merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim istanbul radyomarda çooook memnun kaldım önce çok korkuyordum ama inanınki değmezmiş ağrısız sızısız geçti çok şükür sonuçlarda iyi size tavsiyem radyomara gidin çok da ilgilendiler bende düne kadar çok araştırdım okudum yorumları korktum ama hiç strese girmeye gerek yokmuş her yer için aynı şey geçerli olmayabilir ama imkanınız varsa kesinlikle radyomar derim Allah hepinizin yardımcısı olsun.

bende geçen ay çektirdim.hiç korkulacak bir şey değilmiş doğrusu...

Günlerdir okuyup duruyorum sayfaları. Kimisi çok acıdı demiş kimisi ne olduğunu bile anlamadım hiç acımadı diye yazmışlar. Ben acıya dayanıklıyımdır. En azından öyle olduğumu zannediyordum. Hiç de öyle değilmiş gerçekten çok canım yandı. Ama en fazla 5 dakika sürüyor. Öyle bir an geldiki tamam dedim bırakın istemiyorum. 10 dan geriye say bitecek dedi ve bitti ama bende bittim :(
Özel bir hastanede çektirdim. Önce rahime bişey yerleştiriyorlar bunun alttan muayeneden bir farkı yok sadece rahimde bir basınç hissediyorsunuz. Daha sonra ilaçlı sıvıyı vermeye başlıyorlar ki ağrıda işte ozaman başlıyor. Ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetme yapamıyorum. Ağrımı size şöyle tarif edeyim hani bazen ishal olursunuzda kötü bir sancı girer karnınıza benimki işte aynen öyleydi. Sadece 5 dakika sürüyor. Masadan kalktıktan sonra bütün herşey bitiyor. Devam eden bir ağrı falan olmuyor yani. Ben zaten yanıma ped almıştım ama hemşirede kullanmam için ped verdi. İhtiyacınız olacak yanınızda mutlaka bulundurun. Rahime enjekte edilen sıvı ayağa kaltığınızda akmaya başlıyor o yüzden ped kullanmanız gerekiyor. Şuan ne ağrım ne de kanamam var. Ama çektirdim ve kurtuldum. Bu arada sağ tüpten sıvı geçisi diğerine göre daha azdı. Doktor bunun önemli olmadığını sonuç olarak ikisininde açık yani durumun pozitif olduğunu söyledi.
İlişki için ise bu ay çok önemli sadece 3 günlük bir dinlenme verdi sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma şansı daha yüksekmiş. Bakalım bekleyip göreceğiz. Yüce Rabbim çabalarımızın karşılığını verir de hepimiz hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz inşallah. AMİN

Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim

canım genelde doktorlar 1 yıldan evvel rahim filmi çekmek istemiyorlar ama ben de 9. ayda çektirdim geçen cuma.
eşinin de tahlilleri yapıldıysa konuyu gündeme getir.
doktorlar nedense sperm testini daha önemli görüyor benımki de öyle.
Ama bana kalırsa rahım filmi en önemli aşama tabi bu benım yorumum.
Bence eşin de test versin sonra da sen filmini çektir derim.
Allah gönlüne göre versin

Merhabalar
Bende bugun hsg cektirdim.2,5 yil once cikolata kisti ameliyati gecirmistm.bir ay once gebelik icin dra basvurdugumda dr bana bu kistin yumurtalima ve tuplerime yapisiklik yapmis olabilecegini soyledi.bu yuzden rahim filmi istedi.bugun cesaret edip filmi cektirdim. Ama cok korkuyordum.yada kapanmissa ya yapismissa diye.ama oyle olmadi tuplerim gayet normal cikti.acikmis. Genel anesteziyle yapildi.bi masaya yattigmi bide uyandigimi hatirliyorum o kadar.iyikide bu yontemi tercih etmisim agri yok sizi yok korku yok kendini sikma yok. Anestezinin etkiside islem sonrasinda hemen geciyor ve kalkiyorsun hemen. Kartal umut hastanesi dr seyma araz hsg ucreti 430tl herkese tavsiye ediorum gecmis olsun

merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim istanbul radyomarda çooook memnun kaldım önce çok korkuyordum ama inanınki değmezmiş ağrısız sızısız geçti çok şükür sonuçlarda iyi size tavsiyem radyomara gidin çok da ilgilendiler bende düne kadar çok araştırdım okudum yorumları korktum ama hiç strese girmeye gerek yokmuş her yer için aynı şey geçerli olmayabilir ama imkanınız varsa kesinlikle radyomar derim Allah hepinizin yardımcısı olsun.

