Gebeliğe Hazırlık Rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet değişiyormuş aklımın ucundan geçmezdi adetten 5 gün önce.. Geç olsun güç olmasın ne diyeyim. En azindan bir iki ay test yap sonrasında bilirsin değerlendirmen gereken zamanlari.
Ne kadar tuhaf ya normalde adetin 14üncü günü yumurtlama olur ve yakınındaki günlerde de gebelik şansı yüksek oluyor hiç mi tutmaz yaa ne şansaynen kesinleştiririm yumurtlama gününü inşallah yakalarız kuzum

[

Örnek olsun diye atayım bak 2sinde pik oldu bu ay ve benim beklenen adet tarihim 7 Kasım .
Yani yarın adet olman gerekiyorinşallah olmazsın. Aaa çok kısa süreliymiş araları yaa ne ara yumurta döllenecek de hamile kalınacak

Yani yarın adet olman gerekiyorinşallah olmazsın. Aaa çok kısa süreliymiş araları yaa ne ara yumurta döllenecek de hamile kalınacak

Sorma canım cok sıkıntılı hamile kalsam bile adet gecikmesinden kac gün sonra çıkacak işte bakalım hayırlısı zaten bu ay da olmazsa, adetimle beraber klomene başlayacağım.

Sorma canım cok sıkıntılı hamile kalsam bile adet gecikmesinden kac gün sonra çıkacak işte bakalım hayırlısı zaten bu ay da olmazsa, adetimle beraber klomene başlayacağım.
Evet canım çok vakit kaybetmeden başka tedavilere yönelmek lazım zaman geçiyor öyle yap

bende iki kez çekildim ilkinde her iki tüp kapalı dendi ikinci film çekildi ikincisindede biri açık biri kapalı dendi ikinci filmden tam 3 ay sonra hamile kaldım
Hayırlı olsun canımmrabbim bana ve tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin inşallahHsgnin vesilesiyle oldugunu düşünüyorum.

Ben 10 ekimde çektirdim tüplerimin ikisi de kapalıymış ilk ilaç gönderdiğinde açılmamış 2.sini gönderince açılmış çok şükür . Çektirdiğim ay korunma önerdi adetimle beraber klomene geçelim dedi ben bikaç ay kendim deneyip öyle klomene geçerim diye düşündüm yani bakalım bu ay ilk denemem hayırlısı

Bana doktor hsg'den sonra korunmana gerek yok dedi antibiyotik falanda vermedi
korunmadım hsg sonrası 2.ayım bu bakalım ALLAH hepimizi muradımıza erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…