Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

pınarcığım bende ilk düşük tehditimde vurulmuştum haklısın gerçekten ağrıyor ama geçiyor ve bebişlerini destekliyor. o nedenle vız gelir sana o ağrı...canım kolaylıklar sana bol bol...

kızlar ben proluton amp vuruldum çoook acıyo ara ara sızlıyo ama çoookkk acıyo normalmi....

4 kürtaj geçiridim yıldızcığım düşüklere bağlı. Pıhtılaşmadan dolayı bebekler karnımda yaklaşık 10 haftalık olup kalpleri duruyordu. Ben bunu neye benzetiyorum biliyor musun?Karnı aç bir insana yemeği uzatıp uzatıp elinden almak gibi birşey bu... Tam kavuşacağım sanıyorsun ama bebeğin elinden kayıp gidiyor...Neyse bu psikolojik yanı işin.. Bu düşüklere bağlı 4 kürtaj geçirdim ve ensonunda yapışıklık oldu. Histeroskopi ile açıldı sonra rahim filmi çektirdim herşey normal fakat incelik tam eskisi gibi olmuyor. en fazla 6,7-7 mm oluyor rahim kalınlığım. Şu anda sadece tebokan fort kullanıyorum. aslında bunun için tek bir doktora gititim. rahim inceliğini doktorum fark edeli yaklaşık 1,5 ay oldu. bu arada acele etmek istemedim, apar topar panikle kendini bir doktorun emanetine bırakıyorsun heyecanla herşey ters gidiyor; biraz ruhen sakinleşmek istedim....Ruh dinginliğinin bu işte çok önemli olduğunu kavradım...Çünkü ben düşük korkusu yaşadıkça tekrar tekrar yaşadım...Korkularda negatifliği çekiyor gerçekten. Şimdi tekrar uygun doktor ve merkezi bulmak için sakin olmaya çalışıyorum.

slmmm kızlar ben geldimm taze bir anne adayı olarak bugün defnecim sen çok iyi bilirsin inciraltındaydım arkadaşım ve onun iki fırlama oğluşlarıyla parklar bahçeler yeşillik ve deniz.... harikaydı bende annelik alıştırmaları yaptım:))güzel bi gün oldu benim için defnecim kuzularla gidilecek çok güzel yerler buldum
maalesef bizde kaan beyde biraz randevu saati yüzünden sorun yaşıyoruz ama naparsın yeterki gelsin bizim ufaklıklar
aslında kızlar biraz canım sıkkın anneemle biraz tartıştık ama neyse aklıma getirmemeye düşünmemeye çalışıyorum yıldızcım defnecim iğne acım hafifledi çok şükür Allahtan haftada 1 hoş hergünde olsa dayanırdım ama cidden uzun zaman oturamadım totomun üstüne
bakalım pzrts sabah ararız bilgi veririz demişti embriliyog umarım gelişmeler güzeldir benim kuzucuklarım anneciklerinin göbüşlerine sımsıkı tutunmak için bekliyolardır umarım öyledir

Gabrielle canım tebrik ediyorum seni Bebeişlerinle bir ömüüür geçir Darısı Yıldız ve Pınar arkadaşlarımızın başına olsun .

Defnecim Erol hocadan benim bir arkadaşım hiç memnun kalmadı sanırım 2 kez orada boş yere oyaaladılar Ben çok ısrar etmiştim Aydın Arıcı ya git diye istememişti sonunda gitti ve çok memnun gerçi bebişi kucağına alamadı ama yine de dr u değiştirmiyor o kadar memnun yani Hem o tek yumurtayla deneyip durur kızcağız. Dr un da çok suçu yok hani.

Ben yine Aydın bey i ya da memrial i tavsiye ediyorum arkadaşım İzmir i boşver bu işin piri İstanbul Kaan bey de çok duydum ama şahsen tanımıyorum bir şey diyemiyeceğim Bol şans

Gabrielle hamileeeee inşallah sağlıkla devamı gelsin. Oda çok yakınırdı rahimden, kalınlıktan vs. allah sağlıkla tamamına erdirsin.

nisan geldi mucizeleriyle geldi
hayırlı olsun allah tamamına erdirdin darısı hepimizin başınaaaaa

Ne güzel haberler duyuyoruz...Bunlar ne kadar güzel müjdeler ...Çok mutlu oluyorum bu sevinçli haberlere..Hepimize çok güzel pozitif motivasyon oluyor. İnşallah sıra pınarda arkadaşlar......