gecmıs olsun bende 2 sene korkudan sonra radyotoma gıttım bende cok memnun kaldım kesınlıkle katılıyorum ıstanbulda yasayan bayanlara orayı tavsıye ederım cok temız ılgılı rahat bır ekıp bırde ekıp secme sansınız var ben bayan ekıp talep etmıstım ve cok yakından ılgılıydıler ben ılkkez cektırdım cok arastırdım sadece 10 sanıye bır agrım oldu oda reglı agrısı kadar ben cok rahat gecırdım o sureyı ne agrım ne kanamam oldu 5 dak da bıttı suan yıne gıderım cektırırım ama aynı yerde tabıkı ..

Günlerdir okuyup duruyorum sayfaları. Kimisi çok acıdı demiş kimisi ne olduğunu bile anlamadım hiç acımadı diye yazmışlar. Ben acıya dayanıklıyımdır. En azından öyle olduğumu zannediyordum. Hiç de öyle değilmiş gerçekten çok canım yandı. Ama en fazla 5 dakika sürüyor. Öyle bir an geldiki tamam dedim bırakın istemiyorum. 10 dan geriye say bitecek dedi ve bitti ama bende bittim :(
Özel bir hastanede çektirdim. Önce rahime bişey yerleştiriyorlar bunun alttan muayeneden bir farkı yok sadece rahimde bir basınç hissediyorsunuz. Daha sonra ilaçlı sıvıyı vermeye başlıyorlar ki ağrıda işte ozaman başlıyor. Ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetme yapamıyorum. Ağrımı size şöyle tarif edeyim hani bazen ishal olursunuzda kötü bir sancı girer karnınıza benimki işte aynen öyleydi. Sadece 5 dakika sürüyor. Masadan kalktıktan sonra bütün herşey bitiyor. Devam eden bir ağrı falan olmuyor yani. Ben zaten yanıma ped almıştım ama hemşirede kullanmam için ped verdi. İhtiyacınız olacak yanınızda mutlaka bulundurun. Rahime enjekte edilen sıvı ayağa kaltığınızda akmaya başlıyor o yüzden ped kullanmanız gerekiyor. Şuan ne ağrım ne de kanamam var. Ama çektirdim ve kurtuldum. Bu arada sağ tüpten sıvı geçisi diğerine göre daha azdı. Doktor bunun önemli olmadığını sonuç olarak ikisininde açık yani durumun pozitif olduğunu söyledi.
İlişki için ise bu ay çok önemli sadece 3 günlük bir dinlenme verdi sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma şansı daha yüksekmiş. Bakalım bekleyip göreceğiz. Yüce Rabbim çabalarımızın karşılığını verir de hepimiz hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz inşallah. AMİN

sızede cok gecmıs olsun ben burda cekım deneyımımı anlatmıstım bende agrı cekmeyen bayanlardanım :)yanı ne agrım oldu ne kanamam sadece 10 sanıye sıvı gecısındekı reglı seklındekı agrı ben normaldede reglı agrısı yasadıgım ıcın hatta o sızın yasadıgınız agrının cok daha sıddetlısını yasadıgım ıcın bana cok agrısız geldı:)oda cok etken reglı agrısı yasamayaan bayanlar cok acı yasadıgını yazıyor reglı agrısı cekenlerde agrısız gectı dıyebılıyor bununla alakalı bızım gurup acıya alıskın belkı aradakı fark bu ama kullnılan cıhazlar cekım ekıbı kadronun deneyımı eskı yöntemler cok can yakıyormus ama dıgıtal yenı yöntemler cok daha acısız bunlarda etkendır
ama en azından 5 dak bır acı kafamızdakı soru ısaretlerınden daha acısız ufak tıkanıklıklarda acılıyormus ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alırız
gebelıge engel ıkı taraf ıcınde sorun kalmamıs ıse ve gebelık olcaksa ılk önce prolaktını kontrol ettırmelı cunkı bu surecte kadınların cok fazla takmalarından dolayı prolaktın sureklı fırlıyor onuda normale cekıp ondan sonra bebek ıcın devam etmelı

