- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.421
çok geçmişolsun çiğdemcim, üstünden binlerce ton yük kalkmış belliki. tatil isabetli olmuş.
adaletin terazisinin senden yana olmasını çok ama çok istiyorum.
mahkemeler ne yazıkki adaleti yerine getirmekten çok hukuk kurallarını yerine getiriyor, dolayısıyla da hukuk hak edene hakkını vermekten aciz kalabiliyor. Dilerim önce insan sonra hakim olan biri o dosyayı adam gibi değerlendirip mağduru ve mağdur edeni ayırt eder ve o doktor hak ettiği cezayı alır. almalıki bunu duyan bilen diğer doktorlarda bu cezadan nasibini alsın, hastaya, hastanın hayatına değer vermeyi öğrensinler, hep herşey yanlarına kalıyor. kalmamalı.
bu arada sınavın ne oldu? hiç bahsetmedin????
ben yeniden adet olmayı bekliyorum . malum e2 yüksekti, yeniden bakılacak.
NİLU , sanırım evde dinlenerek geçiriyor bu dönemi ve bilgisayarı bozuk olabilir. yoksa mutlaka haber verirdi. daha doğum olmamıştır.
Kızlar kafamı kurcalayan birşey var
benim dondurulmuşlarla tedavim rahim kalınlaşmadığı için arka arkaya iptal olmuştu hatırlarsınız.
bu ay tedavide değildim ve öğrendimki kendiliğinden 13 mm kalınlık oluşmuş (heryeri aynı değil ama.. 7.5 mm (operasyonlu yer) ve 9.5 mm )
şimdi kafamı kurcalayan şu, hiçbir ilaç almadan doğal kalınlık oluşsa ve transfer bu doğal kalınlık üzerinden yapılsa olmaz mı?
doğal kalınlık daha geç oluşuyor bildiğim kadarıyla.. bu geç tarih en fazla kaçıncı gün olabilir transfer için.
doğal kalınlığı progesteronla sabitleseler ????
fikri olan var mı?
yıldız çok saol cnm ii dileklerin için umarım istediğimiz gibi sonuç alırız...bakalım adli tıpdan gelecek olan rapor belirliycek herşeyi,,
bu arada sınavım temmuzun 9 unda çok çok az kaldı var gücümle çalışmaya çalışıyorum..2011 benim için kritik bir yıl..şu ramazanı çıkardıkdan sonrada tekrar tedavime başlıycam kısmetse..bakalım bende durumlar ne neler çıkacak karşıma..hayırlısı olsun inşşş herşey hepimizin gönlünce olsun..
inşşş e2 düşmüştür sendede bir an önce transferin olur cnm....adet günün ne zaman..
cnm bu kalınlık çok ii, hatta ii ötesi ben en kalın yerde 7,5mm göremiyorum bile.. bence doğal kalınlıkla transfer çok daha mantıklı dr unla bunu konuşmalısın..adetinin kaçıncı günündesin..
9 temmuz da şimdiden başarılar diliyorum, dilerim bundan sonra hayatın tüm sınavlarını hiç zorlanmadan üzülmeden geçersin.
adli tıptan rapor gelince hemen haber ver olur mu?
adet günüm çok geçti canım, dr. söktürücü verdi, oda dün bitti, bakalım bekliyorum.
bu kalınlık bu beklenen adete ait bir kalınlık canım. her ay aynı kalınlığı yakalarmıyım bilinmez. bugün yarın adet olurum herhalde.
doktoruma doğal kalınlıkla transferi sormadım hiç. bir keresinde 11. gün gitmiştim, yetersiz demişti.
doğal kalınlaşma öyle zamana denk gelmeliki transfer içinde geç kalınmış olmamalı. işte bunu aynı ana denk getiremedikleri için ilacı pompalıyorlar bence.
bu arada kimseler kalmamış yahu sanırım herkes tatile çıktı...
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun..inşşş bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünün muradı olsun..
sağol canımcım senin de kandilin mübarek olsun..arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun..inşşş bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünün muradı olsun..
Yıldızcığım, dondurulmuş tedavisi regl gününe 3-5 gün kalaya kadar yapılıyor ama bunu bir şekilde ilaçlarla yapıyorlar o ilaçta progesteron olmamalı diye düşünüyoru çünkü progesteron olunca kalınlık artmıyor sabit kalıyor. Gene devreye estrofem giriyor galiba
sağol canım seninde geçmiş kandilin kutlu olsun. Tatil falan yokta, keyif kaçık bu aralar. Çok ama çok uzadı bu iş, her geçen gün bu hayal benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum.
Dün arkadaşımla konuşurken " dondurulmuşlar ne olacak, eğer onların durması seni rahatlatıyorsa dursunlar ama onlar rüştünü ispat eden embriyolar niçin düşünmüyorsun" dedi.
Bilmiyorum vallahi, yumurta çıkarken devam etmek mi ? Yoksa dondurulmuş denemek mi ? Doktorum tazeden yana olduğu için hep taze deniyoruz. Bilmemki Yıldızın dediği gibi kalın bir rahim, blast embriyo .... şansımı artırır mı acaba ?
ben artacağına inanıyorum, uzun zamandır dondurulmuşlarla deneyecekler başlığını takip ediyorum ve pozitif yakalama oaranı daha fazla geliyor.
bana göre her dört kişiden üçü pozitifi buluyor. bunuda yeterli rahim kalınlığı ve donma aşamasından sağ salim çıkan embriyolar sağlıyor bence.
Ya yıldız bende okuyorum ama doktora sorunca zaten en iyileri koyuyoruz kalanları donduruyoruz diyor. Burada da rahim kalınlığı devreye giriyor. İyide ben 2.3.4 gün transferleri oldum ama dondurulmuşlar 5. ve 6. gün bilmiyorum vallahi karar veremiyorum.
şimdi kandilde dua etmedim diye benim çocuğum olmayacak mı Allahım sanırım pranoyak oluyorummmm Rabbim sen kalbimi biliyosun...imdatttttttt
mavicimmm nasılsın, dinlenmektesin sanırım, test tarihin nezaman? sabırsızlıkla bekliyorum, bu sefer olacak biliyorum, çooookkk öpüyorum seni arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?