- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi Sardunyayaa
-
Ay kuzuma bak bende diyom niye kanım kaynadı sana :) izmirli misin :) :) dünürüz :)Hıç korkma canım hele echomarda ki doktor cevat bayrak çok babacan insanı rahatlatan bir doktor.Bende korkuyordum o yüzden izmirden kalktım gittim anestezi yan etkileri olan birşey ve sonrasında ağrısı çok olanlar bile var.Anestesisiz olsam bi seferde bayılanları bile okudum çok araştırdım aynı gün sabah gittim akşam döndüm keşke izmirde de olsa bu teknoloji inan 10 kere deseler çekilmen lazım hiç çekinmezdim.
Evet canım İzmirliyim bende sen neresinden ben bornova :)Ay kuzuma bak bende diyom niye kanım kaynadı sana :) izmirli misin :) :) dünürüz :)
Yok kuzum ben bartınlıyım da bizim kız sizlerde :) tepecikte :)Evet canım İzmirliyim bende sen neresinden ben bornova :)
Anladım canım şimdi :) İnşallah sorunsuz çekilirsin filmi ve iyi sonuçlar gelir :)Yok kuzum ben bartınlıyım da bizim kız sizlerde :) tepecikte :)
Amin bitanem. Peki şey dicem cevat bey yspsr mı yoksa bn mi ozellkle cevat beyi isticem?Anladım canım şimdi :) İnşallah sorunsuz çekilirsin filmi ve iyi sonuçlar gelir :)
Yok canım ben gittiğimde gelen hemşireye cevat bey mi çekiyor filmi dedim evet dedi.Sanırım herkesin filmini cevat bey çekiyor.Hsg den sonra buraya yorumlarını yazarsın.Ne zaman çekilcektin.Amin bitanem. Peki şey dicem cevat bey yspsr mı yoksa bn mi ozellkle cevat beyi isticem?
Yazarım mutlaka bitanem de daha yeni çıktım adetten bakim ne zamana olcamYok canım ben gittiğimde gelen hemşireye cevat bey mi çekiyor filmi dedim evet dedi.Sanırım herkesin filmini cevat bey çekiyor.Hsg den sonra buraya yorumlarını yazarsın.Ne zaman çekilcektin.
Tamam canım ben 6.günü gittim zaten çok sürmüyor benim 4.gün bitiyor.6 ile 10.gün aralığında çektirmelisin.Yazarım mutlaka bitanem de daha yeni çıktım adetten bakim ne zamana olcam
Devlet hastaneleeinde ücretsiz. Anestezi alacak kadar ağır bir şey de değil bence.Rahim filmi cektiricem kizlar fakat doktorum 400 lira anestezi 300 bilmemne 200 bilmem ne alior toplam 1milyar dedi. Ozel yer. Kafam karisti suanki fiyatlar nedir acaba bilen varmi? Burde cokkorkuyorum anestezili olsam anestezi tehlikeli diyorlar burda napicagimi sasirdim((
Canım sana göre öyle olmuş olabilir ama herkes bir değil ki neler okuyorum bayılan bile olmuş acıdan,kimisi demiş canlı kurtaj yapmakla aynı şey diye,kiminin ağrıları 3 gün geçmemiş.Burda tüpler yapışıksa,kapalıysa,rahim anomalileri varsa yani kişiye göre acısı değişiyormuş.Devlet hastaneleeinde ücretsiz. Anestezi alacak kadar ağır bir şey de değil bence.
Çok sağol cnm btanemsinTamam canım ben 6.günü gittim zaten çok sürmüyor benim 4.gün bitiyor.6 ile 10.gün aralığında çektirmelisin.
Haklısın ben acıya dayanıklıyımdır ama benim de tüpüm tıkalıydı yani adet ağrısının 4 5 katı kadar ama 1 dk falan sürüyor. Sonrasında ise ağrı kesici falan işte geçiyor. Dediğin gibi kiminin parmağı kopar dayanır kiminin eli küçük kesilir kıyamet koparır. Herkesin acı eşiğiCanım sana göre öyle olmuş olabilir ama herkes bir değil ki neler okuyorum bayılan bile olmuş acıdan,kimisi demiş canlı kurtaj yapmakla aynı şey diye,kiminin ağrıları 3 gün geçmemiş.Burda tüpler yapışıksa,kapalıysa,rahim anomalileri varsa yani kişiye göre acısı değişiyormuş.
Kuzum çok acıcak demeeeeeeekHaklısın ben acıya dayanıklıyımdır ama benim de tüpüm tıkalıydı yani adet ağrısının 4 5 katı kadar ama 1 dk falan sürüyor. Sonrasında ise ağrı kesici falan işte geçiyor. Dediğin gibi kiminin parmağı kopar dayanır kiminin eli küçük kesilir kıyamet koparır. Herkesin acı eşiği
Bende normalde kozyatağı central park hastanesine gidiyorum benim doktorda fulya açık emar görüntülü sistem ve ileri tanı merkeziyle anlaşmalı olaraua yöblendirdi tatlımAyyy canımsın ya.. Nerde yaptırcaksın peki benim gttiğim ümranyedeki afyt hastanesinin echomarla anlsşması var beni oraya yolluyo
Anladım gülüm bnde ümraniye afiyet hastanesine gidiyorum keşke görüşsek :)Bende normalde kozyatağı central park hastanesine gidiyorum benim doktorda fulya açık emar görüntülü sistem ve ileri tanı merkeziyle anlaşmalı olaraua yöblendirdi tatlım
Canımmm bugün çektirdim filmiii hiç korkulacak birşey yokmuş inan bana. 5 dakika sürdü. Adet ağrısı kadar bir ağrı oldu okadar. Asla korkmaaİstanbuldayım canımm fulyada yaptırıcam bende 26 yaşındayım ve 3 ayım. Merak etme yazarım işlem bitince bilgi veririm sana
Canım anestezi bende istemiyorum lokal anestezi bile bulsam razıyım.Acı şöyle birşey tüpleri yapışık yada tıkalı olmayanlar yani sorun olmayanlar acı duymuyormuş fazla ama tüpler yapışıksa yada kapalıysa çok acı duyanlar var nerdeyse bayılcaktım diyenler çok o yüzden iyi araştır imkanın varsa istanbul da echomara git orda ağrısız çekilirsin hemde anestezi almadan.
Evet yapisiklik vardi bende o yuzden dis gebelik gecirdim. Ama rahim filmi sonrasi yapisiklik acildi dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?