Son düzenleme:
Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim

canım aglaman uzulmen sana hıc bırsey kazandırmaz sadece hormonlarını üzer özellkle prolaktınının cıkmasına sebeb olur ve senı gebelıge bır adım daha uzaklastırır
dıyeceksınkı söylemesı kolay ınsanın elınde degıl sankı hep bu sekılde olmayacak gıbı gelıyor ümıtler kırılıyor bende 3 senedır evlıyım ve 3 senedır hıc korunmadım ama olmuyor gıttım doktora ılk öncelerı rutın kontroller kıst varmı rahım yapım vs temız cıktı sonra kan tahlıllerı temız ama cok kendımı uzdugum ıcın prolaktınım yukselmıs ılac kullandım 2 ay sonra dustu sonra esımden tahlıller ıstendı ondada bır sorun yok ondan sonrakı etap yumurtlama takıbı yumurta sadece bır tane vardı doktor yeterlı dedı kendılıgınden catlamıs ondada bır sorun yok son olarak rahım fılmı onuda bır ay önce cektırdım gayet temız tupler acık hıc bır sorun yokmus hamdolsun ama 3 senedır dıyorum bır kere bıle olusmadı sorun nedır cok testlerde hayal kırıklıkları yasadım cok agladım kı ben gec evlendım suan yasım 33 benım zamanımda yok artık hep sorguladım neden sorun nedır allahım neden vermıyorsun zamanı var bılıyorum bundada bır hayır var bılemedımkı okadar hastanelerde kosturdum sonuc bır tek sorun bıle yok ama neden nedenını sımdı cok ıyı anladım

eşimle bır aydır sıddetlı bır kavga netıcesınde ayrılma kararı aldık ve bır aydır görusumuyoruz ve boşanma davası actık bıle
sanırım sebeb buydu sımdı 3 senedır delı gıbı bebek ıstemekteydım ve suan ıyıkı olmamıs yoksa bebegım bızım sebebımıze uzuntu yasayacaktı
dıyorum bunu derken ıcım acımıyormu keske ayrılık olmasaydıda bende anne olsaydım ve bır dahada evlenmeyı dusunmuyorum buda artık anne olamıycam demek
sen kendını üzme allah bekletıyorsa muhakkak bır sebeb var ve hayırlı olanı sabırla beklemek lazım ınsallah ısteyen herkese nasıp eder allah o beklemenın ne kadar zor oldugunu bekleyenler bılır bekledıklerınıze bır an önce kavusturur mevlam

Merhabalar arkadaşlar .
Dün çektirdim ben de rahim filmi. Bi kere şunu söyleyeyim; insandan insana değişiyor acı düzeyi bunu unutmayın.Acı konusunda burada birbirimizi yanıltmayalım bence. Ben anestezili çektirdim kendime güvenemedim açıkçası. Anestezili olduğu için hiçbir acı hissetmedim ve de inanılmaz rahattı.
Ama şu bir gerçek (anestezisiz) hiçbi şekilde acımıyor diyen yalan söylemiş olur. Elbette acıyor . Kafanızda bu olsun film çektirmeye giderken.
Allah herkesin yardımcısı olsun .
Allah kolaylık versin.

kızlar 31 aralık yani geçen c.tesi çektirdim ben filmi dün bir ilişkimiz oldu ama korka korka benim 4.güne kadar kanamam hafif hafifteolsa leke şeklinde geldi birazda ağrı tabi bu beni korkuttu doktorumla hep iletişimde oldum o korkulacak bişey yok dedi bu gece itibariyle çalışmalara başlıycaz inş. Allahım nasip etsin artık 23 aralık adetimin 1,günü ateş ölçüyorum ama ovulasyom testi alsaydım keşke diyorum ama ona nezaman başlamak gerekiyor ki? ben bu gece itibariyle hergece düşünüyorum buay:6::6::6: 8 haziran 8 temmuz 8 ağustos 10 eylül 16ekim 16 kasım 23 aralık adetlerim önceden okadar düzenliydiki biz bebek ddüşüneli sapıttı böyle doktorum 7ocak-12 ocak dikkat et dedi neye dayanarak dediyse artık bilmiyorum siz nedersiniz???:nazar:

