süre bebek olmayınca ve sorun da görünmüyorsa hsg için yönlendiriyor. Sevk gibi olmuyor ama gittiğinizde doktorunuz kim diye sormuşlardı bana. Bazı doktorların bazı yerlerden indirimi olabiliyor. Daha önce hiç kontrole gitmediyseniz önce rutin kontrollerinizi yaptırıp sonra çektirseniz daha iyi bence. Belki de gerek bile kalmayacaktır filme. Yine de kendi isteğinizle de çektirebilirsiniz sanırım.
Canim bende bugun çektirdim sana öncesinde veya sonrasında antibiyotik verdiler miyarepost: 39923126 .!.:cnm ben pazartesi günü çektirdim fiyat 450 . en ufak sızı bile hissetmedim 10 dakika sonra da sonucumu verdiler.
Canim smear testi yaptirdim o ayri kultur farkliymis mantar enfeksiyon iltihap bakliyomus ben cektirdigim yere sordum biz oyle birsey istemiyoruz dediler ama aklimda yine kusku kaldi mantar varsa birsey olurmu diyeSmear Kültür'ünü her muayenede yapıyorlar. Ben de dediğini duymadım hiç bir çok kez yaptırdım rahim filmi de çekildim ama öyle bişey duymadım hiç alpina85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?