Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Gabrielle
Benim de iki düşüğüm var 6 ve 7. haftalardı kalp atışlarını duymuştum O zamanlar Can Kavuzlu ya gittim Fevzi Şen le çalışıyorlsrdı ve bana günde 6 tane progestan hap vermişti durmadan uyuyordum durmadan Belki sana da böyle yenilikçi bir dr lazımdır Şu anda ki dr unu bilmiyorum ama bence inan hiçbir şey olmayacağına ve git bir secret cd si al izle . Bu korkutucu düşünceleri uzaklaştırmak için birşeylerle oyalan arkadaşlarını ziyaret veya kuran okumaktan hoşlanıyorsan oku dinle veya uzaksan o konuya kundalini yoga diye bir şey var onu dene ya da müziğini dinle sakin ol arkadaşım bir şey olmayacak sadece inan . Hadi Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim papatya. moral oldunuz cidden. dua ediyorum cidden. az önce tedavide olanları ve tüm isteyenleri dualarıma ekledim. olacak işallah bende öyle inanıyorum korktuğum da oluyor elbette.
teşekkür ederim güzel dileklerin için.

karamelito canım allah tan dileğim mucize olur herşey iyiye gider canım ya. rabbim hakkında hayırlısını versin başka da bişey diyemiyorum

yağmursesi ne olur biraz rahat ol bir kere olumsuz oldu diye yine olucak diye bişey yok.bu yolda çok çaba harcadın inşallah bu bebişi sağlıkla alacaksın kucağına

slm arkadaşlar biraz önce merkezden aradılar yarın sabah 9:30 transfer var
benim kuzucuklarım 5. güne gidiyolar maaşallha kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin olurmı gabrielcim hamişlerin duası kabul olur:)) bu arada lütfen aklına kötü şeyler getirmeeeee sn artık iki canlısın ne güzzel.
kızlar nilu annecik hiç gelmiyo demi inşallah iyidir.
yıldızcım seninde bugün kontrolün vardı sanırım hadi bomba haberlerle dön inşallah:))

herşey güzel gidiyor bundan sonrasıda öyle olsun inşallah.
yarın al gel bebeleri 9 ay çok iyi bak onlara
her ezan sesinde her boş anımda her özlemim depreştiğinde dua ediyorum pınar, kendime ve tüm bebek özlemi çekenlere..... en çokta allahtan bizlere başarma gücü ve sabır diliyorum....

hadi bakalım pınar inşallah güzel haberler vereceksin, yıldızdan da aynı güzel haberler gelecek inşallah.

bugün 17.00 de kontrol var evet........ ayaklarım hiç gitmek istemiyor....... bugün içimde sıkıntıyla uyandım aynı şekilde devam ediyor..

nilu nun misafirleri gelmişti biryerlerden... en son onu hatırlıyorum.... dilerim iyidir.

Son düzenleme:
sağol yıldızcım iyi dileklerin için inşallah Allahım dualarımızı kabul eder bebişlerimizi bize bağışlar İnşallah Rabbim bu sefer ol der inşallah
yıldızcım lütfen içini ferah tut bak bizler deneme yanılma yöntemiyle bi çok şeyi deneyimlemiş insanlarız ne kadar olumlu düşünürsek ne kadar kabul eder bir hal içerisinde olur hiç birşeyden korkmassak o kadar başarılı oluruz bu hayatta lütfen kötü olumsuz düşünceleri at kafandan lütfennnn
doktor sana çok çok iyi şeyler söyleyecek olurda bi aksilik olursa buda Allahtan deyip başka ne yapabiliriz diye bakacağız ama korkmadan dünyanın sonuymuş gibi değil herhangi birşeymiş gibi.biliyorummm çok zor ama ancak bunu yapmaktan başka çaremiz yok lütfen içini ferah tut iyi haberlerle dön...

