Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Ne güzel haberler duyuyoruz...Bunlar ne kadar güzel müjdeler ...Çok mutlu oluyorum bu sevinçli haberlere..Hepimize çok güzel pozitif motivasyon oluyor. İnşallah sıra pınarda arkadaşlar......

Gabrielle hamileeeee inşallah sağlıkla devamı gelsin. Oda çok yakınırdı rahimden, kalınlıktan vs. allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Yıldız merhaba....Ben tüp bebek olayı ile daha yeni tanışacağım. Rehberliğinize ihtiyaç duyacağım sanırım. Daha hala merkeze karar vermedim...:44:

canım arkadaşım ne güzel yazmışsın ne güzel hayeller kurdurdun bana inşallah alalım bebişlerimizi parka gidelim sen beni ara benim yaramaz hiç susmuyo çok gazı var ne yapmalıyım de mesela(benim sendn 1-2 ay önce olcak ya)ayyy sen izmirdesin ne güzel biz çok geliyoruz izmire şöyle inciraltında parka götürürüz yaramazları hem deniz hem güneşşş harikaa ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım hemde çok tabi topikteki diğer canım arkadşlarım hepinizi bekliyoruz bebişleri hep beraber gezdireceğiz ona göre yıldızcımmm hadiiii sıra sendee çok çoookkk güzel olacak herşey Allahın izni ile
defnecim erol beyle alakalı bende çok araştırdım çok güzel şeyler duydum başarı oranları çok yüksek sadece çoook yoğun oluyomuş görüşmek çok zor oluyomuş yüz yüze bulmak zor oluyomuş birazda asık suratlıymış galiba bunu iyice araştır istersen seni etkilemek istemem o görüşmedeki elektrik çok önemli ama aklının bir yerlerinde kent has de olsun bence git bi ön görüşme yap birşey kaybetmezsin nasıl olsa.özel ege ile alakalı bende sadece bir kaç şey biliyorum duyduklarım hep olumluydu ben aslında kent hastanesinde karar kılmıştım ama çok yaakın bi aile dostumuz oda kadın doğum uzmanı kaan beyi mutlaka bi deneyin ben kimi gönderdiysem hep olumlu sonuç aldım dedi
bende aslında biraz kaderci davrandım herşeyin hayırlısı deyip kaan beyle başladım tedaviye ilk gittiğimde olumlu hissettim ne bileyim diğer merkezlere göre daha küçük çok lüks değil ama titiz temiz olduklarını düşünüyorum bugün mesela kafama takmam gereken bone steril yerde ayaklarımın dibine düştü hemen değiştirdiler ayrıca tl olarakta diğer merkezlerden çok daha uygun geldi bize doktor indirimiyle oldukça indirim yaptılar biz çok paralar döktiğimiz için bize bedava geldi sanki:)) aslında kısmetten ötesi yok bunlar vesile inşallah ayakların seni çok dolaştırmadan şifa bulacağın yere götürür. ben çok inanıyorum nisan ayı kutlu doğum ayı Rabbi m Peygamber efendimize nefes almayı bahşettiği bu günde bizimde dualarımızı kabul etsin bizde sağlıklı hailelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

ayy yıldızcıımmm canım arkadaşım yazdıklarınız umudumu kat kat arttırıyotr inan bukadar rahat pozitifsem sizinde çok emeğiniz var Allah razı olsun haklıısın olumlu düşünceyle oluyorsa eğer ben bu sefer hamile kalacağım ve sağlıkla alacağım balımı kucağıma tabi önce Rabbimin izniyle.dondurulmuşları saymıyorum emb bozulduğu için iptal olmuştu onu saymassak 3. denemem Allahın hakkı üçtürAllahın izni ile 3. ve son denemem
salı günü güzel haberlerle dön inşallah rahim kalınlığın 11 leri bulsun o yaramazlar sana sımmmsıkı tutunsun

Gabrielle hamileeeee inşallah sağlıkla devamı gelsin. Oda çok yakınırdı rahimden, kalınlıktan vs. allah sağlıkla tamamına erdirsin.
çoooookkkk tebrik ederim bana acayip moral oluyo ne güzel bi anneciğimiz daha oldu inşallah üçüncü denememde üçüncü hamişte ben olurum:))))

pınarcım bu mübarek günde işallah allah gönlüne göre verir ve bebeğini nasip eder işallah. son tedavin olsun canım...

