- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 33
- 35
Merhaba bence girmeyin bir süre enfeksiyona çok açık haldeyiz çünkü şu anda. Ben de cuma çektirdim hala kanama geliyor bugün baya büyük bir pıhtı geldi çok endişeliyim mikrop mu kaptım acabaCuma rahim filmi çektirdim bugun pazar. Su an sahildeyiz. Denize girsem bir sorun olur mu cok tedirgin oldum.
tamam girmiyeyim.umarim sizin ki enfeksiyon falan degildir. Ateş yukselmesi ve yogun agri yaparmis Bunlar yoksa korkmayin. Antibiyotiklerimizi de ihmal etmeyelimMerhaba bence girmeyin bir süre enfeksiyona çok açık haldeyiz çünkü şu anda. Ben de cuma çektirdim hala kanama geliyor bugün baya büyük bir pıhtı geldi çok endişeliyim mikrop mu kaptım acaba
Canımmbence bir sorun olmaz çünkü bana doktor normal hayatına devam rdebilirsin dedi. Yani yasak koymadı.tamam girmiyeyim.umarim sizin ki enfeksiyon falan degildir. Ateş yukselmesi ve yogun agri yaparmis Bunlar yoksa korkmayin. Antibiyotiklerimizi de ihmal etmeyelim
Ben de iki gün sürdü sonra bitti .bence akıntı gelmesi pisliği attığı anlamına geliyorKizlar kahverengi akinti geliyo hala ne kadar surer
Eşinizin değerleri kötü diye mi direk tüp bebeğe yönlendirdiler?Kızlar bende cumartesi doktordan istedim vermedi herke yok dedi eşim in değerleri kötü olmuş bende bari benim tarafimdan acaba kalmasin aklımızda dedim tüp bebek merkezine gidin tüp bebeğe başlayın zaten çekecekler dedi ne kadar aydınlatıcı değil mi
Bu sanırım rahiminizin hafif sola kayık olması demek oluyor. Benim de röntgende sağa doğru duruyor doktor bununla ilgili bir sorundan bahsetmedi. Bende pelvik adezyon yazıyor ama tüpler açık dedi görünürde de ilacın ulaşmadığı biryer yok. Nasıl yapışıklığa karar verdiler anlayamadım.Kızlar simdi rahim filmi sonucunu aldim. Kanallar acikmis fakat uterus sola deviyedir yaziyor .Doktorla konustum gebelikte bir sorun teskil etmez dedi. Bu konuda bilgisi olan var mi aranizda?
Evet canım maalesef iyi olan değerler kötü artikEşinizin değerleri kötü diye mi direk tüp bebeğe yönlendirdiler?
sanırım kanallarda yapışıklık ve sıvı birikimi olduğu zaman ,kanallar olması gerekenden biraz daha şiş gibi duruyor.film elinizdeyse açıp bir bakın .Bu sanırım rahiminizin hafif sola kayık olması demek oluyor. Benim de röntgende sağa doğru duruyor doktor bununla ilgili bir sorundan bahsetmedi. Bende pelvik adezyon yazıyor ama tüpler açık dedi görünürde de ilacın ulaşmadığı biryer yok. Nasıl yapışıklığa karar verdiler anlayamadım.
Yasiniz ileriyse oyle demistir doktor. 37 yasindayim Bana da aynisini dediler cunkuKızlar bende cumartesi doktordan istedim vermedi herke yok dedi eşim in değerleri kötü olmuş bende bari benim tarafimdan acaba kalmasin aklımızda dedim tüp bebek merkezine gidin tüp bebeğe başlayın zaten çekecekler dedi ne kadar aydınlatıcı değil mi
30 yaşındayım canımYasiniz ileriyse oyle demistir doktor. 37 yasindayim Bana da aynisini dediler cunku
Yumurtlama günün yaklaşıyo olabilir mi? Bende de hafiften karın ağrısı var yumurtlamaya yordum bugün 13.günüm çünkü. Onun dışında kanama az az da olsa hala devam ediyor bende. Sanırım aşırı ağrı ve ateş olmadığı sürece bunlar normal.Kizlar bugun 4.gunun geceden beri kasiklarim ve karnim agriyo antibiyotikde kullaniyorum normal mi sizce yarin doktora gidicem
Biz ayni gun cektirdik. Benim de arada kasik agrim oluyor. Eger agri yogun degilse dert etmeyin benceKizlar bugun 4.gunun geceden beri kasiklarim ve karnim agriyo antibiyotikde kullaniyorum normal mi sizce yarin doktora gidicem
Bende çektircem adeti bekliyorum ama çok korkuyorum narkoz isticem, konuyu bi hortlatiyim dedim yakın zamanda çektiren varmı nedir durumlar, bide doğudayım ya burda nasıl yaparlar acaba tedirginim
Mardindeyim malesef burdaki imkanlarla en iyi yeri bulmaya çalışcamEcomarda çekildim narkozsuz sorun yaşamadım. Nerede çektireceksiniz? Yeni sistem acısız genelde. Geçmiş olsun inşaallah temiz çıkar ♥
Mardindeyim malesef burdaki imkanlarla en iyi yeri bulmaya çalışcamc kollu makine arıcam ona da anesteziyle gircem aşırı korkuyorum, neler yapmam gerek öncesinde, siz ne zaman çektirdiniz yani adetten kaç gün sonra ve herhangi başka test yada belge istedilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?