- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.381
pınarcım annen nasıl oldu?
inanki hepimizin canı sıkkın bazen buraya yansıyanla içim öyle farklı oluyorki. bazende herşeyi içimden döküp rahatlıyorum.... sende sessiz kalma dök rahatla.... paylaştıkça hafifleyecek inan.
Karamelitocum, bu başlıkta birkaç güzel dost edindim, derdimi paylaştım, tecrübelerden çare yaratmaya çalıştım.. gönül borcum var o nedenle hemen bırakıp gidemiyor insan....
Burası her ne kadar sanal dünya olsada ekranın arkasındakini hissediyorsun biliyorsun çözüyorsun.
Mesela senin dostluğunun vefasını...
Pınar'ın içtenliğindeki samimiyeti...
Çiğdem'in bende uyandırdığı ise bambaşka , yıllardır benim yapamadığımı yaptı ve doktorunu mahkemeye verdi, çok cesur bir kadın o ...
Nilu'nun pırıltısını...
Serapın bize ne kadar güvendiğini...
hepiniz sağolun varolun....... iyiki varsınız.....
yarattığınız bu güzelliğe karşılık canımı sıkan bir durum var, farkında olupta sırf o kendini iyi hissetsin diye farkında değilmiş gibi yapmaktan bahsediyorum........
ama artık bu kadarını hak etmiyorum, etmiyoruz....... oradan bakınca çok mu salak gibi duruyoruz???????
içimizden biri bu savaştan zaferle çıktığında kendi sonumuzunda böyle olacağına inanıp seviniyoruz, biri negatifle döndüğünde yine kendi sonumuzun da böyle olacağını düşünüp üzülüyoruz..
şimdi ne gerek var bu kadar dalavereye.............
Karamelitocum senin yazına cevap gibi oldu ama üzerine alınması gereken kendini bilir.
canlarım hepinizi selamlıyorum..
bayadır giremiyorum arada yazılarınıza bakıp hemen çıkıyorum çok perişanım şu aralar dershanede dersler çok sıkıştı sabah 8 buçuk akşam 9 buçuk dershanede geçiyor vaktim..kendime bile bakamaz oldum..nese çok az kaldı..umarım hepiniz iisinizdir..
nazenin arkadaşın adına çok sevindim cnm. inşşş mutluluğu daim olur bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..darısıda bizlere olsun inşş..
bu arada arkadaşlar ayın 22 sinde istanbul adli tıpa çağırıldım benim için kötü bir zaman oldu şimdiden bir telaş sardı ne yaparlar nasıl yaparlar hiçbirşey bilmeden gideceğim..korkuyorum sınavımda temmuz 9 da kötü bişey yaşarsam etkisinden kurtulamam 1 senedir sınav için mücadele veriyorum onu etkilemesinden korkuyorum..birde kürtaj yapan dr un ifadesini okudum ve çok sinirlerim bozuldu utanmasa beni suçluycak hastalık yüzünden ALLAH ın cezası..
nese sizinde sinirlerinizi bozmayım..şimdilik bende durumlar böle..
kızlar merabalar
nasılsınız
dün başka bi doktora gittim diğer doktorum polip oluşmuş demişti bu doktor yok ben görmedim dedi eşime antibiyotik verdi bana da fitil verdi mantar olabilir diye sanırım biraz yumurtalıkların tembel çalışıyor dedi ilişki adet olmam için duphaston verdi adetin 3.günü çağırdı bu ay yumurtaların iyi gelişmemiş, adet olursun olmazsanda günün 6 gün geçsin gel dedi kısmet sonuçta ben olmaz derim ama olur belli olmaz dedi olumlu bakan bi doktor hayırlısı bakalım birkaç ay buraya gidicem eğer olmazsa biraz bırakıcam kendimi rahat etmek istiyorum kilo alıyorum ilaçları kullandıkça hepinizi öptüm kızlar
annem iyi çok şükür canım hastaneden çıktı bir kaç tahlil sonucu emar sonucu felan var onlarda temiz çıkarsa sorun yok inşallah..
arkadaşım lütfen içini ferah tut sen çok güçlü bi kadınsın sınavın çok önemli lütfen stres yapma inşallah güzel olacak herşey...
serapçım o kilolar başa dert maalesef hepimizde var biraz inşallah güzel olur herşey senin için
bu arada 64 kilo oldum kızlar kalan son 4 :)))
günaydın kızlar
günaydınnnnnnn herkese...
