Benim de rahim filmi çektirmem lazım.Tüp bebek için Bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ama gitmeden mi çektirmeliyim yoksa doktor isterse mi karar veremedim!

Arkadaslar iyi geceler herkese...

Ben foruma yeni uye oldum..

4 ay önce kist ameliyati gecirdim, acik ameliyat. Simdi de ilk kez tup bebek deneyecegiz, evliligimin 5. Yili bitmek uzere ve 29 yasindayim.

Bugun ilk defa zeynep kamil hast.gittim.
Doktorum, Reglimin 2. ya da 3. gunu gelmemi ve hormon testi yaptirip, rahim filmi cekilecegimi soyledi. Ama okudugum yorulardan dolayi cok korkuyorum, cok aci cekenler , kanamasi cok olanlar oldugunu okudum, bir arkadas yazmis, kiyafeti kanlar icindeymis koridordan oylece gecmek zorunda kalmis, yani agriyi mi dusunum kanamayi mi bilemiyorum. Korku ve tedirginlik had safhada bende :(((

Lutfen zeynep kamilde rahim filmi cektiren varsa bana yazabilir mi? Simdiden tesekkurler herkese ....

kızlar radyotom nedemek.doktorum önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyor.geçen ay klomen denedik yumurtam gayet ii büyüdü.iğne vuruldum ama gebelik olmadı.acaba tüplerindemi bişey var dedi.bu ayda klomen kullanıp hsg çekecek.çok fazla korkuyorum.millet bayılmış hep.gözüm çook korktu.kızlar özel hastaneye gidiyorum.nekadar ücret alırlar sizce.

slm,
radyotom&radyomar hastanenein adı, özel bir hastane. google dan yaz hemen çıkıyor, rahim filmi çin orası çok iyi deniyor,acı çekmiyormuşsun.. bende zeynep kamile gittim doktor istedi bende çok korkuyorum, araştırıyorum nerde yaptırmalıyım diye, radyotom da ücret tam bilmiyorum ama 350-400 civarında, bir de ilaç verirlerse o da artı para..
kafam karışık yani :(

Mrb arkadaşlar bende rahim filmi çektirdim 1hafta önce çok korkuyrdm ve anestezili çektirdm yarım saatte herşey bitmişti hiç ağrım filan olmadısadece çok az kanamam oldu o gün.hiç korkmayın ben vajinismustum bir zamanlar bu yüzden çok korkuyordum ama korkmaya hiç gerek yokmş.çekilmesi gerekiyorsa bir an önce çektirin korkup ertelemeyin.şimdi kafam çok rahat çok şükür hiç birşey yokmş tüplerin ikiside açık

çooooook korkuyorumm yorumları okuduktan sonra.
ya doktor isterse nasıl çektirecem yaa:5:

bu arada tam anlamış değilim neye yarıyo bu film ve herkesin çekmesimi lazım

benim üç yıldır olmuyor doktor hsg dedi ama korkudan gidemiyorum atlatıyorum devamlı radyomar ı duydum baya pahalı ama en son oraya gideceğim napım çok korkuyorum bir de doktor erkek mi orda bilen varmı

bu arada tam anlamış değilim neye yarıyo bu film ve herkesin çekmesimi lazım[/QUOT

Ben yaklaşık 2 ay önce çektirdim,ağrısız oluyor diyemem ama regl ağrısının 2-3 katı kadar ve sadece 3-5 saniye sürüyor..Benim kanamam olmadı,filmden 5dk sonra kalktım yürüdüm ve alışverişe gittim..

Bende çikolataa kisti vardı ve doktorum istedi filmi..Çocuk istediğimiz için tüplerin açık olup olmadığına bakmak için doktorum istedi..

Ayrıca bu film teşhis olmasının yanısıra tedavide içeriyor...Çünkü,film sırasında tüplere verilen sıvı sayesinde tüplerde yapışıklık varsa açılıyor ve bu filmden sonra 4-5 ay içerisinde hamilelik şansı %25 artıyor..Bu bilgileri bana doktorum verdi...

