- 27 Aralık 2021
- 72
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi Shdhdhdhdh
-
Yaa demek sende de durumlar oyleAy
Sen ayni benmisin, bendede var o babaanneden, biktirdi artik. 3senedir bende ayni durumlari yasiyorum esim asla belli etmez bana hicbisey ama aile baskisi korkunc bisey. Bunlari yasamaktansa hsg acisi cok daha kolay inan bana
Bende daha neler varYaa demek sende de durumlar oyle
Kiz biz her gün birlikte oluyoruz da noluyor sanki elde var sıfırBende daha neler varesim asker pek birlikte olamiyoruz o dağda görevde ayda bir geliyo eve 2 3gunluk
Kiz biz her gün birlikte oluyoruz da noluyor sanki elde var sıfır
Doğru o da zordur Rabbim ikimize de önce sağlıklı hayırlı sonra çookk guzel evlatlar versin inşaallah onlar oldu mu tüm derdimizin tasasız gider onların bi gülümsemesiyleOlsun ne guzel iste hep birlikte olmak, esim gidince 1gun yatiyorum yorgunluktan artik bissuru yemek yap uniformalarla ilgilen alisveris yap derken
Çektir derim korkacak hiç bişey yok ben aptal gibi günlerce uyumadım korkumdan çektirme anına kadar o kadar korkuyordum ki zaten anestezili çektirdim uyandığımda sadece regl sancısı gibi sancım vardı bide 3-4 gün kanamam oldu o kadar kesinlikle çektir aklında şüphe kalmasın rahat git hastaneye stres olmaSelamün aleyküm hanımlar ben 1 senedir bebek düşünüyorum. Doktora gittjm ve doktor polikistik over olduğunu ama korkulacak birsey olmadığını kısırlık olmasina sebep degil sadece geciktiriyor kislerin küçük küçük dedi ve iltihap var dedi onun için fitil ve hap verdi bir de bana hsg çekelim yani ilaçlı rahim filmi çekelim dedi ama ben çok korkuyorum sizce cektirmesem birsey fark eder mi gerekli mi bu çok önemli birrsey mi
Dakkada uyanıyorsunzÇektir derim korkacak hiç bişey yok ben aptal gibi günlerce uyumadım korkumdan çektirme anına kadar o kadar korkuyordum ki zaten anestezili çektirdim uyandığımda sadece regl sancısı gibi sancım vardı bide 3-4 gün kanamam oldu o kadar kesinlikle çektir aklında şüphe kalmasın rahat git hastaneye stres olma
Aleykum selam bende pkoluyum rahim filmine gerek kalmadan hamile kaldım arkadaşım da pkolu rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı korkmayın çok yararlıSelamün aleyküm hanımlar ben 1 senedir bebek düşünüyorum. Doktora gittjm ve doktor polikistik over olduğunu ama korkulacak birsey olmadığını kısırlık olmasina sebep degil sadece geciktiriyor kislerin küçük küçük dedi ve iltihap var dedi onun için fitil ve hap verdi bir de bana hsg çekelim yani ilaçlı rahim filmi çekelim dedi ama ben çok korkuyorum sizce cektirmesem birsey fark eder mi gerekli mi bu çok önemli birrsey mi
bende polikistik overliyim ve rahim filmi çekindim çok şükür bişey çıkmadı aklınızda soru kalmasın mutlaka çekininSelamün aleyküm hanımlar ben 1 senedir bebek düşünüyorum. Doktora gittjm ve doktor polikistik over olduğunu ama korkulacak birsey olmadığını kısırlık olmasina sebep degil sadece geciktiriyor kislerin küçük küçük dedi ve iltihap var dedi onun için fitil ve hap verdi bir de bana hsg çekelim yani ilaçlı rahim filmi çekelim dedi ama ben çok korkuyorum sizce cektirmesem birsey fark eder mi gerekli mi bu çok önemli birrsey mi
bende pkoluyum ama malesef hamile kalamıyorum ayrıca adetlerimde düzenli ideal kilodayım bana da tecrübelerinizi anlatabilir misinizAleykum selam bende pkoluyum rahim filmine gerek kalmadan hamile kaldım arkadaşım da pkolu rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı korkmayın çok yararlı
Anestezili mi cektirdiniz normalde ağrılı oldu mubende polikistik overliyim ve rahim filmi çekindim çok şükür bişey çıkmadı aklınızda soru kalmasın mutlaka çekinin
benim ağrı eşiğim düşük olduğu için ben anestezili oldum işlem akşamı karnımda ve kasıklarımda şişkinlik ve ağrı oldu ama kişiden kişiye değişiyor tabi bu durumAnestezili mi cektirdiniz normalde ağrılı oldu mu