gabriel çoookkkk tebrik ederim hayırlısı olsunnasıl sevindim anlatamm sen bilmeden hamiş hamiş bana dua etmişsin ne güzel:))inşallah bende senin gibi hamiş olurum ne olur benim içinde çookk dua et olurmu:))

karamelito,yıldız,defnecanlar,pınar,çiğdem,papatya(atladığım biri yoktur umarım)
hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. dün tek tek alıntıyla size yazmıştım ancak nasıl olduysa çevrimdışı dedi ve hoopp uçtu yazdıklarım. ben de bugün kalktım ilk iş olarak size yazmaya başladım.
allahımm işallah en kısa zamanda size de nasip eder. yuvalarımızı hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün, bahtı açık,uzun ömürlü, aklı fikri yerinde olan evlatlarımızla şenlendirir. canı yürekten diliyorum...
bana gelince çok heyecanlıyım yani. cuma günü çok mutluydum. şimdi yerini korku aldı.2009 yılında gene aynı mart ayında hamile kalmıştım ancak kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum.( allahım bir daha gösterme kimselere ya rabbim) gene alamam diye öyle korkuyorumki. cma günü öğrendim cumartesi pazar daha hiç uyku uyuyamadım. başım ağrıyor her tarafım dökülüyor. uyusam dinlencem de çok tedirginim
şunu unutmayın ne olur ben 40.5 yaşındayım benim olduysa sizlerin olmaması için hiç bir sebep yok sadece vakti saati var demekki.ben çok şaşkınım cidden rabbimin bir mucizesiyle başbaşayım.
allahım isteyen herkese versin işallah.
kızlar dua edin lütfen kalp atışlarını duyayımm. çok korkuyorum.
hepiniz dualarımdasınız...
sevgiler...

Merhaba arkadaşalar;
yağmursesi nickimi bir sorundan ötürü iptal etmiştiım. anca daha sonra sisteme geri dönmek istediğimde bu nickimi kullanmam münkün olmamıştı. ben de Gabrielle ile üye oldum. ancak birsüre sonra baktım bu nickim aktif olmuş ben de diğerini silip bununla devam etmeye karar verdim sevgiler...

canım çok haklısın tedirgin olmakla ama ne olur kendini biraz rahatlatmaya çalış bebeğinle konuş inşşş bu sefer kucağına alacaksın bebeğini..RABBİM duysun sesini meleğini göndersin sana bu sefer inşşşşş..

pınarcığım inşşş bebeklerin tutunacaklar sana cnm..ne güzel yapıosun öle kendini şimdiden alıştırıyosun. ben bunlara hiç cesaret edemiyorum..parkların önünden geçerken başımı çeviriyorum görmemek için yada gözlerim dalıp gidiyor oralara..bende senin gibi olabilmeyi çok istederdim..maşşallah deyim nazarım deymesin bebişlerinden güzel haberler alırsın inşşş..

arkadaşlar bugün çok kötü bir rüya gördüm inşşş tersi olur(( benim kürtaj yapan dr la mahkemem varya onunla ilgili beni adli tıpa göndercekler beklemediyim..rüyamda bi bayan dr var orda çok ii bir dr muş ama beni karnımdan ulturasyona tutuyor sonra sende çok yapışıklık var diyor( bende amaliyatım çok ii geçmişti açık olduğunu söyledi dr um diyorum senin yapışıklıkların en kötü cinsten açılsada hep tekrar edecek o yüzden amaliyat olmamın anlamı yok hiç uğraşma diyor offffffffffff hala etkisindeyim (((

ayy gabrielcim lütfen ama lütfen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun olumsuz yaşanmışlıklar maalesef heğpimizde var ama ne olur iyi düşün iy iolsun sağlıkla alalım kucağımıza fındıklarımızı ayy çok heyecanlı ya cidden:)))

