- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
evet canım hakkımı sonuna kadar arıycam..umarım cezasını çeker o kişide..kesinlikle katılıyorum UMUT BİTMEZ..ALLAH çok büyük..vermiyosada vardır bir bildiği herşeyin hayırlısı olsun inşş hakkkımızda..
herkese hayırlı kandiller bende tekrar başladım soya lesitinde içiyorum bakalım bir deişiklik yaratacakmı cuma günü kontrolüm var işe yaradımı yaramadımı yazarım buraya paylaşcam mutlaka
28 şuatta herşey güzel çıkacak inşallah canım hiç meraklanma,, kanamalrının durmasıda güzel. ne diyelimher aşamayı allahın izniyle sağlıklı sıhhatli aşacaksınız.
bana gelince hormonlarım sapıtmış vaziyette önce gecikti sonra arka arkaya kanamalar yaşadım. yani arka arkaya tüp yapınca bütün adet düzenim şaştı . doktor seni 2 ay dinlendirelim dedi bakalım 2 ay sabredebilirsem. keşke elimde olsa tutmayınca hemen denesem tüp sayısı arttıkça umutlarım azalıyor.
Canım benim hemen pes etme inşallah her şey güzel olacak burdan güzel haberlerini alacağız seninde diğer arkadaşlarında bi kendini topla bakalım benimde tutmayınca doktorum 2 adetinde gel demişti hemen kötü düşünme pozitif ol lütfen bana gelince dün gece tekrar kanamam başladı halada devam ediyo RABBİM hepimizin sonunu hayır etsin hepimz sağ salim bebişlerize kavuşalım canım.
canım stres yapma herşeyden önce..dr birşey söylemiyomu kanamalara..dinlen sürekli inşş sağlıklı kavurşun bebeğine..
Canımcım doktorun dediği 16 haftalık olana kadar devam edebiir dedi artık yatmaktan sırtım ağrıyo kanamam olduğu zamanda halim hiç olmuyo çok yorgun oluyorum bakalım ne kadar devam edecek iyi dileklerin içinde teşekkürederim.RABBİM seninde gönlüne göre versin canım burdan güzel haberlerini alırız inşallah.
yıldızzzzz:))), seni görmek güzellll, sana özelden yazdım mesaj canım:),
biliyormusunuz ben eğer bu denememde transfer noktasına gelirsem, o bahceci kliniğini bende dava edeceğim , hem beni 1 yıl oyaladı hem de olmaz artık donasyon yapın dedi diye,
yada şöyle okkalı bir email yazacağım onlara, sessiz kalmayalım da, bilisnler artık bilinçsiz değiliz hastalar olarak:)
YILDIZ1980 canım üst üste tedavi kesinlikle vucudu çok yıpratıyor dinlenmekle en iisini yapmışsın bence hem vucud dinlenince tutunma şansı daha yüksek olur diye düşünüyorum..eylülde tedavi oldum ben ama öncesinde 1 yıl normal yolla tedavi denedik iğneler ilaçlar falan eylüldede tüp bebek yaptırdık sizdede oldumu bilmiyorum ama ben inanılmaz vucudumun yorulduğunu hissediyordum..eylülden sonra bıraktım herşeyi yaa ilaçlar bitince 1 ay içinde okadar rahatladıki vucudum gün geçtikçede rahatladığımı hissediyorum..kilolar bile bir anda gitmeye başladı rejim falan yapmamama rağmen..inşş sende vucudun toplamış bir şekilde başların güzel sonuçlarını bizlerle paylaşırsın..
Canım benim hemen pes etme inşallah her şey güzel olacak burdan güzel haberlerini alacağız seninde diğer arkadaşlarında bi kendini topla bakalım benimde tutmayınca doktorum 2 adetinde gel demişti hemen kötü düşünme pozitif ol lütfen bana gelince dün gece tekrar kanamam başladı halada devam ediyo RABBİM hepimizin sonunu hayır etsin hepimz sağ salim bebişlerize kavuşalım canım.
yıldızzzzz:))), seni görmek güzellll, sana özelden yazdım mesaj canım:),
biliyormusunuz ben eğer bu denememde transfer noktasına gelirsem, o bahceci kliniğini bende dava edeceğim , hem beni 1 yıl oyaladı hem de olmaz artık donasyon yapın dedi diye,
yada şöyle okkalı bir email yazacağım onlara, sessiz kalmayalım da, bilisnler artık bilinçsiz değiliz hastalar olarak:)
Transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım bende tebokan kullandım ama transferden sonra sakın bırakmayı unutma.RABBİM gönlüne göre versin canım tüm bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİNarkadaşlar herkeze merhabalar yarın eğer kuzucuklarım saağlıklı çözünürlerse transferim var dün rahim kalınlığım 7. kusur mm idi doktorumdan habersiz tebokan içiyorum :) yarına kadar kaç olur bilemiyorum ama umarım herşey güzel gider lütfen sizde dualarınızı esirgemeyin sevgiler...
Kızlar selamlar bu konu hakkında hiç bilgim yok benim ama 9.günü gittiğimde kalınlığı için hemşireye 6.5 diye not aldırdı iyimi kötümü acaba:18:
[ı] transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım bende tebokan kullandım ama transferden sonra sakın bırakmayı unutma.rabbim gönlüne göre versin canım tüm bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.amin[/ı]
[ı]rahim kalınlığı her doktora göre değişiyo galiba ama benim transferim en son 9,5 la yapılmıştı.bundan öncekilerde 7,5 la kafanı karıştırmak istemem ama bana düşük gibi geldi canım.[/ı]
anladım canım doktorum ii herşey yolunda dedi ben tüp yaptırmıyorum sadece kontrol amaçlı gitmiştim orada hemşireye söylerken duydum inş iyidir ya saol cevabın için
Transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım bende tebokan kullandım ama transferden sonra sakın bırakmayı unutma.RABBİM gönlüne göre versin canım tüm bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NİLU AKLIMDA YALNIZ BENDE KANDA PIHTILAŞMA SORUNU VAR İĞNE VURULUYORUM TERS Bİ DURUM OLMAZ UMARIM BİDE DÜN 12. GÜNÜMDÜ 7 KÜSURDU ACABA KALINLIK AZMI ANLAYAAMADIM...DUALARIN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN SIKI SIKI TUTUNDURSUN BEBİŞİNİ SANA AMİNNN..
Kızlar selamlar bu konu hakkında hiç bilgim yok benim ama 9.günü gittiğimde kalınlığı için hemşireye 6.5 diye not aldırdı iyimi kötümü acaba:18:
Kızlar merhaba, nasılsınız umarım haliniz keyfiniz yerindedir.Benim kanamalarım devam ediyo galiba bununla yaşamayı öğrenmem lazım.Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?