gabriel çoookkkk tebrik ederim hayırlısı olsunnasıl sevindim anlatamm sen bilmeden hamiş hamiş bana dua etmişsin ne güzel:))inşallah bende senin gibi hamiş olurum ne olur benim içinde çookk dua et olurmu:))

arkadaşlar öncelikle hepinize slm ben girmeyeli neler olmuş burda yaa çok mutlu oldum haberleri görünce..arkadaşlar bayadır giiremiyorum dersler çok yoğunlaştı malum zaman geçiyor temmuz 9 a az kaldı heycan doruk da..yüksek bi tempoda ders çalışıyorum onu bitireyim hemen bebek çalışmalarına başlıycam canım çekti valla :)))
karamelito ve Gabrielle çok tebrik ederimmm ikinizide umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..halaylar çekilmeye başlanıyor bizim topiğimizdede yaşasınn :))
yıldızcığım pınarcığım sizdende bu güzel haberleri merakla bekliyorum..inşşş ikiniz içinde bu son tedavi olur..bu topiğin uğru hepimize geçsin inşşş..

sağol çiğdemcim inşallah bu uğur hepimize olsun inşallah inşallah sınavların iyi geçer:))

Yıldız merhaba....Ben tüp bebek olayı ile daha yeni tanışacağım. Rehberliğinize ihtiyaç duyacağım sanırım. Daha hala merkeze karar vermedim...:44:

rehberlik ederim tabi yaşadıklarımın bana kazandırdığı tecrübeler doğrultusunda. ne için burdayız zaten.
iyi araştırmanı aceleci olmamanı tavsiye ederim, doğru doktor, iyi merkez ve gelişmiş laboratuvar şart. bu iş hem tecrübeli bir ekip hemde gelişmiş teknoloji gerektiren bir iş. sanırım izmirdesin o nedenle öneride bulunamam ama bilgi paylaşıcaz mutlaka.

çiğdemcim iyi olmana sevindim, temmuz sonrası sende yeni bir tedaviye başlarsın hayırlısı ile... dilerim hep sevinç olur.... özletme arada bir göz kırpıver hiç olmazsa. ben üniversite sınavına girerken annem okunmuş pirinç koymuştu ceplerime ... batıl ama bu dünyada fazla gerçekçi düşünmemek lazım.

canım coşkun hoşuma gidiyor
takdir ediyorum seni. banada bulaşsın istiyorum .

benim doktor beni salıya salladı. yarın bizim burda küçük bir tıp merkezi var ona gidip bir kalınlığa baktırayım diyorum. ultrason aleti gelişmişmidir acaba küçük bir yer çünkü. böyle pimpirik olunca mutlaka sorun çıkıyor aman bir baktırıp çıkarım.

canım ben çok takılma ne olur git baktır ama unutma merkezler farklı ölçebiliyo aklından çıkarmaaa lütfen bi transfer olsun bak nasıl heyecanlanacaksın imdi sadece ilaç içtiğin için pek bişey hissetmiyosundur eminim bebişlein bi göbüşüne konsun bak sen asıl heyecana

kızlar ben proluton amp vuruldum çoook acıyo ara ara sızlıyo ama çoookkk acıyo normalmi....

aranan kan bulundu :)))) cnm yaaa özlüyorum sizleri evet yaz gelesede bende mücadeleme kaldığım yerden daha güçlü devam etsem diye sabırla bekliyorum..bende eşimin babannesine su okutacağım çok ağzı dualı bir insan..inşş hakkımızda herşeyin hayırlısı..sen nasılsın cnm nasıl giyo tedavin inşş her şey gönlünce olur..

baktır tabi Yıldız, baktır ve bizi hemen haberdar et olur mu ? dualarımız seninle

canım çok teşekkür ederim....sen istanbulda mısın? izmirden istanbula gelen çok arkadaşım var. hatta benim izmirden çok istanbuldakiler hakkında fikrim var...aceleci olmamak gerektiği konusunda haklısın, hem psikolojik hem de fiziken hazır olmak gerekiyor; bir de merkezi ve hekimi akla yatırmak gerekiyor sanırım.

Hayal kumak güzeldir ve sona yaklaştırır bizleri; İzmir'de de çocuklar için ne kadar güzel yerler var ama di mi? Biz bu veletleri hem gezdirecez he m de biraz popişlerini sıkacağız bu kadar geç geldiler diye...Şaka şaka...
Evet erol beyin az konuştuğu hatta akşamları bile ona ulaşılamadığı yazıyor ama sanırım şifadaki ekip çok iyiymiş. Bakalım pınarcığım hele bir görüşeyim de elektrik almak çok önemli bu işte bakalım görelim....Kent hastanesi ile alakalı olarak en son yapışıklıklarım orada oluştuğu için ve şimdiye kadar düşüklerimde bile çare bulamayıp bu zamana kadar ben hep tüp bebek isterken hayır hayır diyen doktorum sonradan diyor ki hemen tüp bebeğe gitmen lazım; çünkü rahim çok incelmiş, niye? nasıl yani doktor bey? açıklama yok....kendi yaptığı kürtajdan çünkü... Hemen tüp bebeğe gitmen lazım...Bunu ilk duyduğumda başımdan kaynar sular aktı...Hem de hep çok zor randevu alabildiğim için artık içim yanaşmıyor oraya... Bilmiyorum belki de hata yapıyorum ama gitmek istemiyorum oraya ne yapayım...En son smear aldırmıştım onu bile almaya gitmek istemedim ve hala sonucunu almadım. ayaklarım oraya doğru gitmiyor.

