- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.261
Topic gerilere düşmüş zor buldum vallahi :)
günaydın herkese, kızlar sabah karın ağrısı ile uyandım, daha adet göreli 13 gün olmuşken bu ne şimdi ??? :44:
13 gün arayla adet olursam bir yerlerde kesin bir sorun var demek, inşallah yanılıyorum, başka şeye yormaya çalışıyorum ama yok adet sancısı gibimoralim yerlerde anlayacağınız .............
Bir arkadaşım bir linki yollamış internetten kahve falına bakan bir site, nasıl oluyorsa :) Bir türlü bende açılmadı
site açılmaya çalışırken " Sometimes everything starts with a cup of coffee" yazıyordu, bekledim bekledim "Bazen herşey bir fincan kahve ile başlar" yazmaya başladı. Eh tabi ilk baştakini yazmak olmayan ingilizcemi var gibi göstermek olurdu, bende diğerini tercih ettim. Şaka gibi ama çokkk hoşuma gitti.
Sevgilimle de ilk kahve içmiştik, 40'ında bulduğum can dostum, kardeşimle de ...
Dur Yıldız ya iyi aklıma getirdin, ilk doktor ziyaretimde kahve içeyim baksana her güzel şey beni kahveyle buluyor.
Birde ben " gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane" sözüne de bayılırım. Sıcak bir sohbet için mekanın hiç önemi yoktur.
Rahim kalınlaşması topiğinde, nasıl rahim kalınlaştırılır yazımı okudunuz
fazla erik yemişsindir o yüzden ağrıyordur hemen aklına 13 arayla adet olursamı getirme emi çok kızarım.
Hiç bir sorun yok , olan sorun için çözüm bulundu bunu hiç unutma
kızlar ne guzel morallısınız bugun, bende bugun kahve ısmeye aslında sohbet etmeye bırılerını aradım ama bugun herkesın ısı varmıs , kaldım bı basıma evde, ben home offıce calıstıgımdan bugun relax durumdayım, ınsan kahveyı valla bırısı ıle sohbet etmek ıcın ıcıyor bu da doğru yanı:)),
ancak benden sıze soylemesı turk kahvesını gunde en fazla bır tane, dığerlerını hıc tuketmeyın cunku bızlere ıyı degıl kafeın acısından, onun yerıne hep bıtk cayı dıyorlar yeşıl çay mesela,
ya bızden haberler vereyım sıze, bugun 5.gunu trasnsferden sonra ama hıc belırtı yok muş, poposu iğnelerden feci haldeymiş, bu arada gunde bırkez ıkı ampu progesteron oluyor, bazıları ıkı defa oluyormus gunde, ona takıldık ama, dr bılır herhalde,
o ıc bayması hala olmadıgı gıbı sabah da kocas bı fasıl ağlatmıs arabanın vergı boru varmısda muhasebecıyı arayıp öğrenmemıs bugunde songunmus felan dıye,
ağlamak ve uzulmek 5.gunde etkı edermı dıyor, okadarda bısey olmaz ama ne dıye uzuyor dedım hayret bırsey yanı,
daha oncekılerın tutup bunun tutmaması olursa ne yapıcam neyı denıycem artık deneyecek bırseyım kalmadı dıyor bende sıze aktarıyorum, eğer vaktı olursa bu kk ya uye olcak dırek o yazar cunku bazıları ben sanmaya başladı bu yazdıklarımı (cok komık ),
ıste boyle kızlar,
yıldızz canım o karın agrısı ara ara banada oluyor hemen takılma kötu anlamda, usutmusde olabılırsın havalar dengesız ben corabı atmıstım ama valla 3 gundur gıyıyorum hemde yun corap evler serın oluyor:)))))
aklıma geldi şunu soracaktım, biliyorum histeroskopi olmamıştı arkadaşın, rahim filmi çektirmişmi peki 1yıl içinde? oda pekçok şeye ışık tutuyor sonuçta.
birde anlamadığım neden tutacağına olan inanç bu kadar zayıf.
