- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.981
ben bu ay diyetteyim diş ameliyatımı oldum bir de kist varmış şekimden sonra temizledi daktır..önümüzdeki ay memlkete gideceğim kardeşimin düğünü var kınası memlekette düğünü burada olacak annem babam kardeşlerim hepdi toplaşıp bana gelecekler ..düğün sonrasında da 20 lik dişlerimden biri alınacak ameliyatlaa..ki daha 2 dişim var artık çürümeye bşalmışlar ağrıması an meselesi.ay sonu da başka akrabamızın düğünü var burada..yani ben önümüzeki ay iptalim..artık temmuzda yumurta kalitesi için ilaçlara ve kürlere başlıcam soğan suyu hayıt adaçayı yumoş kalitesi için melisa çayı (kalınlaşmaya faydalı) düşnüyorumm inşaallah kocişlere de çakşır otunun erkeğini içirelim sperm sayısını müthiş artırıyor kalitesi için de omega 3 ve arginmax man verecem...rahim zaten kötü bari ebriyorımız için çabalayalım malum benim yaşım da var..sen devam et tatlımm ama adetin 12. 15. 17. günlerinde rahim kalınlığını ölçtürmelisin ki, gelişme var mı görebilelimm..ben öyle yapmayı düşünüyorumm...inşaalah
kızlar 10 mayıs cuma aksamı leke geldi pazar günü söküldüm ve sökülmeden itibaren sayarsak bugün adetimin 16 günü ve duvarım 6.4 olmuş dr ilaçlara başlattı cuma tekrar kontrolum var eger 7.5 olursa transferini yaparım dedi bakalım allahtan hayırlısı
tusemim, inşallah 7,5 değil 8-9 mm olurda için rahat rahat bebişini alırsın, hayırlı haberini bekliyorum.
kızlar yaaa yine olmadı 6.8 de kalmış dr ilaç verdi yine adetini ol gel skreç yapıcaz dedi adetin 3 günü yapıcaz dedi anestezi de vermiyolarmış ben çok korkuyorum yaa
üzüldüm tusemim, ilaç olarak ne verdi, umarım kalınlaşır ve skreç işlemine (rahim çizilmesi değilmi) gerek kalmaz....
2 ay önce de benim 5,7 mm oldu,iptal ettik, sonraki ay yine yoğun ilaca rağmen 5,7 mm kalınca transferi yaptık fakat sonuç negatif..... aksi gibi bu ay 6,5 mm idi ilaçsız, ama ben bu aykini dondurdum....
fakat bundan sonra kalınlaşmadan transfer yaptırmayacğım,,,, kalınlaşmasını bekleyeceğim, vucüt belki kendini toparlar ve kalınlaşır.....
sen de kalınlaşmadan transfer yaptırmamaya çalış,,,, gerçi 6,8 mm den ince olup pozitif olanlar var ama, bu mucizenin bize denk gelmesi gerekiyor..... sevgiyle kal...........
tatlım ilaç olarak estofrem kullandım günde 3 kez 3 vajinaldi ama işe yaramadı işte gerçi bu ay geçen aya göre iyiydi yine kalınlığı geçen ay 3 kutu climare bantta kullanmmıstım estrofremin yanında bu ay bant hiç vermedi kanında pıhtılaşma olur bantı çok kullanmak istemiyorum oyüxden dedi suan adetimi bekliyorum skreç yani rahim çizilmesi kesin yapılacak canım adetin 3 günü çokda korkuyorum anestezisiz yapılacak dedi dr zaten bekleyelim dedi 7 yi görsem yada 7.3 falan olursa yaparım transferini dedi bende zaten acele etmiyorum dedim böyle beklemeye razıyım sonucun negatif olmasındansa dedim oda zaten istesende bu sekilde sana transferini yapmam diyo evet canım bizim topikte arkadas 5.2 ile hamile kalmış dr da yani bu şekilde kesin tutmaz demiyorum diyo tutabilir yada duvar kalınlığı12 olur ama tutmayabilir diyo yani her türlüsüde kısmet ama elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum canım dediğin gibi mucizenin bize denk gelmesi zor biraz
benimde rahim duvarı incelik sorunum vardı. 7 mm in üzerini göremiyorduk. son tüp bebek tedavimde doktorum nar suyunu tavsiye etti ve bir haftalık kullanım sonucu 10,5 mm ile transferim gerçekleşti şimdi çok şükür hamileyim. taze sıkılmış değil de %100 nar suyu kullanmıştım ben. hani şu büyük marketlerde cam şişede satılan. inanın ilaç ve bantlardan daha fazla faydası oluyor. tüp bebek iğneleri ile birlikte mutlaka deneyin derim.
