Günlerdir okuyup duruyorum sayfaları. Kimisi çok acıdı demiş kimisi ne olduğunu bile anlamadım hiç acımadı diye yazmışlar. Ben acıya dayanıklıyımdır. En azından öyle olduğumu zannediyordum. Hiç de öyle değilmiş gerçekten çok canım yandı. Ama en fazla 5 dakika sürüyor. Öyle bir an geldiki tamam dedim bırakın istemiyorum. 10 dan geriye say bitecek dedi ve bitti ama bende bittim

Özel bir hastanede çektirdim. Önce rahime bişey yerleştiriyorlar bunun alttan muayeneden bir farkı yok sadece rahimde bir basınç hissediyorsunuz. Daha sonra ilaçlı sıvıyı vermeye başlıyorlar ki ağrıda işte ozaman başlıyor. Ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetme yapamıyorum. Ağrımı size şöyle tarif edeyim hani bazen ishal olursunuzda kötü bir sancı girer karnınıza benimki işte aynen öyleydi. Sadece 5 dakika sürüyor. Masadan kalktıktan sonra bütün herşey bitiyor. Devam eden bir ağrı falan olmuyor yani. Ben zaten yanıma ped almıştım ama hemşirede kullanmam için ped verdi. İhtiyacınız olacak yanınızda mutlaka bulundurun. Rahime enjekte edilen sıvı ayağa kaltığınızda akmaya başlıyor o yüzden ped kullanmanız gerekiyor. Şuan ne ağrım ne de kanamam var. Ama çektirdim ve kurtuldum. Bu arada sağ tüpten sıvı geçisi diğerine göre daha azdı. Doktor bunun önemli olmadığını sonuç olarak ikisininde açık yani durumun pozitif olduğunu söyledi.
İlişki için ise bu ay çok önemli sadece 3 günlük bir dinlenme verdi sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma şansı daha yüksekmiş. Bakalım bekleyip göreceğiz. Yüce Rabbim çabalarımızın karşılığını verir de hepimiz hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz inşallah. AMİN