Gebeliğe Hazırlık Rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peki nasıl anladın kimyasal oldugunu

Adetim gecikmiştı 5 gün, idrar testinde cikmamıştı ama göğüslerim aşırı derecede sızlıyordu. İçime kurt düştü kan testi yaptım pozitif çıktı, sonrasında bir türlü koyulasmayan idarar testleri. 3 gün sonra kanamam başladı tekrar kan verdim ve sonuç negatif.

Rahim filminden önce hiç kimyasal oldun mu yada düşükle sonuclanan gebeligin

Bende hiç olmadı şimdiye kadar hiçbir türlü hamile kalamadım. Belki filmden sonra kalırım diye düşünüyorum Allah bilirBelki sende önceden öyle birşey geçirmediysen rahim filmi sayesinde gebe kalmış olabilirmisin

Tam bir senedir korunmuyorduk ve olmuyordu, ara sıra gecikmelerim oluyordu ama hiç üzerine düşmedim şimdi 1 kimyasal geçirdikten sonra aceba daha önce de geçirdim mi diye şüpheliyim. Ama mutlaka hsg çektir tüplerin açık olsa bile bence kolaylaştırıyor gelecek hamileliği. İnşallah hamile kalırsın .

Dün hsg çektirdim canım açık çıktı tüplerim çok şükür bir sorun yokmuş.inşallah sende hamile kalabilirsinbenimde 18 aydır hiç olmadı. Evet bazıları kimyasal gebelik geçirdiğini anlamıyor bile

Pardon o kısmı kaçırmışım, ovülasyon gününü biliyorsan mutlaka değerlendir bilmiyorsan testle teyit et. Banada 18 ay oldu bu ay hakkımızda hayirlisi .

Pardon o kısmı kaçırmışım, ovülasyon gününü biliyorsan mutlaka değerlendir bilmiyorsan testle teyit et. Banada 18 ay oldu bu ay hakkımızda hayirlisi .
Canım adet takvimim var şimdiye kadar takvimle hareket ettim ama tutturamadım bir türlü nerde yanlış yapıyorum bilmiyorumbugün ovulasyon testi alıcam ve yarından itibaren başliycamAynı zamanlarda evlenmişiz demek ki

Peki bu ovulasyon testini günün herhangi bir saati olabilir mi veya sabah yada öglen veya akşam mı yapılması gerekiyor

Ah ah canım bende takvimle hareket ettim uzun bir süre ama gerçek yumurtlama tarihim hiç orda belirtildiği gibi değilmiş. Uygulamalar standart adetten 2 hafta öncesini ovülasyon günü olarak hesaplıyor ama erken yumurtlayan kadınlar olduğu gibi geç yumurtlayan kadınlar da var benim durumum 2. Söylediğim. Ovülasyon testinde adetten 5 gün önce yumurtladığımı öğrendim ve ben hiç o günlere yoğunlaşmamıştım daha önce...

Peki bu ovulasyon testini günün herhangi bir saati olabilir mi veya sabah yada öglen veya akşam mı yapılması gerekiyor❣❣

Ovülasyon testi ilk idrarla yapilmaz gebelik testine nazaran. Günün her saati yapabilirsin önemli olan her gün yaklaşık aynı saatte yapabileceğin bir saat olması. Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımı olmamali. Benim yapma şeklimi sorarsan sabah uyaniyordum ilk idrarımı yapıp hemen 1 2 bardak su içiyordum 2 saat sonrada testimi yapiyordum.

Dimi değişiyo herkesin yumurtlama günü belli olmuyor yani takvime güvenmemek lazım ovu testi daha güvenli ve daha iyi sonuç verir Kesinlikle

Öglen 2 yada 3 gibi yaparım o zaman her gün canım2i

Dimi değişiyo herkesin yumurtlama günü belli olmuyor yani takvime güvenmemek lazım ovu testi daha güvenli ve daha iyi sonuç verir Kesinlikle

Evet değişiyormuş aklımın ucundan geçmezdi adetten 5 gün önce.. Geç olsun güç olmasın ne diyeyim. En azindan bir iki ay test yap sonrasında bilirsin değerlendirmen gereken zamanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…