Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

sana katılıyorum bu durum içimi yaksada bunda da bir hayır var deyip avunuyorum. ama o doktorlar var ya o doktorlar mutlaka mahkeme sonucunu paylaş canım bizimle. peki onlar cezasını buluyormu allah tarafındanda ...... yoksa bu iş bilmezlikleri üzerinden para kazanırken bizim canımızı yakarken allah katındada cezasızmı kalıyorlar, bizim yaşantımız sorun yumağı haline gelirken onlar paralarını sayıp mutlu sorunsuz yaşamlarmı yaşıyorlar...... ..bak bunu düşününce çıldıracak gibiyim

herkese hayırlı kandiller bende tekrar başladım soya lesitinde içiyorum bakalım bir deişiklik yaratacakmı cuma günü kontrolüm var işe yaradımı yaramadımı yazarım buraya paylaşcam mutlaka

tedavin hayırlı uğurlu olsun, hayırlısıyla bebeğin gelsin inşallah bu sefer..... burada umutlu mutlu haberlerini paylaş bizimle, sakin sabırlı ol kendine güven
bakalım soya lesitininde bir hikmeti olacakmı?

YILDIZ1980 canım üst üste tedavi kesinlikle vucudu çok yıpratıyor dinlenmekle en iisini yapmışsın bence hem vucud dinlenince tutunma şansı daha yüksek olur diye düşünüyorum..eylülde tedavi oldum ben ama öncesinde 1 yıl normal yolla tedavi denedik iğneler ilaçlar falan eylüldede tüp bebek yaptırdık sizdede oldumu bilmiyorum ama ben inanılmaz vucudumun yorulduğunu hissediyordum..eylülden sonra bıraktım herşeyi yaa ilaçlar bitince 1 ay içinde okadar rahatladıki vucudum gün geçtikçede rahatladığımı hissediyorum..kilolar bile bir anda gitmeye başladı rejim falan yapmamama rağmen..inşş sende vucudun toplamış bir şekilde başların güzel sonuçlarını bizlerle paylaşırsın..

Canım benim hemen pes etme inşallah her şey güzel olacak burdan güzel haberlerini alacağız seninde diğer arkadaşlarında bi kendini topla bakalım benimde tutmayınca doktorum 2 adetinde gel demişti hemen kötü düşünme pozitif ol lütfen bana gelince dün gece tekrar kanamam başladı halada devam ediyo RABBİM hepimizin sonunu hayır etsin hepimz sağ salim bebişlerize kavuşalım canım.

canım stres yapma herşeyden önce..dr birşey söylemiyomu kanamalara..dinlen sürekli inşş sağlıklı kavurşun bebeğine..

canım stres yapma herşeyden önce..dr birşey söylemiyomu kanamalara..dinlen sürekli inşş sağlıklı kavurşun bebeğine..

Canımcım doktorun dediği 16 haftalık olana kadar devam edebiir dedi artık yatmaktan sırtım ağrıyo kanamam olduğu zamanda halim hiç olmuyo çok yorgun oluyorum bakalım ne kadar devam edecek iyi dileklerin içinde teşekkürederim.RABBİM seninde gönlüne göre versin canım burdan güzel haberlerini alırız inşallah.

yıldızzzzz:))), seni görmek güzellll, sana özelden yazdım mesaj canım:),

biliyormusunuz ben eğer bu denememde transfer noktasına gelirsem, o bahceci kliniğini bende dava edeceğim , hem beni 1 yıl oyaladı hem de olmaz artık donasyon yapın dedi diye,

yada şöyle okkalı bir email yazacağım onlara, sessiz kalmayalım da, bilisnler artık bilinçsiz değiliz hastalar olarak:)

haklısın canım zor bi durumdasın...inşş unutursun bu günleri karnını şişire şişire gezersin :) yatmaktan kurtulursun tez zamanda..inşşş cümlemizin gönlüne göre versin..

canım inşşş transferinde olur bebeğinde tutunur..bazı drlar hastalarına insan gözüyle bakmayı bile unutmuş..asla sessiz kalmamak gerekiyor..şuanda nerede oluyor tedavin peki?

