- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.021
arkadaşlar rahim kalınlığı problemi olan varmı? rahim kalınlığı 9. gün 5.1 olarak ölçüldü. tedavi iptal edilebilirmiş. rahim kalınlığını artırıcı bir öneriniz varmı?
tedavi iki gün daha sürecek. 2 günde ne kadar artabilirki? birden kalınlaşma ümidi varmı?
dr.um Halil İbrahim Tekin beni fizyoterapiye yolladı.Çok faydasını gördüm oradaki ilk denemede gebe kaldım şuanda 28 haftalık gebeyim.Bu tedaviyi sadece Meltem hanım yapıyormuş o bulmuş bu tedaviyi.3 yıldır yüzlerce hasta gebe kalmış.
3.3 mmle bile gebe kalıp doğuranlar var ben 4.7 mm le gebe kaldım 30haftalık gebeyim .bilimsel bir yöntem
nar suyu yok ananas suyu hikaye hiç başka yerde çare aramayın
benim geçen ay en fazla 7 mm oldu.oda adetin 26. günü civarı.günde 3 estrofem ve 3 gün ara ile climara fort bant kullandım.ayrıca nar suyunu geç narı kaşık kaşık yedim çekirdekleri ile birlikte.yok en fazla 7 mm oldu.transferim yapıldı sonuç negatif.
ilk denmem başarılı oldu.11 mm de transfer edilmişti.hiç öyle bir sorunum yoktu. fakat kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım.ondan sonraki 2 transferimde negatifti ve rahim kalınlaşmıyordu.şimdi hiç donmuşum kalmadı.ve doktorum histeroskopi istiyor mutlaka.şimdi sıra onda ama maddi açıdan ne yazıkki sıfırdan başlamaya hazır değiliz
bu ay başka bir doktora gittim.hiç ilaç kullanmadan rahim 7,6 mm adetin 16. gününde.sevindim ama yumurtam yoktu.pko var dedi bu seferde.
yani 4 yıllık tedaviler benim bi yerimi tedavi ederken başka bi yerimi bozdular.buradan bu sonucu çıkartıyorum.umarım hepimiz şifamızı buluruz arkadaşlar en yakın zamanda.
geçen yıl bu sorunu ben çok yaşadım, myom ameliyatı sonrası idi. bu yıl 8.7 mm lere kadar kalınlaştı. ama aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum açıkçası. burada ve başka topiclerde çok arkadaş yaşıyor bu sorunu. nasıl bir tedavi yapılıyor anlatırmısınız. çünkü çoğu doktor bunun mümkün olmadığını düşünüyor, bir takım ilaçlar var ama herkese etki etmiyor. teşekkürler şimdiden.
kızlar,
rahim duvarı inceliği sorunu yaşayıp bir şekilde çözebilen oldu mu aranızda ?[/SIZE]
paylaşırsanız çok sevinirim.
Evet ben birebir yaşadım.Dr.Halil İbrahim Tekinin kliniğinde tedavi oldum ve şu anda bir kızım var.Bilimsel bir yöntem .
Lütfen uyguladığınız yöntemle ilgili bilgi verir misiniz ? Ben de 2 tane zorunlu kürtaj geçirdim. 2. kürtajdan sonra asherman sendromu oldum. Bu sebeple 2 kere histeroskopi geçirdim. Şimdi de rahim kalınlaşmıyor. transferim 2 kere iptal edildi. 3. denemede 6 mm tansfer yapıldı. Tabii sonuç negatif. son bir deneme daha yapacağım. Ama rahim kalınlığımın uygun olması lazım.
Ben epeydir girmemiştim mesajı yeni görüyorum.Yapılan tedavi bilimsel sadece Halil İbrahim Tekinde yapılıyor.bana birebir yapıldı ve yıllardır kalınlaşmayan rahmim kalınlaştı .Allahıma ve doktoruma binlerce şükür ki çocuğumu kucakladım.Yapılan tedavi 100 hastada labratuvar ortamında tedavi öncesi ve sonrası parça alınarak test edilmiş.Yüzlerce umutsuz hasta gebe kalmış onlardan biride benim.
Mrb arkadasim transferin de rahim kalinligin kacti, seninde mi dusuktu sanirim simdi hamilesin?Merhaba bendede maalesef aynı sorun var. Iki zorunlu kürtaj, tekrar denedik. 6 mm idi. Çok uzaktan geldiğimiz için transferi yaptırdık, ama hiç umutlu değilim. Histereskopi yaptırmadım. Şu anda hamilelik testi için bekliyorum. Negatifse tedavim değişir
Selambıde benım bu emre nın yaptıgı amelıyattan evvel asılamalarımda hep 8 mm oluyordu sonra bır daha hıc 8 mm ı goremedım, ılk defa bu hazıranda 6.5 mm ı gordum bıde yumurta gelıstırıcı ıgne nın galıba yan etkısıymıs ılk transferımde 8.2 mm oldu ama sonra kımyasal gebelıkle sonuclanıp dondurulmuslar ıcın estrofemle hazırlık yaparken gunde 4 tablet estrofeme ragmen 4.5mm de kalınca o zaman rahım rontgenı ıstedı tup bebek ex dr um bırgul sarıkamıs ve o zaman rahmın ıp ınce olduu ortaya cıktı ve benı kılıc aydınlı ıle konusup bulent bey e yolladılar ben bırgul hnm ı da bıraktım onu da nalatırım cıngenelık yaptı resmen sımdı bulent ıle herseye devam edıorum yanı duzelınce dodnurlmuslarıda o koyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?