Dün senden sonra kaan beyden de randevu aldım fakat gün içinde çok erkene randevu veriyorlar, bakalım iş yerinden izin alıp gidebilecek miyim? İşte böyle pınarcığım....Şu anda senin için dua etmek istiyorum.. Tüm kalbimle....

yıldızcığım ben bu rahim kalınlığına baktırma konusunda pınarın dediklerine katılıyorum. Hem çok sık baktırırsan o anda; hekimine, rahmin ölçülen yerine göre ölçüm sonucu değişiyor bu da kafa karışıklığına neden olabilir canım...Bu konuda benim çok yakın bir arkadaşımın yaşadıkları bana çok büyük bir derstir. Kıza izmirde yıllarca senin rahmin ince denilip hazırlama karışım olarak bir takım tedaviler veriliyor . fakat ne kadar tüp denedilerse başarılı olamıyorlar. en sonunda uzun zaman ara verip hatta vazgeçtikleri bir sırada arkadaşımın eşi son bir kez daha denemelerini rica ediyor. istanbulda bülent urman hocaya gidiyorlar ve o diyorki sen kalınlığa falan takma kafanı bırak bu düşünceleri rahat ol yeterli ki....Ve buna inanıyor benim arkadaşım....Orada ilk denemelerinde kızlarını kucaklarına aldılar.....Tabiki bu işin olması bülent hocaya kısmetmiş ama bu işte birşeylere kalınlık incelik şu bu takılıp kalmamak önemli canlar....İnanmak çok önemli; arada bir kalınlık baktırmak korkuyu, şüpheyi ve bu şekilde evrene olmayacak mesajınıverebilir yıldızcım...Bilmem yanlış mıdüşünüyorum ki acaba?

Valla Defnecanlar çok doğru söylüyorsun. Hoş ben Yıldız'a rahatlasın diye baktır dedim ama genelde öyle umutsuz ola ola, korka korka kötü şeylerimi çağırıyoruzdur nedir ?

kızlar ben proluton amp vuruldum çoook acıyo ara ara sızlıyo ama çoookkk acıyo normalmi....

pınarcım ben ondan kullanmadım, bilemedim şimdi normalmi? yağlı bir iğneyse acıyabilir, yada yapılış tarzından olabilir. devam ediyor mu????

baktır tabi Yıldız, baktır ve bizi hemen haberdar et olur mu ? dualarımız seninle

Yok kızlar vazgeçtim, şu an fiziken biraz kendimi kötü hissediyorum, birde moralim bozulmasın, pınarın dediğide doğru her yer farklı ölçüyor, ikileme düşücem ondan sonrada. salıya salladım bende.

hastaların tavsiyelerine kulak verirsin, doktora, ünvanına bakıyorsun, çalıştığı yere bakıyorsun, birşey sanıyorsun, sonra dönüşü olmayan hasarlarla sen kendi başına kalıyorsun, o yeni hastalarıyla yoluna devam ediyor. karamsarlık yaratmak istemem ama ben doktorlar konusunda hep yanıldım, hep darbe aldım.
sende kürtaj olayından bahsetmişsin, bu rahim kalınlığı konusunda tüpe başlamadan önce birkaç doktorun görüşünü al derim. yapışıklıkta kalınlaşmayı engelliyor, hiç histeroskopi geçirdin mi? rahim filmi en son ne zaman çekildin? bu ikisi rahimde problemlerin tespiti için kullanılıyor. belki önce bir rahim filmi. hikayeni bilmediğim için tam birşey diyemedim.
rahim kalınlığı pozitif sonuca götüren en önemli etkenlerden biri. doktorlar en az 7 mm olsun istiyorlar. ama 8-9-10-11-12 mm şansı artıran faktör olarak görülüyor.

sözlerin çok doğru canım, ama benim rahimde artık çok net hasarlar olduğu kesin. kürtaj, kist, yumurtalık, tüp çıkarma ameliyatları geçirdim. sonuçta rahim hep darbe aldı, şimdi ultrasonda bile düz çizgi değilde eğri büğrü birşey görünüyor.
buna rağmen rahattım aslında takii doktorum balyoz gibi sözleriyle bu durumu kafama vurana kadar. kendime güveniyordum ve rahmin kötü olmadığına inanıyordum, biraz umuduma tuz ruhu döktüler desem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…