çiğdemcim, adalet mağdurdan yana olacak inşallah...
pınar tebrikler... son 4 için küçük bir gayret daha ... çiğdem 5 kilo için senin de küçük bir gayrete ihtiyacın var .
izine çıkacak tatile gidecek olanlar var mı?
tatilde giden kiloları telafi edip gelmek yok ama :)
Günaydın ;
Pınar annene çok sevindim canım inşallah çok daha iyi olacak.
Yıldız valla tatil için plan yok. Geçen sene 16 Haziranda tatile çıktığımda seneye tatile ya hamile ya bebeğimle gideceğim demiştim. Zaman su gibi geçti 1 yıl oldu bir adım ileri bile gidemedim. O yüzden tatil hiç düşünmüyorum vallahi, iş bana iyi geliyor Cumarteside çalışmasam kafayı sıyırırdım herhalde.[/QUOT
teşekkür ederim karamelcimm
cnm geçmiş olsun annen için ii olmasına sevindim..
bu arada tebrik ederim süper zayıflamışsın benimde 5 kilo fazlam var sınavdan sonra sıkı bi spora başlamayı düşünüyorum..darısı bana inşş :))
Biliyormusunuz ben tüplerin tarihlerini karıştırdım :) 18 Mart'ta bir arkadaşın bebeği oldu hastaneye ziyarete gittim orada iğne yaptığımı çok iyi hatırlıyorum o tüpse , ben tüpten sonra bide aşılama yaptırdım e şimdi gene tüp başlayacak, ben hangi ara nefes aldım bilmiyorum. E benim bir ay boşum vardı o boş ne zamandı ? yoksa mart'taki aşılama mıydı ? ama yakın dostum erken doğum şüphesiyle hastane yatarken ben aşılamadan çıkıp ona hastaneye gitmiştim 30 Nisandı demek Mart'taki aşılama değildi ?
Resmen karmakarışığım
bennnn tam 4 yazdır tedaviler yüzünden doğru düzgün tatil yapamadım o sebepten bu hafta sonu didim gelecek f
hafta sonu kıbrıs temmuzun son haftasıda 1 hafta şuan karar veremediğimiz bi yerde tatil yupppiiiii ayyy çok heyecanlıyımmmmmmm:82:
Günaydın ;
Pınar annene çok sevindim canım inşallah çok daha iyi olacak.
Yıldız valla tatil için plan yok. Geçen sene 16 Haziranda tatile çıktığımda seneye tatile ya hamile ya bebeğimle gideceğim demiştim. Zaman su gibi geçti 1 yıl oldu bir adım ileri bile gidemedim. O yüzden tatil hiç düşünmüyorum vallahi, iş bana iyi geliyor Cumarteside çalışmasam kafayı sıyırırdım herhalde.[/QUOT
teşekkür ederim karamelcimm
Pınarcım tatilden enerji dolu gel, sonrada bu enerjiyle de tam gaz amacına koş . şimdiden iyi tatiller..... tatile giderken bütün kaygıları düşünceleri olumsuzlukları burada bırak.
Karamelitocum, evet yıllar mı kısaldı, hayat mı çabuk geçip gider oldu.... ya da biz hep aynı amaç için gün saymaktan, sayılı gün çabuk geçer misali, yılları çok çabuk bitiriyoruz. tam gaz yola devam etmek için enerji depolamamız şart ama .... öyle veya böyle bu savaşın içinde debelenip duruyoruz, bari azıcık kendimiz içinde kaçamak yapsak, belki herşey daha kolay olacak, bu günlerin tekrarı yok diyorum, günümü güzel yaşıycam diyorum, ama hepsi birkaç saatlik düşünceden ileri gitmiyor.
Öncelikle çözdüm diyeyim Mart tüp, Nisan aşılama, Mayıs boş, Haziran doktorumu ösledimmm :)
Yıldız evet bu günlerin tekrarı yok ama başka şeyler yapacak tat, tuzda yok. Ne yapalım bu günler yaşanmadan geçecek günlermiş. İnşallah yaşanarak geçecek günler olsun önümüzde yoksa bir ömür bu şekilde tekrar gibi duruyor.