2 gebelik geçirmiş rahim +blast embriyolar+iyi olan rahim kalınlığı = negatif sonuca odaklanmak ... Neden? sadece 2 kürtaj mı? rahim kalınlığı iyi dendiği için bu ortadan kalkıyor zaten.
bunca geçerli olumlu göstergeyi yok sayıyorda burada öylesine yazılmış kanıtlanmamış belirtilere mi takıyor. bende bu olumlu şeyler olsa, hiç canımı sıkmazdım. herşey tamam gerisi allaha kalmış derdim, çünkü o noktada kader kısmet devreye giriyor.
yıldızzzzz sen varyaaa süper vede muhteşemsin işte budur, aynen okudum aynennn,ve onun sana soyledıgı cumleyı dırek yazıyorum, "" dr umdan daha ınsancıl ve güven veren bir konuşma bu kim gerçekten psikolog mu "" dediii?? ve sana çok teşekkür ediyor tabı bende,
haklısın tabiki ama ınsan doğası dram odaklı oldugu ıcın, hep ya.. acaba.. ya.. hay allah .. gibi kavramlardayız, tabı dedıgın doğru mutluluk hormonu sagıla herşeye etkısı olsun en başta bu, şimdi medıtasyon yapıyor:)),
cnm, rahim filmi çok yıllar evvel çekılmıs ama ozamanda bırsey cıkmamıs tupler felan çıkmış, sonra bundan yaklaşık 7 yıl evvel felan laparoskopi ile kıst alınmış o zamanda dr bakmıs rahımde yapışıklık felan varsa açalım dıye hersey normal denmıs,
hıc bır zaman bukadar ıyı gıden seye karşın neden hamıle kalamadıgını bılemedı zaten, buda tıpta belırsız ınfertılıte dıye gecıyor ıste, kı hıccc korunmadı hayatı boyunca mesela :) ,
tek sorun2.kurtajdan sonra ve mıyomdan dolayı akıl karışıyor ama dr derdı dıyorum bak dınleme ıste kendını ayy ben olsam bende onu bayardım kesın:) , şimdi sizi bayıyoruz:)),
yıldızım, okadar ıyı ve temız kalplısınkı allah ne muradın varsa tez zamanda versın, sen bıze umut olsun ya, bu guzel sozlerı kımse soylemezdı valla tıp dunyasından,
karamelıto canım sende oyle ıyıkı sız varsınız hem bana hem arkadasıma can yoldaşı oldunuz bu gunlerde, en kısa zamanda bebeklerımıze kavuşalım artık nolurr Tanrımmmm:),
seviyorum sizi, hepiniziii:))
herkese merabalar kızlar,
Nasılsınız bugün çok güzel yazılar var sohbet güzel kahve eee daha ne olsun.içimde tuhaf bi heyecan var bu arada çok şükür adetim bitebildi sonundabi de bu bantlar mahvetti kalçamı kaşınmaktan öldüm iyice kociş sürekli dalga geçip duruyo:)))))
bu arada yıldız1980 gerçekten çok bilgili süpersin tüm yazılarını dikkatle okuyorummm tabi diğer arkadaşlarımz da öyle çok bilgi öğrendim sayenizde
hadi biten adetin hayırlı uğurlu olsunnnnn 9 ay adet göreme inşallah
bantların üzerine ameliyat bantı yapıştırdın mı?
kocalar ya söylenir ya dalga geçer zaten, onların bu zorlu savaştaki en büyük katkıları bu canım
aminn canım benim Allah kalbindekini tez zamanda hakkında hayırlı bi şekilde versin inşallah
yapıştırdım ama kaşınıyor çok fazla hatta kanıyo bazen çok kaşıyorum ama inşallah sonuç verir de tekrar gerek kalmaz c.tesi kontrolüm var bakalım rahim duvarı kalınlaşmış mı yumurtlama gerçekleşmiş mi hayırlısi inşallah:18:
pınarrrrr nerdesin, bak coştuk bugün, işi gücü bırakttık, yaşasın kadınlar kulübüüüüüüü
evet canım bu arada bu rahim inceliği ilişkide ağrı yapıyor mu son iki aydır böyle oluyor kimisi klomenden diyor ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?