hayat aynı şeylerin tekrarından ibaret değildir, her yaşanmış tecrübe bir sınavdır, sınavın sonucu acıda olabilir tatlıda. her sınav yaşanır biter, yarım kalan sınavlar bir noktadan yeniden başlar ama kendini tekrar etmez... birinde hüsran yaşadıysak bu hüsran sonsuzluğun laneti gibi üzerimize yapışıp kalmaz. elbet yeni bir ışık doğar, elbet yeniden dibe vurmayalım diye bir şeyler bize basamak olur destek olur.... bu fırsatı bulduğumuz andada sımsıkı sarılmak lazım. eskiyi unutup yeniyi yaşamak lazım tadında.
nedense hatıraların tatlısı gelmezde aklımıza hep acı tarafları canlıdır hafızamızda, tekrarı korkutur . bu benim içinde geçerli... çoğumuz içinde böyle... yalan yok. peki bu neden? yoksa anı yaşamasını o anın güzelliğini yaşamasını bilemediğimizden mi??? başımıza gelen o güzelliği vakti saatinde mutlu mutlu geçirsek ... olumsuzluğa odaklanmak yerine elimizdeki güzelliği iyiye yorsak... kötü sınavımı verdim bitti şimdi mutlu olma zamanı desek... bunu çok azımız başarıyor. çünkü üzüntü korku hüsran dalgaları çok daha güçlü geliyor, mutluluk isteği özlemi, başarma inancı zayıf korkak... yıllardır yerleşmiş birşey var birde... aman kötü düşün sonu iyi olursa sevinirsin.... neden kardeşim yaaa neden kötü düşüneyim bir sonraki ana çıkacağımın garantisi varmı? sevinmen gerekn zamanda sevin, üzülmen gereken olaydada üzül. ya üzücü birşey olursa diye şimdiden üzülme korkma. önce bir anı yaşa. daha sonunu görmeden sonu için ağlama. aslında isyanım kendime. bunları yazıyorum ama uygulamaya gelince bir noktada sınıfta kalıyorum. her angüçlü olmakta imkansız... aman çok uzattım işte, aslında gabrielle seni sevemedim, bir küçük atışmamızda olmuştu... ama yazılarındaki korku beni üzdü üzüldüm kayıtsız kalamadım..... şimdi yazdıklarımı dilerim anlarsın ve sana lazım olanı içinden çekip alırsın.
sen geçmişte kötü bir sınav yaşamışsın, yaşanmış geçmiş olmuş, şimdi yeni bir sınava dahilsin, sonucunu hemen korkularınla tayin etmeye çalışmak yerine neden bunun tadını çıkarmayı denemiyorsun????

Hiç öyle ayakların geri geri gitmesin bakimm. Seninde şaşıracağın güzel haberlerle geri döneceksin.

haklısınız arkadaşlar, şuan ki ruh halimi bende aslında kendime yakıştıramıyorum ama sanırım yorgunluk var. hani diyorumki rahim olmadan olmuyor, çamaşır kovasındamı yapıcam bebeğimi .
neyse karemelito senden güç almam lazım... yaşadığın tecrübeden sonra eminimki yeniden yarına hazırsın.... güçlü kadınlarız biz....

o kadar o kadar güzel yazmışsın ki yıldız kötü sınavlarımı verdim bitti şimdi mutlu olma zamanı Allahın izni ile...

Canım benim çok çok sevindim.....Yarın 9:30 da yanında olacağız manen.....Kalplerimiz seninle olacak pınar....Maaşalllah o kuzucuklara....Herşey güzel olacak....

yıldızcım eline diline sağlık...Yazdıkların ruhumu yıkadı sanki...

Yıldızcığım asla böyle hissetme...Bu hisler sana ayak bağı olacak....Denemek, düşünce kalkıp tekrar denemek, ve tekrar düşünce tekrar yerden kalkıp tekrar denemek gerekiyor...Kendine şans vermezsen şansı ve oluru yaratabilir misin canım?