Doktorunuz eğer istiyorsa korkmadan çektirin filminizi,hiç bahsedildiği gibi çok ağrılı ve kanamalı bir şey değil,söylediğim gibi regl ağrısından biraz fazla ve sadece 3 dk sürüyor...

merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim istanbul radyomarda çooook memnun kaldım önce çok korkuyordum ama inanınki değmezmiş ağrısız sızısız geçti çok şükür sonuçlarda iyi size tavsiyem radyomara gidin çok da ilgilendiler bende düne kadar çok araştırdım okudum yorumları korktum ama hiç strese girmeye gerek yokmuş her yer için aynı şey geçerli olmayabilir ama imkanınız varsa kesinlikle radyomar derim Allah hepinizin yardımcısı olsun.

merhaba...radyomarın fındıkzade şubesindemi çektirdiniz hsg filminizi acaba diger merkezlerde fındıkzadedeki donanıma sahipmi bilginiz varmı bilgilendirirseniz sevinirim...:40:

bu arada tam anlamış değilim neye yarıyo bu film ve herkesin çekmesimi lazım[/QUOT

Ben yaklaşık 2 ay önce çektirdim,ağrısız oluyor diyemem ama regl ağrısının 2-3 katı kadar ve sadece 3-5 saniye sürüyor..Benim kanamam olmadı,filmden 5dk sonra kalktım yürüdüm ve alışverişe gittim..

Bende çikolataa kisti vardı ve doktorum istedi filmi..Çocuk istediğimiz için tüplerin açık olup olmadığına bakmak için doktorum istedi..

Ayrıca bu film teşhis olmasının yanısıra tedavide içeriyor...Çünkü,film sırasında tüplere verilen sıvı sayesinde tüplerde yapışıklık varsa açılıyor ve bu filmden sonra 4-5 ay içerisinde hamilelik şansı %25 artıyor..Bu bilgileri bana doktorum verdi...

Doktorunuz eğer istiyorsa korkmadan çektirin filminizi,hiç bahsedildiği gibi çok ağrılı ve kanamalı bir şey değil,söylediğim gibi regl ağrısından biraz fazla ve sadece 3 dk sürüyor...

çok teşekkür ederim içime su serptiniz doktoro sordum şu an lazım değil dedi bakalım olunca çektiririz peki ücreti ne kadar bilen varmı

çok teşekkür ederim içime su serptiniz doktoro sordum şu an lazım değil dedi bakalım olunca çektiririz peki ücreti ne kadar bilen varmı

slm,
radyotom&radyomar hastanenein adı, özel bir hastane. google dan yaz hemen çıkıyor, rahim filmi çin orası çok iyi deniyor,acı çekmiyormuşsun.. bende zeynep kamile gittim doktor istedi bende çok korkuyorum, araştırıyorum nerde yaptırmalıyım diye, radyotom da ücret tam bilmiyorum ama 350-400 civarında, bir de ilaç verirlerse o da artı para..
kafam karışık yani :(

Rahim filminden korkmayın lütfen bende Radyomarda cektirdim çok basit bir işlem acı yok, sızı yok ne zaman baslayacaklar diye düşünürken, bitti dediler :D

Arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım.
Bugün 2. kez rahim filmi çektirdim. İlkinde 29 Mayıs Hastanesinde çektirmiştim ve benim için tam bir kabustu ve film çok kötü çekilmişti.
Doktorum tekrar HSG isteyince bu sefer buradaki yorumları da dikkate alarak Fındıkzade Radyomar'dan randevu aldım ve bu sabah orada çektirdim.
Şiddetle tavsiye ediyorum, normal jinekolojik muayeneden bile çok daha kolay, ağrı yok, acı yok.
Fiyatıda 370 TL ama kesinlikle buna değiyor.

kesinlikle çektirdiğin yer çok önemli canım.iyiki bu sefer rahat atlatmışın.inşallah bi daha gerek kalmaz

ben fındıkzadedeki yerinde çektirdim diğer şubelerinde de aynı yöntem kullanılıyor mu bilmiyorum ama inanın ki çoook memnun kaldım korkulacak hiçbirşey yok lütfen dert etmeyin değmez.

ben fındıkzadedeki yerinde çektirdim diğer şubelerinde de aynı yöntem kullanılıyor mu bilmiyorum ama inanın ki çoook memnun kaldım korkulacak hiçbirşey yok lütfen dert etmeyin değmez.

Canım Radyomar ın sadece Fındıkzade şubesinde Rahim Filmi çekiliyor diğer şubelerinde yok :26:

peki doktor erkek mi acil çekileceğim ama ben de vajinusmusta var erkeğe olmak istemiyorum çok korkuyorum rezil olurum bağırısam kadın varmı orda radyomarda

Kadın ya da erkek doktor seçimi senin elinde canım hangisini istersen ama sorunun varsa narkoz al sana tavsiyem. Normal muayene olamıyorsan narkozsuz senin icin zor olur.

Back
X