- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.361
Pınar
Çiğdem
NİLU
defnecanlar
veeeeeeeeee Nazeninnnnnnnnnn
neredesiniz????? bak bende kaybolucam ona göre
herkese selam,
ya özledim kızlar sizi valla, ben epeydir işlerden vakit bulamadım,
sevginin sonucu katladı 200 kusur olmus cok ıyı demiş dr ve ıkı hafta sonraya cagırmıs, herhalde kese kalp görünür demi inşallah çok şükür valla,
şimdi daha sakin tabi haliyle hahahahahahaha,
bende valla bugün biraz rahatım, hafta sonu itibariylede bavul hazırlıgında olcam kızlar, pazar günü ben 2 haftalıgına tatıle cıkcam, ama bende yanımda ıpad var girebilirsem ki arada bakarım sanıyorum kopamam sizlerden yazarım yani,
tatil sonrası eşim diyorkı istersen yaz sana cok zor gelmezse dr da uygun görürse taransfer ettirelim diyor , birden bi rheyecan bastı ama bilemiyorum, ben kendimi sonbahara hazırlamıstım yaaa, bende gidelimde tatile ben orda düşünürüm dedim :)),
işte böyleeeeee, hepinizi öpüyorumm fıstıklar herkese güzel bir hafta sonu olsunnnn
canım benim sen sakın kaybolma biryerlere bak topluyosun bizi takip edeiyorum sizi ama ne bileyim yazmadım işte canım sıkkın mızmızlığım üzerimde sizide sıkmayayım diye :))
nazenin ben kaçırmışım çok sevindim arkadaşının hamişliğine inşallah sağlıkla alır kucağına...darısıda bize olur inşallah(amin)
Pınar aynen katılıyorum, Yıldız topicte toparlayıcı unsur.
Nazenin hayırlısı olsun arkadaşının 2. değeri.
Bu arada eşine de bravo, o kadar emin ki hamile kalacağından yaz hamileliği sorun olmazsa diyor, bayıldım inancına. Yoksa sen zaten tüm zorlu tarafları geçtin ne var ki transferde yaz olsa ne olur, kış olsa ne olur.
Burası her ne kadar sanal dünya olsada ekranın arkasındakini hissediyorsun biliyorsun çözüyorsun
Pınar aynen katılıyorum, Yıldız topicte toparlayıcı unsur.
Nazenin hayırlısı olsun arkadaşının 2. değeri.
Bu arada eşine de bravo, o kadar emin ki hamile kalacağından yaz hamileliği sorun olmazsa diyor, bayıldım inancına. Yoksa sen zaten tüm zorlu tarafları geçtin ne var ki transferde yaz olsa ne olur, kış olsa ne olur.
canlarım hepinizi selamlıyorum..
bayadır giremiyorum arada yazılarınıza bakıp hemen çıkıyorum çok perişanım şu aralar dershanede dersler çok sıkıştı sabah 8 buçuk akşam 9 buçuk dershanede geçiyor vaktim..kendime bile bakamaz oldum..nese çok az kaldı..umarım hepiniz iisinizdir..
nazenin arkadaşın adına çok sevindim cnm. inşşş mutluluğu daim olur bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..darısıda bizlere olsun inşş..
bu arada arkadaşlar ayın 22 sinde istanbul adli tıpa çağırıldım benim için kötü bir zaman oldu şimdiden bir telaş sardı ne yaparlar nasıl yaparlar hiçbirşey bilmeden gideceğim..korkuyorum sınavımda temmuz 9 da kötü bişey yaşarsam etkisinden kurtulamam 1 senedir sınav için mücadele veriyorum onu etkilemesinden korkuyorum..birde kürtaj yapan dr un ifadesini okudum ve çok sinirlerim bozuldu utanmasa beni suçluycak hastalık yüzünden ALLAH ın cezası..
nese sizinde sinirlerinizi bozmayım..şimdilik bende durumlar böle..
kızlar merabalar
nasılsınız
dün başka bi doktora gittim diğer doktorum polip oluşmuş demişti bu doktor yok ben görmedim dedi eşime antibiyotik verdi bana da fitil verdi mantar olabilir diye sanırım biraz yumurtalıkların tembel çalışıyor dedi ilişki adet olmam için duphaston verdi adetin 3.günü çağırdı bu ay yumurtaların iyi gelişmemiş, adet olursun olmazsanda günün 6 gün geçsin gel dedi kısmet sonuçta ben olmaz derim ama olur belli olmaz dedi olumlu bakan bi doktor hayırlısı bakalım birkaç ay buraya gidicem eğer olmazsa biraz bırakıcam kendimi rahat etmek istiyorum kilo alıyorum ilaçları kullandıkça hepinizi öptüm kızlar
bayadır giremiyorum arada yazılarınıza bakıp hemen çıkıyorum çok perişanım şu aralar dershanede dersler çok sıkıştı sabah 8 buçuk akşam 9 buçuk dershanede geçiyor vaktim..kendime bile bakamaz oldum..nese çok az kaldı..umarım hepiniz iisinizdir..
nazenin arkadaşın adına çok sevindim cnm. inşşş mutluluğu daim olur bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..darısıda bizlere olsun inşş..
bu arada arkadaşlar ayın 22 sinde istanbul adli tıpa çağırıldım benim için kötü bir zaman oldu şimdiden bir telaş sardı ne yaparlar nasıl yaparlar hiçbirşey bilmeden gideceğim..korkuyorum sınavımda temmuz 9 da kötü bişey yaşarsam etkisinden kurtulamam 1 senedir sınav için mücadele veriyorum onu etkilemesinden korkuyorum..birde kürtaj yapan dr un ifadesini okudum ve çok sinirlerim bozuldu utanmasa beni suçluycak hastalık yüzünden ALLAH ın cezası..
kızlar merabalar
nasılsınız
dün başka bi doktora gittim diğer doktorum polip oluşmuş demişti bu doktor yok ben görmedim dedi eşime antibiyotik verdi bana da fitil verdi mantar olabilir diye sanırım biraz yumurtalıkların tembel çalışıyor dedi ilişki adet olmam için duphaston verdi adetin 3.günü çağırdı bu ay yumurtaların iyi gelişmemiş, adet olursun olmazsanda günün 6 gün geçsin gel dedi kısmet sonuçta ben olmaz derim ama olur belli olmaz dedi olumlu bakan bi doktor hayırlısı bakalım birkaç ay buraya gidicem eğer olmazsa biraz bırakıcam kendimi rahat etmek istiyorum kilo alıyorum ilaçları kullandıkça hepinizi öptüm kızlar
günaydınnnn
demeden lafa girdim yine
herkese günaydınnnnn iyi haftalar, güzel süprizlerin yaşandığı bir hafta olması dileğiyle...
Çiğdem'ciğim hiç gerilme, sen müthiş bir yola baş koydun inşallah karşılığını alacaksın. Dualarımız seninle.
Hadi hayırlısı bak bu doktor olumlu demişsin, olumlu şeyler duymak insana iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?