Benim bir çocuk doktoru ablam yıllar önce kürtajlara bağlı öyle bir yapışıklık yaşıyor ki; 2 yıla yakın adet olamıyor diyorlar ki senin rahim bitmiş artık adette görmüyorsun; çocuğunun olması imkansız umut etme; sonra aradan zaman geçiyor kadıncağız öyle inandırmışki kendini hamile kalamayacağına; adet de görmüyor ya; 4 aylık hamile; ama hamile kaldığını anlamıyor; çocuk hareket etmeye başlayınca anlıyorlar....Şu anda alllah ömür versin kızı 12 yaşında....Verecek allah herşeye rağmen veriyor biz sadece çok acele ediyor kendi istediğimiz zamanda olmasını istiyoruz...Lütfen moralini bozma...Tıbbın sınırları var...Ama yaşamın yok tatlım....Yaşam kendi döngüsünde sırası kendiliğinde kendi mucizelerini yaratıyor....

Son düzenleme:
Canım benim çok çok sevindim.....Yarın 9:30 da yanında olacağız manen.....Kalplerimiz seninle olacak pınar....Maaşalllah o kuzucuklara....Herşey güzel olacak....

sağol defnecim bize dua etmeyi unutma ben elimden geldiğince olumlu olmaya çalışıyorum ama tabiki herşey Rabbimin taktiri dileyelim ki bu sefer vakti saati gelmiş olsun inşallah...

yazdıkların çok doğru şeyler ve bir eğitimci olarak benim hep tekrar ettiğim şeyler ancak uygulama o kadar kolay değil( benim için en azından)
benim korkum "geçmişte böyle oldu gene olur" anlamında değil yaşımın risklerinden kaynaklı. 40.5 yaşındayım ve 2 sene önce bile bunu yaşamış biriyim.
önerilerin için gene de teşekkür ederim...
seni sevemedim ama sana acıdım :))) ne komik. sonuçta evlenecek değiliz, burası da sanal zaten insanlar birbirlerinin tecrübelerinden faydalandımmı hedafimize ulaşmışız demektir. gerisi olması gerekmiyor.yaşadıklarını detaylı bilmeden önce ben de sana çok kızmıştım ama tez canlılığını ve agresif çıkışını yaşadığın zor günlere verip seni de anlamıştım ve dualarıma eklemiştim. bir paylaşımım olmadan " seviyorum ya da sevmiyorum " diyemiyorum. çünkü o zaman o hislerim sadece klavyeye olan duygularımdan ibaret olur. bunu anlamak için paylaşmam gerekir senden farklı olarak.
bu arada etkisini gördüm mü bilmiyorum ancak tam bir ay nar suyu içmiştim hergün. bu öneri için de teşekkür ederim.
işallah son tedavin olur ve yaşadıklarını geride bırakırsın...

Bir adam, oğlu ile ormanda yürüyüş yapıyor. Birden çocuk takılıp düşüyor ve canı yanıp “Ahhhh” diye bağırıyor.

İlerideki dağın tepesinden “Ahhhh” diye bir ses geri geliyor. Çocuk şaşırıyor. Merak ediyor ve “Sen kimsin” diye bağırıyor. “Sen kimsin” diye cevap geliyor dağdan..Çocuk kızıyor. “Sen bir korkaksın” diye bağırı...yor.

Dağdan ge...len ses “Sen bir korkaksın” diye cevap veriyor.

Çocuk babasına dönüp “Ne oluyor böyle?” diye soruyor.

“Oğlum” diyor adam, “Dinle ve öğren!”

Dağa dönüp “Seni seviyorum” diye bağırıyor. Gelen cevap “Seni seviyorum“

oluyor. Baba tekrar bağırıyor, “Sen bir harikasın..” Gelen cevap “Sen bir harikasın..”

Oğlan çok şaşırıyor, ama ne olduğunu gene anlayamıyor. Babası anlatıyor..

“İnsanlar buna ‘Yankı’ derler, ama aslında o ‘Yaşam’dır. Yaşam daima sana senin verdiklerini geri verir. Yaşam davranışlarımızın aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla şefkat istediğinde, daha şefkatli ol!. Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan, sen sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, herkes için her zaman geçerlidir.Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarımızın bir aynada yansımasıdır..”Devamını Gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…