Rahim kalınlığı

Merhabalar transfer oldunuz mu merakla bekliyorum darısı benim transfer günüme olsun inşallah
Evet çok şükür oldum, biri iyi kalite biri orta kalite iki embriyo transfer edildi. Rabbim en hayırlı şekilde pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah. Umarım sizinde transfer gününüz en güzel şekilde geçer.

Bol bol dinlen nar suyuna devam et muhtemelen estrofem devam demiştir doktorun darısı bana olsun inşallah

Bol bol dinlen nar suyuna devam et muhtemelen estrofem devam demiştir doktorun darısı bana olsun inşallah
Kabak Çekirdeği ve çiğ badem önerdiler onları tüketiyorum ama nar tüketmemek gerekiyormuş sanırım bu durumda nar suyu tüketmek doğru olur mu bilemiyorum ki inşallah en güzel şekilde geçsin transferin

İnşallah benim ki biraz umutsuz vaka rahim içi yapışıklık dan dolayı ameliyat oldum düzelmedi halen dedi doktor tekrar hsg çekilecek bakalım ne diyecek. Sen test yaptın mı bu arada

İnşallah benim ki biraz umutsuz vaka rahim içi yapışıklık dan dolayı ameliyat oldum düzelmedi halen dedi doktor tekrar hsg çekilecek bakalım ne diyecek. Sen test yaptın mı bu arada
Herşey nasip hiç umutsuz olma Rabbim hayırlısını nasip etsin. Dün 4. günümdü yaptım negatif çıktı fakat lekelenmem oldu sanıyorum tutunma kanamasıydı yarın tekrar yapacağım umarım pozitifi görebilirim.

Amin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Amin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlı haberi bu sabah gördüm şükürler olsun. Silik çizgi şeklinde çıktı bugün 7. günüm iki gün sonra tekrar test yapacağım 11. günde kan için çağırmışlardı zaten inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Eklentiler

• 7628B1E6-8CD2-496A-BBB7-CDF20E212F18.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 238
Ayy çok sevindim inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum

Merhaba öncelikle pozitifi görmüşsünüz çok sevindim:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de rahim hazırlığı sürecindeyim ve estrofem başlayalı 10 gün oldu. İnanılmaz bir alıntım var yumurta akı gibi. Size ne demişti doktor? Panik yaptım birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…