benimde rahim duvarı incelik sorunum vardı. 7 mm in üzerini göremiyorduk. son tüp bebek tedavimde doktorum nar suyunu tavsiye etti ve bir haftalık kullanım sonucu 10,5 mm ile transferim gerçekleşti şimdi çok şükür hamileyim. taze sıkılmış değil de %100 nar suyu kullanmıştım ben. hani şu büyük marketlerde cam şişede satılan. inanın ilaç ve bantlardan daha fazla faydası oluyor. tüp bebek iğneleri ile birlikte mutlaka deneyin derim.
tusemim, baharınkızı arkadaşın yazdığı cam şişe narsuyunu deneyelim.... inşallah bu ay kalınlaşır canım.
baharcım selam, senin rahim inceliği uzun süredir mi var, yoksa yeni mi,,, ayrıca o söylediğin cam şişe narsuyunun markasını yazarmısın, hangi markette var ,, biz de alalım..... inşallah sağlıkla bebegine kavuşursun. biraz hikayeni anlat bize , umutlanalım bizde.
baharcım mrb bende nar suyu çok içtim malum mevsimi olmadıgı için narın kendisini bulamadım ama büyük marketlerdede dimesin tatın kutuda nar sularını içtim ama hiç faydası olmadı canım sen aldıgın nar suyunun markasını yazsan bide nerden aldın belki onun faydası olur bide alısalıs dediği gibi hikayeni anlatsan burdaki tüm arkadaslarımıza ve bizede umut olsan cok iyi olur canım:18::18::18::18::18::18::18::18:
merhaba kızlar, benim asıl sorunum pco ydu. 1,5 yıl önce iğne tedavisi ile spontan bir gebelik yaşadım, fakat bebeğim gelişmedi ve kürtaj olmak durumunda kaldım. kürtajdan önce 8,5 mm e kadar kalınlaşan rahim duvarı kürtajdan sonra yeterli kalınlaşmamaya başladı. kürtajdan sonra denediğim 3 aşılama ve 1 tüp bebek denemesinde en fazla 7 mm e kadar kalınlaşıyordu. 2.tüp denememde merkezimi değiştirdim ve yeni doktorum daha ilk görüşmede nar suyu içmemi önerdi. nar mevsimi olduğu için taze sıkılmış denedim ama 3 koca nardan sadece 1 çay bardağı çıkıyordu. kutu nar sularının da işe yaramayacağını düşünerek sunprıde %100 cam şişe nar suyu kullandım. tüp bebek iğneleri ile birlikte başladım ve opu ya kadar kullandım. 8 gün kadar sabah ve akşam 1'er su bardağı içtim (ayrıca nar suyunun kesinlikle günde 2 su bardağından fazla tüketilmemesi gerekiyormuş) sonuca doktorum bile inanamadı. ilk kez rahim duvarım 10,5 mm olmuştu. hatta son kontrolde 11 mm i bile gördük ve 10,5 mm ile transferim gerçekleşti. 6 aşılama denemesi, 1'i iptal edilen 3 tüp bebek tedavisi, 1 kist operasyonu sonrasında nihayet hamileydim. şimdi şükürler olsun ikiz bebeklerimle dört aylık olduk bile. allah nasip ederse evliliğimin 7. yılında kavuşacağım minik mucizelerime. bana transfer günü doktorum daha önce rahim duvarı incelik sorunu yaşayan bir hastasının daha nar suyu kullanarak hamile kaldığını anlatmıştı. dualarım sizinle. rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. hayırlısıyla tez zamanda meleklerinize kavuşmayı nasip etsin.
selam baharınkızı, sunprıde %100 cam şişe nar suyu NERDEN ALABİLİRİZ...teşekkürler.........
