- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Hayırlısı olsun canım inşallahBen 10 ekimde çektirdim tüplerimin ikisi de kapalıymış ilk ilaç gönderdiğinde açılmamış 2.sini gönderince açılmış çok şükür . Çektirdiğim ay korunma önerdi adetimle beraber klomene geçelim dedi ben bikaç ay kendim deneyip öyle klomene geçerim diye düşündüm yani bakalım bu ay ilk denemem hayırlısı
Aynen canım bana da antibiyotik verilmediBana doktor hsg'den sonra korunmana gerek yok dedi antibiyotik falanda vermedi
korunmadım hsg sonrası 2.ayım bu bakalımALLAH hepimizi muradımıza erdirsin♥♥♥
İnşallah buraya hamileyim mesajları atarızHayırlısı olsun canım inşallahbenimkiler de açık çıktı çok şükür denemelere devam işte♥
İnşallah canımmİnşallah buraya hamileyim mesajları atarız ☺
Buraya yazarız artıkİnşallah canımm♥En yakın zamanda inşallah dua edelimHaberleşelim hamile kalırsak❣
Merhabalar gebelik olustu mu 6 kasımda yazmıssınız bu gonderıyı benim da yaklasık 18 ay oldu.. 16 Kasımda rahım fılmı cektırdım tupler acık cıktı. Hemen gebe kalanları okuyunca mutlu oluyorum umutlanıyorumDün hsg çektirdim canım açık çıktı tüplerim çok şükür bir sorun yokmuş.inşallah sende hamile kalabilirsinbenimde 18 aydır hiç olmadı. Evet bazıları kimyasal gebelik geçirdiğini anlamıyor bile
İnşallah kuzummBuraya yazarız artık
Adet oldum ben canım bitmek üzereMerhaba kizlar hamile kalan olmadımı?
Merhaba canım bu ay da oluşmadı adet oldum şu an bitmek üzereMerhabalar gebelik olustu mu 6 kasımda yazmıssınız bu gonderıyı benim da yaklasık 18 ay oldu.. 16 Kasımda rahım fılmı cektırdım tupler acık cıktı. Hemen gebe kalanları okuyunca mutlu oluyorum umutlanıyorum❤
Ilk 5 ay wans yuksek canım gelecek ay olursun InwaAllahAdet oldum ben canım bitmek üzere
İnşallah canım rahim filmi vesile olur inşallah hamile kalmamızaIlk 5 ay wans yuksek canım gelecek ay olursun InwaAllah
Bende yeni cektirdim tupler acik cikti bakalım
InwaAllahİnşallah canım rahim filmi vesile olur inşallah hamile kalmamıza
Nisanda 2 sene olucak canım yaşım 26 senin?InwaAllah
Kac yillik evlisiniz yaw kac
2.3 sene yawim 24Nisanda 2 sene olucak canım yaşım 26 senin?
Detaylı baktırdınız mı kendinize eşinle birlikte canım sebebi varmı olmamasının yoksa sebepsiz infertilite mi2.3 sene yawim 24
Sebebsiz qaliba bir tek tuplere bakilmamiwti onda da sorun cikmadi 4 gün once cektirdim ayin 2si doktor gel dedi bakalım ne diycekDetaylı baktırdınız mı kendinize eşinle birlikte canım sebebi varmı olmamasının yoksa sebepsiz infertilite mi
Sizde varmi bi sebebDetaylı baktırdınız mı kendinize eşinle birlikte canım sebebi varmı olmamasının yoksa sebepsiz infertilite mi
Ne için gel dedi canımSebebsiz qaliba bir tek tuplere bakilmamiwti onda da sorun cikmadi 4 gün once cektirdim ayin 2si doktor gel dedi bakalım ne diycek
Yok sebepsiz yaniSizde varmi bi sebeb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?