- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
amin inşallah herşey yolunda gider yıldızcım 4. gün transferi yapılıyomu hiç bilmiyorum 5.günün en iyisi olduğunu biliyorum ama kısmetten ötesi yok bugünü atlattı ya benim yavrularım Allahın izni ile 4. gün 5. gün hayırlısı ile olacak bu iş...
yüzümde bir tebessüm içimde mutluluk Rabbim devamını getirsin inşallah yıldızcım kalanları sağlıklı olursa dondurmak istiyoruz zaten çooook zooorrr ama belki kardeş yapmaya karar veririz Rabbim bu çocuğuma yada çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versinde kardeş çok uzak sanki.))
Şimdiiiii gelelim başka konuya artık topiğe yazmanın zamanı geldi. Arkadaşlar benim değer güzel katlamadı, güzel katlamadı da değil aslında artmadı sabit kaldı. Dr. dan gelecek maili beklemiştim sizlere bilgi vermek için. Gelen cevapta doktorum sonuç olumsuz ancak dış gebelik bakımından değerlendirmemiz lazım. Bekleyin kanama başlasın, kanama olsa bile bhcg yaptırıp sonucun 0 'a indiğini görmemiz lazım dedi.
Şimdiiiii gelelim başka konuya artık topiğe yazmanın zamanı geldi. Arkadaşlar benim değer güzel katlamadı, güzel katlamadı da değil aslında artmadı sabit kaldı. Dr. dan gelecek maili beklemiştim sizlere bilgi vermek için. Gelen cevapta doktorum sonuç olumsuz ancak dış gebelik bakımından değerlendirmemiz lazım. Bekleyin kanama başlasın, kanama olsa bile bhcg yaptırıp sonucun 0 'a indiğini görmemiz lazım dedi.
Pınarrr çok sevindim büyüsünler bakalım minişler. 4 gün transferi yapılıyor bana yapıldı yani risk almadılardı kalanlar 5. güne gitti donduruldu. İnşallah şöyle 2 tane 5. gün misler gibi transferin olur. ama 4. gün derlerse de asla moralini bozma.
yıldızcım 3.gün 5. gün tutacaksa balımmm beni tutacak nasılsa hayırlısı ne ise öyle olsun ama 3.günü geçmeleri çok çok umudumu arttırdı cidden daha çok inandım bu işin olacağına önceden %60 olacak diyodum şimdi%90 olacak Allahın izni ile diyorum Rabbim çok büyük çok...şuan ikiz olma ihtimal, bile beni korkutuyo yıldızcım Allahım verirse tabiki kabulüm ama tek olsun sağlıklı olsun uzun ömürlü hayırlı evlat olsun diyorum tabi ilerleyen zamanlarda balım büyüyünce nasıl hissederim bilemiyorum inşallah Rabbim o günleri göstersin bizlere3.4.5. gün embriyosu oluyor merak etme...üçüncü gün bakıyorlar gününe uyumlu gelişiyor ve gelişmeye devam ediyorsa, o zaman 4. ve 5. güne bırakıyorlar, üçüncü gün 8-10 hücre olabiliyor, 4. gün 10 hücrenin çok üzeri oluyor yani morula safhası, 5. gün blastosist oluyor. artık hücre olmaktan çıkıyor hücreler birleşmeye başlıyor. en kıymetlisi 5. gün embriyosu, fakat 4. gün embriyolarıda çok iyi kabul ediliyor.
kardeş fikri neden çokkkk zorrrr ???? neden çok uzakkkk ?
zor değil, uzak değil, bundan sonraki hedefin bu.... hayyallerine sınır koyma. hayırlısı ile gelsinler inşallah.
slm yıldızcım slm yol arkadaşlarım yıldızcım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki içimde durduramadığım çoşkumu yüzümde engel olamadığım gülümsememi arttırdın Allah razı olsun size bi önceki msjı yazdıktan sonra aldım elime Kuranı Kerimi başladım meryem suresini okumaya bi taraftanda diyorum ki ben bu duayı okurken eşim arayacak güzel haberi verecek bana duanın ortasına geldim telefonum çaldı inanamadım gözlerim doldu ama duamı bitirmeden açmadım sonra zaten telefon sustu. eşimin iş yeri evimize çok yakın hemen hazırlanıp yanına gittim malum bugün pazartesi çok yoğun oluyo eşimle çok konuşamadık ama herşey çok güzelmiş dedi.erkekler biraz daha meraksız oluyo maalesef.dayanamadım hemen merkezi arayıp embriyoloğu istedim.pınar hanım herşey çok güzel 5 adet sağlıklı embriyonuz var dediler. bugün transfer yapmayacağız biraz daha gelişimini görmek istiyoruz yarın sabah arayıp tekrar bilgi verceğiz dediler.Rabbim dedim şükürler olsun sana binlerce kere benim embriyolarım hiç 3 günü geçemediler şimdi 4. 5. güne gidiyolar.çok çok mutluyum arkadaşlar benim içim dua eden herkesten Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin ki bu sevincim doğuma kadar gitsin:)))Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin)
yol arkadaşlarım beni en iyi siz anlarsınız ağlamak istiyorum hemde çok ama mutluluktan tutuyorum kendimi sakin olmaya çalışıyorum Rabbim bu sevinç gözyaşlarımı kat kat arttırsın inşallah tabi isteyen herkesin inşallah
yol arkadaşlarım beni en iyi siz anlarsınız ağlamak istiyorum hemde çok ama mutluluktan tutuyorum kendimi sakin olmaya çalışıyorum Rabbim bu sevinç gözyaşlarımı kat kat arttırsın inşallah tabi isteyen herkesin inşallah
Yaşasın...Güzel haberler dalgası devam ediyor ve de edecek....Biz sonra bu yazıları okuyup nostalji yapacağız kızlar. Pınarcığım senin adına öyle çok sevindim ki. Allahım hayırlısıyla devamını getirsin inşallah....Herşey ama herşey gönlüne göre olsun...
