- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.401
tedavinin 8. günü için 8 mm çok güzel, 11. güne geldiğinde dahada artacaktır... o nedenle hiç telaşa gerek yok, rahim kalınlığın 8 mm ile gününe göre gayet iyi. üstelik hormon yüklenmeden ise nazar değmesin diyelim sadece. .
istanbul tüp bebek merkezini bende 1 kez denemiştim, 10 yumurtadan hiçbiri döllenmedi dediler, bunca deneme içinde hayatımda bir kez döllenme sorunu oldu oda burada olmuştu. eşimin hiç problemi yok üstelik. bende hiç memnun kalmamıştım.
cnm tedavin hayırlı olsun..bu son olsun inşşş bir an önce bebebğine kavuşursun inş..
rahim kalınlığın 8 gün için 8mm gayet ii MAŞŞALLAH nazar deymesin darsı bizlerin başına..
bu ınjury nedir ben duymadım hiç..
sağol çiğdem...inşallah amin rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun...rahim kalınlığı şimdilik iyi gidiyor ama hayırlısı bakalım yumurta konusuda biraz sıkıntılı benim...
ınjury adetten sonra vajinal muayenede rahime bir çizik atıyorlar..bikaç gün lekelenme filan oluyor kolay bişey ve ücretsiz...doktor bu işlemle rahmi uyardık dedi...
bu denemede histereskopi yaparken ınjuryde halletmiş sağolsun doktorum...şimdilik doktorumdan memnunum 3. denememde boş gebelik sonucu kürtajımıda o yaptı...hiç bi sorun yaşamadım çok şükür...
kızlar mrb ben de önümüzdeki ay tüp bebek denicem.dr muayene etti ve adetin 23.günüydü.orta kısım rahim kas tabakası kalınlığı 5,7 yazmışlar rapora.dr rahim konusunda bişey demedi histeroskopi olmuştum ve septum alınmıştı.ameliyat başarılı geçmiş dedi.sorun erkek infertelitesi.ama şimdi burda okuyorum benim rahim kalınlığında bir sorun mu var demeye başladım.Eğer öyleyse dr neden bişey demedi kafam çok karıştı şimdi(
teşekkür ederim yıldız inşallah bundan sonrasıda iyi gider...
doktorum senin rahminde bir sorun yok ama kalınlaşman birdenbire bıçak gibi kesiliyor demişti...hakkımızda hayırlısı artık...
istanbul tüp bebek merkezini hiç kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle... aradaki farkı memorıale gidince daha iyi anladım...
rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda hayırlısıyla güldürsün inşallah...
kızlar mrb ben de önümüzdeki ay tüp bebek denicem.dr muayene etti ve adetin 23.günüydü.orta kısım rahim kas tabakası kalınlığı 5,7 yazmışlar rapora.dr rahim konusunda bişey demedi histeroskopi olmuştum ve septum alınmıştı.ameliyat başarılı geçmiş dedi.sorun erkek infertelitesi.ama şimdi burda okuyorum benim rahim kalınlığında bir sorun mu var demeye başladım.Eğer öyleyse dr neden bişey demedi kafam çok karıştı şimdi(
Sabah aklıma geldi :) Yıldız 100. sayfaya ulaşıldığında 200 olmadan herkes hamile kalsın demişti galiba o yüzden hiçbirimiz yazmıyoruz.
peki tedavi haricinde nezaman gidipbaktırılmaılı kalınlığa hangi zaman aralığında...
sağol çiğdem...inşallah amin rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun...rahim kalınlığı şimdilik iyi gidiyor ama hayırlısı bakalım yumurta konusuda biraz sıkıntılı benim...
ınjury adetten sonra vajinal muayenede rahime bir çizik atıyorlar..bikaç gün lekelenme filan oluyor kolay bişey ve ücretsiz...doktor bu işlemle rahmi uyardık dedi...
bu denemede histereskopi yaparken ınjuryde halletmiş sağolsun doktorum...şimdilik doktorumdan memnunum 3. denememde boş gebelik sonucu kürtajımıda o yaptı...hiç bi sorun yaşamadım çok şükür...