olmaz olurmu üzerimde tonlarca ağırlık taşıyormuşumda, onları şimdi üzerimden atmış gibiyim, etrafımı göremez olmuştum hep bu konuda aklım fikrim. aslında en çok beyin yoruluyor dolayısıyla vücutta kendini salıyor. zaten onca hormon bizi mahvediyor, düşünsene bütün hormonlar tavan yapıyor, sonra güm düşüyor. metobolizma şaşkın halde yani. doktorlar bu kısma hiç aldırmıyor.

canım bu kanamalarla hamileliğinden tat alamıyorsun, doktorun 16. haftaya kadar normal dediyse hiç korkma... düşünmemeye çalış, artık biraz sıkıp kendini hep istirahat edicen, gelicek bebek ama gelmeden annesini biraz yorucak. ne diyelim gelsin yeterki

canım benim pozitif arkadaşım... canımızı yakanlara karşı bir şekilde içimizi boşaltmalıyız katılıyorum..

arkadaşlar herkeze merhabalar yarın eğer kuzucuklarım saağlıklı çözünürlerse transferim var dün rahim kalınlığım 7. kusur mm idi doktorumdan habersiz tebokan içiyorum :) yarına kadar kaç olur bilemiyorum ama umarım herşey güzel gider lütfen sizde dualarınızı esirgemeyin sevgiler...

Kızlar selamlar bu konu hakkında hiç bilgim yok benim ama 9.günü gittiğimde kalınlığı için hemşireye 6.5 diye not aldırdı iyimi kötümü acaba:18:

Transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım bende tebokan kullandım ama transferden sonra sakın bırakmayı unutma.RABBİM gönlüne göre versin canım tüm bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN
Kızlar selamlar bu konu hakkında hiç bilgim yok benim ama 9.günü gittiğimde kalınlığı için hemşireye 6.5 diye not aldırdı iyimi kötümü acaba:18:

Rahim kalınlığı her doktora göre değişiyo galiba ama benim transferim en son 9,5 la yapılmıştı.Bundan öncekilerde 7,5 la kafanı karıştırmak istemem ama bana düşük gibi geldi canım.

Kızlar merhaba, nasılsınız umarım haliniz keyfiniz yerindedir.Benim kanamalarım devam ediyo galiba bununla yaşamayı öğrenmem lazım.Hepinizi öpüyorum.

anladım canım doktorum ii herşey yolunda dedi ben tüp yaptırmıyorum sadece kontrol amaçlı gitmiştim orada hemşireye söylerken duydum inş iyidir ya saol cevabın için

anladım canım doktorum ii herşey yolunda dedi ben tüp yaptırmıyorum sadece kontrol amaçlı gitmiştim orada hemşireye söylerken duydum inş iyidir ya saol cevabın için

benim zati geç çatlıyo yumurtam yumurtlamaya kadar kalınlaşır inş

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NİLU AKLIMDA YALNIZ BENDE KANDA PIHTILAŞMA SORUNU VAR İĞNE VURULUYORUM TERS Bİ DURUM OLMAZ UMARIM BİDE DÜN 12. GÜNÜMDÜ 7 KÜSURDU ACABA KALINLIK AZMI ANLAYAAMADIM...DUALARIN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN SIKI SIKI TUTUNDURSUN BEBİŞİNİ SANA AMİNNN..[/QUOTE]

canım tedavin hayırlı olsun..umarım pozitif sonuçlarını paylaşırsın bizimle bence rahim kalınlığın ii gibi..

bugün 11.gün 9.3 olarak yazıldı doktor 7 den üstünü ii kabul ediyoruz dedi inş.iyidir

Kızlar merhaba, nasılsınız umarım haliniz keyfiniz yerindedir.Benim kanamalarım devam ediyo galiba bununla yaşamayı öğrenmem lazım.Hepinizi öpüyorum.

canım bu kanamalar seni huzursuz ediyor doğal olarak, ama doktor risk görmüyorsa içini ferah tut, bazı arkadaşlarda yazmıştı kanamaları olduğunu, sonra kesiliyor bir şekilde... o nedenle endişelenme ama doktoruna her türlü bilgiyi ver mutlaka sakın ihmal etme. dualarım seninle... 9. ayın dolduğunda bebişini sağlıkla kucaklayacaksın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…