Her pkolu aynı değildir ben kendi yaşadıklarımı anlatayım adet düzensizliği çok vardı doktora gittiğimde glukofen başladık 3 ay kullandım hamilelik olmadı sonra klomen ve çatlama iğnesi kullandım 3 ay yine olmadı rahim filmi demişti doktorum ondan önce Clife macunu karşıma Allah çıkardı diyebilirim ve ben macun işlerine asla sıcak bakmazdım artık yoruldum deneyeceğim ne kaybederim dedim sayfayla iletişime geçtim düzenli kullanmak önemliymiş 2. Ayda hamile kaldım bana vesile oldu strese girmedim olursa olur olmazsa aşılama yaparız diye düşünürken rabbim nasip etti şükürler olsun isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahbende pkoluyum ama malesef hamile kalamıyorum ayrıca adetlerimde düzenli ideal kilodayım bana da tecrübelerinizi anlatabilir misiniz
ben de baya uzun süreçten geçtim rahim filmi çekildi temiz 4 klomen + çatlatma 1 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığı yaşadım o macunu bende kullandım ama bana etki etmedi şimdi pro women önerdi drlar onu kullanıyorum sizi tebrik ederim allah herkese nasip etsin.Her pkolu aynı değildir ben kendi yaşadıklarımı anlatayım adet düzensizliği çok vardı doktora gittiğimde glukofen başladık 3 ay kullandım hamilelik olmadı sonra klomen ve çatlama iğnesi kullandım 3 ay yine olmadı rahim filmi demişti doktorum ondan önce Clife macunu karşıma Allah çıkardı diyebilirim ve ben macun işlerine asla sıcak bakmazdım artık yoruldum deneyeceğim ne kaybederim dedim sayfayla iletişime geçtim düzenli kullanmak önemliymiş 2. Ayda hamile kaldım bana vesile oldu strese girmedim olursa olur olmazsa aşılama yaparız diye düşünürken rabbim nasip etti şükürler olsun isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Düzenli kullanım ve bol bol su içmek lazım ben tatlıyı şekeri hamurisini de azalttım çünkü bunlar pko düşmanı. Teşekkür ederim sizede Allahın izniyleben de baya uzun süreçten geçtim rahim filmi çekildi temiz 4 klomen + çatlatma 1 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığı yaşadım o macunu bende kullandım ama bana etki etmedi şimdi pro women önerdi drlar onu kullanıyorum sizi tebrik ederim allah herkese nasip etsin.
İşlem 15 dk sürüyor sadece işlem anında uyudum bitince uyandırdılarKac
Dakkada uyanıyorsunz
Ben de pcosluyum bende rahîm filmi çektirdim çektirmen iyi olur tüplerinin kapalı olup olmadığını anlaşılır ve yapışıklık varsa bu yapışıklık düzelir hatta rahim filmi çektirip hamile kalanlar var ama ben kalamadim malesef ve canım çok yandı aşırı ağrı yaşadım gözünü korkutmak gibi olmasinSelamün aleyküm hanımlar ben 1 senedir bebek düşünüyorum. Doktora gittjm ve doktor polikistik over olduğunu ama korkulacak birsey olmadığını kısırlık olmasina sebep degil sadece geciktiriyor kislerin küçük küçük dedi ve iltihap var dedi onun için fitil ve hap verdi bir de bana hsg çekelim yani ilaçlı rahim filmi çekelim dedi ama ben çok korkuyorum sizce cektirmesem birsey fark eder mi gerekli mi bu çok önemli birrsey mi
Sizin sonucunuz nasıl çıktı bende de aşırı ağrı oldu ama tuplerim tıkalı degildiEvett inanilmaz dehset bir agri ama islem 15 20dakika suruyo sonrasida oturunca karnim agriyodu. Gecti gitti iste
Ah ah bu babaanneler bana da eşimin anneannesi. İkinci ayında bu hamile değil mi kısır mi yoksa dedi ama hakkımı helal etmiyorum böyle insanlar yüzünden yaşadığımız stres sıkıntıO kadar yıprandım ki kac aydır surekli negatif test görmekten yoruldum hele ki aile baskısı esimin babaannesi evlendiğim günden beri her ay arıyor torun yok mu diye düşünün babaannesi diğerlerini söylemiyorum bile her adet olduğum da 2 gün yataktan çıkamıyorum ağrıdan değil üzüntüden eşime yine hastlandim demek istemediğimden eşim çok yardımcı ama bana hep destek oluyor üzülüyor biliyorum ama bana belli etmemeye çalışıyor biz sevgiliyken hep hayalini kurardık isim bile belirlemistik çok istiyorduk sanırım bu yüzden hani çok istediğin şey zor olurmuş derler ya öyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?