- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.161
kizlar ya bugun histereskopi ameliyati oldum doktor rahim girisin cok kalin cok zorlandim iceri girerken dedi..bebek istiyorum 2 seneye yakindir ondan olmama ihtimali varmi canlar ??
kizlar ya bugun histereskopi ameliyati oldum doktor rahim girisin cok kalin cok zorlandim iceri girerken dedi..bebek istiyorum 2 seneye yakindir ondan olmama ihtimali varmi canlar ??
Kendi adıma ne umudum, ne inancım kaldı. Ama bu tedavimi aksatacağım anlamına gelmiyor. Tabi ki tedavimi tıp bana dur dediği noktaya kadar olacağım ama o kadar, her tedavi umutla başladım, her tedavi için bu son dedim ama olmadı.
Gene de bazı bazı gerçekten sandığımdan güçlüymüşüm diyorum, ben bile benden bu kadar dirayet beklemezdim.
Ben NİLU yu çok merak ediyorum, bilen , görüşen, haber alan var mı ? Misafir 50 kere gitmiştir.
kk nın en güzel üyeleri nasılsınız??
:))) hani filmlerde vardır ya özellikle duruşma sahnelerinde " doğruyu sadece doğruyu söyleyeceğime" diye devam eder.
doğru istersen ; umutsuz, inançsız, boşuna kürek çeker havasında
yalanı istersen; iyiyim sen nasılsın :)
:))) hani filmlerde vardır ya özellikle duruşma sahnelerinde " doğruyu sadece doğruyu söyleyeceğime" diye devam eder.
doğru istersen ; umutsuz, inançsız, boşuna kürek çeker havasında
yalanı istersen; iyiyim sen nasılsın :)
al bir yalanda benden
iyiyim çiğdemcim :) nerelerdesin?
pınarda yok.
kızlar geçen ay 155 olan e2 bu ayda düşmemiş, doğum kontrol hapı vermişti doktor onu kullandım adet oldum ve bu ay e2 ye baktırddım 119 ............. yine çok yüksek........ benim 4 ay önceki testime baktım e2 35............ nasıl fırladı anlamıyorum, sadece iptal olan 2 dondurulmuş tedavimde avuç avuç aldığım estrofemlere bağlıyorum, ondan sonra adet düzeni kalmadı hatta kahverengiye dönmüştü. neyse bu ay kırmızıları gördüm sevindim ama e2 119 çıkınca yıkıldım...........
çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkk çıkmazlarım azalmıyor artıyor
cnm malesef hormonlar yükselince öyle hemen düşmüyor istenilen sınıra ama sende azda olsa bir düşüş var..bende senin düşüncene kesinlikle katılıyorum ilaçlardan oluyor bu hormon düşmeleri yükselmeleri..benimde adetlerim çok az ve çok koyu renkte geliyor var bi sorun ama bakalım ne çıkacak...ben artık kendimle ilgili olumsuzluklara çok duyarsızlaştım..tedavi sırasında öleydiki içimden üzülmek bile gelmiyordu..en iisi biraz bu düşüncelerden uzaklaşmak galiba bence kendine biraz mola ver tatil yap kafanı dağıt..başkada yapacak birşey yok malesef:S
bende çiğdeme katılıyorum yıldızcım biraz uzaklaş istersen ne bileyim tatil felan iyi gelir belki çok hormon yüklendi vücudumuza ben de negatiften bir gün sonra hemen adet oldum tam 6 gün sürdü hemde çok geldi sonra 10 gün sonra yine bir adet oda 6 gün ve çok tamam dedim ya bittim ben çok zor geçti cidden çok yorgun düştüm eylül ekime kadar belki gelecek ocağa kadar bilemiyorum çıkardım aklımdan tedavi işini bi sözzüm vardı hep biz zorlamıyoruz engelleri aşıyoruz demiştim ama ne bileyim sanki kendi sözüme yenildim gibi hisediyorum sani zorlamama gerekiyo gibi düşünüyorum.gerçi şimdilik sonra yine eski pınar olacağım yine hırslanacağım ben kendimi tanıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?