arkadaslar cildirmayin rahimi hic ebe duzeltebilir mi doktorlar ameliyatla bile yapmak istemuiyor cunku cok zor bir ameliyat bir ebenin bunu basarma sansi yuzde sifir!!!!!!!!!! ne olur yazmayin bilmeden boyle seyleri biri okuyup inanicak solugu ebede alicak, Allah korusun. hani gobek dusuklugu kas avdutrma neyse onlar masaj hareketleri ve kan dolasimini etkiliyor ama rahim icin soylemeden once ters rahim ne demek onu anlayin imkansizligini anlarsiniz. kusura bakma arkadasim biraz sert gb cevabim ama cok onemli bir konuda cok ama cok bilgisizce tavsiyede bulunmussun Allah korusun bazi okuyanlar inaniyor.
xxnezo ne yaptin? guzel haber verirsin umarim.
gündogmadan slm canım ben beklemedeyim şuan 2010 tüp bebek yaptırmayı düsünüyorum ben ebeden falan korkarım doktorlar zaten rahim tersliginin çaresi yokki dedi geç hamile kalınıyor evet benim bir arkadaşım gitmiş rahmi tersti ebeye ölecektim diyor çok canı yanmış faydasıda olmadı diyor aralık ta rahim flimimi tekrarlıyacagım hayırlısı canım sen ne yaptın gündogmadan sevgiler...
Ya sana nasil ulsdabilirim cok sene gecmiss yazali ams ulasmam gerekiyor eger messjimi gorursen bana ozele.n yazarmisin ben yazamiyorumgündoğmadan,tüp bebeğin zahmetinin yanında ebeye rahim düzelttirmek hiçbirşey gibi kalıyor,acı çekmek yönünden, yoksa ikisi arasında alaka yok.
benim bildiğim rahim tersliği gebeliği geciktiriyor,başka bir fikrim yok bu konuda.
doktoruma da gittim durumu anlattım, olabilir dedi,bu tür tedavilerle sonuç alanlarıda duyuyoruz açıkcası dedi.
birde benim ilişki sırasında çok acım oluyordu,ilk günmüş gibi zorlanıyordum çoğu zaman,seninde oluyormuydu bilmiyorum,ebe düzelttikten sonra acılarım da geçti çok şükür.
burası fikir paylaşma yeri,kimsenin kendi kendine körü körüne bişey yaptıracağını sanmıyorum,herkes için hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?