- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
Gabrielle hamileeeee inşallah sağlıkla devamı gelsin. Oda çok yakınırdı rahimden, kalınlıktan vs. allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Gabrielle hamileeeee inşallah sağlıkla devamı gelsin. Oda çok yakınırdı rahimden, kalınlıktan vs. allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Defnecanlar selam ...
senin planların ne durumda ???? yakında varmı tedavi programı..........
tam yukardakini yazmıştımki sonra pınara yazdığın açıklamayı farkettim, hayırlısı diyorum, doğru doktor çok önemli hepimizin ihtiyacı olan bu.
Gerçekten olacak pınarım bu sefer sen kalbini ferah tut... Hem de çok güzel bir anne olacaksın... Ben nedense seninle konuşmaya başladığımdan beri bunu kendim içinde senin içinde hissediyorum. Biz anne olup kolkola girip bebişlerimizi gezdireceğiz...Ne güzel hayal ama değil mi?
Ben de önce erol tavmergenle görüşmeye karar verdim. Özel ege tüp bebekle ilgili çok fikrim yok. Bak bunu da düşüneyim. Gelecek hafta erol hocaya randevu aldım ön görüşme için. bakalım ne hissedeceğim. Sen hiç ona gittin mi? ya da şifa tüp bebekle ilgili fikrin var mı? Doktor bulmakta ne kadar zor biliyor musun....Bilmez misin bilirsin tabiki....Hızlıca karar vermem lazım aslında yaz geliyor çünkü....Doktoları yazın bulmak çok zor olabilir....Allahım hepimizin her aşamadakilerin yardımcısı olsun...Çok zor sınavlar bunlar...Ama hep umudumuzu diri tutmalıyız.. Bu çok çok doğru. Seninle ilgili de çok güzel çok ferah hisler var içimde...
Pınarcım bu işte pozitifi görmek öncelikle allahın takdiri sonra %75'i moral +%25 tıp .....
moral gücü kalbindeki inanç ve beynini olumluya odaklamak bunları başarıyorsun şuan. düşünceler kaderimizi belirliyorsa eğer allahın izniyle sen bu sefer hamile kalacaksınnn .
merkez olarakta şuan herşey içine sinmiş buda güzel. pazartesi gider alırsın bebeleri, 9 ay sonrada doğur bitsin bu iş.bu kadar
yanılmıyorsam bu senin 3. denemen değilmi? son olsun hadi.
ben iyiyim, cumartesi gidecektim kontrole, salı gel devam et dedi, peki dedim, benden böyle.
çoooookkkk tebrik ederim bana acayip moral oluyo ne güzel bi anneciğimiz daha oldu inşallah üçüncü denememde üçüncü hamişte ben olurum:))))Gabrielle hamileeeee inşallah sağlıkla devamı gelsin. Oda çok yakınırdı rahimden, kalınlıktan vs. allah sağlıkla tamamına erdirsin.
pınarcım bu mübarek günde işallah allah gönlüne göre verir ve bebeğini nasip eder işallah. son tedavin olsun canım...
sağol çiğdemcim inşallah bu uğur hepimize olsun inşallah inşallah sınavların iyi geçer:))arkadaşlar öncelikle hepinize slm ben girmeyeli neler olmuş burda yaa çok mutlu oldum haberleri görünce..arkadaşlar bayadır giiremiyorum dersler çok yoğunlaştı malum zaman geçiyor temmuz 9 a az kaldı heycan doruk da..yüksek bi tempoda ders çalışıyorum onu bitireyim hemen bebek çalışmalarına başlıycam canım çekti valla :)))
karamelito ve Gabrielle çok tebrik ederimmm ikinizide umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..halaylar çekilmeye başlanıyor bizim topiğimizdede yaşasınn :))
yıldızcığım pınarcığım sizdende bu güzel haberleri merakla bekliyorum..inşşş ikiniz içinde bu son tedavi olur..bu topiğin uğru hepimize geçsin inşşş..