mavicim canımnasılsın arkadaşım? şu histeroskopi olayını biraz daha açarmısın, neden gerek gördü doktorun bunu, yapışıklıkmı vardı, bende şüpheleniyorum ya, kendi isteğimle yaptırmak istiyorum, hani biliyorsun ikinci tedavimde tutmadı, ilkinde tuttuğuna göre ikincisinin tutmama sebebi gördüğüm kürtaj olabilir die düşünüyorum, kendi doktorum gerek görmüyor ama ben devlet hastanesine gidip yaptırmayı düşünüyorum, bana biraz anlatırmısın, nezaman yapılmalı bu, giderken nasıl hazırlanmalıyım ve etkilimi, ayrıca histeroskopi olunca hemen aynı ay tekrar ara vermeden tüp bebeğe başlayabiliyormuyum? öfff nekadar soru sordum böyle
mavi0 opun hayırlı olsun, güzel döllenip bölünsünler, sonrada sıkı sıkı tutunsunlar sana...
mavi, inşallah güzelce döllenip bebek olup kucağına gelirler.
pınar, çok güzel sağol paylaştığın için.
canım benim inşallah busefer olacak, kalbime doğuyor cnm, sen busefer bebeğine kavuşacaksın, kaç yumurta toplandı ne durumdalar şuan cnm, inşallah dondurulacak çooookkk yumurtan olur. be ozaman histeroskopi yerine tekrar bi rahim filmi çekileyim, en iyisi bu galiba, yoksa içim rahat etmeyeceksoway iyiyim canım nasıl olayım...bugün opu işlemim yapıldı..gayet güzel geçti bakalım...
ikinci denemende tutmadığını bilmiyodum çok üzüldüm...mayıs topiğine baktım ama yazına rastlayamadım...
hayırlısı olsun canım vazgeçmek yok...ben 4. yü yaptırıyorum şuan biliyosun...er yada geç rabbim bizlerede anne olmayı nasip etcek inşallah...rabbim hiç kimseye aratmasın...
histereskopi olayını benim doktor tekrarlayan başarısızlıklar ve 3. denememde düşük olduğu için tedbir amaçlı yaptı...
ama benim rahimde herhangi bir problem çıkmadı çok şükür...
ne zaman yapılmalı :adetin 21. gününe kadar demişti benim doktorum
nasıl hazırlanmalısın :bir gece öncesinden hiç bişey yemeden gitceksin
aynı ay başlıyabilirmisin :bunu bilmiyorum canım ben adetten sonra histereskopi oldum...bidahaki adetimle tedaviye başladım...
gereklimi:bence bana yapılmalıydı çünkü bir doğal,bir tüp düşüğüm oldu ikisindede kürtaj oldum..dış gebelik geçirdim anlaşılamadı kürtaj oldum... yani benim rahimin ne durumda olduğu belli değildi..
etkilimi:şuan 4. denememde rahim kalınlığı olarak kendi adıma bir rekor kırdım ve bunu histereskopiyemi,ınjurye mi yoksa beslenme düzenimi değiştirmeme mi bağlamalıyım bilmiyorum...ama histereskopide yapılan yıkama işleminin rahime iyi geldiğini filan duymuştum..ne kadar doğru bilemiyorum...
ayrıca herşey bahane rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok...doktorun gerekli görmüyorsa bir bildiği vardır kendine vesvese verme...allaha havale et rahat ol takma...biz taksakta takmasakta herşey olacağına varıyor...
sormak istediğin varsa sor..ben elimden geldiğince cevaplarım...
ÇiĞDEM, adli tıbba gidecektin ne oldu canım? gelişme var mı?
yıldız gittim cnm hiç bi müdahalede bulunmadılar sadece ifademi aldı bi dr dosyada herşey var zaten dedi bakıp kurul karar verecekmiş..bakalım bekliyoruz sonuç ne zaman çıkar nasıl çıkar..göreceğiz adaletin terazsini :))
bu arada çok stresli gitmiştim gitmeden önceki son 2 günümü bi görseniz ben bu hale hayatımda gelmedim salak gibiydim naptımı bilmeden hareket ediyordum..telaştan kimliğimi bile ewde unutmuşum o derece ama orda sadece ifade alınınca öle rahatladımki fırsattan istifade bide tatil yaptık aşkımla..çok ii geldi kendmi öle kasmışımki çok rahtlattı tatil beni umarım sonuç ii gelir..
sizler nasılsınız?? varmı bi değişiklik bu arada ben niluyu çok merak ettim çok uzun süredir yok..bebekleri umarım sağlıklı doğmuşturda bebek telaşından giremiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?