Gelelim bilmecene, öncelikle ben DK hapıda kullanmadıysan niye olması diyorum biliyorsun öyle bir tahminde bulunmuştum :) Uzun bir süre 3,5-4 yıl DK hapıyla korundum o yüzden biliyorum ki bir önceki ayın bir sonraki aya hiçbir etkisi yoktur. İnşallah diyorum, hayırlısı diyorum :)
yok be tatlımmmm nerdeee
bir kerede çok az olmuştu e2 yüksek çıktı...... hormonal bir arıza var biryerde herhalde........
aman doktora gidesim yok bunun için...... öf yani elimde birtek sorunsuz adetlerim vardı şimdide bu çıktı
allahım diyorum ya çilemi bitir ya da al canımı...... bu hayat bana acı veriyor, daha büyük acılardan korkuyorum ama elimde değil işte isyansa evet isyan.....
nolur böyle konuşmayın iyi olacak her şey vardır bi hayır tevekkül lütfenn no isyannnn hep dua ediyorum sizlerde ediyorsunuz mutlaka bu kadar duaya Rabbim karşılık verir
serap çok doğru söylüyorsun, o kadar çok dua ettim ki ... duadan vazgeçmemek lazım, isyan etmiyorum ama dua da etmiyorum. sanırım bilinçaltımda dua ettim olmuyor gibi birşey oldu. Benden çok bana dua eden bir arkadaşım var Allah onun duasını kabul etsin deyip duruyorum.
arkadaşlar bu konuyla ilgili olarak rahim problemim var mı yokmu bilemedim....ama benin başımdan geçenler şöyle:ilk denememde rahim kalınlığı kaçla transfer oldu bilmiyorum...
ikinci denemede istanbul tüp bebekte oldu...ve beni raporlu olduğum halde ilaç bakımından batırdılar... estrofem bantlara rağmen 7mm de transfer oldu ve tutmadı...merkezden hiç memnun kalmadım yumurta toplama BERBAT geçti...
üçüncü deneme için memorıale gittik...bant kullanmadan 8,5 -9 mm oldu tuttu ama boş gebelik oldu...(tedaviye başlamadan ınjury yapılmıştı)
şimdi dördüncü denemedeyim tedaviden önce histereskopi ve ınjury yapıldı...ve yine bant filan kullanmıyorum (doktor boşuna hormon yüklemeyelim dedi)...iğnelerin 8. günündeyim ve bugün endometrium kalınlığı 8mm ölçüldü...galiba iyi bi kalınlık değil mi?
şimdi sonuç olarak bantlar bende bi işe yaramadı gibi gözüküyo..bu kişiye görede değişir tabi...
ama sanırım bu ınjury işlemi benim rahimi harekete geçirdi...
bu denemenin sonucu ne olur bilmiyorum ama ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim...
rabbim hepimize yardım etsin...
arkadaşlar bu konuyla ilgili olarak rahim problemim var mı yokmu bilemedim....ama benin başımdan geçenler şöyle:ilk denememde rahim kalınlığı kaçla transfer oldu bilmiyorum...
ikinci denemede istanbul tüp bebekte oldu...ve beni raporlu olduğum halde ilaç bakımından batırdılar... estrofem bantlara rağmen 7mm de transfer oldu ve tutmadı...merkezden hiç memnun kalmadım yumurta toplama BERBAT geçti...
üçüncü deneme için memorıale gittik...bant kullanmadan 8,5 -9 mm oldu tuttu ama boş gebelik oldu...(tedaviye başlamadan ınjury yapılmıştı)
şimdi dördüncü denemedeyim tedaviden önce histereskopi ve ınjury yapıldı...ve yine bant filan kullanmıyorum (doktor boşuna hormon yüklemeyelim dedi)...iğnelerin 8. günündeyim ve bugün endometrium kalınlığı 8mm ölçüldü...galiba iyi bi kalınlık değil mi?
şimdi sonuç olarak bantlar bende bi işe yaramadı gibi gözüküyo..bu kişiye görede değişir tabi...
ama sanırım bu ınjury işlemi benim rahimi harekete geçirdi...
bu denemenin sonucu ne olur bilmiyorum ama ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim...
rabbim hepimize yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?