Canım inşallah bebeğine kavuşursun.. Ne güzel açılmış da Daha fazla beklemeden kavuşursun inşallah

Kızlar mrb bişey sormak istiyorum echomar da rahim filmi kaça çekiliyor bilen varsa cvp verebilir mi birde bunun için doktor mu sevk etmeli yoksa ben arayıp rahim filmi çektirmek istiyorum deyip randevu alabilir miyim
Ben Radyomar'da geçen aralık ayında 400 liraya çektirmiştim. İkisinin fiyatları aynı, ama bu sene 450 olmuş sanıyorum. Zaten arayıp fiyatı sorarsınız söylerler. Doktor belli bir süre bebek olmayınca ve sorun da görünmüyorsa hsg için yönlendiriyor. Sevk gibi olmuyor ama gittiğinizde doktorunuz kim diye sormuşlardı bana. Bazı doktorların bazı yerlerden indirimi olabiliyor. Daha önce hiç kontrole gitmediyseniz önce rutin kontrollerinizi yaptırıp sonra çektirseniz daha iyi bence. Belki de gerek bile kalmayacaktır filme. Yine de kendi isteğinizle de çektirebilirsiniz sanırım.

merhaba bişey sormak istiyorum. adetime 10günkala sanki adet olacakmışım gibi belim ağrımaya kasıklarım ağrımaya başladı şuan adetime 8gün kaldı bugünde midem bulanmaya başladı her sabah yataktan kalkar kalkmaz su için ben su içemedim çay içemedim bugün midem kalkıyor resmen ve iki gündür çok yorgunmuşum gibi hissediyorum kendimi evde iş yaparken bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken bacaklarıma ağrı giriyor sizce hamiş olabilir iyim çok istiyorum...

İnşallah istediğin gibidir ama normalde belirti için çok erken canım. Yine de kişiden kişiye değişir tabi. Böyle erken mide bulantısının sebebinin hamilelik olduğunu sanmam, ama erken adet ağrıları hamilelik belirtisi de olabilir. İnşallah hamilesindir..

inşaallah 2aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz artık mide bulantım bugün başladı hergün yediğim vişne reçelini bile yiyemedim bugün

inşaallah 2aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz artık mide bulantım bugün başladı hergün yediğim vişne reçelini bile yiyemedim bugün
Canım daha da yeni başlamışsınız. İnşallah olur ama hemen olmazsa da üzülme lütfen. Elbetteki olacak, zamanı var sadece. İnşallah çok bekletmez sizi.

Canım daha da yeni başlamışsınız. İnşallah olur ama hemen olmazsa da üzülme lütfen. Elbetteki olacak, zamanı var sadece. İnşallah çok bekletmez sizi.
inşaallah 2 düşük yaptım o yüzden bi süre korunduk kendimi toparlamam için hayırlısıyla kucağımıza bir bebiş almak istiyoruz

inşaallah 2 düşük yaptım o yüzden bi süre korunduk kendimi toparlamam için hayırlısıyla kucağımıza bir bebiş almak istiyoruz
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah alırsınız. Biz de 1 sene bekledik. Şimdi hamileyim ama hep dua ediyorum, Allah sağlık versin diye. Sonuçta ilerisini kimse bilmiyor. Allah'tan her şeyin hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıkla alalım kucağımıza yeter ki. İnşallah sizinki de en hayırlı zamanda olur..
Düşüklerin belirli bir sebebi var mıymış?

amin inş. hayırlı olsun sizinkide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim düşüklerimin sebebi çift rahim var bende o yüzdenmiş

amin inş. hayırlı olsun sizinkide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim düşüklerimin sebebi çift rahim var bende o yüzdenmiş
Amin canım, inşallah..
Önlemi vardır ama di mi durumunun? İnşallah hamile kalırsın da tez zamanda hayırlısıyla, sonra da bebeğine sağlıkla kavuşursun

Amin canım, inşallah..
Önlemi vardır ama di mi durumunun? İnşallah hamile kalırsın da tez zamanda hayırlısıyla, sonra da bebeğine sağlıkla kavuşursun
amin canım inş. düşük yapmama sebep oluyor işte ameliyatla düzelir inş. rahim filmi çekilecek sonrada ameliyat olacağım gebelik yoksa

amin canım inş. düşük yapmama sebep oluyor işte ameliyatla düzelir inş. rahim filmi çekilecek sonrada ameliyat olacağım gebelik yoksa
İnşallah kavuşursun sağlığına.. Allah sağlık versin, bebiş versin

Sağol canım çok teşekkür ederim

yarepost: 39923126 .!.:
cnm ben pazartesi günü çektirdim fiyat 450 . en ufak sızı bile hissetmedim 10 dakika sonra da sonucumu verdiler.
Canim bende bugun çektirdim sana öncesinde veya sonrasında antibiyotik verdiler mi

merhaba ben de geçen yıl hsg çekildim. ben de tıkanıklık çıkmadı. çift rahim ve perde var bu durumda olanlar bana özelden yazabilirler mi ?

Kızlar ben 3 gun once echomarda rahim filmi cektirdim kesinlikle tavsiye ederim hicbirsey hissetmiyorsunuz diyebilirim muayne gibi benim asil sorun filmden once smear kültürü yapiliyormus herhengi bi iltihap varmi diye varsa film cekilmiyomus ben oyle birsey bilmiyordum dr uyarmadi beni cektirenler yaptirdinizmi bu kültürü

Smear Kültür'ünü her muayenede yapıyorlar. Ben de dediğini duymadım hiç bir çok kez yaptırdım rahim filmi de çekildim ama öyle bişey duymadım hiç alpina85

Smear Kültür'ünü her muayenede yapıyorlar. Ben de dediğini duymadım hiç bir çok kez yaptırdım rahim filmi de çekildim ama öyle bişey duymadım hiç alpina85
Canim smear testi yaptirdim o ayri kultur farkliymis mantar enfeksiyon iltihap bakliyomus ben cektirdigim yere sordum biz oyle birsey istemiyoruz dediler ama aklimda yine kusku kaldi mantar varsa birsey olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…