Gebeliğe Hazırlık Rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Kızlar rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldınız mı kaldıysanız filmden ne kadar sonra kaldınız?

Evet ama ben onunla ilgisi oldugunu pek düsünmüyorum.zaten acik cikmisti tüplerim hormonlarim düzene girdigi icin hamile kaldigimi düsünüyorum gerci devam etmedi o ayri.
Hayırlısı olsun inşallahTüpler açık olsa bile risk yine artıyor ilaç sayesinde

Rahim filminde ilaclar sebebiyle kanallar bir nevi temizlenip yenilendigi icin ilk 6 ay icinde normal yoldan hamile kalma sansi cok yuksek... yani tıp oyle diyor.. ama ben 2 kez cektirdim, ikisinde de kalamadim hamile... neden 2 kez cektirdigime gelince: ilkinde bir tupum kapali cikmisti. Tup bebek yaptirmak icin iyi bir hastaneye gittigimde cektirdigim filmin kalitesinin kotu oldugunu soyleyerek yeniden cekmek istediler. Bende kabul ettim. Once para tuzagi diye dusunmustum ama iyi ki kabul etmisim. Meger ilk cekimdeki ilaclar nedeniyle tupum acilmis... ama sonuc degismedi.gebe kalamadim. Tup bebek yaptirdim. Ve simdi gebeyim

Hayırlısı olsun canımmnasibin böyleymiş demek yine de isteğine kavuştun. İnşallah bende işe yarar

Ben ağustosta rahim filmi çekildim eylülde hamile kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı. Tüplerim açık çıkmıştı bi sorun yoktu. Eğer bir problem yoksa rahim filmi çektirmek gerekiyor ufak tefek yapışıklıkları açıyor

Bende 25 Eylül'de çektirdim bekliyorum
Cevat bey o gün hamilelik şansının arttığını söylemişti ama nasip tabi bu eğer Allah nasip etmişse bu bir vesile

Evet canım bende dün çekildim açık çıktı ikiside çok şükürİnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz

Bende 25 Eylül'de çektirdim bekliyorum
Cevat bey o gün hamilelik şansının arttığını söylemişti ama nasip tabi bu eğer Allah nasip etmişse bu bir vesile
Nasip canım bazıları 1inci ayda kalıyo bazıları 4-5inci ayda bazıları ise hiçAllah hepimize nasip etsin bu da vesilesi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…