merhaba kızlar, benim asıl sorunum pco ydu. 1,5 yıl önce iğne tedavisi ile spontan bir gebelik yaşadım, fakat bebeğim gelişmedi ve kürtaj olmak durumunda kaldım. kürtajdan önce 8,5 mm e kadar kalınlaşan rahim duvarı kürtajdan sonra yeterli kalınlaşmamaya başladı. kürtajdan sonra denediğim 3 aşılama ve 1 tüp bebek denemesinde en fazla 7 mm e kadar kalınlaşıyordu. 2.tüp denememde merkezimi değiştirdim ve yeni doktorum daha ilk görüşmede nar suyu içmemi önerdi. nar mevsimi olduğu için taze sıkılmış denedim ama 3 koca nardan sadece 1 çay bardağı çıkıyordu. kutu nar sularının da işe yaramayacağını düşünerek sunprıde %100 cam şişe nar suyu kullandım. tüp bebek iğneleri ile birlikte başladım ve opu ya kadar kullandım. 8 gün kadar sabah ve akşam 1'er su bardağı içtim (ayrıca nar suyunun kesinlikle günde 2 su bardağından fazla tüketilmemesi gerekiyormuş) sonuca doktorum bile inanamadı. ilk kez rahim duvarım 10,5 mm olmuştu. hatta son kontrolde 11 mm i bile gördük ve 10,5 mm ile transferim gerçekleşti. 6 aşılama denemesi, 1'i iptal edilen 3 tüp bebek tedavisi, 1 kist operasyonu sonrasında nihayet hamileydim. şimdi şükürler olsun ikiz bebeklerimle dört aylık olduk bile. allah nasip ederse evliliğimin 7. yılında kavuşacağım minik mucizelerime. bana transfer günü doktorum daha önce rahim duvarı incelik sorunu yaşayan bir hastasının daha nar suyu kullanarak hamile kaldığını anlatmıştı. dualarım sizinle. rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. hayırlısıyla tez zamanda meleklerinize kavuşmayı nasip etsin.
baharcım, migrosa baktım yoktu, mlife organik nar suyu varmış onu aldım, inşallah etkisi olur. teşekkür.canım migroslarda bulabilirsin.
canım ne güzel maşallah nazar degmesin ikizlerinetesekkür ederim paylaşımın için gercekten çok sagol umut oldun bize bende mevsimi olmadıgı için bulamıyorum ama kutulardakine güvenemedim ama yinede içtim tabi bi faydasıda olmadı ama inşallah bunun olucaktır bide bu ay benim rahim duvarım çizilecek bakalım hemde bunu içersem inşallah kalınlaşırda bende 10u görürürm inşallah bendede var pko canım benimde3 negatif asılamam var 2 kere yara yaktırdım bi laporoskopi oldum bakalım daha neler bekliyo beni ama gebelik hiç oluşmadı
baharcım, migrosa baktım yoktu, mlife organik nar suyu varmış onu aldım, inşallah etkisi olur. teşekkür.
tusemim, umarım faydasını görürüz, bulamazsan migrosta mlife organik nar suyu diye bir marka var onu da alabilisin.
canım ben buldum sunpride nar suyunu istersen esime soriyim hangi migrostan aldıgını
Soya lesitin iyi geliyormuş rahim kalınlığına sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemek lazım ben onu yemiştim 10 olmuştu rahim kalınlığı süper demişti doktorum
nar suyu melisa çayı ile 6mm çıktı benim de kuzum normal şartlarda durum daha vahimdir eminim.enteresan ilaç kullandığım zaman 5,8mm di yani eskiden daha kötü..Yumurta kaliten süpermiş maşallahdedim bende 15 yum. dan sadece 7 si döllenmişti de dr iyi demişti
bu arada kızlar bende kendimi tanıtıyımm ben merional yumoş gelşiştirici iğne kullanarak 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.
ilk denememde de çatlamayı vuruldum ama yumoşlarım çok çabuk sönmüştü.
şu an ikinci denemem merional kullanımının ve yumoş takibinin sonuna geldim yumoşlar istenen boyuta geldi.
bugün doktora gittim son kontrolümdü,bugün çatlatma vurulucam.ama doktorum her gittiğimde dediği gibi RAHİM DUVARIM İNCEYMİŞ yumoşlar çok güzel dedi ama duvar ince senin tek dezavantajın bu dedi.naapçğmı şaşırdım hiç bi kürde uygulayuamadım rahim duvarı yüzünden kötü etki yapar diee,bu topic tam aradığım sorunun cevabını bulduğumm topic...
YILDIZA çok teşekkürler.. çok güzel bilgiler varr ilk önce hemen bugün nar suyunu alıp denicem.bugün çatlatmayı vurulcam ama nar suyuna bugün başlasam olurmu .çatlatmadan sonra,36 saat sonra ilişkiden sonra,bekleme süresi 15 günü beklerken nar suyunun bi faydası olurmu acabaa????:26::26::26::26:tek sorun şimdilikk başka hiç sorunum yokk rahim duvarı inceliği bebeğim olurda onda tedaviden sonra rahim duvarı yüzünden tutunamassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?