çiğdemcim sağol arkadaşım bende bunları başarmayı 3 sene kendime ve eşime hayatı zindan ettikten sonra öğrendim içimden %60 bu iş olacak diyosa kalacak %40 hayırlısı ne ise öyle olsun diyo eğer olurda olmazsa bu seferde tabi üzüleceğim tabi ağlayacağım ama benim için hayırlısı bu sefer böyleymiş deyip yine devam edeceğim yoluma çünkü korkarak gerçekten o korktuğun şeyi çekiyosun öncelikle buna inanmak korktuğun şeylerin üzerine gitmek gerekiyo. size bişey söyleyeyimmi kızlar şu bu bebek olmama olayını ben yaptım aslında bilmeden hayatımda. ben 9-10 yaşlarımdan beri anneme ve kızkardeşime hep ya benim bebeğim olmazsa ben ne yaparım derdim anneme çocukluk aklı işte senin karnına koydururuz derdim:))benim için çocuk olmazsa olmazımdı hayatta.sonra eşimde ilk sorun olduğunu öğrendiğimizde ki eşimin ilk evliliğinden Allah bağışalsın bir kızı var aman Allahım dedim hemen bi yolunu bulalım. 3 gün içinde tüp bebek tedavisinde aldım soluğu.ama baktım ki ben çözümler çareler çıkar yollar aradıkça işler ters gittti maalesef ne anne olabildim ne mutlu.sonra ilk önce geç anne olmanın benim hayatımdan neler eksilteceğini düşündüm yüzleştim.eşimi çok seviyorum şu anda bebek olmadanda çok mutlu olduğumu anne olunca çok daha mutlu olacağımı anladım ve gerçekten zamanı geldiğinde anne olacağıma çooook inandım sadece o zamanı bilemiyorum :))inşallah 9 ay sonradır:)) sonra o zamana kadar hayatı hem kendime hem eşime zindan etmemeye karar verdim. bi şekilde eğer gerçekten olmazsa işte o zaman kabullenmeye karar verdim sonra ilk tüp tedavisinde benimle beraber hamile kalan (ben kürtaj oldum) arkadaşımı ve bebeğini görmeye gittim çünkü çok uzun zaman o bebeğe bakamamıştım.gördüğüm bütün bebekleri kucakladım kokladım kokularına şimdiden alışmak için:))çünkü anladım ki ben ne kadar korkarsam olmuyo işte olmuyo ha şimdi korkmuyomuyum tabi içimde acabalar ama kabullendim gerçekten hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum ve ekliyorum inşallah hayırlısı benim için bu tedavide anne olmaktır diyorum
dilerim hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız...

canım benim rüya yorumlarıyla alakalı bildiğim tek şey rüyalar tersine çıkar:)) inşallah doru biliyorumdur:90::90::90:

bu arada çok yazmışım kusura bakmayın...

Günaydınlar , Pınar transfer ne zaman ? Bugün mü yoksa Çarşamba mı ?

ayy karamelcim bilmiyorummmmm henüz aramadılar çok heyecanlıyım sizlere haber vereceğim. aslında eşimin yanına gidip aramayı düşünüyorum ama kararsız kaldım sakin olup bekleyeyim onların aramasını diyorum ama sanırım olmayacak

canım sakin olmaya çalışmalısın, herşey yolundadır hiç merak etme. sen sakin olki vücudundaki kan akışları normal seyrinde olsun, sinirlerin hormonların ters etkiyle uyarılmasın.
sen bebeleri almaya gideceksin gittiğinde onlara pamuk gibi bir anne olarak git.
sana en iyi kalite gelişen 2 embriyoyu verecekler ondan sonra bebeleri sarıp sarmalamak sana kalıyor, kendini onlara olan sevgine odakla özlemine, 9 aylık yolculuğunuza, kucağına alacağına... güzel hayaller kur, hayallerinde sınır olmasın... savaşım bitti diye düşün, onları alıp eve gelicem ve 12 gün sevgimle besliycem, onlara olan inancınla aranızda köprüler kur.
allah yüzünü güldürsün canım, transfer sırasında aklına seni mutlu eden şeyleri getir.

düşünceleriniz sizi kaderinize yönlendirir. Her zaman aynı şekilde düşünürseniz, hep aynı yere varırsınız.

ben bu sözü çok seviyorum, aslında geçmiş yaşanmış tecrübeler bizim içimizde silinmeyen korkular bırakıyor, hep acaba yine mi??? diye düşünürken öncelikle korkulan geliyor aklımıza. kendimden örnek vereyim, ne zaman şu tüp işine başlasam hep başarısızlıklarım gelir aklıma, başarısız olmuş arkadaşlarım... nedense mutlu olduğum anları hep unuturum, başlamadan sonuna dair kötü yorumlar yaparım. ama benim istediğim kötü olması değilki, neden enerjimi kötüyü zihnimde kalbimde canlandırmak için kullanıyorum??? madem beyin gücü herşeyin ötesinde ise beyim gücüm kötü olacak deyip duruyor , ben kötüyü istemiyorumki...
ne demişler iyi düşün iyi olsun... bu kadar basitse eğer denemeye değmezmi? belki böylesi bir düşünceden sonra yaşanacak bir olumsuzluktan daha fazla korkuyoruz, belki kendimizi baştan olumsuzluğa alıştırmaya çalışıyoruz. ama buda yanlış . çünkü baştan kaybetmeye odaklanıyoruz, o zamanda iyi düşüncelerle yola çıkma gücümüzü hiç kullanmamış oluyoruz. belkide eksik olan bu güç sadece. sonrada doktorlara yüklüyoruz, tıp diyoruz,yumurta kalitesi, sperm yavaş falan filan.... ah o zavallı doktorlar canlarım neler çekiyor bizden, diplomalı cahiller, insan bedeni üzerinden hak etmediği paralar kazanan zalimler... doktorlara küfür edesim geldi... bak baştaki bölümle burası tutmadı biliyorum. :86:

tabi bu kötüyü bırak iyiyi düşün keşfini yapana kadar çokkkkkk şeyler yaşadım arkadaşlar.... bundan sonrası için yapabilirmiyim deneyeceğim.

