Gebeliğe Hazırlık Rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sizi cok merak ettım girmeyince de buraya sanırım hamıle dedım.. inşallah bu ay olacak 1 adet dönemi gecirdiniz ama deil mi filmin uzerıne

Yaaa sizi cok merak ettım girmeyince de buraya sanırım hamıle dedım.. inşallah bu ay olacak 1 adet dönemi gecirdiniz ama deil mi filmin uzerıne
Hamile kalsam ilk buraya yazardım canım 1 haftaya yakındır kayınvalidemdeyim burda wifi yok da çok giremiyorum kk'ne canıminşallah bu ay tutar kuzum evet 5 kasımda filmi çekildim 23ünde de adet oldum bitmek üzere artık

İnşallah cnm mutlu haber gördükçe ben de umutlanıyorum mutlaka yaz.. Ben de 16 Kasımda cektırdım yarın yumurtlamanın 7. günü.. 7 gün sonra belli olur inşallah

İnşallah cnm mutlu haber gördükçe ben de umutlanıyorum mutlaka yaz.. Ben de 16 Kasımda cektırdım yarın yumurtlamanın 7. günü.. 7 gün sonra belli olur inşallah
Mutlaka yazarım canım benimİnşallah Senin bu ay tutar cnmHaberleşelim yaz mutlaka sende güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…