Yıldız merhaba....Ben tüp bebek olayı ile daha yeni tanışacağım. Rehberliğinize ihtiyaç duyacağım sanırım. Daha hala merkeze karar vermedim...:44:
arkadaşlar öncelikle hepinize slm ben girmeyeli neler olmuş burda yaa çok mutlu oldum haberleri görünce..arkadaşlar bayadır giiremiyorum dersler çok yoğunlaştı malum zaman geçiyor temmuz 9 a az kaldı heycan doruk da..yüksek bi tempoda ders çalışıyorum onu bitireyim hemen bebek çalışmalarına başlıycam canım çekti valla :)))
karamelito ve Gabrielle çok tebrik ederimmm ikinizide umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..halaylar çekilmeye başlanıyor bizim topiğimizdede yaşasınn :))
yıldızcığım pınarcığım sizdende bu güzel haberleri merakla bekliyorum..inşşş ikiniz içinde bu son tedavi olur..bu topiğin uğru hepimize geçsin inşşş..
canım arkadaşım ne güzel yazmışsın ne güzel hayeller kurdurdun bana inşallah alalım bebişlerimizi parka gidelim sen beni ara benim yaramaz hiç susmuyo çok gazı var ne yapmalıyım de mesela(benim sendn 1-2 ay önce olcak ya)ayyy sen izmirdesin ne güzel biz çok geliyoruz izmire şöyle inciraltında parka götürürüz yaramazları hem deniz hem güneşşş harikaa ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım hemde çok tabi topikteki diğer canım arkadşlarım hepinizi bekliyoruz bebişleri hep beraber gezdireceğiz ona göre yıldızcımmm hadiiii sıra sendee çok çoookkk güzel olacak herşey Allahın izni ile
defnecim erol beyle alakalı bende çok araştırdım çok güzel şeyler duydum başarı oranları çok yüksek sadece çoook yoğun oluyomuş görüşmek çok zor oluyomuş yüz yüze bulmak zor oluyomuş birazda asık suratlıymış galiba bunu iyice araştır istersen seni etkilemek istemem o görüşmedeki elektrik çok önemli ama aklının bir yerlerinde kent has de olsun bence git bi ön görüşme yap birşey kaybetmezsin nasıl olsa.özel ege ile alakalı bende sadece bir kaç şey biliyorum duyduklarım hep olumluydu ben aslında kent hastanesinde karar kılmıştım ama çok yaakın bi aile dostumuz oda kadın doğum uzmanı kaan beyi mutlaka bi deneyin ben kimi gönderdiysem hep olumlu sonuç aldım dedi
bende aslında biraz kaderci davrandım herşeyin hayırlısı deyip kaan beyle başladım tedaviye ilk gittiğimde olumlu hissettim ne bileyim diğer merkezlere göre daha küçük çok lüks değil ama titiz temiz olduklarını düşünüyorum bugün mesela kafama takmam gereken bone steril yerde ayaklarımın dibine düştü hemen değiştirdiler ayrıca tl olarakta diğer merkezlerden çok daha uygun geldi bize doktor indirimiyle oldukça indirim yaptılar biz çok paralar döktiğimiz için bize bedava geldi sanki:)) aslında kısmetten ötesi yok bunlar vesile inşallah ayakların seni çok dolaştırmadan şifa bulacağın yere götürür. ben çok inanıyorum nisan ayı kutlu doğum ayı Rabbi m Peygamber efendimize nefes almayı bahşettiği bu günde bizimde dualarımızı kabul etsin bizde sağlıklı hailelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
ayy yıldızcıımmm canım arkadaşım yazdıklarınız umudumu kat kat arttırıyotr inan bukadar rahat pozitifsem sizinde çok emeğiniz var Allah razı olsun haklıısın olumlu düşünceyle oluyorsa eğer ben bu sefer hamile kalacağım ve sağlıkla alacağım balımı kucağıma tabi önce Rabbimin izniyle.dondurulmuşları saymıyorum emb bozulduğu için iptal olmuştu onu saymassak 3. denemem Allahın hakkı üçtürAllahın izni ile 3. ve son denemem
salı günü güzel haberlerle dön inşallah rahim kalınlığın 11 leri bulsun o yaramazlar sana sımmmsıkı tutunsun
çoooookkkk tebrik ederim bana acayip moral oluyo ne güzel bi anneciğimiz daha oldu inşallah üçüncü denememde üçüncü hamişte ben olurum:))))
canım coşkun hoşuma gidiyor
takdir ediyorum seni. banada bulaşsın istiyorum .
