- 16 Haziran 2022
- 228
- 134
- 33
- 31
Merhabalar transfer oldunuz mu merakla bekliyorum darısı benim transfer günüme olsun inşallahBenimde yarın transferim gerçekleşecek Allah’ın izniyle inşallah pozitifi görmek nasip olur hepimize. Hayırlı olsun.
Evet çok şükür oldum, biri iyi kalite biri orta kalite iki embriyo transfer edildi. Rabbim en hayırlı şekilde pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah. Umarım sizinde transfer gününüz en güzel şekilde geçer.Merhabalar transfer oldunuz mu merakla bekliyorum darısı benim transfer günüme olsun inşallah
Amin inşaallah tutarEvet çok şükür oldum, biri iyi kalite biri orta kalite iki embriyo transfer edildi. Rabbim en hayırlı şekilde pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah. Umarım sizinde transfer gününüz en güzel şekilde geçer.
Bol bol dinlen nar suyuna devam et muhtemelen estrofem devam demiştir doktorun darısı bana olsun inşallahEvet çok şükür oldum, biri iyi kalite biri orta kalite iki embriyo transfer edildi. Rabbim en hayırlı şekilde pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah. Umarım sizinde transfer gününüz en güzel şekilde geçer.
Kabak Çekirdeği ve çiğ badem önerdiler onları tüketiyorum ama nar tüketmemek gerekiyormuş sanırım bu durumda nar suyu tüketmek doğru olur mu bilemiyorum ki inşallah en güzel şekilde geçsin transferinBol bol dinlen nar suyuna devam et muhtemelen estrofem devam demiştir doktorun darısı bana olsun inşallah
İnşallah benim ki biraz umutsuz vaka rahim içi yapışıklık dan dolayı ameliyat oldum düzelmedi halen dedi doktor tekrar hsg çekilecek bakalım ne diyecek. Sen test yaptın mı bu aradaKabak Çekirdeği ve çiğ badem önerdiler onları tüketiyorum ama nar tüketmemek gerekiyormuş sanırım bu durumda nar suyu tüketmek doğru olur mu bilemiyorum ki inşallah en güzel şekilde geçsin transferin
Herşey nasip hiç umutsuz olma Rabbim hayırlısını nasip etsin. Dün 4. günümdü yaptım negatif çıktı fakat lekelenmem oldu sanıyorum tutunma kanamasıydı yarın tekrar yapacağım umarım pozitifi görebilirim.İnşallah benim ki biraz umutsuz vaka rahim içi yapışıklık dan dolayı ameliyat oldum düzelmedi halen dedi doktor tekrar hsg çekilecek bakalım ne diyecek. Sen test yaptın mı bu arada
Amin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumHerşey nasip hiç umutsuz olma Rabbim hayırlısını nasip etsin. Dün 4. günümdü yaptım negatif çıktı fakat lekelenmem oldu sanıyorum tutunma kanamasıydı yarın tekrar yapacağım umarım pozitifi görebilirim.
Hayırlı haberi bu sabah gördüm şükürler olsun. Silik çizgi şeklinde çıktı bugün 7. günüm iki gün sonra tekrar test yapacağım 11. günde kan için çağırmışlardı zaten inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Ayy çok sevindim inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldumHayırlı haberi bu sabah gördüm şükürler olsun. Silik çizgi şeklinde çıktı bugün 7. günüm iki gün sonra tekrar test yapacağım 11. günde kan için çağırmışlardı zaten inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ayy çok sevindim inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum
İnsan inanamiyor çok istediği bişey olunca rabbim gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hala inanamıyorum çok silik ya bir de gidip gelip teste bakıyorum
Çok teşekkür ederim aynen öyle rüya gibi geliyor Allah razı olsunİnsan inanamiyor çok istediği bişey olunca rabbim gönlünüze göre versin
Merhaba öncelikle pozitifi görmüşsünüz çok sevindim:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de rahim hazırlığı sürecindeyim ve estrofem başlayalı 10 gün oldu. İnanılmaz bir alıntım var yumurta akı gibi. Size ne demişti doktor? Panik yaptım birazcık.Merhaba daha önce bahsettiğim gibi ben rahim hazırlama sürecindeyim on gündür estrofem kullanıyorum birkaç gündür çok fazla akıntım var ve bu akıntı şeffaf bir akıntı sizlerede böyle bir şey olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?