X
xxxnezo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xxxnezo
-
canım ben hiç hamile kalamadım doktorlar bir neden bulamadı ilk aşılama başarısız şimdi 2 yi denicez..doktor rahmin dışa dönük olması sorun değil dedi ama çevreden bazı kişiler bu yüzdende olmayabilir diyor ne kadar doğru bilmiyorum öle aklıma takıldı..
gündogmadan canım sana msj yazdım iletilmedi özelden senin hikayende benım gıbı bende basa döndum ters rahımlıler gec hamıle kalıyomus dr. dedi bana son gıttıgm prof.spermin ulasması zor dedi ters olanlara bilmiyorum ne yapmam gerektiginide piskolji denilende birsey kalmadı sevgiler...
slm.herkese birsey sormak istiyodum sizlere ben bir yıl önce hamile kaldım normal yoldan aşılama yaptırdım tutmamıstı aradan 9 ay geçti hamile kalamadım henüz çok dr. gittim hersey normal yumurtlama vs. spermler çok iyi rahim tersligi var fakat dünde prof.gittim 360 derece ters dedi rahmin herşey normal dedi fakat ters rahim dedi kanal kısmı arkada dedi söyleyen dr. tüp bebek bölümünden tüp bebek yapalım dedi hemen rahim çok ters olsada hamile kalamamı tekrar dr. söylemesinede çok üzüldüm.hikayeler dinliyorum rahim ters fakat çocukları var milletin tşk.ettim şimdiden bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?