kızlar 31 aralık yani geçen c.tesi çektirdim ben filmi dün bir ilişkimiz oldu ama korka korka benim 4.güne kadar kanamam hafif hafifteolsa leke şeklinde geldi birazda ağrı tabi bu beni korkuttu doktorumla hep iletişimde oldum o korkulacak bişey yok dedi bu gece itibariyle çalışmalara başlıycaz inş. Allahım nasip etsin artık 23 aralık adetimin 1,günü ateş ölçüyorum ama ovulasyom testi alsaydım keşke diyorum ama ona nezaman başlamak gerekiyor ki? ben bu gece itibariyle hergece düşünüyorum buay:6::6::6: 8 haziran 8 temmuz 8 ağustos 10 eylül 16ekim 16 kasım 23 aralık adetlerim önceden okadar düzenliydiki biz bebek ddüşüneli sapıttı böyle doktorum 7ocak-12 ocak dikkat et dedi neye dayanarak dediyse artık bilmiyorum siz nedersiniz???:nazar:

merhaba bende cektırdım bır ay oldu ama aynı gun banyoda ılıskıde serbesttı hıc agrım kanamam olmadı
ben bu ates yöntemıne ınanmıyorum ben bır ara denedım 10 gun boyunca 37 oldu hep regl oldugumdada 37 ıdı:)
yanı benı hep yanılttı :)adet döngun kaç gunkı calısmalara ortalama yazıyorum o adet döngusune göre degısıyor 11.gun baslamalısın
ovulasyon testıde aynen yumurtlama dönemınde baslıyor gun asırı mumkunse yada 3 gunde bır fazlası zarar hergunde olmuyor kalıte dusuyor en ıdaalı
ya gun asırı yada 3 gunde bır zaten sperm ömru dıye de bırsey var yetiyor

aaa şimdi gördum tarıhlerı sen benım gıbı 30 gunsun
benım 17 gun catlıyor yumurta genellıkle
sen 14 gun basla 20. gune kadar devam et doktorun tarıhıde zaten
ovulasyon tarıhı galıba sen basla 14.gunden ıtıbaren ınsallah muradına erersın hadı bakalım

rahim filmi bende çektirmistim. Birazda dr el çabukluğu ile alakalı diye düşünüyorum. Yumurtalıklarda hafif bi yanma hissi oluyo hepsi bu kadar

arkadaşlar ben gecen ay kürtaj oldum bu ay ilk adetım.ilk 2 gün gayet iyyidi kanamam.3.gün azaldı biraz.4.gün yani bugün cok az damla geldi.gün boyu.sizce rahimde yapışıklık olabilir mi?yoksa normal mi???cevaplarsanız sevınırım

İzmit te Konrad görüntüleme merkezinde rahim filmi çektiren var mı aranızda? Acaba cihazları eski midir yoksa şu yeni dijital cihazlardan mıdır? Doktorum Cankat'tan Funda Doğan. Çok korkuyoruummm... :(

valla ben 1.5 ay önce radyatomda cektırdım cok memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederım ben 330 a cektırdım

Canım teşekkür ederim ama bir şey daha soracağım nerede çektirdin,yani hangisinde ben maltepe de oturuyorum...Maltepedekinde de yüksek teknoloji var mı??sen maltepede mi çektirdin.Bir de bir değişiklik oldu mu??? bir sorun var mıymış sende...

Arkadaşlar bugün çektirdim ben de hsg...Radyotom da çektirdim gerçekten de muhteşem...hiç ağrı sızı bişi yok...sonuçlar da iyi...bunu da atlattık sağ salim...370 lira ödedim...

Arkadaşlar bugün çektirdim ben de hsg...Radyotom da çektirdim gerçekten de muhteşem...hiç ağrı sızı bişi yok...sonuçlar da iyi...bunu da atlattık sağ salim...370 lira ödedim...

kızlar radyotom nedemek.doktorum önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyor.geçen ay klomen denedik yumurtam gayet ii büyüdü.iğne vuruldum ama gebelik olmadı.acaba tüplerindemi bişey var dedi.bu ayda klomen kullanıp hsg çekecek.çok fazla korkuyorum.millet bayılmış hep.gözüm çook korktu.kızlar özel hastaneye gidiyorum.nekadar ücret alırlar sizce.

Back
X