tabi biz ne kadar iyi düşünsekte bir diplomalı maymun çıkıyor diyorki, sen boşa kürek çekiyorsun... bunlarada prim vermiycez... bizim umutlarımızı yıkmalarına izin vermiycez. allah nasip ederde bir evladım olursa, dürülecek doktor defterleri kabardı bende. alıcam bebeğimi kucağıma gidicem, ulan eşş..... sen bana bunları bunları yaptın bunları dedin ama ben yinede bu savaşı kazandım, sen sadece kopya çekerek mezun olmuş tüccar mantıklı andavalın tekisin.
kızlarrrrrrrrrr işte bir garip psikoloji içindeyim

o rüyana giren doktoru bir yakalarsam var yaaaaaaaa
çiğdemcim zihnindeki korkular artık uykuda bile seni rahat bırakmıyor belliki.... ama inanki ne rüyada ne gerçekte onların bizi üzmesine izin vermemeliyiz. senin kafanda soru işaretleri var doğal olarak, bundan sonraki planında iyi bir merkez ve adam gibi bir doktorla yoluna daha aydınlık devam edeceksin bunu düşün .
şu mahkeme olayının senin lehine olmasınıda nasıl nasıl istiyorum. birileri dersini almalı. bizlere verilen yaralardan sonra onlar hiçbirşey olmamış gibi hayatlarını sürdürmemeli. başkalarınada bunu yapmayı alışkanlık haline getirmemeli. dava konusunda çok takdir ediyorum seni. bu ülkedeki adalet mekanizmasına güvenmesemde, en azından o doktor bozuntusunun huzuru kaçsın.

Son düzenleme:

slm yıldızcım slm yol arkadaşlarım yıldızcım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki içimde durduramadığım çoşkumu yüzümde engel olamadığım gülümsememi arttırdın Allah razı olsun size bi önceki msjı yazdıktan sonra aldım elime Kuranı Kerimi başladım meryem suresini okumaya bi taraftanda diyorum ki ben bu duayı okurken eşim arayacak güzel haberi verecek bana duanın ortasına geldim telefonum çaldı inanamadım gözlerim doldu ama duamı bitirmeden açmadım sonra zaten telefon sustu. eşimin iş yeri evimize çok yakın hemen hazırlanıp yanına gittim malum bugün pazartesi çok yoğun oluyo eşimle çok konuşamadık ama herşey çok güzelmiş dedi.erkekler biraz daha meraksız oluyo maalesef.dayanamadım hemen merkezi arayıp embriyoloğu istedim.pınar hanım herşey çok güzel 5 adet sağlıklı embriyonuz var dediler. bugün transfer yapmayacağız biraz daha gelişimini görmek istiyoruz yarın sabah arayıp tekrar bilgi verceğiz dediler.Rabbim dedim şükürler olsun sana binlerce kere benim embriyolarım hiç 3 günü geçemediler şimdi 4. 5. güne gidiyolar.çok çok mutluyum arkadaşlar benim içim dua eden herkesten Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin ki bu sevincim doğuma kadar gitsin:)))Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin)

süper pınarcım, 5 embriyo üstelik 2 gün daha yoluna devam edecekler, yarın öbürgün bunlar blast yada morula safhasına ulaşırlar ve bu da tutunma şanslarını katlayacak.
hadi bak herşey yolunda oldu bu iş diyelim...

aaa bak söylemyi unuttum , ikisini transfer etseler diğerlerinide kardeş yapmak için kullanırsınız
şimdi iyice sal kendini relaks ol en önemli kısım buydu onunda haberi böyle güzel geldi ...

amin inşallah herşey yolunda gider yıldızcım 4. gün transferi yapılıyomu hiç bilmiyorum 5.günün en iyisi olduğunu biliyorum ama kısmetten ötesi yok bugünü atlattı ya benim yavrularım Allahın izni ile 4. gün 5. gün hayırlısı ile olacak bu iş...
aaa bak söylemyi unuttum , ikisini transfer etseler diğerlerinide kardeş yapmak için kullanırsınız
şimdi iyice sal kendini relaks ol en önemli kısım buydu onunda haberi böyle güzel geldi ...
yüzümde bir tebessüm içimde mutluluk Rabbim devamını getirsin inşallah yıldızcım kalanları sağlıklı olursa dondurmak istiyoruz zaten çooook zooorrr ama belki kardeş yapmaya karar veririz Rabbim bu çocuğuma yada çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versinde kardeş çok uzak sanki.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…