benim doktor beni salıya salladı. yarın bizim burda küçük bir tıp merkezi var ona gidip bir kalınlığa baktırayım diyorum. ultrason aleti gelişmişmidir acaba küçük bir yer çünkü. böyle pimpirik olunca mutlaka sorun çıkıyor aman bir baktırıp çıkarım.
çiğdemcim iyi olmana sevindim, temmuz sonrası sende yeni bir tedaviye başlarsın hayırlısı ile... dilerim hep sevinç olur.... özletme arada bir göz kırpıver hiç olmazsa. ben üniversite sınavına girerken annem okunmuş pirinç koymuştu ceplerime ... batıl ama bu dünyada fazla gerçekçi düşünmemek lazım.
benim doktor beni salıya salladı. yarın bizim burda küçük bir tıp merkezi var ona gidip bir kalınlığa baktırayım diyorum. ultrason aleti gelişmişmidir acaba küçük bir yer çünkü. böyle pimpirik olunca mutlaka sorun çıkıyor aman bir baktırıp çıkarım.
rehberlik ederim tabi yaşadıklarımın bana kazandırdığı tecrübeler doğrultusunda. ne için burdayız zaten.
iyi araştırmanı aceleci olmamanı tavsiye ederim, doğru doktor, iyi merkez ve gelişmiş laboratuvar şart. bu iş hem tecrübeli bir ekip hemde gelişmiş teknoloji gerektiren bir iş. sanırım izmirdesin o nedenle öneride bulunamam ama bilgi paylaşıcaz mutlaka.
canım arkadaşım ne güzel yazmışsın ne güzel hayeller kurdurdun bana inşallah alalım bebişlerimizi parka gidelim sen beni ara benim yaramaz hiç susmuyo çok gazı var ne yapmalıyım de mesela(benim sendn 1-2 ay önce olcak ya)ayyy sen izmirdesin ne güzel biz çok geliyoruz izmire şöyle inciraltında parka götürürüz yaramazları hem deniz hem güneşşş harikaa ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım hemde çok tabi topikteki diğer canım arkadşlarım hepinizi bekliyoruz bebişleri hep beraber gezdireceğiz ona göre yıldızcımmm hadiiii sıra sendee çok çoookkk güzel olacak herşey Allahın izni ile
defnecim erol beyle alakalı bende çok araştırdım çok güzel şeyler duydum başarı oranları çok yüksek sadece çoook yoğun oluyomuş görüşmek çok zor oluyomuş yüz yüze bulmak zor oluyomuş birazda asık suratlıymış galiba bunu iyice araştır istersen seni etkilemek istemem o görüşmedeki elektrik çok önemli ama aklının bir yerlerinde kent has de olsun bence git bi ön görüşme yap birşey kaybetmezsin nasıl olsa.özel ege ile alakalı bende sadece bir kaç şey biliyorum duyduklarım hep olumluydu ben aslında kent hastanesinde karar kılmıştım ama çok yaakın bi aile dostumuz oda kadın doğum uzmanı kaan beyi mutlaka bi deneyin ben kimi gönderdiysem hep olumlu sonuç aldım dedi
