- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.001
canım nar suyuna hemen basla bence tabiki fayda görürsün ama suda var cokda inceliğe takılma tatlım sonucta 5 milimle hamile kalanda var yeterki rabbim istesin ol dediği an sorun ne olursa olsun olur böyle düşün bide adetliyken soğan suyu içince oda kalınlaştırıyomus tatlım
başladım canım dün aldım hemen ama burda 2 tane migros var 1inde yok 1inde de 3 tane vardı o mlife markadan onları aldım onlar bitince nerden bulcam bilmiyorum eşim ben bulurum dedi amainşş faydasını görürüm benim rahim duvarım 6M miş 5 m b,le kalan varsa allahtan umut kesilmez o zman
tatlım rahim duvarın adetinin kaçıncı günü 6 dı bu önemli aslında ama bi topikte arkadasımız 5,5 le hamiş şu an ve benim drumun bi hastasının kalınlığı 3 müş en fazla 5 olmuş ve hamiş kalmış yani aslımda kısmet tatlım kalınlık 12 yada 10 olunca kesin tutarda demiyolarki ozamannda tutmayabiliyo ben astım kalınlık meselesini aslında
ayy tusemimm canımmmm vallaa içiiimee su serptin vala mı yaa doğru aslındaa kalın oluncada illa tutcak die bişi yokk ben o tarafınfdan bakmamıştımmadetli dildim canım zaten ilaçla adet oluyorum kendiliğimden hiçolmadım adetliyken muayene olmadım ama adetim yeni bittiğinde ilk gitmiştim o zmanda duvar biraz ince dedi inş orun yaratmaz dedi dün gittiğimde baya bu konusun üsünde durunca bakıyım deidm öncden de bakmıştım napabilirim die ama bulamamıştım burdan dün buldum işte 6 m die
banada dr dedi yani kalınlık 12 olur hiç bi sebebde yoktur ama tutmaz tutmaz kalınlık 5 tir ve koyarız tutar biz bunu bilemeyiz kısmet demişti tatlım sen elinden geleni yap ama çokda takılma yani sonucta hersey allahın elinde
kızlar bant kullanırken nasıl banyo ediyorsunuzz acabaa yaa su geçmemesi gerek galibaaa :26::26::26::26::26::26:
Canim bantlarla beraber dus alabilirsin aama bantlara dokunmadan o bolgeyi ovalamadan banyo yapmalisin ... Ben icim rahat etmedigi icin bantlari degistirecegim zaman cikarip dus aliyordum. Dustam sonra da guzel ce kurulanip yeni bantlari farkli bolgeye yapistiriyordum...bir de kalinlik meselesi tamamen takdiri ilahi... Aylarca kalinlastirmak icin tedavi gordum opu dan z ay sonra kalinlasti transfer oldum 8mm le ama kismet degilmis negatif aldim 1 yil olacak temmuz da ... Ben de ilaccsiz sokulemiyordum 1 yildir ay ay toparladim cok sukur... Once 30 gunde adet oldum sonradan 28 e dustu simdi eski siklusumdayim 26-28 gun degisiyorum... Adetim de sanki cogaldi ... Stres faktoru cok onemli hayatindan stresi cikarabilirsen hersey daha iyi oluyor ben bir donem psikilojik destek aldim kitaplar okudum ... Simdi gayet hzurluyum canim
aşma bacım biz çaresine bakaıcaz ama takılmayacaz Rabbim Rahmi olmayan kadın bile hamile kalabilyorsa embriyo tutunacak yer bulamayıp bağırsağa yapışmışş..biz bebişimiz sağlıklı tutunabilsin diye yatağını kabartacağız kalınlaştıracağız gerisi Rabbim emanet....tatlım rahim duvarın adetinin kaçıncı günü 6 dı bu önemli aslında ama bi topikte arkadasımız 5,5 le hamiş şu an ve benim drumun bi hastasının kalınlığı 3 müş en fazla 5 olmuş ve hamiş kalmış yani aslımda kısmet tatlım kalınlık 12 yada 10 olunca kesin tutarda demiyolarki ozamannda tutmayabiliyo ben astım kalınlık meselesini aslında
KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM
3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİNİNŞ BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZZ
aşma bacım biz çaresine bakaıcaz ama takılmayacaz Rabbim Rahmi olmayan kadın bile hamile kalabilyorsa embriyo tutunacak yer bulamayıp bağırsağa yapışmışş..biz bebişimiz sağlıklı tutunabilsin diye yatağını kabartacağız kalınlaştıracağız gerisi Rabbim emanet....
BENİNCİ canım teST sonucun pozitif değil mi Narsuyu içmeyi BIRAKMADIYSAN acilen kesmen lazımm...transfer yada aşılama ne yaptırdın bilmiyorum ama 13-14. günden sonra içmemen lazım..çünkü belli bir kalınlıktan sonra narsuyu ters tepki yapıyor..ince rahmi kalınlaştırıyor bir aşama kalınlaştıktan sonra da inceltip sökülmene faydas var mucize bir ilaç yani...o yüzden uzmanlar embriyoya zarar vermesin diyee embriyo rahme konulduğunda ya da oluşmaya başladığında içmeyi bırakın diyorlar
arkadaşlar rahim kalınlığı problemi olan varmı? rahim kalınlığı 9. gün 5.1 olarak ölçüldü. tedavi iptal edilebilirmiş. rahim kalınlığını artırıcı bir öneriniz varmı?
tedavi iki gün daha sürecek. 2 günde ne kadar artabilirki? birden kalınlaşma ümidi varmı?
dr.um Halil İbrahim Tekin beni fizyoterapiye yolladı.Çok faydasını gördüm oradaki ilk denemede gebe kaldım şuanda 28 haftalık gebeyim.Bu tedaviyi sadece Meltem hanım yapıyormuş o bulmuş bu tedaviyi.3 yıldır yüzlerce hasta gebe kalmış.
nasıl bi tedavi uyguladılar size? ne gibi probleminiz vardı?
ilk defa duyuyorum.egzersiz gibi bişeymi yaptınız?
canım 2 günde rahim kalınlaşmaz ama bende tedaviyle hamile kaldım çatlatmayla oldum rahim kalınlığı problemim vardı 6 ydı kalınlığı bende burdan okuyarak çaresini aramaya başşlamıştım sadece nar suyunu buldum burdaki arkadaşlar saolsun yazmışlardı 15 gün içiyosun migroslarda bulunuyo mlife markası doğal nar suyu inş faydasını görürsün olmassa eğer bunu dene inşş hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?