- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Ne kadar tuhaf ya normalde adetin 14üncü günü yumurtlama olur ve yakınındaki günlerde de gebelik şansı yüksek oluyor hiç mi tutmaz yaa ne şansEvet değişiyormuş aklımın ucundan geçmezdi adetten 5 gün önce.. Geç olsun güç olmasın ne diyeyim. En azindan bir iki ay test yap sonrasında bilirsin değerlendirmen gereken zamanlari.
Yani yarın adet olman gerekiyor[
Örnek olsun diye atayım bak 2sinde pik oldu bu ay ve benim beklenen adet tarihim 7 Kasım.
Yani yarın adet olman gerekiyorinşallah olmazsın. Aaa çok kısa süreliymiş araları yaa ne ara yumurta döllenecek de hamile kalınacak
Evet canım çok vakit kaybetmeden başka tedavilere yönelmek lazım zaman geçiyorSorma canım cok sıkıntılı hamile kalsam bile adet gecikmesinden kac gün sonra çıkacak iştebakalım hayırlısı zaten bu ay da olmazsa, adetimle beraber klomene başlayacağım.
Nasip canım bazıları 1inci ayda kalıyo bazıları 4-5inci ayda bazıları ise hiçAllah hepimize nasip etsin bu da vesilesi olsun inşallah
Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesinAmin kürtaj olalı 6 ay oldu
Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin♥
Aminnn canım benimAmin Allah razı olsun canım sağlıkla hepimize nasip etsin♥
Hayırlı olsun canımmbende iki kez çekildim ilkinde her iki tüp kapalı dendi ikinci film çekildi ikincisindede biri açık biri kapalı dendi ikinci filmden tam 3 ay sonra hamile kaldım
evet HSG nin cok etkisi oldugunu duşunuyorumHayırlı olsun canımmrabbim bana ve tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin inşallah ☺Hsgnin vesilesiyle oldugunu düşünüyorum.
Ayy bana umut oldun şimdievet HSG nin cok etkisi oldugunu duşunuyorum
Dün çekildim canımçekildinmi sen cnm
:) echomar şişli emar merkezinde çekildim canım çok kolay geçti hafif ağırdı sadecedün çeklmişsin şimdi gördüm :) nasıl geçti devlette mi çekildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?