bende aslında biraz kaderci davrandım herşeyin hayırlısı deyip kaan beyle başladım tedaviye ilk gittiğimde olumlu hissettim ne bileyim diğer merkezlere göre daha küçük çok lüks değil ama titiz temiz olduklarını düşünüyorum bugün mesela kafama takmam gereken bone steril yerde ayaklarımın dibine düştü hemen değiştirdiler ayrıca tl olarakta diğer merkezlerden çok daha uygun geldi bize doktor indirimiyle oldukça indirim yaptılar biz çok paralar döktiğimiz için bize bedava geldi sanki:)) aslında kısmetten ötesi yok bunlar vesile inşallah ayakların seni çok dolaştırmadan şifa bulacağın yere götürür. ben çok inanıyorum nisan ayı kutlu doğum ayı Rabbi m Peygamber efendimize nefes almayı bahşettiği bu günde bizimde dualarımızı kabul etsin bizde sağlıklı hailelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
ayy yıldızcıımmm canım arkadaşım yazdıklarınız umudumu kat kat arttırıyotr inan bukadar rahat pozitifsem sizinde çok emeğiniz var Allah razı olsun haklıısın olumlu düşünceyle oluyorsa eğer ben bu sefer hamile kalacağım ve sağlıkla alacağım balımı kucağıma tabi önce Rabbimin izniyle.dondurulmuşları saymıyorum emb bozulduğu için iptal olmuştu onu saymassak 3. denemem Allahın hakkı üçtürAllahın izni ile 3. ve son denemem
salı günü güzel haberlerle dön inşallah rahim kalınlığın 11 leri bulsun o yaramazlar sana sımmmsıkı tutunsun
çoooookkkk tebrik ederim bana acayip moral oluyo ne güzel bi anneciğimiz daha oldu inşallah üçüncü denememde üçüncü hamişte ben olurum:))))
kızlar ben proluton amp vuruldum çoook acıyo ara ara sızlıyo ama çoookkk acıyo normalmi....
baktır tabi Yıldız, baktır ve bizi hemen haberdar et olur mu ? dualarımız seninle
canım çok teşekkür ederim....sen istanbulda mısın? izmirden istanbula gelen çok arkadaşım var. hatta benim izmirden çok istanbuldakiler hakkında fikrim var...aceleci olmamak gerektiği konusunda haklısın, hem psikolojik hem de fiziken hazır olmak gerekiyor; bir de merkezi ve hekimi akla yatırmak gerekiyor sanırım.
yıldızcığım ben bu rahim kalınlığına baktırma konusunda pınarın dediklerine katılıyorum. Hem çok sık baktırırsan o anda; hekimine, rahmin ölçülen yerine göre ölçüm sonucu değişiyor bu da kafa karışıklığına neden olabilir canım...Bu konuda benim çok yakın bir arkadaşımın yaşadıkları bana çok büyük bir derstir. Kıza izmirde yıllarca senin rahmin ince denilip hazırlama karışım olarak bir takım tedaviler veriliyor . fakat ne kadar tüp denedilerse başarılı olamıyorlar. en sonunda uzun zaman ara verip hatta vazgeçtikleri bir sırada arkadaşımın eşi son bir kez daha denemelerini rica ediyor. istanbulda bülent urman hocaya gidiyorlar ve o diyorki sen kalınlığa falan takma kafanı bırak bu düşünceleri rahat ol yeterli ki....Ve buna inanıyor benim arkadaşım....Orada ilk denemelerinde kızlarını kucaklarına aldılar.....Tabiki bu işin olması bülent hocaya kısmetmiş ama bu işte birşeylere kalınlık incelik şu bu takılıp kalmamak önemli canlar....İnanmak çok önemli; arada bir kalınlık baktırmak korkuyu, şüpheyi ve bu şekilde evrene olmayacak mesajınıverebilir yıldızcım...Bilmem yanlış mıdüşünüyorum ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?