Canım benim...Ağlama sakın, negatif hormon salgılatmak yok vücuduna, sakinlik için sakin kalmak ve sabırlı olmak için dua et pınarcım. Bence mümkünse nötr kalmaya çalış, vücudun bir de ek yoğun duygularla uğraşmasın arkadaşım...Umutlu olalım ama çok heyecanlanmadan...Ve inan ki herşey çok çok güzel olacak.....
pınarcığım rahim kalınlığın kaçmış şu an; tüp bebek tedavisi sırasında artıyor bu değil mi; bağışla beni biraz tüp bebek cahiliyim de....[/QUOT
defnecim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah böyle güzel gelişmeye devam eder herşey bi dalga gibi geliyo bazen mutluluk gözyaşları ve heyecan ama hemen aklımı dağıtmaya çalışıyorum şimdi çok iyiyim çok şükür rahim kalınlığım kaç bilmiyorum aslında burda doktorum var ama kafa karışıklığı olmasın diye gitmiyorum transfer sırasındada sormak istemiyorum açıkçası sonradan düşünüp vesvese yapmamak için çünkü tutacak olan embriyo 6 mm ile bile tutuyo benim adıma kafa karışıklığından başka bişey olmayacak sen başla hayırlısı ile tüp bebeğe ben ve eminim diğer arkadaşlarım elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana sen ne yaptın görüşmeler ne zaman hadi arkadaş ister benim kuzucuklarım ona göre:)))
slm yıldızcım slm yol arkadaşlarım yıldızcım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki içimde durduramadığım çoşkumu yüzümde engel olamadığım gülümsememi arttırdın Allah razı olsun size bi önceki msjı yazdıktan sonra aldım elime Kuranı Kerimi başladım meryem suresini okumaya bi taraftanda diyorum ki ben bu duayı okurken eşim arayacak güzel haberi verecek bana duanın ortasına geldim telefonum çaldı inanamadım gözlerim doldu ama duamı bitirmeden açmadım sonra zaten telefon sustu. eşimin iş yeri evimize çok yakın hemen hazırlanıp yanına gittim malum bugün pazartesi çok yoğun oluyo eşimle çok konuşamadık ama herşey çok güzelmiş dedi.erkekler biraz daha meraksız oluyo maalesef.dayanamadım hemen merkezi arayıp embriyoloğu istedim.pınar hanım herşey çok güzel 5 adet sağlıklı embriyonuz var dediler. bugün transfer yapmayacağız biraz daha gelişimini görmek istiyoruz yarın sabah arayıp tekrar bilgi verceğiz dediler.Rabbim dedim şükürler olsun sana binlerce kere benim embriyolarım hiç 3 günü geçemediler şimdi 4. 5. güne gidiyolar.çok çok mutluyum arkadaşlar benim içim dua eden herkesten Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin ki bu sevincim doğuma kadar gitsin:)))Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin)
off kızlar nerdesiniz ya size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi. sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmuşmuydu bu kötü bişeymi ya paranoyak gibi davranmak istemiyorum ne bileyim işte...
valla süper hem beş embriyo hem de 5. gün hadi işallah son tedavin olurda kavuşursun bebeğine...slm yıldızcım slm yol arkadaşlarım yıldızcım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki içimde durduramadığım çoşkumu yüzümde engel olamadığım gülümsememi arttırdın Allah razı olsun size bi önceki msjı yazdıktan sonra aldım elime Kuranı Kerimi başladım meryem suresini okumaya bi taraftanda diyorum ki ben bu duayı okurken eşim arayacak güzel haberi verecek bana duanın ortasına geldim telefonum çaldı inanamadım gözlerim doldu ama duamı bitirmeden açmadım sonra zaten telefon sustu. eşimin iş yeri evimize çok yakın hemen hazırlanıp yanına gittim malum bugün pazartesi çok yoğun oluyo eşimle çok konuşamadık ama herşey çok güzelmiş dedi.erkekler biraz daha meraksız oluyo maalesef.dayanamadım hemen merkezi arayıp embriyoloğu istedim.pınar hanım herşey çok güzel 5 adet sağlıklı embriyonuz var dediler. bugün transfer yapmayacağız biraz daha gelişimini görmek istiyoruz yarın sabah arayıp tekrar bilgi verceğiz dediler.Rabbim dedim şükürler olsun sana binlerce kere benim embriyolarım hiç 3 günü geçemediler şimdi 4. 5. güne gidiyolar.çok çok mutluyum arkadaşlar benim içim dua eden herkesten Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin ki bu sevincim doğuma kadar gitsin:)))Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin)
karamel çok üzgünüm. ama devamında yüzün gülecek işallah.Şimdiiiii gelelim başka konuya artık topiğe yazmanın zamanı geldi. Arkadaşlar benim değer güzel katlamadı, güzel katlamadı da değil aslında artmadı sabit kaldı. Dr. dan gelecek maili beklemiştim sizlere bilgi vermek için. Gelen cevapta doktorum sonuç olumsuz ancak dış gebelik bakımından değerlendirmemiz lazım. Bekleyin kanama başlasın, kanama olsa bile bhcg yaptırıp sonucun 0 'a indiğini görmemiz lazım dedi.
lekelenmen çok normal ama bugüne kadar uzaması normal mi bilmiyorum cidden. geçmiş olsun. yarın doktorunla konuşmanı öneriyorum canım...off kızlar nerdesiniz ya size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi. sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmuşmuydu bu kötü bişeymi ya paranoyak gibi davranmak istemiyorum ne bileyim işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?